|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
12.12.2008 23:56:07   
rovar_ka
Jaz tud grem

Lahko noč babe user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
13.12.2008 0:00:41   
Majuska
Ste bile pa pridne, medtem ko sem gledala TV... Danes me je Without a trace malce s tira vrgel, ker je bila ena najstnica noseča, pa je izginila in sploh cela štala, sem se bala, da bo otroka zavrgla ali kaj takega. Sem šla kar takoj lupčkat mojega sončka!

Hrana in dojenje - še ne jem vsega, s sadjem sem skromna in ga uživam bolj v kompotih, še se izogibam stročnicam. Ma ziher je ziher, zelo hitro me namreč napenja. Svinjino pa že itak jem samo 3x letno.

Tako, očka je bil doma ob 22., je bil nadvse priden, še malo pocrkljal Aleksandra, potlej je šel mali spat. Jaz pa tudi samo še tuš in hop v posteljo. Jutri gremo na kosilo, je imel tast rojstni dan. Fino, tašča namreč dobro kuha user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2652
13.12.2008 0:05:55   
karamela6
Joj, a ste vidle kakšne prekrasne obleke na RR reklamirajo?!?! A mislite, da ste (smo) jih me k temu napeljale, a a a a?!?

No, jaz grem v mižule.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
13.12.2008 8:31:33   
Blacky30
Jutro!

Vstala že ob 6.30, da sem moža v službo poslala. Potem pa je že Nejc tudi očke odprl. Zdaj gleda risanke, Teja pa še spi od včeraj zvečer od 21h.user posted image  Danes smo sami, jaz pa tudi nisem več nič zaspana. Ne vem, kaj mi je, zadnje čase potrebujem vedno manj spanca. Sem zaspala ob polnoči.

Lex, puzzli - za božič še vedno ni prepozno, pa če jih tvoj ne mara, jih pa sebi naroči za božič al pa si jih sama kupi. Moj jih tud ne mara, pa kaj? Pa mi jih vseeno vsako leto kupi za božično darilo, tak da jih imam že enih 6 kom za sestavit. Pa še kar nič od mene, sem pa obsedena s tem, da jih moram vsako leto dobit. Saj je to lahko samo tvoj hobi. Vsega pa tud ne rabite počet skupaj s svojimi dedci. Oni tudi gredo včasih samo na drink s kolegi, pa vas ne vzamejo zraven.user posted image
Aja, jaz sem tastu kupila za božično darilo puzzle v velikosti 30x40 in sicer mora sestavit sliko, na kateri je gor on, tašča in moja otroka. Pa bo lahko potem imel na steni. Pravi izziv....ker mu v škatlo ne bom dala original slike, tak da ne bo imel pojma, kaj je treba sestavit.user posted image

24julij, ste dobro preživeli noč? Uboga Lara.....Al, ne? Sem bolj površno gledala, pa sem vidla, da sploh ne želi odgovarjat. Zakaj pa?

Zobki - pri nas jih še tud ni in nič ne kaže na to, čeprav je P že pred enim mesecem govorila, da se vidijo hribčki.user posted image  Nejc jih je dobil pri 8m.

Foto zadeve - jaz imam že vse porihtano, voščilnice, foto puzzle, dvignit moram it še koledarje in čakam, da mi poštar dostavi fotoknjigo. Pa sem zmagala!user posted image

Levinja - ideje za božična darila: glitzi gobice, kava, kapučino, vrečke za smeti, čaj, tuš gel, robčki, servijete, kuhinjske krpe, kuhinjska rokavica, labela šminka,.....mi kupujemo praktična darila.user posted image

Inigo, hvala za odgovor glede GH. Ja, bo treba počasi začet.user posted image  

Maja24, moji pa jabolčni sok ni všeč. Upam, da ga ne bo sračkala pri GH, ker Nejc je oboževal jabolčni sok, še danes ga. Je pa bil potem tudi kar priden jedec, zdaj ga svirka in je izbirčen.

Almera, ti je uspelo dragega zapeljat?user posted image

Mojcek, se ti pridružujem - tud jaz ne maram margarine, fuj bljak. Samo P je rekla, da za Tejo pa naj to uporabljam. Ej, pojma več nimam.user posted image  Tropine...hmmm...kaj je že to? A ni to nekaj od grozdja stisnjenega ostanek? Ok, mogoče sem total mimo vsekala.user posted image

Netki, se strinjam s teboj glede Cirile (kmetija), res ni bila nekaj ful navdušena nad dnarjem. Jaz bi ziher do stropa skakala. Verjetno zato, ker je bila pot do zmage prelahka. Kaj Sergej je vmes kar prepustil zmago njej al kak, se je vdal? Sem bolj površno gledala.
Rebeca, čestitke za prvi kruhec.user posted image Je bil dober?

