|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 2009 mami
29.11.2008 9:20:56   
S*
user posted image
 2009 MAMI 

user posted image  
Anjuša
punčka10
rakica26
tejka24
pravoda
MAŠKA
ursa30
spelka12
user posted image     lenna user posted image   user posted image
user posted image  Hanuši user posted image  user posted image
sakuL
S*
cukr07
user posted image DannyS user posted image  user posted image
Martinčka
incabinca
baby1978
M1987
D0aisy
user posted image  luna80 user posted image   user posted image
ZaGa
emelly
aqua77
tassika
Arual
neodkrita
crvicek
user posted image  chebellca user posted image  user posted image
ajja
Tanisha
strumf
Lea70
ursula3
giotti
MetuLJchy
a.jrad
tina50
*manca*

user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 626
2.12.2008 11:03:27   
aqua77
čestitke vsem novim nosečkam!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 627
2.12.2008 11:41:25   
cukr07
Luna80 čestitke za user posted image . user posted image  Želim ti lepo nosečnost.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 628
2.12.2008 19:26:01   
strumf
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 629
3.12.2008 11:20:53   
ZaGa
estitam vsem nosekam!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 630
3.12.2008 11:30:58   
lenna
IZVIRNO SPOROČILO: luna80
Punce moje zlate, vam sporočam, da sem 24.11.2008 tudi jaz zagledala magične user posted image !!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image .

Luna, ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image
Js sem pa delala krvni test 25.11. in je bil tudi pozitiven, tako da sem tud user posted image

Ali si se že naročila na prvi pregled? Jst ga mama 12.12.

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 631
3.12.2008 12:03:41   
ursa30
lenna, luna80 iskrene čestitke obema user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 632
5.12.2008 17:37:42   
D0aisy
Končno vikend!

Moja hudičevka je končno prišla, tako da komaj čakam, da jo bo konec. Potem pa veselo na delo v drugi krog- upam, da bolj uspešen. Vem, da je bila majhna verjetnost, da nama v prvo uspe, vendar sem vseeno razočarana...
Lep vikend vsem mamicam in bodočim mamicam!user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 633
6.12.2008 9:26:51   
aqua77
Jutrčka vsem skupaj!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ste včeraj kaj nastavle, miklavžu em misnla???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 634
6.12.2008 10:26:32   
S*
aqua77, ja seveda smo nastavle, miklavžu user posted image , danes pa, mogoče še komu user posted image . Kako kaj tvoje zdravje? April se bljiža in kmalu te bo zajček obiskal.

DOaysi ne obupaj, komej prvi krog je za teboj, še vedno imaš veliko časa da boš v 2009 postala mama.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 635
6.12.2008 19:17:39   
Anonimen
Živjo punce kako ste kaj danes na tako dolgočasni dan... ? Tale naša temica pa kar malo miruje zadnje čase ? Kje pa ste vse ?

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
7.12.2008 14:13:51   
tassika
Evo eno, jaz sem malo tu, malo tam. Se pozna, da je december in letam okoli po trgovinah, izbiram darila, delam božične čestitke, pečem piškotke, joj komaj najdem kaj časa da se vsedem pred tvuser posted image , aja pa počasi se bodo začele službene zabave, komaj čakam, da se malo odkolpim, gremo sami tadobri.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 637
8.12.2008 19:00:25   
S*
ojla!

Mene je spet obiskala user posted image , tako da nimam več veliko časa za speljat projekt mama 2009. Ja bo treba kar veselo user posted image v naslednjih 3 mesecih, da se bo končno kaj prijelo.
Drugače pa me decembrsko vzdušje še ni prijelo, tako da še čakam...

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 638
8.12.2008 19:33:42   
Anonimen
Upam, da nisi preveč žalostna, čeprav vem, da je težko...ko pride ta user posted image . Držim pesti...pa da te čimprej prime decembersko vzdušje.user posted image Saj jaz tudi še nisem u elementu. Najprej me skrbi, ker mi poteče ravno pogodba 6.1.09... moram kar vprašati kako pa kaj, da lahko grem v akcijo, če mi ne bodo podalšali. No ja vsaj dragemu so že...kar se mi je kar malo oddahnilo. Potem sem imela še vnetje ''spodaj''.. user posted image   tko da sva 2 dni še malo štrajkala, ampak sva potem nadoknadla. Upam, da nama bo ta mesec uspelo zagledati user posted image ,... 

