|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
12.12.2008 14:38:47   
gajka
A mi lahko ena tole razloži! V 2 minutah, kolikor je bil Rok sam na igralnem centru, se je uspel spravit dol s centra... Štartna pozicija je narisana na fotki in je bil obrnjen na hrbet. user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
12.12.2008 14:45:37   
K_a_t_j_a

[/quote]

Tvoj stric in moj stric sta bila zelo dobro prijatelja user posted image  Če se prav spominjam sta bila skupaj v bandu user posted image  Z Andrejo sva se o tem pogovarjale user posted image  Moj stric je Frank Česnik (sedaj živi v Avstraliji)
[/quote]
A res??user posted image Ja super. Kak je svet majhen.user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
12.12.2008 14:47:28   
čipka
erta-joj...user posted image user posted image user posted image kaj vse si mogla doživet... od zdaj naprej skrbi za svojega user posted image in poskušaj čimprej prebolet vse skupaj...upam da bo naslednje leto zate kaj boljše...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gajka-tvoj Rok je pa že pravi mali "kotalivček" user posted image user posted image   sej je prav...le glej da se ti en dan ne bo zmuznil iz stanovanja in šel že v disko..user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
12.12.2008 14:47:45   
gajka
erta - user posted image So mi šle kar kocine pokonci, ko sem brala tvoj post. Sem brez besed. Drži se! user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
12.12.2008 14:50:46   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

A mi lahko ena tole razloži! V 2 minutah, kolikor je bil Rok sam na igralnem centru, se je uspel spravit dol s centra... Štartna pozicija je narisana na fotki in je bil obrnjen na hrbet. user posted image user posted image user posted image
user posted image  

Moja je tudi danes ampak tooooooooooo daleč proč pa ne user posted image  user posted image  user posted image  Rok

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
12.12.2008 14:51:21   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Tvoj stric in moj stric sta bila zelo dobro prijatelja user posted image  Če se prav spominjam sta bila skupaj v bandu user posted image  Z Andrejo sva se o tem pogovarjale user posted image  Moj stric je Frank Česnik (sedaj živi v Avstraliji)

A res??user posted image Ja super. Kak je svet majhen.user posted image

Res je majhen svet user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4106
12.12.2008 15:00:40   
erta
Hvala vam ker socustvujete z mano, hvala od srca user posted image user posted image

gajka kaj naj recem za Roka kot Bravo!!! user posted image user posted image user posted image res je pravi atleta, tukaj ni kaj za razlagati sem da si vse moramo zapomniti da so nasi malcki sedaj ze tako aktivni da jih vec ne smemo niti za minuto vec same pustiti in ja, dobro je da so cim bolj pri tleh, da ne bi prislo do kaksnih padcev in pa poskodb, tega se sedaj najbolj bojim user posted image ... wow nekateri dojencki so stari ze 5 mesecev, ja vseeeeee najboljse ob tem user posted image in velikooo user posted image user posted image user posted image
A je katera ze kupila hojico in ali jo boste, ker zadnje case kar naprej poslusam kako hojice niso dobre (pa ne vem zakaj ze)  a sama sem jo ta teden skoraj kupila, ker je bila akcija za eno v Baby centru,....ne vem kako bo lazje otrok shodil kot s pomocjo hojice user posted image No kaj vi pravite glede tega?

Sayuri boga ti,  sem se veckrat tebe spomnila in se sprasevala kako shajas s tremi otroci (ce bi jaz bila na tvojem mestu bi kot cetrtega otroka mogla pristeti se mojega user posted image user posted image ), sama sem si vedno zelela dvojcke, ampak ko pomislim enga komaj spravis spati pa se drugi zbudi in zacne jokati in potem zbudi se prvega in tako v nedogleduser posted image user posted image

Nasmeh je brezplačno sredstvo za izboljšanje videza.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4107
12.12.2008 15:02:45   
bella02

user posted image

iskanje - MALU
ANA_ P - TAI

Čestitke za 4 mesece!

user posted image

Se pridružujeva tudi midve!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4108
12.12.2008 15:05:04   
erta
Tak buci sem danes user posted image in mi mamo tudi radi medvedka P.
user posted image

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 4109
12.12.2008 15:06:14   
erta
user posted image

(odgovor članu erta)
Neposredna povezava do sporočila: 4110
12.12.2008 15:12:07   
gajka
Zoja Miša - user posted image ja, no, mogoče imaš prav, vendarle je prvi božič... Za peciva sem pa jaz bolj za taka na biskvitni osnovi, če rabiš kak recept, povej. user posted image

andrejaboris - upam, da boš našla pravi način za razlago Lanu. Žal ti tukaj težko svetujem.

