|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
12.12.2008 15:33:11   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

IMAMO NOV DATUM ZA DRUŽINSKI DVOBOJ!!!!!

PONEDELJEK 22.12.08 OB 14H!!!
Prvo snemanje ob 15.30, če zmagamo je drugo snemanje 16.30 tam do 17.30 cc!!!

Punce gremo v boj in nakupovanje!!!

Tole nakupovanje: bom preverila, če imajo novo kolekcijo šotorskih kril v Induplati Jarše (zame), ne za navijače.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj ni tako hudo nooooooooooooo

uh bomo navijaliuser posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
12.12.2008 15:36:47   
metuljcek321
3jemi ... Hamleys - mnjam, mnjam, mnjam! Same igraceeeee ... na tone! RAJ! In tale medvedek - je pa s Harrods-a al kako? Totalno nobel & posh, ej!

Men so pa teli tko kjut - Tattyji:
user posted image

user posted image

Joj, pri avtosedezih so pa kar dobro navite cen, ja. Rebeca, a lupina jima je ze cist majhna al kako? No, saj pri nas tud ni vec kaj dosti placa, se posebej zdaj, k je v kombinezonu al pa bundici notr --- je tko na knap. Aja, nisem se povedala, da smo vrnili kosaro od vozicka nazaj, ker je Anja ze prevelika zanjo, smo tudi mi presaltali na sportni del vozicka med vikendom. Hja, se dobr, da od srede naprej nismo bli nic na sprehodu ... dez, dez, dez, dez ... Ilatic, vi mate pa sneg?!?!?!

netki, odlicna slikca malega harmonikasa. Ta bo se osvajal dekletauser posted image  user posted image  user posted image

zimska, ti nas mal hecas s tistim linkom ... kje si jih staknila????? Le zakaj, le zakaj, le zakaj, le zakajuser posted image  user posted image  user posted image  Prvic jih vidim, kaksni odpuljenci, ej.

Ej, zimska, a tist od vrat si prebrala? Sem tko napisala, da sploh ne vem, ce bo kdo razbral, kaj sem hotlauser posted image  Eh, vrata gor al dol, sam, da nas ne zebe v bajti, a ne?user posted image

auroraa, me prav zanima, kdaj bo tole z glutenom prislo med nase pediatre. Itak bojo pa cez 10 let pogruntal, da je ravno kontra res. Saj ves, kako grejo ta medicinska spoznanja v valovih - neki casa je tko, pol drgac, pa spet tko, pa drgac in tko v nedogled.

Pri nas ima celiakijo tasca ... ma, sem cekirala link, k si ga prilepila in pise le o dedovanju v prvem kolenu, tko da - let's hope for the best!!

Blacky, user posted image  za soping. In Nejc bo sel na tramvaj ... pa ne na tramvaj pozelenja, a ne? Ne se pri teh letihuser posted image  user posted image  user posted image  Salo na stran - jaz mislim, da mu bo vsec, ker je res nekaj posebnega! Bos porocala, a prav? In kaj to berem - da ste bolani? To je naslednja stopnja od bolni al kako?user posted image  user posted image  user posted image  Samo smo se heeeeecali, brez zamere.user posted image

majaruser posted image  za konec sirokega povijanja - it was about time! Yes!!! In "ati," pa "ku, ku" - vauuser posted image  A "mama" tud ze kaj trenirata?

mojcek user posted image  za spodbudne novice. Saj bo - pocasi & vztrajno, pa se dalec pride. Si pa predstavljam, kako te morajo sesut taksne bitke iz dneva v dan, to mora biti grozljivo. Ti posiljam user posted image , da bo slo zdaj samo se na boljse!

lunica - pure magic!

ilatic ... DD ... to! Se letos boste na snemanju ... '08 je itak d best - sredi leta bejbica, konec leta pa zvezde TV-ja ... kaj vec bi se hotel?

Aleksander res zgleda en majcken zgubljen, ampak kaj pa ces druzga, k je lupina premajhna, a ne? Kaksen pa je ta sedez? Od 9 do 18/35???? Ampak, malcek se nima 9 kg al kako ... al je drugacna kategorija? In seicer, a vas je ze veliko slo iz lupine na avtosedez? Katega imate? Se strinjam, splaca se mal spremljat akcije ... dzanika, pojma nimam, zakaj je ta zicek tko pocen.

