3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Dzanika, men se tud zdi, da jaz hodim v vrtec namesto Nejca. Je zadnjič prinesel okraske, ki bi jih naj skupaj delala, pa on nima interesa, pa ga vzgoj. vpraša, če mi je pomagal pri okraskih, pa je rekel, ne, jaz sem bil v vrtcu. Falot mali, niti lagat ne zna. Evo, ko je ravno danes tekla debata o denarju (porodniška in to), pa bi vas nekaj vprašala: Ali denar, ki ga otroci dobijo od sorodnikov za rd, božič, rojstvo,.... položite na hranilno knjižico in ali ga tam nameravate pustiti do 18l ali tam nekje ali ga sproti porabite za igrače in igrala, ki si jih otrok zaželi. Al vse, kar si zaželi, kupite s svojim denarjem, tistega pa se ne dotaknete? Jaz sem ga ful šparala, potem pa sem vzela proč za tobogan, peskovnik in gugalnico, pa sem imela kar slabo vest. Pa zdaj razmišljam, da zakaj pa, saj da tam na banki leži, pa ne bo za nič kaj dobro, v teh letih bo propadel. Kakšno je vaše mnenje o tem? HB, fant je pošten in tudi to nekaj velja. Dinarčki... jah, midva bova denar, ki ga bo dobil, dajala na račun. Pa tudi v šparovček ga bova navadila metat kovančke, kar bomo skupaj odnesli na banko in dali na račun, da fant dobi občutek, kako ravnati z denarjem. Mu pa ne bova kupovala čisto vsega kar si bo zmislil. Za kaj večjega ga bova pač nahecala, da mora tudi sam kaj malega prispevati.
|