Krysia - a zmiksamo tvojega in mojega Roka, pa bova potem obe srečni, ker bosta ravno prav jedla? user posted image Jaz ga moram silit, da poje, tvoj pa bi kar naprej jedel...

sayuri
- dobra si. user posted image Meni bi se najbrž že zrolalo, ker je dober in zadosti dolg spanec pri meni nuja, da normalno funkcioniram. Rokov prstek se pa kar lepo celi, hvala za vprašanje. user posted image

bambi14 - user posted image za izpit.

Erin - jem vse, razen zdaj, ko sem še vedno na dieti, ne jem KM in jajc. Agrumom se malo izogibam, čeprav ne popolnoma, oreščke pa tudi jem.

Tamy30 - meni Rok niti ne spi med vsemi obroki. Kakšen dan zaspi komaj nekajkrat po 15 min ali še manj, kdaj drugič pa tudi 2 uri potegne. user posted image

erta - ne, hojice pri nas nimamo namena kupit, sem slišala preveč kritik z vidika fizioterapevtov in razvoja hrbtenice. Slabost hojice naj bi bilo siljenje otroka pokonci, čeprav sam še ni za to pripravljen in napačen način uporabe nog - otroci preveč poberejo vzorec premikanja nog samo po prstih, ne po celih stopalih. user posted image Imate pa po slikicah sodeč enega orng težkokategornika doma! user posted image

sandra123 - Rok tudi ni najbolj navdušen nad preveliko gužve. Se spomnim, da je bil po krstu orng razštelan zvečer in ponoči.

neža7
- user posted image za obrat!

Pri nas bo tudi pire krompir (zame brez vsega) in špinača, zraven bo pa še kak kos pišeka svoj prostor na krožniku našel. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 12.12.2008 15:24:24 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4111
12.12.2008 15:15:53   
K_a_t_j_a
tejkazuser posted image za Evo in user posted image user posted image user posted image

Obmesečnice:

user posted image user posted image user posted image za Malu od iskanje!
user posted image user posted image user posted image za Tai od ANA_P!
Erin user posted image user posted image te so pa dobre ja! Si ne upam na glas smejat, da ne zbudim Jana. Pa tista dva copy-paste sta tudi dobra!user posted image Ja Jan ima na sliki uno kapo z lučkami, sam jo je moja mama ven vzela.
Tamy30 tale vaš Martin je pa pravi korenjak!
Sandra123 tudi naš nima kaj preveč rad gužve, postane kar siten in začne stokat. Na Milumil smo mi šli direkt, poleg mojega spumpanga mleka.
anita zdaj bote imeli pa doma košarkašica! user posted image
matejchi super seznam!user posted image user posted image A še rabiš živčke?
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neža za obrat s trebuha na hrbet! Super!! Pa lep avataruser posted image , Jan ful rad gleda Puja, ko ga ima na steni nad kinderpetom.
Naš se še pa kar nič ne obrača.user posted image Sam brca ko zmešan...
Jan se je budil, tako da morem it.

Hvala vsem za pohvale Jana na sliki.user posted image Joj se je siten zbudil.user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 12.12.2008 15:20:49 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4112
12.12.2008 15:42:16   
sayuri
erta sem ostala brez besed. user posted image  Koliko je vaša družina letos dala skozi user posted image  Imaš vsaj tvojega malega sončka ob sebi, ki osvetli to turobno leto. Močno ti želim, da bo leto 2009 boljše in predvsem...zdravje. Iz srca user posted image

gajka Rok je pravi akrobat. user posted image  Ravno včeraj sem v razvojni vprašala pediatrinjo, kako je s tem "plazenjem". Ker men se Lovro tudi tkole odplaziuser posted image (sam ga moram jaz na trebušček postavit). Pa je rekla, da je to običajno. Da se že toliko odrivajo. ZAra se pa na trebuhu obrne za cel krog. Je kot kazalec na uri user posted image
Katja mogoče bo Jan pa nogometaš, ko praviš, da brca user posted image

Men se od spanja počasi res že meša. Bom kmalu v tej fazi, kot sandra, ko pravi, da jo je že zvečer strah, kaj bo ponoči. user posted image  Me je pa prej mož tolažil, da je bila baje polna luna danes ? AL nekaj v povezavi z luno? Ma ne vem.... Mi je ena mamica dvojčkov svetovala, naj ju dam narazen. Kam pa? Nimamo placa. K Filipu v sobo pa enega ne bi dajala. Bo boljše.... če prej ne, ko bo poroka user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4113
12.12.2008 16:07:13   
K_a_t_j_a
erta sem brez besed. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Koliko enega trpljenja in žalosti v enem samem letu.user posted image user posted image
Moje sožalje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4114
12.12.2008 16:09:15   
kaja02
Malu, Tai- user posted image user posted image user posted image user posted image  za 4. mesece

