|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
12.12.2008 23:15:12   
majar.
IZVIRNO SPOROČILO: liju

IZVIRNO SPOROČILO: anikabd

TIste, ki dojite mam eno vprašanje. Jeste vse?

Jaz jem čisto čisto vse. Sploh nikoli nisem gledala kaj pojemuser posted image

se podpišem

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
12.12.2008 23:15:16   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

joo, do 18. 30 ti je spal? NOROuser posted image Nino je prava faca, vidiš, se mormo še dobit, on pa obvezno zraven prit user posted image

user posted image user posted image user posted image Ko smo šli ven me je vprašal;" mami kaj sem bil priden?"user posted image , Sem mu že doma pravla da ne bo ki sitnaro, da mora bit priden in na srečo je bilo takouser posted image user posted image user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
12.12.2008 23:17:27   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: majar.

IZVIRNO SPOROČILO: anikabd

TIste, ki dojite mam eno vprašanje. Jeste vse?

Jaz jem čisto čisto vse. Sploh nikoli nisem gledala kaj pojemuser posted image

se podpišem

jaz jem načeloma vse, nisem pa še jedla fižole in zelja.

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu majar.)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
12.12.2008 23:18:04   
rovar_ka

joo, do 18. 30 ti je spal? NOROuser posted image Nino je prava faca, vidiš, se mormo še dobit, on pa obvezno zraven prit user posted image

user posted image user posted image user posted image Ko smo šli ven me je vprašal;" mami kaj sem bil priden?"user posted image , Sem mu že doma pravla da ne bo ki sitnaro, da mora bit priden in na srečo je bilo takouser posted image user posted image user posted image

res je bil priden, vidiš, ti pa si se balauser posted image Čuj, ti je zaspal potem doma?user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
12.12.2008 23:22:20   
liju

res je bil priden, vidiš, ti pa si se balauser posted image Čuj, ti je zaspal potem doma?user posted image

Ja ne vprašaj kako še je blo to. On ne bo spal, ker ni jedo kosilauser posted image user posted image Tak da jeter danes ni bilo. Sem imela še v skrinji pleskavice in pomfri in solato sem skupaj zmetala na brzino in pol je lahko šel spatuser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
12.12.2008 23:25:38   
karamela6
Že cel dan vas skušam ujet, pa mi ne rata. Nič drugega mi ne preostane, kot da lepo počasi pokomentiram za nazaj.

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Dobila aBC novicke - notri je tudi Tiny Love kuzek Fred ... znizan s 25,90 na 16,90 evrov.

Uh, to je pa že kar nekaj časa. Zamujaš, darling.

aurora
, a tako? Zdaj je pa gluten moderen? In to čimprej? Joj, saj ne vejo, kaj novega bi si še izmislili. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30
Karamela6, na imikimiju se prijaviš, pri registriranju izbereš full paket in potem ko klikneš na okvir, ki si ga izbrala, klikneš nad njim Customize. Ko se ti odpre novo okno, imaš na desni poleg okvirčka možnost Add Photo. Klikneš, te vrže v tvoj comp, izbereš sliko in se sama vstavi v okvir.

Uhhh, hvala ti. Bom danes ali jutri ustvarjala. Zdaj je pa res že zadnji čas za čestitke. Samo Nini moram še kupit božičkovo kapo. Ali ve katera, kje prodajajo samo kape, ker v H&M imajo samo komplete. Mi niso bili tako všeč oz. moj je rekel, da so za fantke, da punčke niso božički. user posted image Ja, pol pa ne, no.user posted image

rebeca, mi smo tud vzeli Romerja (safefix plus) in zdaj, ko tebe berem, sem kar vesela, da rabimo "samo" enega. Ampak, je.bi ga, na varnosti ne bom šparala, rajši kje drugje. Se odrečem kakšni kavici, pizzi in kakšni moji nepotrebni cunjci in hitro dobim not 100€ kot je razlika v ceni od cenejših sedežev. Sicer pa je bil prejšnji ponedeljek v dnevni spletni akciji v BC - 289 je bla cena. Saj sem napisala tu gor - nisi videla? Ali morda nisi hotela tega? Sem ga že hotela preko E-baya nabavit, pa bi prišlo isto, kot tu v akciji.

