Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 16:14:38
|
|
|
|
Inigo
|
blacky - neeeeeeeeeeee, sploh nism nč komentirala... se mi zdi. morm pobrskat nazaj, da te vidim! zadnje čase tok površno berem RR, da... k nimam časa. kr naprej neki štrenčim po bajti... brez zamere, bejba! bom zvečer pogledala lunči - wb! lepo da si danes boljše volje! teo, hura hura hura! pa dj reč fotru nj bterije zamenja... pišukaaaaaa!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 16:19:33
|
|
|
|
Anonimen
|
lunica - ja žalostno je, da se ne držijo vsi tistega pregovora: Kar ne želiš sebi, ne želi drugemu.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2008 16:29:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 16:37:17
|
|
|
|
dzanika
|
lunica in blacky imate ZS.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 16:39:58
|
|
|
|
Anonimen
|
dzanika - sem že zadnjič hotla pohvalit tvoje voščilnice. Zanimiva tehnika je tole. Kolk je pa kej dela z njo?? Jaz tud delam voščilnice, sam sem tko navezana na njih, da jih ne morem prodat
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 16:41:59
|
|
|
|
dzanika
|
nya ne vem čist ktero tehniko voščilnice si mislila. Zdej te v pick point tehniki traja kr kakšne 2 ure sigurno. Iris folding pa 3D pa mal manj... Kakšne pa ti kaj delaš? Maš kakšno slikico?? Pa hvala za pohvale.
< Sporočilo je popravil dzanika -- 13.12.2008 16:44:18 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 16:47:39
|
|
|
|
pigama
|
flower Maja je pristala v bolnici, ker ji tudi svečke niso pomagale pri zbijanju vročine. Sprva sem mislila, da jo morda zobje mučijo. Aja, pa še to. Sem prej pozabila napisat. Včeraj zjutraj se je zbudila čisto pikasta, rdeča in otekla po čelu in sencah. So ji vzeli kri, če so morda kake alergije. HB da sva se spakale od tam, se mi zdi da tam še bolj zboliš!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 16:50:48
|
|
|
|
rovar_ka
|
Dan! Mi smo se napapcali, naspali... Je ati prvič naredil mesno lazanjo in je bla ful hudo dobra Potem sem nahranla Tio in mi jo je prevzel, da sem lahko šla malo spat Dal jo je v kengurujčka in sta še obesla polno perila, potem pa je tudi Tia omagala od obešanja in zdaj spi že 1 uro Kak je zlat naš ati Bom razmislila o kakšni jagodni sladici za zvečer Teo pa sedi, iiiiiiiiii Bravo vsem, ki že malo sedijo Kaj pa očke, so že kaj boljše? Flower - mi bi vidli slikice od Lana - božička Jaz sem hotla Tio danes slikat in ko sem jo gor oblekla se je zažela dret ko žival, tak da nema Tie božička
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 16:57:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika nya ne vem čist ktero tehniko voščilnice si mislila. Zdej te v pick point tehniki traja kr kakšne 2 ure sigurno. Iris folding pa 3D pa mal manj... Kakšne pa ti kaj delaš? Maš kakšno slikico?? Pa hvala za pohvale. Jih imam v albumu - ni zaklenjen - so pa bolj slabe kvalitete fotke, ker so z mobilca. Čist prenizko ceno maš - sicer pa to najbrž veš -vem pa koliko je pri nas cenjeno ročno delo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 17:00:23
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: dzanika nya ne vem čist ktero tehniko voščilnice si mislila. Zdej te v pick point tehniki traja kr kakšne 2 ure sigurno. Iris folding pa 3D pa mal manj... Kakšne pa ti kaj delaš? Maš kakšno slikico?? Pa hvala za pohvale. Jih imam v albumu - ni zaklenjen - so pa bolj slabe kvalitete fotke, ker so z mobilca. Čist prenizko ceno maš - sicer pa to najbrž veš -vem pa koliko je pri nas cenjeno ročno delo ja sej ravno v tem je problem. Ker so v trgovini poceni te voščilnice in jih pol ne morem js pa tolk dražje prodajati. Drugače pa kolikor je dela z njimi js itak vem da se ga ne da poplačat... No grem pogledat mal tvoje umetnije zdej...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 17:03:29
|
|
|
|
ilatic
|
za Teota. Dzanika a si me tko hit pofočkala na facebookuu???? Saj si to ti ne? Pa tvoj Jan? Jaz sem pa bila popoldne na pogrebu. Soseda je umrla stara komaj 48 let. Joj kako grozno. Mož in trije sinovi čeprav že odrasli so ostali sami.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 17:06:25
|
|
|
|
dzanika
|
ja ja ilatic to sem jaz. nya tut tvoje so ful lepe. Tiste rdeče so mi všeč z belimi trakovi. Pa tut zelene so lepe. A maš to ti tisto ˝štanco˝ (tko mi rečemo, sam ne vem če se temu prav tko reče ) za snežinke? Pa a je ktera dvakrat slikana al jih maš toliko? Ma js sm jih še polno nardila pa se mi jih ne da poslikat. Jih morm enkrat da jih še dodam v album...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 17:08:47
|
|
|
|
dzanika
|
ilatic sem mal slike tvoje na fb-ku pogledala. Tvoje punce so pa prave pozerke. Kje da pol nebi fantje gledali za njimi.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 17:11:49
|
|
|
|
ilatic
|
ha ha ha. Ta velika je zraven pa se ji fajn zdi! Sta pa res pozerke. Jaz se ne znam tko nastavit fotoaparatu kot oni dve. Jaz pa še gledam tvoje slike k jih maš full. Jaz morm še dodat. So pa full luštne slikice!!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 17:27:19
|
|
|
|
dzanika
|
evo mal za popestritev: Se dogovorijo živalice, da bodo organizirale žur. Tako se žurka cez nekaj dni res prične , a stonoge ni od nikoder. Minejo 2 - 3 ure , stonoge pa še vedno ni. Vsi so zaskrbljeni saj je žurka že pri koncu, stonoge pa še vedno ni na spregled. Šele ob šestih zjutraj, ko se odpravijo domov pred vrati zagledajo stonogo. - Pa dobro stonoga, kje si ti do sedaj??? - Mater vam sadistično ! Kdo je napisal "obriši noge"???
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2008 17:39:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 17:47:59
|
|
|
|
ilatic
|
Lunica lepe slikice!! Mi gremo se zdaj igrat monopoli. Pride katera se igrat?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 17:48:38
|
|
|
|
ilatic
|
Dzanika dobr vic. Res sem se nasmejala!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2008 18:06:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2008 18:06:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2008 18:34:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2008 18:43:03
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2008 18:50:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 18:50:44
|
|
|
|
neboglasnica
|
Staš se zahvaljuje za čestitke! Mi je prav hecno, ker v vseh knjigah piše, da se najprej prevalijo s trebuha na hrbet in ne obratno, kot otročkom dejansko uspeva. populis: vau, kak dolg post, si se nam malo odkupila za včerajšnje zatišje, kaj? Pozabila sem kaj sem hotela še pokomentirat, ker so me vmes zmotili. Pa še prostor za smrekico rihtamo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 18:51:54
|
|
|
|
neboglasnica
|
Aja, sem že včeraj ugotovila, kako bi Bor spal celo noč - na balkonu s termoforjem na bušiju. A katera ve, če obstajajo Aventove dude od 6 do 9 mesecev?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?