Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 16:36:03
|
|
|
|
majar.
|
kam zgine vsake tolk časa tisti gumbek za urejanje???
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 16:40:50
|
|
|
|
lex
|
kak ste lušne in ja moremo ostat v stiku, z majčicami smo, samo da se one bolj družijo ker so vse iz lj in okolice, sem sama iz koroške
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 16:41:23
|
|
|
|
majar.
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 GH - vidim, da moja ni edina, k ne mara GH. HD, sej men tud bruha. pa so vse napisale, da je treba bit pr takih ful bolj potrpežlji. in evo - da povem - ne vzme žlice, če jo jz dam, vse ven špuka. če pa sam pomočim žlico v hrano in jo dam njej v roke, pa poliže?!?!?!?! mislim... VSE HOČE SAMA ŽE ZDAJ! avšeč mejhn, kulk nam bo tale dala tinte pit. vidim, da mamo zasavke, razen dzanike, bolj mejhne otročke no,, bolj lahke. naša je mela včeraj 6.600 točnih. žličke - kire so fajne za GH??? ha ha čist pu naše žličko za GH mam mi od tommie tippie (al kukrkol že) pa je do zdej ful navdušenje nad njo pokazala... da mamo bol lahke dojenčle tiste iz zasavja??? mislš da kej trbovlsk raufenk na tu vpliva... enkret so delal eno raziskavo pa so rekl da majo utroc v zasavji manjši obseg glave
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 16:43:47
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: majar. kam zgine vsake tolk časa tisti gumbek za urejanje??? Gumb uredi je viden samo takoj po objavi. Čim klikneš refresh ali kaj drugega, gumba ni več.
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 16:45:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 16:47:12
|
|
|
|
ilatic
|
Full ste luštkane!! Sami lepi otročki teli julijčki!!! DA vam povem nekaj sramotnega. Le kje živim!!!! Moja mlajša hčerka je bila danes povabljena k sošolki. Ker pa sem brez avta sem poklicala mamico (živim bogu za hrbtom) da jo pač žal ne morem pripeljati ker nimam avta. Pa se je ponudila da jo pridejo iskat. Super ne! V tem času pa mi mala pove, da mamica pričakuje petega dojenčka . Ko se avto pripelje jaz vsa skuštrana v trenirki stopim ven, da mal mamico povprašam kako se počuti. In namesto nje pride očka. Nič hudga, pa njega mal povprašam po , pa pravi, da bo sinček rok ima čez 14 dni . Ta očka pa mi ni dal mira, nekam se mi je zdel znan. Pol se pa spomnim da je podoben Marjanu Podobniku!!! In preverim kako se ta sošolka piše: podobnik!!!! In preverim, ja njen očka je Marjan Podobnik. Sramota, jaz pa njega ogovarjam vsa nepočesana v trenirki..joj joj. No sam skratka sramota da ne vem, kdo hodi z Lariso v šolo, čeprav šele dobro leto in pol. To se vidi, da sem preveč doma!!!!
< Sporočilo je popravil ilatic -- 12.12.2008 16:53:19 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 16:52:37
|
|
|
|
majar.
|
luštni ste vsi z današnjega srečanja v mb!! jst sem pa spet mal ustvarjla... kaj mislte na tole božično-novoletno voščilnico? moj pravi daje ful načičkana... mnenje prosim IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: majar. kam zgine vsake tolk časa tisti gumbek za urejanje??? Gumb uredi je viden samo takoj po objavi. Čim klikneš refresh ali kaj drugega, gumba ni več. aha... tako je to potem se sprašujem kako potem blacky vedno uspe sezname popravit
< Sporočilo je popravil majar. -- 12.12.2008 17:02:22 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 16:53:50
|
|
|
|
Nasara88
|
Blacky zajčka, zajčka Med branjem RR sem zatipala prvi zobek, ki ga š včeraj ni bilo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 16:54:14
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika a glej spet te same blondinke. Razen ene no. Liju še ti se boš morala na blont pobarvat. Luštni ste vsi po vrsti! jaz sem iz blond šla na črno
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 16:56:34
|
|
|
|
majar.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic namesto nje pride očka. Nič hudga, pa njega mal povprašam po , pa pravi, da bo sinček rok ima čez 14 dni . Ta očka pa mi ni dal mira, nekam se mi je zdel znan. Pol se pa spomnim da je podoben Marjanu Podobniku!!! In preverim kako se ta sošolka piše: podobnik!!!! In preverim, ja njen očka je Marjan Podobnik. Sramota, jaz pa njega ogovarjam vsa nepočesana v trenirki..joj joj. No sam skratka sramota da ne vem, kdo hodi z Lariso v šolo, čeprav šele dobro leto in pol. To se vidi, da sem preveč doma!!!! kaj se sploh sekiraš!!! kaj pa je marjan podobnik, navaden človek tako kot ti je tudi on kdaj neurejen, pač se nisi imelačasa zrihtat... a zdaj če v parlamentu dela in ima veliko denarja mormo bit drugi lepi pred njim??!! samo človek je zanimiva sošolka, naj se je drži veze so veze IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88 Blacky zajčka, zajčka Med branjem RR sem zatipala prvi zobek, ki ga š včeraj ni bilo ooo...
