Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 14:27:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw KOOONČNOOOOO imamo novi diamantek. Ja to je res kooončnooooo Estrella zdaj smo pa mi že počasi navrsti za zobke Pr vas že mogoče, jaz jih ne pričakujem do 9m jaz pa komaj čakam naš 1 zobek koliko nas je še brez zob? -Anja -Alja -Gal -Gregi -Inti........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 14:27:37
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sm zelo slabe volje tako, da me verjetno ne bo na rr. Naty imaš ZS
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 14:40:54
|
|
|
|
Skye
|
za 8. del IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, naša ni hotla tud žlice kosila , sem ji prišparala za večerjo ndobila je pa AM in ga popila vsaj 150ml. Za spremembo nism kašljala in mi je žal, da nisem naštimala več, ker bi še spila. Šment uh, to mene še čaka ....naši jesta kosilo tam okoli 14h........in vsakokrat se moram prav psihično pripraviti kaj bo...bosta jedle, ali ne.....itd. sky jaz eno teško futram, ti imaš pa dve. A istočasno obe hraniš? jep.....drugače tista, ki ne je znori IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw KOOONČNOOOOO imamo novi diamantek. za zobek! ...no končno, pa je zunaj IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, naša ni hotla tud žlice kosila , sem ji prišparala za večerjo ndobila je pa AM in ga popila vsaj 150ml. Za spremembo nism kašljala in mi je žal, da nisem naštimala več, ker bi še spila. Šment MARTINA25: J kje si, nič se ne oglasiš, sam bereš in varnostne razdalje Kako kaže s šihtom tvojega Z za soboto??? 150ml mleka je za nas velikoooo Mi pijemo povprečje na obrok 100-120ml se podpišem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 14:42:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Moja zelo dobra prijateljica je v sredo rodila malega Aljaža , smo ga že komaj čakali, je malo zamujal Čestitke mo ji dragi prijateljici in njenima Ta velikima fantoma! nina7, zakaj si slabe volje? Naty*, ful vaju je bilo lepo videt In velikanski za zobek!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 14:43:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos koliko nas je še brez zob? -Anja -Alja -Gal -Gregi -Inti........ Če se bo naš zgledoval po starejših sestricah, bo še dolgo v klubu brezzobih...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 14:45:10
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Moja zelo dobra prijateljica je v sredo rodila malega Aljaža , smo ga že komaj čakali, je malo zamujal Čestitke mo ji dragi prijateljici in njenima Ta velikima fantoma! čestitke tud od mene
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 14:45:43
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sm zelo slabe volje tako, da me verjetno ne bo na rr. Naty imaš ZS
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 14:46:20
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos koliko nas je še brez zob? -Anja -Alja -Gal -Gregi -Inti........ Če se bo naš zgledoval po starejših sestricah, bo še dolgo v klubu brezzobih... ....ali pa bo prekinil tradicijo poznozobih
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 14:47:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sm zelo slabe volje tako, da me verjetno ne bo na rr. Naty imaš ZS Ma kaj pa je?Kdio te je spravu v slabo voljo, ga kar kuj nasuvam v rit Moji mami so dons prinesli izredno odpoved. Več kot 10 let so jo hvalili kako dobr dela pa da je pridna....zdej je pa prišla nova področna vodja,ena kokoška stara 29let,pa se je na njo spravla.....Sej bo šla v tožbo,ker so ji itak naredili krivico,sam vseen me je full strah, ker je čist na konc z živci.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 14:47:50
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25 Punce meni je danes tako slabo,da komi gledam.....komaj sem Tjašo zrihtala, čist sem konc....zdej grem malo na balkon na zrak,potem pa se grem k Tjaši malo stisnit....pa še tri dni sva sami....moj dela celodnevne....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 14:49:30
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sm zelo slabe volje tako, da me verjetno ne bo na rr. Naty imaš ZS Ma kaj pa je?Kdio te je spravu v slabo voljo, ga kar kuj nasuvam v rit Moji mami so dons prinesli izredno odpoved. Več kot 10 let so jo hvalili kako dobr dela pa da je pridna....zdej je pa prišla nova področna vodja,ena kokoška stara 29let,pa se je na njo spravla.....Sej bo šla v tožbo,ker so ji itak naredili krivico,sam vseen me je full strah, ker je čist na konc z živci. pa saj ne smejo tega kar tako storiti Boga tvoja mama ...si lahko kar mislim, kako se počuti V tožbo pa kar naj gre....ker se ji je zgodila velika krivica.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 14:49:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sm zelo slabe volje tako, da me verjetno ne bo na rr. Naty imaš ZS Ma kaj pa je?Kdio te je spravu v slabo voljo, ga kar kuj nasuvam v rit Moji mami so dons prinesli izredno odpoved. Več kot 10 let so jo hvalili kako dobr dela pa da je pridna....zdej je pa prišla nova področna vodja,ena kokoška stara 29let,pa se je na njo spravla.....Sej bo šla v tožbo,ker so ji itak naredili krivico,sam vseen me je full strah, ker je čist na konc z živci. o joooj, žal mi je za tvojo mamico
