|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
13.12.2008 12:34:57   
rovar_ka
Mojcek1 - ful lepo stanovanje, tako "toplo" user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 12:48:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2702
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 12:50:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2703
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 12:51:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2704
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 12:53:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2705
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 13:00:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2706
13.12.2008 13:11:52   
Blacky30
Kosilo je kuhano, danes bo kisla repa s fižolom in pečenice. Mnjamiii...user posted image

Mojcek, luštne slikce. Živa res izgleda popolnoma zdravo, ima polna lička, prava bejba je. Nimaš se kaj sekirat.user posted image  Pa zelo lepa okrasitev stanovanja in seveda prstan.user posted image
Pa lepa voščilnica in stanovanje je 1A urejeno. Lepo spucano, nimaš se kaj sekirat.user posted image  Jaz sem voščilnice spekla na cd in jih nesla razvit v foto studio.

Neboglasnica, nimam nobenih občutkov glede DD. Hmmm....morda še pridejo. Ampak mislim, da boste super zrihtale.user posted image

Levinja, kaj ti si vegetarijanka??? Sem mislila, ko si parkrat napisala, da ješ posebej, da pač nimaš preveč rada mesa in si izbirčnauser posted image , zdaj pa vidim, da ti to vsak dan. Pa daj, kak si lahko tak greniš življenje??user posted image user posted image user posted image
Pa je pri tebi tudi res, kar je Mojcek v vicu povedala?user posted image user posted image user posted image
Ful lepe fotke!!!!user posted image user posted image user posted image  Maš pa drugačnega fliperja kot jaz, čisto druga znamka. Naš ni nič oster. Sem pa imela pri Nejcu izposojenega enega in je bil tak oster, da ga nisem mogla kopat not, pa tud ful nestabilen je bil.

3jeMi, kaj vidva pa to vsako leto gresta v Anglijo al kak v šoping? Pa nisem sigurna, če sta bila vidva tista, ko sta imela težave al sem te zamenjala s katero? No, če si prava, kako vama gre zdaj? Samo se mi vedno bolj dozdeva, da gre za petro1984. Imam prav, ne?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2707
13.12.2008 13:14:14   
Netta
pri nas je pa sonce!!!!user posted image user posted image user posted image

smo se že nahodili, obiski so odpadli zaradi bolezni...pojedli kosilo, ana pa je do sedaj spala že 3,5 ur in pol. nč jasnuser posted image   le kaj bo ponoči...

sem brskala med julijkami 08 na facebooku pa nimam pojma katera je katerauser posted image ste pa vse ful luštne gor.user posted image

mojcek1
- lepo stanovanje res...mi je všeč ker imaš les, mava tud midva tak. slikala pa nam, je treba najprej skidatuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2708
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 13:20:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2709
13.12.2008 13:21:29   
Netta
mi smo papali zrezke s pršutom in sirom in pečen krompir...zdaj pa prebavlamo tule na kavču vsi trijeuser posted image

3jeMi, kaj vidva pa to vsako leto gresta v Anglijo al kak v šoping? Pa nisem sigurna, če sta bila vidva tista, ko sta imela težave al sem te zamenjala s katero? No, če si prava, kako vama gre zdaj? Samo se mi vedno bolj dozdeva, da gre za petro1984. Imam prav, ne?

tole mi pa ni čist razumljivo...kaj si to mislila?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 13:30:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2711
13.12.2008 13:35:28   
Inigo
mojcek - ej ful lepo! in super ureditev... mi je všeč!

hruška - veš kk je... mami bom kupla 1 sobno stanovanje, da bomo mi ostali v tavelkem - 3 sobnem. zdj mamo nagledano stanovanje, ki ga treba tuto kompleto prenovit. in zdj, če ga bomo že prenavljal, bi kaj predrli, kaj pozidali... sj veš! in bi rada kak nasvet. sicer smo si super naštudiral kako bi kaj... ampak včasih kdo kaj novga poštudira. sj veš... dj mi na ZS pošlji mejl pa ti pošlem tloris. mogoče kaj pogruntaš! pa mojcek tut ti!

Neposredna povezava do sporočila: 2712
13.12.2008 13:50:04   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1
user posted image damiani [

niceuser posted image user posted image

Very nice!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2713
13.12.2008 14:03:09   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

jutroooooooo!

naša noč je bila solidna, mali zdaj počiva, mama pa na RR.. obupno! user posted image namest, da bi šla recimo kopalnco spucat. user posted image

nucam HELP! ma ktera kakega arhitekta doma? al pa je sama arhitektka. al pa da ma smisel in čut za prenovo stanovanj. rabim kak nasvet!!!

