|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!!
12.12.2008 23:02:11   
Estrella*
Sem šla pod tuš in spat, pa sem tako kašljala, da sem šla raje doluser posted image

katy: si pa pridnauser posted image

srčekgirl: kaj pa ti štrajkaš???

Ko sem pogledala skozi okno, vidim , da pada moj sovražnikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 601
12.12.2008 23:05:47   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Sem pozabla včeraj povedat, da je prvič Alja rekla mamauser posted image user posted image user posted image Še Andraž je bil ful presenečen in je še cel dan razlagal vsakemu k ga je videl, kej je reklauser posted image

OOOOOOO kok lepo,moja sam občasno reče mammmmm pa še to k greva jest pa reče to namesto aaammmmmmmmm.Je šele zdej začela brbljat b-je in g-je do zdej smo mel samo vriskanje na polno in aaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Estrella, a ti je ratalo toplo pri srcu, a ne, kosi slišala mamauser posted image . Varja pa tik preden začne jokat začne mammmammmm, ampak to ni niti približno podobno mama. Ma niti ne poskuša govort, samo kriči, pluva..skratka, ta moja hčerka je ena velika lenoba in scrtanka.

katy, hvala za odgovor. Držim pesti, da bodo tudi nadalnje kontrole ok.

Danes pa je moj Gašper presmučal 2,5 km. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 602
12.12.2008 23:08:53   
kasso
Glede flaše pa pri nas ni več problemov, zdaj se kar trese, ko jo zagleda user posted image , tudi če le malo spije, je takoj boljše volje, samo da se malo pockrlja.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 603
12.12.2008 23:15:44   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Glede flaše pa pri nas ni več problemov, zdaj se kar trese, ko jo zagleda user posted image , tudi če le malo spije, je takoj boljše volje, samo da se malo pockrlja.

user posted image user posted image Varja

Ja je res lepo slišat, saj ko se bo kar naprej drla mama, mi ne bo večuser posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 604
12.12.2008 23:16:49   
buccka
Tudi z moje strani lahko noč
Mi se pa ne bomo nič stiskali, ker je pri men teta na obisku.
Gledava pa sedaj z mojim neki na kanalu a in izgleda kot grozljivka, tko da se pa bova mal drugače stiskala.

Lepo ninajte, pa pa

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 605
12.12.2008 23:18:22   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: buccka

Tudi z moje strani lahko noč
Mi se pa ne bomo nič stiskali, ker je pri men teta na obisku.
Gledava pa sedaj z mojim neki na kanalu a in izgleda kot grozljivka, tko da se pa bova mal drugače stiskala.

Lepo ninajte, pa pa

Nočko

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 606
12.12.2008 23:19:05   
Estrella*

kasso še 31 postov do luxuzauser posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 607
12.12.2008 23:21:21   
kasso
Ja je res lepo slišat, saj ko se bo kar naprej drla mama, mi ne bo večuser posted image user posted image

user posted image user posted image ja, še res jeuser posted image

Včeraj zvečer sem Varji dala malo piščančje hrenovke in ni imela nobene reakcije. Hmmm a mislite, da je prezgodaj? Sem ji dala za pokušat, pa mi je skoraj prst pojedla, potem pa je to pokušavanje prešlo kar na hranjenje...sem imela kar slabo vest...no, na srečo ni bilo nič.
A ji je enkrat prej tudi tašča malo podturila...jaz sem pozneje izvedela.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 608
12.12.2008 23:22:56   
Estrella*

Včeraj zvečer sem Varji dala malo piščančje hrenovke in ni imela nobene reakcije. Hmmm a mislite, da je prezgodaj? Sem ji dala za pokušat, pa mi je skoraj prst pojedla, potem pa je to pokušavanje prešlo kar na hranjenje...sem imela kar slabo vest...no, na srečo ni bilo nič.

kasso ne se sekirat, tud moja jo je že pojedlauser posted image Golico, tisto brez ovoja

