|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 15:26:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2726
   RE: Julijske čveke '08 V. del
13.12.2008 15:38:45   
Blacky30
Jaz pa berem za nazaj (itak, kaj pa drugauser posted image ), vikendi me odrešujejo, ko je tu zatišje, da lahko not spravljam. Pa čakam, da mož prinese iz garaže vso kramo za smrekico in zunanjo okrasitev hiše, pa da začnemo. Danes bomo vse porihtali, potem pa gre mož na službeno čago, mi pa bomo spet samevali. Otroka gresta spat, Teja itak že cel dan spi, Nejca pa bo tudi hitro zmanjkalo, ker je vstal že ob 6.30, pa nič čez dan ne spi. In bom imela večer za sebe, samo jaz, tv in RR.user posted image
Aja, pa rižev narastek še bo padel danes.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2727
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 15:40:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2728
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 15:43:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2729
13.12.2008 15:52:05   
dzanika
ilatic pošlji mi svoj ime in priimek na ZS pa te poiščem na fb.
kužeka pa ne vem katerega misliš...

bravo Staš za obrat! user posted image   Nam pa le občasno uspe iz trebuha na hrbet, obratno pa še ne.

levinja ja jaz dam najprej fliper v banjo potem pa malega notr. Ma men se ne zdi tko ostro in mali ful uživa! Je pa res da mam jaz malo drugačnega kot ti...

mojcek ful lepo stanovanje! user posted image

pigama user posted image   za tvojo malo da se čimprej pozdravi!

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
13.12.2008 15:56:18   
Anonimen
A lahko malo z vami čvekam? K pri nas ni nobene, Luka spi, jaz pa brez volje do pospravljanja.

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2731
13.12.2008 15:56:27   
Anonimen
ojla

mi smo se dopoldne potepali, zdej mali spi, možek dela. jaz pa tu svetim... itak user posted image

hvala za skrb, ampak včeraj v bistvu ni blo nič posebnega. pač slabe volje sem bla, ni mi blo do čveka, to je vse.. sama cel dan, tak črn blesav deževen dan, tečen otrok in posledično tečna mama. to je to user posted image

drugače pa neki veeeeem... pa ne povem. zveste zvečer. kok sem zlobna user posted image user posted image user posted image

dzanika zs

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2732
13.12.2008 15:58:08   
Anonimen
hej nya. itak, da lahko! sej si posvojena julijka user posted image user posted image kak si

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2733
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 15:58:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2734
13.12.2008 15:59:41   
Tinky
nanaaanaaaanananna

moj Teo je danes prvič samostojno sedel user posted image , slikat ga pa nisva uspela, ker so logično baterije prazne....

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
13.12.2008 16:00:07   
Anonimen
O hvala lunica - danes sem bolje. Včeraj sem bila pa čist adijo. Moj je šel smučat v Arrabo in niso mogli domov, no dans so že na poti - zdej že v SLO. Komaj čakam, da pridejo.

Neposredna povezava do sporočila: 2736
13.12.2008 16:00:41   
Anonimen
flower, ej tole ti pa prav zamerim user posted image user posted image jaz nočem več otrok. pika. stop. ta bo edinček.

nima veze z menoj, sej me ful jezik srbi, sam bom pustila, da tista oseba pove haha

Neposredna povezava do sporočila: 2737
13.12.2008 16:01:15   
Anonimen
uf tinky, bravooooooooooooo

flower, to je to. teo sediiiiiiii, pa sem mislila, da bo tinky šele zvečer prišla, barvo teooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2738
13.12.2008 16:02:22   
Anonimen
nya oh sranje. kako pride domov, a ni blo rečeno, da še ne morjo? aja, v nedeljo so rekli ja. tole je pa bil strah user posted image sem vesela, da pride domov, potem se boste pa vsi skupaj stiskali user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2739
13.12.2008 16:03:01   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

nima veze z menoj, sej me ful jezik srbi, sam bom pustila, da tista oseba pove haha

sem te popraskala, je boljše? user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
13.12.2008 16:03:22   
Blacky30
Komentiram za nazaj:

Metuljcek, moje poročne slike so iz matičnega urada v MB in iz mestnega parka.user posted image

Almera, pa si potem oddala nalepke 11., ne? Ker sem jih jaz včeraj dobila.user posted image  Ful lepa poročna fotka.user posted image  Daj jih še.user posted image

Auroraa, meni pa testenine ne pašejo k čuftom, nikak.user posted image  Samo pire krompir ali pa kruh.user posted image
Ful lepe poročne slike.user posted image

Sol v prehrani, ja, ko je čas za to. Tam od 9m dalje, recimo. Zdaj so pa komaj iz krčev prav ven prišli, pa sol definitivno ni fajn za črevesje.