Kaj te zanima? Mal mam smisla, drugač je pa moj bratec arhitekt. Sam reci!
Drugač sem pa ko mojcek1 - februarja bova 1 leto v stanovanju, pa bi zdaj že imela spet vse drugač. Da ne govorim o tem, da moram vsaj 1x na mesec mal pohištvo prestavit, vsaj kakšno miz o okol obrnt, če ne druzga. user posted image Freak pač.user posted image

No, zdej vidim, da vas je več takih. user posted image
Recimo, zdaj mava bolj klasično opremo, tople barve - sicer bolj zato, ker sva kuhinjo not obdržala in ni pasala moderna oprema zraven. Pa niti mi ni bla tko všeč. Zdaj je pa že druga pesem - bi mela spet kaj moderno. Nekoč, ko bom bogata. user posted image user posted image user posted image ... bom dala ob priliki slikce gor...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
13.12.2008 14:07:41   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Na RTV-ju občasno prevajam.

Mislm... ej, klele so morava pa midve malo pomenit. user posted image
Mogoče se kje s hodnika poznave.

Ti samo reci kje in kdaj se dobiva na čveku?

mojcek1: lepo stanovanje, všeč so mi one "razmetane" omare levo-desno. Špica!

Kaj pa mene razžalosti? Celo dopoldne, no dve uri, kuhaš, nato postaviš na mizo in se poje v 15 minutah. Potem pa spet delaš, pospravljaš, pomivaš, zlagaš v stroj...pa je treba že spet kuhat. Oh, od same žalosti sem kar napolitanke z mlekom dol udarla.

Kmalu grem v šoping, samo še podojim prej. Uživajte!

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 14:10:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2716
13.12.2008 14:13:07   
nanka
Puncelepo se imejte, midve z Zojo greva na dedka mraza po darilo za obe tamali. Kja neki bo letos v vreči?

Neposredna povezava do sporočila: 2717
13.12.2008 14:18:52   
pigama
Dan!
Maja mi je v sredo zakuhala, uboga revica je imela T skoz 38.6. Drugače pa je pojedla še kar nekaj. Zdravnica naju je vseeno napotila v bolnico. Tam pa takoj sprejem, ker je še tako mala. V bolnici je dobila še hudo drisko, zato so ji dali umetno hrano. HB, da sta T in driska hitro izginili. Včeraj sva lahko šli domov. Sedaj pa mi doma revica kar nekaj svira, noče se dojit. Imava prave borbe, da zagrabi bradavico.user posted image
Dobili sva še en kup napotnic. Ugotovili so priraščen jeziček, za nagrado greva še v razvojno, ker je baje preveč " mehka".user posted image
Nisem vas brala za nazaj, ker ni časa. Ali je mogoče ksenci v bolnišniciz malim?
Na hodniku sem srečala eno punco čist njej podobno.
Lepo se imejte, grem fačeke cartat, sem spet sama- standard.

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 14:18:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2719
13.12.2008 14:20:34   
Blacky30
Mojcek, ja, to je normalna fotografija, velikosti, kolko pač izbereš.

Mirjam, malo sem zabluzila ja, da izgleda nerazumljivo. Torej, prvo vprašanje je bilo mišljeno na slikice, ki jih je 3jeMi nalepila, tiste s trgovinami v Londonu in ko je napisala, da onadva 2 uri ven ne prideta, da morata vse pregledat. Pa sem zato vprašala, če gresta vsako leto v London v to trgovino.
Ko pa sem ravno njej pisala, pa sem se spomnila tudi na to, da sem jo že nekaj časa hotela vprašat, če sta z dragim porihtala spore, ki sta jih imela. Čeprav sem zdaj že skoraj prepričana, da to ni bila 3jeMi, pač pa petra1984.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 14:21:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 2721
13.12.2008 14:21:44   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Mojcek, luštne slikce. Živa res izgleda popolnoma zdravo, ima polna lička, prava bejba je. Nimaš se kaj sekirat.user posted image  Pa zelo lepa okrasitev stanovanja in seveda prstan.user posted image
Pa lepa voščilnica in stanovanje je 1A urejeno. Lepo spucano, nimaš se kaj sekirat.user posted image  Jaz sem voščilnice spekla na cd in jih nesla razvit v foto studio.

Levinja, kaj ti si vegetarijanka??? Sem mislila, ko si parkrat napisala, da ješ posebej, da pač nimaš preveč rada mesa in si izbirčnauser posted image , zdaj pa vidim, da ti to vsak dan. Pa daj, kak si lahko tak greniš življenje??user posted image user posted image user posted image
Pa je pri tebi tudi res, kar je Mojcek v vicu povedala?user posted image user posted image user posted image

to me zanima - to so v bistvu slike, a ne? ne kot voščilnice, une prepognjene?

upam, da ne bo kira vica zamerila.

nardiš razvit slike in pol jih prilepiš na voščilnice....kupiš un papir za voščilnice in jih sama izdelaš...

Jaz pa ne bom nič lepila na karton, bom kar take poslala, zato pa sem kar tekst napisala na samo sliko.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2722
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 14:24:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2723
13.12.2008 14:25:57   
pigama
Blacky za seznam Maja 4,5 mesecev 6980 g in 68 cm.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 15:16:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?