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 609
12.12.2008 23:24:01   
Estrella*
kasso: pa user posted image user posted image za Gašperja. Je pravi športnikuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 610
12.12.2008 23:29:45   
Estrella*
Sedaj pa res lahko noč tud z moje strani. Našga še vedno ni domovuser posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 611
12.12.2008 23:33:11   
kasso

kasso ne se sekirat, tud moja jo je že pojedlauser posted image Golico, tisto brez ovoja

user posted image a Golico, no naši pa jedo Njami, ki je tudi brez ovoja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 612
12.12.2008 23:34:06   
kasso

Sedaj pa res lahko noč tud z moje strani. Našga še vedno ni domovuser posted image
user posted image

Lahko noč.
Samo me pa čudi, a je tvoj še vedno v službiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 613
12.12.2008 23:38:35   
kasso

kasso: pa user posted image user posted image za Gašperja. Je pravi športnikuser posted image

ja se mora naučit, da bo potem mamo navadil pravilno smučat, pa na glavo skakat v vodo user posted image

Zdaj pa tudi jaz grem, ker jutri zjutraj švignem na Gorenjsko obiskat vnučke od moje psičke KLIK

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 614
13.12.2008 0:25:30   
jana81
no jst sem šele zdle uspela ukrotit našga malega...ja res je šele zdele je zaspal, posledičo sva oba z lubijem čist hin, jst ne vem al so zobki, al luna al kaj za vraga... sicer je šel spat že ob 20.30 pa se je po pol ure prebudil in galama do zdej..

no pol pa nočko še vsem bedečim

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 615
13.12.2008 7:25:12   
buccka
Jutro!
Skor zadnja šla pa že prva tle.

Naša se je sedaj zbudla in ji je šel moj napravit mleka itak je to njegovo jutranje opravilouser posted image .

Po kolk pa vam spijo vaši malčki?
Ker naša prespi tam od 20.00 do 07.00.

moja princeska Lin je prijokala na svet dne 09.05.2008

http://trudy.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 616
13.12.2008 7:47:35   
Svojeglava
Buccka: ne sprašuj o spanju... a ti povem na primer kako je blo danes:
19:30 gremo spat - zaspimo pri dojenju
20: 00 jok... dojenje... kakanje... previjanje...pol sem jo pustila v posteljici, mal je pojamrala in zaspala
23:30 jok...dojenje... spanje
2:30 jok...dojenje...spanje
4:00 - moj pride domov z žurke in me zbudi user posted image
5:00 jok dojenje spanje
6:20 mojemu na telefonu zvoni budila, ker je pozabil, da je sobota, itak nič ne sliši, ker je koma... grem ugasnit
6:40 tamala je pokonci ... vstanemo...

pa tole je še dobra noč, ker je tavelika spala, ponavadi še njo kaj matra al je pa vsaj žejna ene 2x na noč... al jo pa lulat...tko da mami pomaga...

ni čudno, da se mi vrti v glavi in skor omedlevam čez dan...tavelika nam je že pri 3 mesecih spala celo noč, tale je pa živc, ne vem kdaj omo kaj spali... ooooh od 20.00 - 7.00  MILINAAAAAAA

LPSuser posted image

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 617
13.12.2008 8:10:57   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: buccka

Jutro!
Skor zadnja šla pa že prva tle.

Naša se je sedaj zbudla in ji je šel moj napravit mleka itak je to njegovo jutranje opravilouser posted image .

Po kolk pa vam spijo vaši malčki?
Ker naša prespi tam od 20.00 do 07.00.

Mi pa od 21-7.30h, danes še spiuser posted image Se vidi, da je bila zvečer samo mami domauser posted image user posted image

Drgač, tvoja lepo spiuser posted image , kako pa čez dan? Naša med 4-5h, sem še vedno srečnikuser posted image

(odgovor članu buccka)
Neposredna povezava do sporočila: 618
13.12.2008 8:16:48   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