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 14:50:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Hijenca hvala za kupončke za KIK-a, ju3 gremo v šoping
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 14:52:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Moja zelo dobra prijateljica je v sredo rodila malega Aljaža , smo ga že komaj čakali, je malo zamujal Čestitke mo ji dragi prijateljici in njenima Ta velikima fantoma! čestitke tud od mene Tudi od mene
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 14:53:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sm zelo slabe volje tako, da me verjetno ne bo na rr. Naty imaš ZS Ma kaj pa je?Kdio te je spravu v slabo voljo, ga kar kuj nasuvam v rit Moji mami so dons prinesli izredno odpoved. Več kot 10 let so jo hvalili kako dobr dela pa da je pridna....zdej je pa prišla nova področna vodja,ena kokoška stara 29let,pa se je na njo spravla.....Sej bo šla v tožbo,ker so ji itak naredili krivico,sam vseen me je full strah, ker je čist na konc z živci. Nina saj veš, da spremeniti dejstva ne moreš, pomagaj mami, stoj ji ob strani. Konec koncev bo mogoče to še najboljša rešitev, ker pod takomi pogoji delat, ni zdravo. Mobing je dandanes tako zelo prisoten in upam, da bodo s tega naslova bile uspešno tožbe. zate in mami.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 14:54:00
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos koliko nas je še brez zob? -Anja -Alja -Gal -Gregi -Inti........ Če se bo naš zgledoval po starejših sestricah, bo še dolgo v klubu brezzobih... Ja potemtakem bo Aljaše 4m brezzoba Ji bom protezo nabavila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 14:54:34
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Sm zelo slabe volje tako, da me verjetno ne bo na rr. Naty imaš ZS Ma kaj pa je?Kdio te je spravu v slabo voljo, ga kar kuj nasuvam v rit Moji mami so dons prinesli izredno odpoved. Več kot 10 let so jo hvalili kako dobr dela pa da je pridna....zdej je pa prišla nova področna vodja,ena kokoška stara 29let,pa se je na njo spravla.....Sej bo šla v tožbo,ker so ji itak naredili krivico,sam vseen me je full strah, ker je čist na konc z živci. ojoj se mi je kr zdelo da je kaj v zvezi s tvojo mamo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 14:58:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vsem,več pa ne morm napisat k sm čist v bedu ,zdej sm mojga klicala, da pride domov,da bom šla do nje. Me je strah, da si ne bo kej nardila k je res čist fertik.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 15:00:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Hvala vsem,več pa ne morm napisat k sm čist v bedu ,zdej sm mojga klicala, da pride domov,da bom šla do nje. Me je strah, da si ne bo kej nardila k je res čist fertik.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 15:01:40
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: edinaos koliko nas je še brez zob? -Anja -Alja -Gal -Gregi -Inti........ Če se bo naš zgledoval po starejših sestricah, bo še dolgo v klubu brezzobih... Ja potemtakem bo Aljaše 4m brezzoba Ji bom protezo nabavila protezo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 15:05:02
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Hvala vsem,več pa ne morm napisat k sm čist v bedu ,zdej sm mojga klicala, da pride domov,da bom šla do nje. Me je strah, da si ne bo kej nardila k je res čist fertik. Nina, optimizem dela čudeže.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 15:06:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Moji mami so dons prinesli izredno odpoved. Več kot 10 let so jo hvalili kako dobr dela pa da je pridna....zdej je pa prišla nova področna vodja,ena kokoška stara 29let,pa se je na njo spravla.....Sej bo šla v tožbo,ker so ji itak naredili krivico,sam vseen me je full strah, ker je čist na konc z živci. Pi.č.karija, pa teh krivic ni ne konca ne kraja........ A ni tvoja mami fajn trpela zaradi mobinga? Zdaj pa še to Jaz več ne razumem, kam vse to pelje... Fajn objemi mami in ji povej, da se svet ne bo podrl, bodite vsi skupaj močni in složni!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 15:07:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi sem sem 18. maja dobili fantka 3490 in velikega 52, no sedaj smo že 72cm in težki 10480 Zakaj pa ??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 15:07:21
|
|
|
|
Estrella*
|
Konkurentke so zaenkrat opustile lov, smo na -14 Zvečer se pazimo, bo vojna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 12.12.2008 15:09:10
|
|
|
|
špelin@
|
mafi, a si ti zihr 18.5. rodila, gleda na to, da je bil tvoj 19.10. star 6 mesecev???
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?