Blacky30
|
Jutro! Vstala že ob 6.30, da sem moža v službo poslala. Potem pa je že Nejc tudi očke odprl. Zdaj gleda risanke, Teja pa še spi od včeraj zvečer od 21h. Danes smo sami, jaz pa tudi nisem več nič zaspana. Ne vem, kaj mi je, zadnje čase potrebujem vedno manj spanca. Sem zaspala ob polnoči. Lex, puzzli - za božič še vedno ni prepozno, pa če jih tvoj ne mara, jih pa sebi naroči za božič al pa si jih sama kupi. Moj jih tud ne mara, pa kaj? Pa mi jih vseeno vsako leto kupi za božično darilo, tak da jih imam že enih 6 kom za sestavit. Pa še kar nič od mene, sem pa obsedena s tem, da jih moram vsako leto dobit. Saj je to lahko samo tvoj hobi. Vsega pa tud ne rabite počet skupaj s svojimi dedci. Oni tudi gredo včasih samo na drink s kolegi, pa vas ne vzamejo zraven. Aja, jaz sem tastu kupila za božično darilo puzzle v velikosti 30x40 in sicer mora sestavit sliko, na kateri je gor on, tašča in moja otroka. Pa bo lahko potem imel na steni. Pravi izziv....ker mu v škatlo ne bom dala original slike, tak da ne bo imel pojma, kaj je treba sestavit. 24julij, ste dobro preživeli noč? Uboga Lara.....Al, ne? Sem bolj površno gledala, pa sem vidla, da sploh ne želi odgovarjat. Zakaj pa? Zobki - pri nas jih še tud ni in nič ne kaže na to, čeprav je P že pred enim mesecem govorila, da se vidijo hribčki. Nejc jih je dobil pri 8m. Foto zadeve - jaz imam že vse porihtano, voščilnice, foto puzzle, dvignit moram it še koledarje in čakam, da mi poštar dostavi fotoknjigo. Pa sem zmagala! Levinja - ideje za božična darila: glitzi gobice, kava, kapučino, vrečke za smeti, čaj, tuš gel, robčki, servijete, kuhinjske krpe, kuhinjska rokavica, labela šminka,.....mi kupujemo praktična darila. Inigo, hvala za odgovor glede GH. Ja, bo treba počasi začet. Maja24, moji pa jabolčni sok ni všeč. Upam, da ga ne bo sračkala pri GH, ker Nejc je oboževal jabolčni sok, še danes ga. Je pa bil potem tudi kar priden jedec, zdaj ga svirka in je izbirčen. Almera, ti je uspelo dragega zapeljat? Mojcek, se ti pridružujem - tud jaz ne maram margarine, fuj bljak. Samo P je rekla, da za Tejo pa naj to uporabljam. Ej, pojma več nimam. Tropine...hmmm...kaj je že to? A ni to nekaj od grozdja stisnjenega ostanek? Ok, mogoče sem total mimo vsekala. Netki, se strinjam s teboj glede Cirile (kmetija), res ni bila nekaj ful navdušena nad dnarjem. Jaz bi ziher do stropa skakala. Verjetno zato, ker je bila pot do zmage prelahka. Kaj Sergej je vmes kar prepustil zmago njej al kak, se je vdal? Sem bolj površno gledala. Rebeca, čestitke za prvi kruhec. Je bil dober? HD, ful ti je pasala rdeča. Pa lušte si mi zdaj naredila s tatarcem. Jaz bom tudi letos navalila, ker lani nisem smela. Mala še kar spi......grem jo raje pogledat.
|