|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
13.12.2008 10:06:50   
anikabd
Pa cepljenje naj bi imeli v sredo.

Mogoče katera ve kolk dni prej otrok ne sme imeti vročine pred cepljenjem?

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
13.12.2008 10:17:02   
neboglasnica
blacky30: varčevanje? No, jaz denar porabim za stvari, ki jih kupim za njih. PA nimam nič slabe vesti, saj bo tak al tak izgubil na vrednosti. Imamo pa še rentno varčevanje, tistega pa tako ali tako ne morem pipat.

inigo: žal se je CD z Mammo mio čudežno izgubil. Sara ga pospešeno išče.

DD: jaz 100 % ne bom pela. Vesna zdaj kar vsakega heca s petjem. Aja, pa varstva nimam za ponedeljek, ima mož zobozdravnika. Bosta punci pazili na malega.

karamela6: kaj res ni več induplati? Shit, kje bom pa zdaj šopingirala?

HD: ja, je možno, da imaš zaradi user posted image manj mleka, tudi pri meni in aurorii je tako. In meni trenutno tako lije, da lahko kar sedim na WC-eju pa kar teče, teče...

RTV: katera je že spraševala kje delam? V šoli, da ne bo pomote. Na RTV-ju občasno prevajam.

blacky30: ponoči nisem spala, kriva sem pa sama in sem razmišljala, da bi ti lahko kaj napovedala glede DD, ko že obvladaš tele vudu zadeva. Se ne posmehujem, meni se večkrat kaj takega zgodi. A ko sem sama udeležena, mi napovedovanje prihodnosti polzi v pesimistične vode. No, malce pobožaj čarobno kroglo in uporabi veze za čimboljšo uvrstitev.

Danes bo za kosilo juhica z žličniki, ocvrti piščančji zrezki, krompir, solata in sladica. Moram rit dvignit in it delat. PA pa

populis: ste nazaj, kako je bilo?
In zadnje, najpomembnejše: Stašu se je uspelo obrnit s hrbta na trebuh. Bravo, moj sumaborec!!!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
13.12.2008 11:08:57   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

3jemi ... Hamleys - mnjam, mnjam, mnjam! Same igraceeeee ... na tone! RAJ! In tale medvedek - je pa s Harrods-a al kako? Totalno nobel & posh, ej!

Men so pa teli tko kjut - Tattyji:
user posted image

user posted image  

Tele so tudi meni zelo všeč, samo so tudi dragi... zakaj že? user posted image

Harrods ima vsako leto za Božič posebnega medvedka. Letošnjemu je ime Oscar. Izdajo ga že julija. Drugače so pa 2007 začeli izdajati tudi The Annual bear-e, katere je pa moj začel zbirat.

Pa še malo Hamleys "v živo"... naju ne dobiš vsaj 2 uri ven... je treba pregledat 5 nadstropij in še klet.
Zunaj...
user posted image
Lansko leto je bil aktualen Spiderman...
user posted image
In še otrok, ki se od prevelike izbire igrače ne more odločiti kaj bi kupili...
user posted image

Pa tudi v tejle trgovini je luštno poviseti: http://www.therainforestcafe.co.uk/aretail.asp

Aja, pa še glede GH... jaz mu zaenkrat dajem samo žitno kašico, imava pa v sredo P in bo še njo vprašala kako in kaj. Začela bom pa z zelenjavo, nato šele s sadjem. Tako kot mi je svetovala patronažna.

In upam, da si preživela včerajšnji večer. user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
13.12.2008 11:11:18   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Na RTV-ju občasno prevajam.

Mislm... ej, klele so morava pa midve malo pomenit. user posted image
Mogoče se kje s hodnika poznave.

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 13.12.2008 11:25:41 >

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 11:13:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2680
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 11:16:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2681
13.12.2008 11:17:50   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: lex

če katera kupuje prek e baya se najbolj splača kolegica je lani orng prišparala - mal si cene poglete. sicer sem že pisala pa ne vem če je katera videla
no pri potovanju na pošti se je zlomil en del in so ji brezplačno poslali novega, sam fotke je gor poslala in je dobila. čez 2 dni je imela zic v avtu.

za e-bay se pa jaz strinjam... midva sva vozek s poštnino vred dobila za 200 eur ceneje kot pri nas... kar se pa prodajalcev tiče so ponavadi OK, lahko pa naletiš na prave Kekce... je pa pametno kupovati pri tistem, pri katerem lahko plačaš preko Pay-pala, ker imajo narejeno tako, da ti do določenega zneska vrnejo denar, če kaj ne štima, potem se pa že oni ukvarjajo s prodajalcem, da dobijo denar nazaj.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 11:26:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2683
13.12.2008 11:33:48   
ilatic
user posted image user posted image user posted image Za sumoborcauser posted image

Mi smo tudi same doma, danes bomo mal pospravljale popoldne pa na RR.