Aha, inigo, torej ti jaz edina od vseh nevest, pa nisem bila všeč?user posted image  Pa sem imela belo obleko, ki si jo ti želiš. Že prav, že prav......user posted image user posted image

Ksenci, jaz bi svojega v rit brcnila, da bi me izsiljeval s kilami. Me lahko omoži samo, če sem mu všeč suha ali pa debela, drugač pa kufer in adijo.user posted image user posted image user posted image

Majuska, midva sva se tud zaročila na najino prvo obletnico, 1.1.1994 in se poročila potem čez 8 let, 6.7.2002.user posted image

Netki, ja, midva sva tudi imela profi fotografa in profi snemalca na poroki.user posted image

Metuljcek, komaj zdaj sem priromala do tvojih poročnih slik. Vauuuuu, to pa je bilo nekaj posebnega. Lepa nevesta si bila. user posted image  Btw. kaj zdaj si se že ločila in imaš drugega frajerja? Ker ta je malo preveč lasat za tvojega možeka.user posted image  Sorry, ampak zobovja pa ne vidim, je vseeno premajhna slikica, tak da se ne sekirat.user posted image

Zimska, fliperja za kopanje v banji še ne uporabljam.user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 16:05:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 2742
13.12.2008 16:05:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

nya oh sranje. kako pride domov, a ni blo rečeno, da še ne morjo? aja, v nedeljo so rekli ja. tole je pa bil strah user posted image sem vesela, da pride domov, potem se boste pa vsi skupaj stiskali user posted image

Danes so cesto zjutraj odprli in jo spet zaprli ob 13h - je pa nevaren pas dolg 4 km - potrebovali so skoraj eno uro, ampak je šlo. Strah je bil ja, ampak dokler nisem vidla na popu ni blo krize. Ker sem itak vedla, kako je stanje - mi je moj povedal, ampak pol me je pa čist zdrmalo. Pol pa še dans zjutraj berem komentarje na pop tvjevi strani - me je pa kr minilo - od tega da tud če dol ostanejo, ni nobene škode do zakaj pa hodijo v Italijo smučat, očitno majo dnar in podobnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2743
13.12.2008 16:06:34   
Anonimen
tinky a si še tu? dej gmail, neki ti morm povedat

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2744
13.12.2008 16:07:10   
Anonimen
flower, jap še trije. matic, kali in vita user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2745
13.12.2008 16:08:48   
Tinky
Teo bo tudi edinček, no še kakšno muco, pa kužka bomo imeli. user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
13.12.2008 16:09:04   
Anonimen
nya, ja za kozlat, tisti komentarji!

sam ej to pišejo 15 letni otroci, pa taki ki so fajn fouš, ker si sami ne morjo tega privoščit. sej veš, kak je folk.

ej vem, kako je, jaz sem enkrat čakala da pride moj domov, ni se javil... pol pa na 24 ur vidim da je bla ena prometna, pa še avto iste barve in oblike čist zmečkan slikan. sem se ful ustrašla, samo neka mama, sin, žena pa je takrat ostala brez ljubljenega user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2747
13.12.2008 16:09:25   
3jeMi
mojcek... jaz mislim, da Živa hoče ta veliko žlico user posted image .
aja, a si že dobila paket od ekolife-a?

Blacky... midva sva bila tista, ne Petra1984. No, zdaj kar gre. Sem po tistem, ko sem tu gor napisala kako in kaj, dobila občutek, da je to moj prebral in se malo prizemljil. user posted image
Anglija... no, greva vsake 2-3 leta. Naslednjič pa že z Lovrom - v stilu London with Children. user posted image  Do l. 2012, ko bodo OI v Londonu, moramo zagotovo it, potlej po že malce dražje spanje.
Šoping pa trenutno opravljava samo preko interneta.user posted image  Ko sva tam, pa ne kupujeva veliko, samo potikanje po Londonu nama je full všeč. Muzeji so vedno planirani za rezervo, za deževne dni.

neboglasnica... o, se bova, če ne prej na kakem srečanju... ko se opogumim in pridem. user posted image
kuhanje... user posted image , tudi meni je to zoprno... skupi mečeš, pacaš, potlej pa 3x hamsi hamsi in ni več, pa spet jovonanovo... user posted image

Pa za vse malčke bolčkane user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
13.12.2008 16:10:24   
Anonimen
lunica ja jaz tudi mislim, da bo Lan ostal edinček. Razen če se čez nekaj let spremeni v popolnoma nezahtevnega in samostojnega otroka. Sicer pa veš, da se zarečenega kruha največ poje, ne? Da ne boma na koncu imela vsaka 5 otrok.

ahahaha not in my story user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2749
13.12.2008 16:13:10   
Anonimen
Pa bravo vsem za sedenje - našga pa mal v eno, mal v drugo stran zanaša, pa zmeraj pikira direkt na nos - je ful faca - tud rokic ne nastavi, ampak čof dol. No, sej menda bo kmalu pogruntal, da je tud sedet finouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?