lunica, hvala za božično pesmico ... me je malo zaneslo po you tube-u in sem našla tole: http://www.mojvideo.com/video-bozic/fe70b5cbb96f74d02f8a
Še dobro, da nimam  bajte za okrasit user posted image user posted image user posted image

lex, meni so tudi Kope ljube. Že od nekdaj hodimo gor, ker ima od mami firma gor hišice. Smo bili lani tudi, le da sem se jaz samo sprehajala od Pungarta in do tamale in čakale moje, ki so uživali. En dan sem jih pa nahecala, da gremo do Ribniške - uh, se mi je vleklo, bla crknjena za znoret takrat.

Majuska, nam je sicer lupinica še prav in mislim, da bo še vsaj 2-3 mesece, ampak tudi avtosedež že imamo in se mi zdi gromozaaaaanskiiii. Ubožec Aleksander, tako nebogljen izgleda v njem. Ni druge, saj vem.

Uuuuuu, nov datum za DD - že navijammmmmmmmmmmm!user posted image user posted image user posted image

neboglasnica - haha, nehaj no. Saj smo te videle zadnjič na slikah, pa te sploh ni tolk preveč, kot ti pravič. Sploh pa, ko si že omenila Induplati Jarše - ni jih več user posted image Zaprli. user posted image (Midva imava njihov najtavečji šotor, pa sva vsako leto še kakšno zadevo šla dokupit. No, zdaj tega ne bo več)

Joj, štajerke, kok ste lušne!!!user posted image user posted image user posted image

lex, smiri živce, sej bo. Preštej do 10 (ne, tastovih vprašanjuser posted image ) in globoko dihaj, pa bo malo bolje. Ah, kaj bluzim, jaz lahko štejem do 1234567876543234567, pa diham kot slon, pa se ne pomirim, če me tast razpizdi!

mojcek1, jaz bi pa slikico od Damijanovega prstana. Please.
majar - meni je pa čestitka všeč! user posted image
Nasara88 - bravo za zobek! user posted image user posted image

netki - joooj, kako sta si tamala dva podobna. Ma to pa res ne morš verjet! Jaz bi rekla, da je prvi Tilen in drugi Žiga. user posted image Da ne bomo vse isto rekle. Aha, vidim, da imam narobe. Ampak kak ugriz pa le dobim, ane? Sem vsaj probala uganit. user posted image

Blacky, glede denarja je pri nas tako: Jaz skrbno beležim vse, kar je Nina dobila do zdaj. Ker sva v zadnjem letu kupila stanovanje, ga popolnoma prenovila, kupila nov avto in sem jaz še brez službe (pred diplomo), sva ga porabila, za kar je bilo pač treba. Ne nujno vedno zanjo. Ko pa dobim službo, bova čimprej ves znesek vrnila na njen račun + vsak mesec 50€. Ko bo večja in bo želela vse in še več user posted image , pa bova delala na način, ki je meni najbolj všeč: Npr, nujne stvari za šolo, potrebne obleke, čevlje .... ji bova midva kupovala. Če pa bo hotela kaj dodatno, večjo stvar in ne nujno, pa bo dala nekaj zraven. Tako, da se vsaj malo nauči, da stvari pač stanejo. Joj, sem verjetno zabluzila. Upam, da si me razumela.

ksenci - user posted image user posted image user posted image

ilatic - men je tud mamamiaa full všeč. Sem ga že 2x gledala, pa bi ga še. user posted image Sem zmešana, sej vem. Nepoboljšljiv romantik.
aurora - super za copatke. Res so luštni! user posted image Sem pa jaz tudi za to, da če kdaj katera prek E-baya naročuje, da pove, pa jaz poravnam poštnino. Nimava Vise ali Eurocarda, pa zmeraj nekoga prosiva. user posted image Mi je že malo nerodno, ker je to vedno en in isti.