Ej, folk, a bo kej nehal dezevat any time soon? Ker tole je pa z v iber morece. In ponekod so poplave, hudourniki, plazovi ... dzizs, no, pa tole vreme!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 15:41:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2403
12.12.2008 15:42:08   
metuljcek321
Dons mamo pa zurko v soli. Oujeee! Najprej monokomedija Kolumbovo jajce (Almera pravi, da je fajn ... jo je se katera druga gledala? Ma, zihr bo v redu. Tko k Jamski clovek, sam, da je tole bolj za lejdisuser posted image ) ... no, potem pa se en izdaten cvek, pa kaksna pupica in papica. Mam dvorano, pa solo 5 minutk stran, tko d jo bom kar pes mahnila ... mal sprehoda ne bo skodil!

neboglasnica Induplati ... you crack me up!! (Pa nehi s takimi, please! K ni krize, no! Zdej pa hitr ucke pocivat!)

lex, kdaj pride mozek domov?

Till tomorrow, ugasam tole zadevo za dons. Pa, pa, mejte se!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
12.12.2008 15:42:56   
lex
dzanika firma nania naj ne bi bila tolk kvalitetna, nimam pojma - poglej kak test avtosedežev

http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sed-jun-1.gif

http://www.amzs.si/?podrocje=369

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 15:43:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2406
12.12.2008 15:47:13   
lex
metuljček danes prideuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se že voziuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
12.12.2008 15:50:02   
lex
naša gre iz jajčke nekje februarja če bo še šlo. ji je jajčka še čist OK, se nam nikamor ne mudi, ma še ful placa. jaz jo ponavdi na dolge ture slečm, da ji ni vroče v avtu. ga prej ogrejema pa pol sam hop v avto in že šibamo

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
12.12.2008 15:59:50   
nanka
Če bi pri nas upoštevala kilažo, bi se Zoja še zmeraj vozila v jajčki, ker ima zdaj 11 kg. Natka ima pa trenutno 5300, tako da bo še kar dolgo noter. Bom pa okoli 1 leta Natko sigurno prestavila v avtosedež Maxi cosi xp, jo že čaka.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
12.12.2008 16:02:55   
liju
UUUU mi smo tuuser posted image
Čveka je konec, le frutke ni bilouser posted image  slikice so tukaj, poročilo pa sledi pri kateri drugiuser posted image  Jaz imam še preveč danes za tipkat, tako da se morem šparatuser posted image user posted image

user posted image
Levinja in user posted image

user posted image
Rovarka in user posted image

user posted image
Flower in user posted image

user posted image
Pa še mi3jeuser posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 2410
12.12.2008 16:08:15   
liju
Nekaj slikic utrujenih user posted image  pa imate v albumu, le poglejteuser posted image  Nič, grem malo na kavč, se mi nekaj spiuser posted image , pa mala2 spita, tak da imam čas, kdaj bom prebrala za nazaj, pa nimam pojma.

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 16:08:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2412
12.12.2008 16:09:12   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: lex

dzanika firma nania naj ne bi bila tolk kvalitetna, nimam pojma - poglej kak test avtosedežev

http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sed-jun-1.gif

http://www.amzs.si/?podrocje=369

lex hvala za tale link. user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
12.12.2008 16:11:36   
dzanika
a glej spet te same blondinke. user posted image   Razen ene no. Liju še ti se boš morala na blont pobarvat. user posted image   Luštni ste vsi po vrsti! user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
12.12.2008 16:12:12   
Inigo
zdj pa upam, da Vesna Malnar spet ne zboli! user posted image user posted image user posted image

dzanika - Nania niso najbolj vredi sedeži. mi smo ga dobili in se sploh ni lepo vsedel v sedež v avtu... zelo razočarana! pol smo kupli Maxi cosi in je a loooooooooooooooooot drugačen! povprašej še Aurorro glede Nanie. je imela še večjo smolo, saj se ji je Zarja odpela. pa ne sama!!! in tako padla za voznikov sedež dol! med vožnjo... ne Nanie kupovat! raj daj malo več dinarčkov pa boš ziher!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
12.12.2008 16:13:08   
Inigo
da vam še to povem!