Facebook - jaz tudi, kako vas najdem, zdaj imam samo zimsko!!!

Youtube - imam torrenta in kaj narediš? Sem bolj slaba v tem? Rabim do podtankosti da se mi opiše.

Tale kužek - živim bogu za hrbtom - vidim da ga vse imate. Kakšen kuža je to?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
13.12.2008 11:35:38   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Dzanika, men se tud zdi, da jaz hodim v vrtec namesto Nejca. user posted image  Je zadnjič prinesel okraske, ki bi jih naj skupaj delala, pa on nima interesa, pa ga vzgoj. vpraša, če mi je pomagal pri okraskih, pa je rekel, ne, jaz sem bil v vrtcu.user posted image user posted image  Falot mali, niti lagat ne zna.user posted image

Evo, ko je ravno danes tekla debata o denarju (porodniška in to), pa bi vas nekaj vprašala: Ali denar, ki ga otroci dobijo od sorodnikov za rd, božič, rojstvo,.... položite na hranilno knjižico in ali ga tam nameravate pustiti do 18l ali tam nekje ali ga sproti porabite za igrače in igrala, ki si jih otrok zaželi. Al vse, kar si zaželi, kupite s svojim denarjem, tistega pa se ne dotaknete? Jaz sem ga ful šparala, potem pa sem vzela proč za tobogan, peskovnik in gugalnico, pa sem imela kar slabo vest. Pa zdaj razmišljam, da zakaj pa, saj da tam na banki leži, pa ne bo za nič kaj dobro, v teh letih bo propadel. Kakšno je vaše mnenje o tem?

HB, fant je pošten in tudi to nekaj velja. user posted image

Dinarčki... jah, midva bova denar, ki ga bo dobil, dajala na račun. Pa tudi v šparovček ga bova navadila metat kovančke, kar bomo skupaj odnesli na banko in dali na račun, da fant dobi občutek, kako ravnati z denarjem. Mu pa ne bova kupovala čisto vsega kar si bo zmislil. Za kaj večjega ga bova pač nahecala, da mora tudi sam kaj malega prispevati.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 11:39:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2686
13.12.2008 11:40:13   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

hej

rovarka, moja micka te nič ni poslušala in ni spala do 10h user posted image , ob pol petih se je zbudila, ko je moj prišel domov, imela skoraj 2 urne samoanimacije user posted image , potem pa je spala do 9h...zdaj pa že 15 min spi user posted image user posted image

jaz pa pijem kavo in surfam po RR user posted image , moj pa še spi user posted image

ja nič levinja, mislim da je čas da se sprijazniš, da pač ne boste veliko spaliuser posted image

Jaz sem kavico že spila, pojedla zajtrk, spila čaj za mlekarne, moj pa je šel v trgovino, ker bo danes on za spremembo kuhaluser posted image Jeeeeee, kak je to fajn ko ni treba razmišljat kaj bomo jedliuser posted image

Moj je danes HB doma, bo pa na žalost naslednji teden delal od jutra do večera baje (to pomeni do 10. zvečer)user posted image Torej se bomo vidli.... čisto nič...user posted image

Aja, levinja, mi pa mamo knjigico Noetova barka, vprašaj Tejo, če bi želela bratuser posted image user posted image user posted image
Neboglasnica - bravo za Stašauser posted image user posted image

Mojcek1 - Živa pa res zgleda zadovoljna in veselauser posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2687
13.12.2008 11:41:19   
Inigo
jutroooooooo!

naša noč je bila solidna, mali zdaj počiva, mama pa na RR.. obupno! user posted image namest, da bi šla recimo kopalnco spucat. user posted image

nucam HELP! ma ktera kakega arhitekta doma? al pa je sama arhitektka. al pa da ma smisel in čut za prenovo stanovanj. rabim kak nasvet!!!

(odgovor članu anikabd)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 11:42:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2689
13.12.2008 11:42:30   
Inigo
ja ja hruška, defenitivno je user posted image kriva. ker ko sem jst mela tisto prvo pomanjkanje, sem pol potudirala, ko se je spet ponovil, da je blo ravn slab mesec po prvem pomanjkanju. in to je to! s tem, da se men še ni nč pokazal...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 11:43:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2691
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 11:46:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2692
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 11:47:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2693
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 11:47:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2694
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 11:49:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2695
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 12:07:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2696
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 12:17:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2697
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 12:18:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2698
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 12:19:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2699
13.12.2008 12:28:00   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

konec spanja..no ati še vedno aja..user posted image

sovica pa se je že pobruhala vmesuser posted image

evo je...

user posted image

Levinja, ugani kdo še ma taki bodyuser posted image Ja itak user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?