Blacky30
|
Komentiram za nazaj: Metuljcek, moje poročne slike so iz matičnega urada v MB in iz mestnega parka. Almera, pa si potem oddala nalepke 11., ne? Ker sem jih jaz včeraj dobila. Ful lepa poročna fotka. Daj jih še. Auroraa, meni pa testenine ne pašejo k čuftom, nikak. Samo pire krompir ali pa kruh. Ful lepe poročne slike. Sol v prehrani, ja, ko je čas za to. Tam od 9m dalje, recimo. Zdaj so pa komaj iz krčev prav ven prišli, pa sol definitivno ni fajn za črevesje. Aha, inigo, torej ti jaz edina od vseh nevest, pa nisem bila všeč? Pa sem imela belo obleko, ki si jo ti želiš. Že prav, že prav...... Ksenci, jaz bi svojega v rit brcnila, da bi me izsiljeval s kilami. Me lahko omoži samo, če sem mu všeč suha ali pa debela, drugač pa kufer in adijo. Majuska, midva sva se tud zaročila na najino prvo obletnico, 1.1.1994 in se poročila potem čez 8 let, 6.7.2002. Netki, ja, midva sva tudi imela profi fotografa in profi snemalca na poroki. Metuljcek, komaj zdaj sem priromala do tvojih poročnih slik. Vauuuuu, to pa je bilo nekaj posebnega. Lepa nevesta si bila. Btw. kaj zdaj si se že ločila in imaš drugega frajerja? Ker ta je malo preveč lasat za tvojega možeka. Sorry, ampak zobovja pa ne vidim, je vseeno premajhna slikica, tak da se ne sekirat. Zimska, fliperja za kopanje v banji še ne uporabljam.
|