Moj dragi je pa danes na zabavi s fanti iz fuzbal rekreacije. Drug teden pa službena fešta, potem je pa do 12. januarja samo moooooooooj! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Mi smo se letos odločili, da se obdarujemo samo doma in nič več žlahte, vključno s tastom in taščo. Vsak naj si kupi sam tisto kar mu paše, ker nam je po 18 letih resnično zmankalo idej, obdarovali smo se med seboj, to je 25 ljudi, pa same neumnosti smo dajali, tako da smo letos vsi najbolj zadovoljni, ker smo se rešili ene skrbi.

Pametno! user posted image To že gre pri tastarih, a kaj ko je pri nas polno dokaj majnih otrok, ki tega ne razumejo. Bo že boljše enkrat.

HD - sam ti je pasala rdeča. Pa kakšne hude učke maš! user posted image Kok si bla pa tukaj stara? A je to tvoja sestrica zraven? Luuuuuušnaaaaa! O, že vidim, da vse podobno sprašujejo. user posted image

Margerina BECEL - meni se zdi, da na njej piše, da ni primerna za nosečnice. Preverite, če nisem za katero zamešala. Drugače pa je meni osebno ljubši putr.

anikabd - ja, jaz jem vse. Popolnoma vse! Že skoraj od začetka. Prvi mesec ali še manj sem jedla vse, razen sadje in zelenjavo sem prekuhala. Tudi kak kos pečenke sem pojedla, pa ni bilo nikoli težav.

Pa ne morem verjet, da sem vas ujela. user posted image Mislim, da je to moj najdaljši post. Zdaj pa grem jaz še malo za knjge.

Nočko

< Sporočilo je popravil karamela6 -- 12.12.2008 23:26:21 >

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
12.12.2008 23:29:11   
karamela6
Še to sem pozabila.
FACEBOOK - sem danes šla med JULIJKE08, pa vse povabila, samo nimam pojma, katera je katera. Karmen=karamela6, da boste vedele.user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
12.12.2008 23:30:27   
rovar_ka

Ja ne vprašaj kako še je blo to. On ne bo spal, ker ni jedo kosilauser posted image user posted image Tak da jeter danes ni bilo. Sem imela še v skrinji pleskavice in pomfri in solato sem skupaj zmetala na brzino in pol je lahko šel spatuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
12.12.2008 23:30:35   
karamela6
Pa slike imam na FB komentirane v angleščini zato, ker jih moji sorodniki iz Canade čekirajo. Ja, ja, zdej pa res grem.

Neposredna povezava do sporočila: 2634
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 23:32:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2635
12.12.2008 23:33:01   
dzanika
tko jaz skočim na hitro pod tuš pa pod kovter. Lahko noč! 

Neposredna povezava do sporočila: 2636
12.12.2008 23:33:37   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

Pa slike imam na FB komentirane v angleščini zato, ker jih moji sorodniki iz Canade čekirajo. Ja, ja, zdej pa res grem.

veš da sem ravno tole študirala prej ko sem jih gledala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2637
12.12.2008 23:34:07   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

mi še vedno ne spimo user posted image

res al kajuser posted image pa je zaspana sploh? al je čisto pri sebi?

gleda ko sova..nič sitna, samo polna energije user posted image ..pa kaj je moj otrok sova po horoskopu?!

bogi naš ati, mu bodo čisto pošle zaloge energije ob 2 energičnih babah user posted image

ona se meni sama s sabo, pa gi, kghi pravi, pa se smeje, pol jo moram nest malo na ogled po stanovanju in vse prečkira user posted image , pol jo dam na posteljo in se cartama, pa me za lase vlači- to je je zelo zabavno user posted image , pol ji skušam dat malo za jest, pa se razkuri user posted image  in ji hitro dam dudo...no in to traja vse do pred 10 min, ko je končno zaspala user posted image user posted image user posted image

ob pol dvanajstih, kako dela mala Tejauser posted image user posted image user posted image Jaoo, jaz držim pesti da ti jutri spi do 10. Ne pusti ji, da se prej zbudiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
12.12.2008 23:36:57   
glugluglu
Blacky, tebi lahko še odgovorim, ker si tako lepo vijolično barvo dala, pa še postrani črke in sem morala prebrati, čeprav sem šla samo slikice gledati, (moj me pa že nestrpno čaka):

