Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 11:04:02
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: S* Hvala pikicao za pohvalo. Ej stimulacije pa se nikoli ne branim, sploh če je v obliki sexi temnolasca , tako da.... sam zateee Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to mi deli
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 11:11:26
|
|
|
|
pikicao.
|
na se to pol mas pa dost za dons
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 11:27:10
|
|
|
|
S*
|
Hvala, če bom vsak dan dobila tako dozo, obljubljam da bodo seznamčki vedno ažurni . Če bo pa zaradi tega kaj več , ti bo pa še moj izredno hvaležen.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 11:29:17
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: S* Hvala, če bom vsak dan dobila tako dozo, obljubljam da bodo seznamčki vedno ažurni . Če bo pa zaradi tega kaj več , ti bo pa še moj izredno hvaležen. ni panike ti sam rec..ta tedn sm mela cas..pol bo pa bl svoh.. tko d bos pa popoldne dobivala sojo dozo
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 11:31:59
|
|
|
|
S*
|
doza je doza, ni važno kdaj sam da pride
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 11:50:51
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj mata vidve kle men manijo? men pa ta prvi sploh ne potegne k se mu fulll preveč žile vidjo
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 11:51:54
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: larilu kaj mata vidve kle men manijo? men pa ta prvi sploh ne potegne k se mu fulll preveč žile vidjo ja pejt na II pricakujemo aprila.. tam jih mas vec
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 11:54:22
|
|
|
|
aqua77
|
tam je all men site!!!!
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 11:56:28
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 tam je all men site!!!! ja bova mogle naslov spremenit: spocij si oci in pozabi na to da ne pricakujes M
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 11:57:04
|
|
|
|
natasa28
|
Pozdravljene, saj ne vem če se naj vpišem na ta seznam ali v tistega za februar, sem namreč znova med vami- čakajočimi . Tudi tokrat se mi žal znova ni izšlo (abrazija prejšnji teden v 12.tedenu). Tako da zdaj konec meseca čakam komaj prvo M po. Potem pa sem moram odločit ali še raje malo počakat s aktivnim ali pa ne. Sicer pa če me date na seznam ne pričakujem je tam nekje po 25.1. tudi ne more škodit. Bom pa vsekakor navijala za vse čakajoče. lp.
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 11:58:35
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 tam je all men site!!!! ja bova mogle naslov spremenit: spocij si oci in pozabi na to da ne pricakujes M in čevkaj same neumnosti....
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 12:00:19
|
|
|
|
pikicao.
|
kok se dopolnjujeva sej tko pozabimo na vsakdanje stvari..k bedarije pisemo
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 12:03:34
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. kok se dopolnjujeva sej tko pozabimo na vsakdanje stvari..k bedarije pisemo pod to se pa morem podpisat!!!
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 12:09:32
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. kok se dopolnjujeva sej tko pozabimo na vsakdanje stvari..k bedarije pisemo pod to se pa morem podpisat!!! kje si se pa podpisala
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 12:16:04
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. kok se dopolnjujeva sej tko pozabimo na vsakdanje stvari..k bedarije pisemo pod to se pa morem podpisat!!! kje si se pa podpisala tuki...
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 12:18:14
|
|
|
|
pikicao.
|
hahahahhahahhahahahahha.. no ok..naj ti bo..kr drugace ta dokument ne bi bil veljaven
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 12:18:57
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hahahahhahahhahahahahha.. no ok..naj ti bo..kr drugace ta dokument ne bi bil veljaven kaj mu pa manjka, a ni fajn....
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 12:19:25
|
|
|
|
pikicao.
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. hahahahhahahhahahahahha.. no ok..naj ti bo..kr drugace ta dokument ne bi bil veljaven kaj mu pa manjka, a ni fajn.... se polij vodo po dokumentu
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 12:19:56
|
|
|
|
aqua77
|
ej, se mi zdi da spet mal smetiva tuki, bojo druge jezne na naju... se greva pobrat raj na april....
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 12:22:28
|
|
|
|
pikicao.
|
se opravicujevaaaaaa
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 12:23:44
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. se opravicujevaaaaaa sori vsem...
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 13:43:28
|
|
|
|
ziva1
|
Hvala S* tudi sama upam. Vem, da bom tudi sama enkrat zagledala težko pričakovani , vendar sem mi zdi včasih tako nemogoče. Ampak boriti se je treba naprej, čeprav včasih volje zmanjka, pa še tole vreme ni nič v pomoč .
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 14:37:48
|
|
|
|
S*
|
natasa en topel ziva1 samo pozitivna ostani aqua in pikicao, dobro da sem internetno bolj polapismena, ker če ne vam bi smetarje poslala na glavo , ma ne znam slikce pripopat . Drugače pa vidve kar smetita, ste prav simpatčne
|
|
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 20:24:00
|
|
|
|
dysan
|
Pozdravljene !! ojla drage moje, joj kakšne hude fotke mate tuki, grem mal za nazaj počikirat te mačote, uf vroče, vroče
|
|
RE: || pričakujemo Januarja 09 12.12.2008 20:46:37
|
|
|
|
dysan
|
vam bi smetarje poslala na glavo , ma ne znam slikce pripopat . Drugače pa vidve kar smetita, ste prav simpatčne jst se tud srinjam s tem smetenjem-- je prav srčkano
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?