Buccka: ne sprašuj o spanju... a ti povem na primer kako je blo danes:
19:30 gremo spat - zaspimo pri dojenju
20: 00 jok... dojenje... kakanje... previjanje...pol sem jo pustila v posteljici, mal je pojamrala in zaspala
23:30 jok...dojenje... spanje
2:30 jok...dojenje...spanje
4:00 - moj pride domov z žurke in me zbudi user posted image
5:00 jok dojenje spanje
6:20 mojemu na telefonu zvoni budila, ker je pozabil, da je sobota, itak nič ne sliši, ker je koma... grem ugasnit
6:40 tamala je pokonci ... vstanemo...

pa tole je še dobra noč, ker je tavelika spala, ponavadi še njo kaj matra al je pa vsaj žejna ene 2x na noč... al jo pa lulat...tko da mami pomaga...

ni čudno, da se mi vrti v glavi in skor omedlevam čez dan...tavelika nam je že pri 3 mesecih spala celo noč, tale je pa živc, ne vem kdaj omo kaj spali... ooooh od 20.00 - 7.00  MILINAAAAAAA

LPSuser posted image

o svojeglava, ti imaš pa pestrouser posted image . Ti nič ne zavidam, upam pa , da se ti kmalu porihta. Mi smo pred slabim tednom mlekarno zaprli in se počutim olajšanouser posted image

kasso: saj ni bi dobesedno na šihtu, ga pa res ni bilo nič domov. Bil je prevzem vodstva in so imeli verjetno še kako zabavo, al pa so si jo sami omisliliuser posted image No vseeno , domov je prišel okoli 2h. Pa si ni upal goruser posted image , šele ko sem ustala in ful kašljala okoli 6h se je pimajal.
Sem te pa sanjala, da sem prišla do Gašperja in mu prinesla rešene naloge iz kemijeuser posted image Si imela eno ful večiko luxuzno stanovanjeuser posted image

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 619
13.12.2008 8:20:07   
Estrella*

user posted image
user posted image

EMILIJI IN TARI VSE NAJBOLJŠE ZA

7MESECEV!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 620
13.12.2008 8:22:44   
Estrella*

ja se mora naučit, da bo potem mamo navadil pravilno smučat, pa na glavo skakat v vodo user posted image

Zdaj pa tudi jaz grem, ker jutri zjutraj švignem na Gorenjsko obiskat vnučke od moje psičke KLIK

Lahko noč

IIIIIIIII kako so cortiuser posted image user posted image user posted image  Ampak zakaj so tudi beli?????

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 621
13.12.2008 8:25:37   
Soncnica Sandra ***
Jutro user posted image

Naše spanje je bilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ob 8.30 je zaspala, se zbudla ob 9.30 ampak po intervenciji hitro zaspala.
Potem se je pa zbudla 23.40 in gotovo, ne spat v svoji postelji. Dretje, dretje, ... dokler je nisem dvignila. Je zaspala pri meni in spet dretje ko sem jo položila v postelo, ...... jaz ne vem več al tega mojega otroka res ful daje luna al kva ji je.

Uglavnem posledično je spala pri nama v tavelki postelji, kar pomeni, da od mojega spanja spet ni bilo nič

Grem kofe spit pa bol še kej napišem

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 622
13.12.2008 8:31:59   
Soncnica Sandra ***
user posted image

EMILIJA IN TARA VSE NAJ NAJ ZA VAJIHIH 7/12 SVEČKE user posted image user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 623
13.12.2008 8:37:41   
Anonimen
Dobro jutrouser posted image

mi smo kar fajn spali, no zase govorim, moj dragi je pa kar ene parkrat moral vstati, ker je bila njegova princeska žejnauser posted image . Jooj kolk jo razvaja, pa všeč mi je ker njemu ni nič težko za njo narediti (no tudi zame), tudi če 5 na noč vstane, ne bo nikoli slabe volje zaradi tega, reče samo: mojo malo princesko očitno nekaj matra. Hallo jaz pa kar živčnega fašem, če se kr naprej budiuser posted image .

SS sem vidla, da ste spet bolj slabo spaliuser posted image user posted image

Estrella tvoj je bil pa hitr, ob 2huser posted image .

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 624
13.12.2008 8:38:47   
Anonimen

user posted image
user posted image

EMILIJI IN TARI VSE NAJBOLJŠE ZA

7MESECEV!!!!!!

Tudi od nas, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?