< Sporočilo je popravil majar. -- 12.12.2008 17:00:00 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 16:56:57
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: netki ja nania je tko pocen ker ni tko kvaliteten kot ostale firme......mi imamo 2 nania avtosedeža pa smo zadovoljni in smo že tud marsikar prestali v njem.....no nesreče še ne, hb ......že trkam Pred časom je ena od RR-jevk ravno za Nanio pisala, kakšno smolo je imela ... se ji je stolček nekako odpel v nekem ovinku, pa je tamala zletela med sprednje sedeže no ni bilo hujšega, razen da sta se obe ful ustrašili. jaz bi se najbrž kar usrala od strahu za no jst sem sam povedala svoje izkušnje s tem avtosedežem......pisala sem v svojem imenu, svoje mnenje..... dzanika......sama se odloči, velik mojih znancev ima ta avtosedež in če bi bil tko slab, ga noben ne bi kupil......res pa je da ne vem kako je če se res kaj hudega pripeti ali pa če kaj zataji...men še ni
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 16:57:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 16:58:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 16:59:03
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: netki IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: netki ja nania je tko pocen ker ni tko kvaliteten kot ostale firme......mi imamo 2 nania avtosedeža pa smo zadovoljni in smo že tud marsikar prestali v njem.....no nesreče še ne, hb ......že trkam Pred časom je ena od RR-jevk ravno za Nanio pisala, kakšno smolo je imela ... se ji je stolček nekako odpel v nekem ovinku, pa je tamala zletela med sprednje sedeže no ni bilo hujšega, razen da sta se obe ful ustrašili. jaz bi se najbrž kar usrala od strahu za no jst sem sam povedala svoje izkušnje s tem avtosedežem......pisala sem v svojem imenu, svoje mnenje..... dzanika......sama se odloči, velik mojih znancev ima ta avtosedež in če bi bil tko slab, ga noben ne bi kupil......res pa je da ne vem kako je če se res kaj hudega pripeti ali pa če kaj zataji...men še ni no sej zato bi pa rada čimveč mnenj slišala. Ker pri vsakem ima kdo kakšno dobro in kdo kakšno slabo izkušnjo...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 16:59:40
|
|
|
|
ilatic
|
Mi pa še nimamo zobka. Niti obračat se noče več. Sam enkrat mu je uspelo . Almera če greš jutri v šoping me prid iskat da greva skupi. Moj spet dela cel dan jaz bom pa doma visela. Prigoda: spet ena Larisina: Ker ima dolge lase in noče imet čopa ima vedno lase za ušesi. In sem ji rekla da naj tega ne počne, ker ji bodo štrlela ušesa! Skratka, enkrat smo šli po treningu na pijačo in tam je bil en fant star 20 let ki hodi k mojemu na treninge. In Larisa ga vpraša; A si ti imel prej dolge lase? In on pravi ne zakaj? Ona pa pravi: Ja k ti ušesa štrlijo!? Pa še res mu . Spet sm bila rdeča
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 17:00:29
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower dzanika včeraj je blo to oblačilce v akciji za 5 EUR kaj čmo. Jaz sem ga pa kupila en dan prej.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 17:02:00
|
|
|
|
majar.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Mi pa še nimamo zobka. Niti obračat se noče več. Sam enkrat mu je uspelo . tolaži se s tem da niste edini ... pri nas še nič ne kaže na zobke
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 17:04:09
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika IZVIRNO SPOROČILO: flower dzanika včeraj je blo to oblačilce v akciji za 5 EUR kaj čmo. Jaz sem ga pa kupila en dan prej. men se to ponavad naredi v BC...kupim eno igrači, ki je čez 1 teden v katalogu in seveda dost znižana......sem si rekla da od zdej naprej kupujem samo kar je v akciji
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 17:05:23
|
|
|
|
ilatic
|
sej se mu rabiš klanjat zato. Pa ne zaradi tega k je on. Sam sramota je to k nisem vedela. Verejtn vsi tle okrog vejo jaz pa ne. Verjetn je on tud mislu da jaz pa vem. Sploh pa sm mislila da bo mamica prišla, za vse očkate bi se pa mal potrudla . Sej vem da so vsi isti, sem pa vesela, da je mamica full prijazna in mi je všeč da niso važni. Glede vez je pa tko, verjetn jih je že itak poln okrog njih tko da se jaz ne bi šla tega. Nisem te vrste človek. Rada poklepetam z vsemi to je pa vse.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 17:05:45
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: majar. IZVIRNO SPOROČILO: ilatic Mi pa še nimamo zobka. Niti obračat se noče več. Sam enkrat mu je uspelo . tolaži se s tem da niste edini ... pri nas še nič ne kaže na zobke welcome to the club žiga je prvi zobek dobil pri 9-ih mesecih....tko da mi bomo ta zadnji, ampak dobil ga bomo ziher
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 17:08:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 17:09:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?