naš neješči Brin je danes dobil krompir in bučke. in je pojedel VSEEEEEEEEEE! skoraj polno skodelico. nabunkal se je! sploh mu nism folgala u usta nosit, tak je jedel user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
12.12.2008 16:13:43   
netki
ja nania je tko pocen ker ni tko kvaliteten kot ostale firme......mi imamo 2 nania avtosedeža pa smo zadovoljni in smo že tud marsikar prestali v njem.....no nesreče še ne, hb ......že trkam

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
12.12.2008 16:14:36   
lex
a se lahko spiham??????
ja se lahko
pritisk mam čez 500!!!!!! Včeri sem bla z froci pri mojih, ker grem ful rada k njim, pa itak zdaj pozimi nismo dosti pri njih. pa vsi vejo, da če mojega ni doma kam grem. no zdaj gre pa Aleks na vrh in ga 10x (sem zanalšč štela) vpraša kje smo bili. pa pi.zda a motre pa tud vse vedet al kaj (tast namreč), pa mu mali odgovori ja spodaj sem bil (smo v spodnji etaži) pa mu prav reče - ja danes ja, kje si pa včeraj bil? kot da ne veuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , samo tolk da me raz.pizdi
hjhmnnfhdiondaau - preklinjamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
12.12.2008 16:15:53   
netki
pa še to....

tilen je končno odprl usta in lepo jedel....skuhala sem mu jabolko in hruško, zmiksala in dala košček banane zraven......kolk se mu je mudilo jest, se je kr tresu...user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
12.12.2008 16:18:45   
lex
če katera kupuje prek e baya se najbolj splača kolegica je lani orng prišparala - mal si cene poglete. sicer sem že pisala pa ne vem če je katera videla
no pri potovanju na pošti se je zlomil en del in so ji brezplačno poslali novega, sam fotke je gor poslala in je dobila. čez 2 dni je imela zic v avtu.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 16:21:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2421
12.12.2008 16:22:06   
dzanika
lex ti se kar spihaj. pa dihaj dihaj. user posted image   Js sm tut dones živčna zarad te tašče smotane!
Ma ona mi sranje dela pol pa dones kao neki zboli (v njeni glavi je bolana) ker ona za vsako ****rijo hodi h dohtarju, pa tut če ji res nič ne fali. In jo je baje mogu tast ponoči peljat h dohtarji ker je dobila srčni napad. Ah ja no. user posted image   Zdej se pa vsa boga dela. Da bi se ji na konc skor mogli mi opravičit pa čeprov je moj reku da ji je včeraj sam reku da drugič naj ne dela več tega! Pa po mojem je sploh ni pelu ampak si je še to mal zmisla ker ne verjamem da bi šel tast pol vsejen danes delat (je v penziji pa dela na črno) če bi bla ona tko boga. Ma jezna sem ko user posted image na njo res! Ji nobeden ne sme nič rečt je takoj užaljena pa najbolj boga na svetu. user posted image

netki če sem te prav razumela si pa ti zadovoljna s tem sedežem kajne?  No sej jaz jih sedaj sam tko še mal gledam pa mal akcije sledim... Pa sej tut ni tko slabo ocenjen ta sedež pri AMZS-ju...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
12.12.2008 16:23:47   
dzanika
Jan je tut danes hruško papcal tko da sm mu komaj sproti v usta devala. Sam neki časa lepo je pol pa začne ven špukat. Verjetno da ima potem dosti kajne? Ma danes je pojedel mal manj kot pol hruške. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 16:28:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2424
12.12.2008 16:32:44   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: netki

ja nania je tko pocen ker ni tko kvaliteten kot ostale firme......mi imamo 2 nania avtosedeža pa smo zadovoljni in smo že tud marsikar prestali v njem.....no nesreče še ne, hb ......že trkam

Pred časom je ena od RR-jevk ravno za Nanio pisala, kakšno smolo je imela ... se ji je stolček nekako odpel v nekem ovinku, pa je tamala zletela med sprednje sedeže user posted image   no ni bilo hujšega, razen da sta se obe ful ustrašili. jaz bi se najbrž kar usrala od strahu za user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?