karamela6
|
Že cel dan vas skušam ujet, pa mi ne rata. Nič drugega mi ne preostane, kot da lepo počasi pokomentiram za nazaj. IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Dobila aBC novicke - notri je tudi Tiny Love kuzek Fred ... znizan s 25,90 na 16,90 evrov. Uh, to je pa že kar nekaj časa. Zamujaš, darling. aurora, a tako? Zdaj je pa gluten moderen? In to čimprej? Joj, saj ne vejo, kaj novega bi si še izmislili. IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Karamela6, na imikimiju se prijaviš, pri registriranju izbereš full paket in potem ko klikneš na okvir, ki si ga izbrala, klikneš nad njim Customize. Ko se ti odpre novo okno, imaš na desni poleg okvirčka možnost Add Photo. Klikneš, te vrže v tvoj comp, izbereš sliko in se sama vstavi v okvir. Uhhh, hvala ti. Bom danes ali jutri ustvarjala. Zdaj je pa res že zadnji čas za čestitke. Samo Nini moram še kupit božičkovo kapo. Ali ve katera, kje prodajajo samo kape, ker v H&M imajo samo komplete. Mi niso bili tako všeč oz. moj je rekel, da so za fantke, da punčke niso božički. Ja, pol pa ne, no. rebeca, mi smo tud vzeli Romerja (safefix plus) in zdaj, ko tebe berem, sem kar vesela, da rabimo "samo" enega. Ampak, je.bi ga, na varnosti ne bom šparala, rajši kje drugje. Se odrečem kakšni kavici, pizzi in kakšni moji nepotrebni cunjci in hitro dobim not 100€ kot je razlika v ceni od cenejših sedežev. Sicer pa je bil prejšnji ponedeljek v dnevni spletni akciji v BC - 289 je bla cena. Saj sem napisala tu gor - nisi videla? Ali morda nisi hotela tega? Sem ga že hotela preko E-baya nabavit, pa bi prišlo isto, kot tu v akciji. lunica, hvala za božično pesmico ... me je malo zaneslo po you tube-u in sem našla tole: http://www.mojvideo.com/video-bozic/fe70b5cbb96f74d02f8a Še dobro, da nimam bajte za okrasit lex, meni so tudi Kope ljube. Že od nekdaj hodimo gor, ker ima od mami firma gor hišice. Smo bili lani tudi, le da sem se jaz samo sprehajala od Pungarta in do tamale in čakale moje, ki so uživali. En dan sem jih pa nahecala, da gremo do Ribniške - uh, se mi je vleklo, bla crknjena za znoret takrat. Majuska, nam je sicer lupinica še prav in mislim, da bo še vsaj 2-3 mesece, ampak tudi avtosedež že imamo in se mi zdi gromozaaaaanskiiii. Ubožec Aleksander, tako nebogljen izgleda v njem. Ni druge, saj vem. Uuuuuu, nov datum za DD - že navijammmmmmmmmmmm! neboglasnica - haha, nehaj no. Saj smo te videle zadnjič na slikah, pa te sploh ni tolk preveč, kot ti pravič. Sploh pa, ko si že omenila Induplati Jarše - ni jih več Zaprli. (Midva imava njihov najtavečji šotor, pa sva vsako leto še kakšno zadevo šla dokupit. No, zdaj tega ne bo več) Joj, štajerke, kok ste lušne!!! lex, smiri živce, sej bo. Preštej do 10 (ne, tastovih vprašanj ) in globoko dihaj, pa bo malo bolje. Ah, kaj bluzim, jaz lahko štejem do 1234567876543234567, pa diham kot slon, pa se ne pomirim, če me tast razpizdi! mojcek1, jaz bi pa slikico od Damijanovega prstana. Please. majar - meni je pa čestitka všeč! Nasara88 - bravo za zobek! netki - joooj, kako sta si tamala dva podobna. Ma to pa res ne morš verjet! Jaz bi rekla, da je prvi Tilen in drugi Žiga. Da ne bomo vse isto rekle. Aha, vidim, da imam narobe. Ampak kak ugriz pa le dobim, ane? Sem vsaj probala uganit. Blacky, glede denarja je pri nas tako: Jaz skrbno beležim vse, kar je Nina dobila do zdaj. Ker sva v zadnjem letu kupila stanovanje, ga popolnoma prenovila, kupila nov avto in sem jaz še brez službe (pred diplomo), sva ga porabila, za kar je bilo pač treba. Ne nujno vedno zanjo. Ko pa dobim službo, bova čimprej ves znesek vrnila na njen račun + vsak mesec 50€. Ko bo večja in bo želela vse in še več , pa bova delala na način, ki je meni najbolj všeč: Npr, nujne stvari za šolo, potrebne obleke, čevlje .... ji bova midva kupovala. Če pa bo hotela kaj dodatno, večjo stvar in ne nujno, pa bo dala nekaj zraven. Tako, da se vsaj malo nauči, da stvari pač stanejo. Joj, sem verjetno zabluzila. Upam, da si me razumela. ksenci - ilatic - men je tud mamamiaa full všeč. Sem ga že 2x gledala, pa bi ga še. Sem zmešana, sej vem. Nepoboljšljiv romantik. aurora - super za copatke. Res so luštni! Sem pa jaz tudi za to, da če kdaj katera prek E-baya naročuje, da pove, pa jaz poravnam poštnino. Nimava Vise ali Eurocarda, pa zmeraj nekoga prosiva. Mi je že malo nerodno, ker je to vedno en in isti. Moj dragi je pa danes na zabavi s fanti iz fuzbal rekreacije. Drug teden pa službena fešta, potem je pa do 12. januarja samo moooooooooj! IZVIRNO SPOROČILO: nanka Mi smo se letos odločili, da se obdarujemo samo doma in nič več žlahte, vključno s tastom in taščo. Vsak naj si kupi sam tisto kar mu paše, ker nam je po 18 letih resnično zmankalo idej, obdarovali smo se med seboj, to je 25 ljudi, pa same neumnosti smo dajali, tako da smo letos vsi najbolj zadovoljni, ker smo se rešili ene skrbi. Pametno! To že gre pri tastarih, a kaj ko je pri nas polno dokaj majnih otrok, ki tega ne razumejo. Bo že boljše enkrat. HD - sam ti je pasala rdeča. Pa kakšne hude učke maš! Kok si bla pa tukaj stara? A je to tvoja sestrica zraven? Luuuuuušnaaaaa! O, že vidim, da vse podobno sprašujejo. Margerina BECEL - meni se zdi, da na njej piše, da ni primerna za nosečnice. Preverite, če nisem za katero zamešala. Drugače pa je meni osebno ljubši putr. anikabd - ja, jaz jem vse. Popolnoma vse! Že skoraj od začetka. Prvi mesec ali še manj sem jedla vse, razen sadje in zelenjavo sem prekuhala. Tudi kak kos pečenke sem pojedla, pa ni bilo nikoli težav. Pa ne morem verjet, da sem vas ujela. Mislim, da je to moj najdaljši post. Zdaj pa grem jaz še malo za knjge. Nočko
< Sporočilo je popravil karamela6 -- 12.12.2008 23:26:21 >
|