Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:05:56
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 eh, sem manjšala, ampak zgleda, da ne dovolj...saj razumete, a ne? saj ni nič pretresljivega glede GH, ampak ker sem že težila danes s tem: pojedla je nekaj žličk korenčka kasneje sva poskusili z avokadom, pa ga ni mogla niti 1x pogoltnit, zgleda da ji zelo ni všeč - pa ji niem težila - sem pa hitro naredila mlečno riževo kašico (75ml vode in 2 žlici rižka), pa je nekaj malega ostalo - ni pa še nikoli toliko riževe kašice pojedla me pa res sedaj malo skrbi tole pitje - smo psokusili s tistim nubyjem s silikonskim kljunčkom, pa jasno, da ni šlo sem pa opazila, da imam kar precej manj mleka sedaj zvečer, ker čez dan ni nič papala pri meni - samo par požirkov je naredila, ko sva prišli s sprehoda če bo šlo tako naprej, bo suša pri meni za riževo kašico...vidiš počasi se tud daleč pride Glede tekočine...kaj pa če bi poskusila ji na žličko dajat npr. čaj, ali kakšen sok ? Naši dve sta nori na grozdni sok....ga imata najraje od vsega v tekoči obliki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:10:18
|
|
|
|
sesil
|
naša je okopana, zdej imam 5 min časa, pol pa ziza in spat. pa ne jaz , aneja gre spat. pridem na maraton...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:11:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej punce še 7 dni do naše večerje!!!! Aže kej težko čakate??? JJJJJJAAAAAAAAAAAAAA
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:11:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 eh, sem manjšala, ampak zgleda, da ne dovolj...saj razumete, a ne? saj ni nič pretresljivega glede GH, ampak ker sem že težila danes s tem: pojedla je nekaj žličk korenčka kasneje sva poskusili z avokadom, pa ga ni mogla niti 1x pogoltnit, zgleda da ji zelo ni všeč - pa ji niem težila - sem pa hitro naredila mlečno riževo kašico (75ml vode in 2 žlici rižka), pa je nekaj malega ostalo - ni pa še nikoli toliko riževe kašice pojedla me pa res sedaj malo skrbi tole pitje - smo psokusili s tistim nubyjem s silikonskim kljunčkom, pa jasno, da ni šlo sem pa opazila, da imam kar precej manj mleka sedaj zvečer, ker čez dan ni nič papala pri meni - samo par požirkov je naredila, ko sva prišli s sprehoda če bo šlo tako naprej, bo suša pri meni za Brino da je pojedla riževo kašico. Pa res ni slaba ideja kot je Skye napisala po žlički dajat tekočino
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:11:41
|
|
|
|
barbaw
|
Skye srečanje ne vem, če bo kdaj prišlo na naš konec, lahko pa spoznaš mene, Hijenco in Čmrliko, če ju ne poznaš. Za Čmrliko se mi zdi, da jo verjetno poznaš. A ni luštno, ko imaš malo časa zase. EMŠO? tana suša lahko pride tudi od česa drugega. Za GH pa . Počasi se daleč pride.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:11:45
|
|
|
|
Estrella*
|
mafi: lepo je bilo malo počvekat s teboj Ste se pa čist s ketne strgale, da vem ne morem več normalno sledit tana7: za Brino in mami, počasi bo tud ona začela kaj več kot par žloč jest, samo vztrajat je treba
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:12:24
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej punce še 7 dni do naše večerje!!!! Aže kej težko čakate??? JJJJJJAAAAAAAAAAAAAA jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:12:24
|
|
|
|
Skye
|
jaz pa grem zdaj sarmo papat...jo je tašča skuhala...moje "pozno kosilo"...tokrat namesto sladoleda
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:14:01
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Skye srečanje ne vem, če bo kdaj prišlo na naš konec, lahko pa spoznaš mene, Hijenco in Čmrliko, če ju ne poznaš. Za Čmrliko se mi zdi, da jo verjetno poznaš. Čmrliko že poznam Bi pa z veseljem spoznala še ostale majske štajerke ...sam zmeniti se je treba
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:17:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Skye srečanje ne vem, če bo kdaj prišlo na naš konec, lahko pa spoznaš mene, Hijenco in Čmrliko, če ju ne poznaš. Za Čmrliko se mi zdi, da jo verjetno poznaš. Čmrliko že poznam Bi pa z veseljem spoznala še ostale majske štajerke ...sam zmeniti se je treba Res je, pa prekmurka bi tudi lahko prišla do nas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:23:47
|
|
|
|
Estrella*
|
A sedaj ste na Štajerskem koncu ponorele in boste sneg delale
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:30:40
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ej punce še 7 dni do naše večerje!!!! Aže kej težko čakate??? JJJJJJAAAAAAAAAAAAAA jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja ja ja , sam bom sendvič s sabo prinesla. a ne, kasso mi je obljubila pečenko in repo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:31:00
|
|
|
|
tally
|
ku ku kje ste?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:31:06
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A sedaj ste na Štajerskem koncu ponorele in boste sneg delale imamo že dežja dosti...čeprav če dobro pomislim, bi bil sneg skoraj boljši.....ker tale mokrina in sivina mi že presedata Ko sem malo za nazaj brala sem zasledila, da ste se pogovarjale tudi o srečanju maja prihodnje leto, ko bodo naši hroščki dopolnili 1. leto....no tega srečanja pa se bom tudi jaz udeležila, pa naj bo kjer koli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:31:45