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 639
9.12.2008 9:09:31   
aqua77
Jutro!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa dobili zeleno luč, da lahko začnemo že mal prej kot aprila delat dojenčka, tako da je prvič ne pričakujemo že januarja!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 640
9.12.2008 9:13:06   
S*
user posted image   user posted image   user posted image aqua77 user posted image   user posted image   user posted image  Zdaj pa veselo na delo   user posted image .

Pravoda, nič čakat, ti kar veselo user posted image , ker službe čakat v današnjem času user posted image . Se mi zdi, da bi rodile v penziji, če bi čakale na idealne pogoje za user posted image , tako da...

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 641
9.12.2008 9:45:16   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: S*

user posted image   user posted image   user posted image aqua77 user posted image   user posted image   user posted image  Zdaj pa veselo na delo   user posted image .

Pravoda, nič čakat, ti kar veselo user posted image , ker službe čakat v današnjem času user posted image . Se mi zdi, da bi rodile v penziji, če bi čakale na idealne pogoje za user posted image , tako da...

pod to se pa podpišem!!!!  če čakamo pravi čas, pol to ne bo skoraj nikoli!! user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz sem bolj za presenečenja!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 642
9.12.2008 12:16:15   
Anonimen
Živjo punce a vas kaj sonček greje ? Jaz sem se danes v službi pozanimala kako je s službo..podalšali mi bodo pogodbo in pa glede na to, da bomo se prijavili na 2 razpisa bi po uspešnem razpisu prevzela naloge iz projekta ..pa še plača se bi mi povišala..seveda pa je treba najprej razpis dobiti ..we'll se če pa ga ne bo potem pa drugo leto jeseni novo službo iskat. Ampak do takrat bo pa že 1 leto delovne dobe, kar je pa tudi dobro..tako, da fino se mi kr fajn zdi.
Midva sva sedaj 4. krog in upava, da nama bo uspelo. Nekje za božička računava, nimam točnih tako, da nisem 100 % . Ampak nekje na 34 dni pa pride tako da je to ravno za božič..Držim pesti, da bo uspelo..ker sva bila že 3 x razočarana.
S* super za vaja ....si že kaj nestrpna ?

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 643
9.12.2008 13:08:25   
aqua77
za vse malček prazničnega vzdušja...

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 644
10.12.2008 9:09:38   
aqua77
Jutrčka!!

user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 645
12.12.2008 10:22:58   
Martinčka
uau.. madonca malo em ni tukaj, pa vas je že toliko nosečih:) hihi super ČEESTITAM VSEM!!!!user posted image user posted image user posted image
bom prišla spet čez nekaj časa ker očitno moja odsotnost prinaša srečo! Daisy in pravoda, S* ter tudi vse ostale držim pesti za vas!!!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 646
12.12.2008 14:39:15   
dysan
Lepo pozdravljene vse skupaj user posted image  in tiste ki še boste.
Sm nova tukaj na tem forumu in bi se vam pridružila ,kr upam da bom kmali srečna user posted image . UPAM.....

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 647
12.12.2008 19:39:08   
Martinčka
pozdravljena dysan in dobrodošla! držimo pestke še zate!

(odgovor članu dysan)
Neposredna povezava do sporočila: 648
12.12.2008 19:49:04   
S*
user posted image
 2009 MAMI 

user posted image  
Anjuša
punčka10
rakica26
tejka24
pravoda
MAŠKA
ursa30
spelka12
    lenna  
 Hanuši  
sakuL
S*
cukr07
DannyS  
Martinčka
incabinca
baby1978
M1987
D0aisy
 luna80  
ZaGa
emelly
aqua77
tassika
Arual
neodkrita
crvicek
 chebellca  
ajja
Tanisha
strumf
Lea70
ursula3
giotti
MetuLJchy
a.jrad
tina50
*manca*
dysan

user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 649
12.12.2008 20:03:08   
dysan
ooo hvala Martinčka na dobrodošlici in hvala vam drage moje - S* - za mesto na seznamčku.
Pa upam da čimprej vse, ena za drugo zamenjamo barvo iz modre na user posted image  user posted image

dva koraka naprej, en nazaj.....
počasi pa le gre.....

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?