HD, ful ti je pasala rdeča. Pa lušte si mi zdaj naredila s tatarcem. Jaz bom tudi letos navalila, ker lani nisem smela.user posted image

Mala še kar spi......grem jo raje pogledat.user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 8:41:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2655
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 8:42:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2656
13.12.2008 8:45:15   
Netta
dobro jutro,

mala spi, se zbudla ob 5.40 in bila dve uri živahna, no sedaj jo je pa pobralo...pa nekaj jo zvija že od včeraj popoldne. se mi zdi da ima blažjo reakcijo na cepivo proti rotavirusu...je kar ene "smeti" kakala...ne znam drugač povedatuser posted image

a je katera že naročila tisto snežno kroglo s sliko pri dm?

ja sem jo:mmi je fajna; se sname spodaj pokrov dol in sam vstaviš sliko noter...tak da če ti čez čas ni všeč, jo zamenjašuser posted image
bi ti fotografirala, pa se bila darilo za miklavža

le tole za sedaj; se odpravljamo ven, tak da tudi jaz želim vsem lep vikenduser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 8:46:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2658
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 8:50:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2659
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 8:52:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2660
13.12.2008 8:54:32   
Blacky30
Sem šla žabiko pogledat, pa me je pogledala, prava koma, sem ji dala dudico in je zaspala naprej. user posted image

HD, obljuba dela dolg - jaz sem tu, kje si ti??user posted image  Delam sama sebi družbo....lalalalalalalala.....user posted image
Dzanika, bravo za zobek.user posted image  Gledajo se tako, kot bi jih štela iz Janovih očk, ne iz svojih.

Lunica, si danes bolje? Kaj te je morilo? Te mam rada, veš.user posted image

Liju, kakšna je bila noč? Se je poznalo, da je Žan veliko spal čez dan? Pri nas se nikoli ne.user posted image

Neboglasnica veliko sodeluje na tv in to, ker prevaja jezik za gluhoneme. To je bilo v času volitev, ko je prevajala politično oddajo. Sicer pa je ona šolnica.user posted image

Puzzli - tvoja motiva sta mi ful všeč!user posted image user posted image  Ajd, potrudi se, hočem videt.user posted image  Kolko delne imaš? Pa kak si lahko že zdaj odprla božično darilo??? Ti ti ti.....user posted image
Ksenci in Aljaž - a še ne bo konca vajinim težavam? Držita se....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rebeca, super, da Tariq več ne kašlja, Teja še vedno občasno.user posted image

Glu3 - No, no, evo, sem vedela, da margarina in puter nista isto. Vsaj nekaj sem si zapomnila. Torej, ker je puter živalski, ga ne smem dajat Teji, margarino pa ja.user posted image  Mojcek, HD, sta vidli???user posted image

A si znate predstavljat, da je Nejc v tem času, ko sem tukaj gor pojedel 600 ml gresa? Tri krožnike je zmazal kot keks. Mačo mali!user posted image
Ooooooo, nekdo me je začel klicat iz posteljice. Končno!user posted image  Auččččččč, kak kašlja, ful se ji lušči ven.user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 9:14:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2662
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 9:17:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2663
13.12.2008 9:19:22   
nanka
jutro, pa ne dobro, ker me je celo noč bolel zob. Zobarja imam pa šele 22.12., ker prej nima časa, nimam pojma kako bom preživela te dni. Počasi se spravljam kuhat, ker imava popoldne z Zojo dedka mraza v moji službi. Natke ne bova vzeli s sabo, ker tako nima pojma zakaj se gre, darilo ji bova prinesli, brezveze da jo mučim, pa še vsa je v krasticah. Imejte se lepo, se zvečer spet oglasim.

Mojcek, krasne slike, Živa je videti čisto zadovoljna in zdrava, prstan je user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil nanka -- 13.12.2008 9:22:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 2664
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 9:34:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2665
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 9:42:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2666
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 9:48:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2667
13.12.2008 9:48:18   
Majuska
'jutro pupe,

kako ste danes? Pri nas se je malček zbudil enkrat okoli 5h, pa sem mu dudo nazaj porinila in smo spali do 8h. Prej sta ga z očkom rogovilila po postelji in nikakor zaspat nazaj ...

Grem pripravljat kramo za sabo ... pa še kavico vam postrežem

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2668
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 9:49:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2669
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 9:51:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2670
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 9:52:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2671
13.12.2008 9:53:52   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

na imikimi - kako shranim sliko v rač???

ko sliko urediš stisneš "save" (takrat se ti shrani na strani in ti na novo odpre sliko), potem pa sami desni klik miške in "shrani sliko kot" (in si jo shraniš na računalnik) user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2672
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 9:54:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2673
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 10:02:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2674
13.12.2008 10:05:00   
anikabd

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

naša ta mičkena tko suho kašlja - je ne moti, nič sluzi, samo draži jo grlo verjetno,pa kašlja. nosek ni poln, vročine ni, dobre volje je, že pol ure vriska.

kaj pomaga, da se ne razvije naprej kaj???

Pri nas je podobno. Le da je včeraj Filip dobiš še vročino. Danes je pa še neraspoložen. Je jokav. Se kar malo bojim, da bo še slabše. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?