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? tuki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:32:52
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Skye srečanje ne vem, če bo kdaj prišlo na naš konec, lahko pa spoznaš mene, Hijenco in Čmrliko, če ju ne poznaš. Za Čmrliko se mi zdi, da jo verjetno poznaš. A ni luštno, ko imaš malo časa zase. EMŠO? tana suša lahko pride tudi od česa drugega. Za GH pa . Počasi se daleč pride. vem, ja mogoče je krivo, da sem bila bolna, ne vem sicer pa sem imela že več takih "padcev", pa pogosto nisem vedela, zakaj - saj bo ponoči povpraševanje, pa bo tudi ponudba narasla ja, mogoče bomo res morali po žlički ampak e ne bo marala okusa, bo težka danes smo poskusili z jabolčno-borovničevim 100% sokom - pa ji zgleda ni bilo dovolj všeč, se je nakremžila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:33:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally ku ku kje ste? tuki ilegala rules
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:35:16
|
|
|
|
tilči
|
Danes je pa zatišje.Kam je pa Mafi ušla, prej je bila zanimiva debata?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:36:31
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: lepo je bilo malo počvekat s teboj mafi, zelo lepo in pošteno od tebe, da si "počistila" z dvomi Oprosti, prosim, ker sem bila skeptična - zaradi prepogostega pojavljanja določene "kvazi osebe" z izredno podobnim slogom pisanja, kot ga imaš ti, sem bila prepričana, da nas taista/taisti spet nateguje. No, več ti povem na čveku v Domžalah Tako da ti zdaj res izrekam iskreno dobrodošlico. tana7, za Brino!!! Super, da je pojedla riževo kašico, to je ornk napredek in se veselim skupaj s tabo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:37:44
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, zelo lepo in pošteno od tebe, da si "počistila" z dvomi Oprosti, prosim, ker sem bila skeptična - zaradi prepogostega pojavljanja določene "kvazi osebe" z izredno podobnim slogom pisanja, kot ga imaš ti, sem bila prepričana, da nas taista/taisti spet nateguje. No, več ti povem na čveku v Domžalah Tako da ti zdaj res izrekam iskreno dobrodošlico.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:39:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* A sedaj ste na Štajerskem koncu ponorele in boste sneg delale JJJAAAA, dosti mamo dežja, zdaj bi pa lahko bil sneg. Niti na Pohorju ga ni nekaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:40:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, zelo lepo in pošteno od tebe, da si "počistila" z dvomi Oprosti, prosim, ker sem bila skeptična - zaradi prepogostega pojavljanja določene "kvazi osebe" z izredno podobnim slogom pisanja, kot ga imaš ti, sem bila prepričana, da nas taista/taisti spet nateguje. No, več ti povem na čveku v Domžalah Tako da ti zdaj res izrekam iskreno dobrodošlico. Estrella* je napisala, da je počvekala z njo Zato se pa punci opravičujem za svoje dvome vanjo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:41:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, zelo lepo in pošteno od tebe, da si "počistila" z dvomi Oprosti, prosim, ker sem bila skeptična - zaradi prepogostega pojavljanja določene "kvazi osebe" z izredno podobnim slogom pisanja, kot ga imaš ti, sem bila prepričana, da nas taista/taisti spet nateguje. No, več ti povem na čveku v Domžalah Tako da ti zdaj res izrekam iskreno dobrodošlico. Estrella* je napisala, da je počvekala z njo Zato se pa punci opravičujem za svoje dvome vanjo. Mene še niste prepričale.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:42:06
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ mafi, zelo lepo in pošteno od tebe, da si "počistila" z dvomi Oprosti, prosim, ker sem bila skeptična - zaradi prepogostega pojavljanja določene "kvazi osebe" z izredno podobnim slogom pisanja, kot ga imaš ti, sem bila prepričana, da nas taista/taisti spet nateguje. No, več ti povem na čveku v Domžalah Tako da ti zdaj res izrekam iskreno dobrodošlico. Estrella* je napisala, da je počvekala z njo Zato se pa punci opravičujem za svoje dvome vanjo. imaš zs
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 20:43:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: lepo je bilo malo počvekat s teboj mafi, zelo lepo in pošteno od tebe, da si "počistila" z dvomi Oprosti, prosim, ker sem bila skeptična - zaradi prepogostega pojavljanja določene "kvazi osebe" z izredno podobnim slogom pisanja, kot ga imaš ti, sem bila prepričana, da nas taista/taisti spet nateguje. No, več ti povem na čveku v Domžalah Tako da ti zdaj res izrekam iskreno dobrodošlico. tana7, za Brino!!! Super, da je pojedla riževo kašico, to je ornk napredek in se veselim skupaj s tabo oproščeno, saj mi je estralla razložila celo situacijo tako da si imela dober razlog za to saj bi jast isto naredila kot ti. a si ti tud iz Domžal?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?