metuljcek321
|
3jemi ... Hamleys - mnjam, mnjam, mnjam! Same igraceeeee ... na tone! RAJ! In tale medvedek - je pa s Harrods-a al kako? Totalno nobel & posh, ej! Men so pa teli tko kjut - Tattyji: Joj, pri avtosedezih so pa kar dobro navite cen, ja. Rebeca, a lupina jima je ze cist majhna al kako? No, saj pri nas tud ni vec kaj dosti placa, se posebej zdaj, k je v kombinezonu al pa bundici notr --- je tko na knap. Aja, nisem se povedala, da smo vrnili kosaro od vozicka nazaj, ker je Anja ze prevelika zanjo, smo tudi mi presaltali na sportni del vozicka med vikendom. Hja, se dobr, da od srede naprej nismo bli nic na sprehodu ... dez, dez, dez, dez ... Ilatic, vi mate pa sneg?!?!?! netki, odlicna slikca malega harmonikasa. Ta bo se osvajal dekleta zimska, ti nas mal hecas s tistim linkom ... kje si jih staknila????? Le zakaj, le zakaj, le zakaj, le zakaj Prvic jih vidim, kaksni odpuljenci, ej. Ej, zimska, a tist od vrat si prebrala? Sem tko napisala, da sploh ne vem, ce bo kdo razbral, kaj sem hotla Eh, vrata gor al dol, sam, da nas ne zebe v bajti, a ne? auroraa, me prav zanima, kdaj bo tole z glutenom prislo med nase pediatre. Itak bojo pa cez 10 let pogruntal, da je ravno kontra res. Saj ves, kako grejo ta medicinska spoznanja v valovih - neki casa je tko, pol drgac, pa spet tko, pa drgac in tko v nedogled. Pri nas ima celiakijo tasca ... ma, sem cekirala link, k si ga prilepila in pise le o dedovanju v prvem kolenu, tko da - let's hope for the best!! Blacky, za soping. In Nejc bo sel na tramvaj ... pa ne na tramvaj pozelenja, a ne? Ne se pri teh letih Salo na stran - jaz mislim, da mu bo vsec, ker je res nekaj posebnega! Bos porocala, a prav? In kaj to berem - da ste bolani? To je naslednja stopnja od bolni al kako? Samo smo se heeeeecali, brez zamere. majar za konec sirokega povijanja - it was about time! Yes!!! In "ati," pa "ku, ku" - vau A "mama" tud ze kaj trenirata? mojcek za spodbudne novice. Saj bo - pocasi & vztrajno, pa se dalec pride. Si pa predstavljam, kako te morajo sesut taksne bitke iz dneva v dan, to mora biti grozljivo. Ti posiljam , da bo slo zdaj samo se na boljse! lunica - pure magic! ilatic ... DD ... to! Se letos boste na snemanju ... '08 je itak d best - sredi leta bejbica, konec leta pa zvezde TV-ja ... kaj vec bi se hotel? Aleksander res zgleda en majcken zgubljen, ampak kaj pa ces druzga, k je lupina premajhna, a ne? Kaksen pa je ta sedez? Od 9 do 18/35???? Ampak, malcek se nima 9 kg al kako ... al je drugacna kategorija? In seicer, a vas je ze veliko slo iz lupine na avtosedez? Katega imate? Se strinjam, splaca se mal spremljat akcije ... dzanika, pojma nimam, zakaj je ta zicek tko pocen. Ej, folk, a bo kej nehal dezevat any time soon? Ker tole je pa z v iber morece. In ponekod so poplave, hudourniki, plazovi ... dzizs, no, pa tole vreme!