jaz sproti kupim, če ostane damo pa na knjižico, sicer sta sedaj Mark in Nina že tako velika, da točno vesta kako in kaj, ampak Tianu sploh še nisem odprla trr in sem za tisti denar kupila kar Tian potrebuje. Za prihodnost imam za Marka in Nino itak še tisto varčevanje za štipendijo in Tianu bomo sedaj odprli. Pa za Marka in Nino imam še kratkoročno varčevanje za 1 leto, da potem avgusta- septembra knjige kupimo in ostalo kar rabijo za šolo zato, da ni prevelik strošek kar naenkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 2639
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 23:39:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2640
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 23:40:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2641
12.12.2008 23:41:38   
rovar_ka
Blacky - Ja, to sem jaz tud pozabla komentirat. Jaz imam Tiin denar pri sebi (to kar je dobila) in za njo kupujem stvari s tem denarjem. Drugače pa imamo fondpolico, denar pa bosta dobili Tia in Taja ko odrasteta. Ne vem zakaj bi imela slabo vest - sej zato pa imaš denar, da ji kaj kupiš, al zdaj al kasnejeuser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
12.12.2008 23:43:48   
rovar_ka
Res mi ne gre v glavo, kak je lahko skoraj cel dan budna in še potem tak pozno pokonci. Meni se zrolauser posted image user posted image user posted image Pa ajde, ti pa vsaj spi celo noč če ne druga, se ti vsaj naspiš, ko nimaš nekih motenj vmesuser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
12.12.2008 23:44:41   
Blacky30
Hvala vsem za odgovore glede varčevanja. Jaz sem tud takih misli, če kupim za njiju, ne rabim imet slabe vesti. Dejansko ljudje dajo denar, ker tisti trenutek nič ne potrebujeta oz. ne znajo kupit sami. In če jaz potem kupim nekaj, kar si želita ali potrebujeta, pač lahko vzamem ta denar. Je pa tak, da na banki bo itak izgubil svojo vrednost in se mi zdi škoda metat stran. Pa vsi ti skladi, jaooooo, ko ne zaupam najbolj v to sr..... za Nejca sicer imam sklenjeno, samo bi ukinila, če bi se splačalo. Saj ne vem...

Glu3, jutri, ko bodo jagode obrane, pa mi prosim povej, kakšno kratkoročno varčevanje je to? ok? Pa veliko košaro sladkih jagod ti želim.user posted image

Nočko.user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
12.12.2008 23:47:22   
rovar_ka
Jaz pa sem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak utrujena. Ampak res taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak fejst. Zaspana sem tak da komaj gledam, pa še kr zijam v toti računalnikuser posted image Tja bom padla res. Se mi je zdaj cel tedn nabiralo, da se ne naspim prav in me to prav ubijaaaaaaa. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 23:47:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2646
12.12.2008 23:48:22   
liju

Kupla čaj za dojenje, bodyje brez rokavov, šumečo knjigico (vidla pri Tejiuser posted image ), nekaj za grizt (ampak niso meli več tistih, ki jih imata s floweruser posted image ), dudo, sponkico za dudo. Mislim da je to touser posted image

user posted image  odličen nakup..knjigice pa si lahko pol zamenjata, ker moja ima že počasi poln kufer knjige i love food..mogoče pa zato noče jest user posted image

liju..nino je faca..pravi pridni škrat je user posted image user posted image ..pripelji ga še kdaj user posted image ..OMG liju, daj recept, da bo moja tudi tako dolgo spala kot žan user posted image  ali pa vsaj pol toliko user posted image ..ali pa vsaj 1 h user posted image

Ja hvala nouser posted image
Recept pa ne vem na pamet, morem ga jutri vprašatuser posted image user posted image user posted image , pa s tem da je bil ob 20.00 spet koma, samo sem ga za nalašč gor držala do 21.00.

Neposredna povezava do sporočila: 2647
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 23:48:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2648
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 23:49:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 2649
12.12.2008 23:55:10   
liju
Joj sem zdaj neka lačna postala, grem nekaj prežvečit in spat.

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?