neža- user posted image  za Nežin obrat, moja se še iz hrbta na trebušček ne obrne, se ji NE DAuser posted image

tejkaz- upam da Eva ni staknala kakšnega virusa,user posted image user posted image

zoja miša- Čokoladne palčke, jih je simpl nardit, še hitreje pa jih poješuser posted image ,

erta-joj toliko hudega se je zgrnilo na vas, vse lepo v novem letu, user posted image

pa kako smo luštni

gajka- kva ti ni jasno, maš akrobatauser posted image , bravo Rok

sayuri- privoščim ti malo več spanja, resnično sočustvujem s teboj, in jaz se pritožujem, če se kdaj 3x na noč zbudim, madona sem razvajena

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4115
12.12.2008 16:13:21   
sandra123
Sayuri...zgleda, da bom tudi jaz morala počasi T&T ločiti, da bosta spali vsaka v svoji posteljici....user posted image , mi je ful težko to narediti, ker sta tako lušni, ko se zbuditauser posted image ....najprej se gledata, pa za rokce držita, potem malo počvekatauser posted image user posted image user posted image , je pa moteče to, da se ponavadi ena malo predrami, ko drugo položim v posteljo - naši dve nikoli ne zaspita istočasno....vsaj pol urce je razlike med tem, da prva zaspi...Pa Teja protestira 100/uro, ko jo dam v posteljico, če je še preveč budna....Taja pa takoj zaspi, ko jo položim v posteljo....
Danes sem imela patronažno na obisku in sva stehtali mali dve....se pridružujem klubu z manjšim naraščanjem telesne teže user posted image ....obe sta šli samo po 500g in še nekaj goruser posted image ...sta na spodnji meji pridobivanja teže....pa moram začet z Milumil 2, pa če se bosta ponoči zbudili, jima moram še flašo dat - ampak kako, če pa po prsih tako jesta, da potem ne moreta več po flaški jestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...no ja, bomo že nekako....
Matejchi, za seznam....
4.mesec:Taja 6370g
Teja 5390g

Moji dve pa zdajle spitauser posted image , Teja spet v ležalniku v dnevni sobi user posted image ...Tini ga pa spet nekaj špona danesuser posted image ...pa ne moreš verjeti, da so pri 7-ih letih lahko še bolj trmasti, kot pri 3-eh
user posted image ....sem bila spet hudauser posted image user posted image user posted image user posted image
Katja in Sayuri, hvala za pomoč pri uvajanju Milumila user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4116
12.12.2008 16:26:09   
matejchi
anita a greš na Eroiko v Mercator ob 17? Naš pa sosedov gresta na delavnico... jaz pa mal pokukam tote fante..

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4117
12.12.2008 16:34:45   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

anita a greš na Eroiko v Mercator ob 17? Naš pa sosedov gresta na delavnico... jaz pa mal pokukam tote fante..

hoj, ma me2 sva glih iz sprehoda, zdej mi spi v vozku, čakave na očija k bo nove pancarje prnesu-zase da se razume, ERotika ups Eroika... ma ne..ker mi lahko cuker narasteuser posted image , o kaj bi moja mama dala da bi bla zdej v kamnikuuser posted image , sm pa bla v soboto na Čukih, no zuni k notr bla taka gužva, je moj šel sam po par stvari.

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 12.12.2008 16:35:01 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4118
12.12.2008 16:36:20   
anita goitan
EU zahteva prevode:

user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4119
12.12.2008 16:42:28   
Zoja Miša
Andrejaboris, to bi bilo super. Res bi rada kakšne kekse spekla, tako da bo malo dišalo po praznikihuser posted image
Za tvojo prijateljico pa user posted image . In v teh primerih jaz vedno parvim, da je že moralo tako biti. Kaj veš, zakaj je to dobro?! Lanu pa razloži, da to ne pomeni, da ima kdor koli od njiju zato manj rad njega! Kar je dejansko res!

Tamy, mi spimo kakor kdaj. Če greva ven tudi do 3h. Zna pa tudi samo 15 minut trajati.user posted image

Sayuri, ja tole okoli darila bo treba urediti! In to danes! Če pa se hoče nekaj iti, bom pač svoje kupila, itak bo moje boljše!user posted image  Glede vstajanja, pa kapo dol. user posted image  zate, ker si tako pridna!
In lunin ščip al kaj je že to je šele 27.12. Sorry. Kaj bi bilo to te dni, nimam pojma! Vreme?!user posted image  Kaj pa drugega, je ja cela katastrofa zunaj. Jaz bi lahko stoje spala, čeprav sva sedaj dve noči spali 5 uruser posted image .

Erin, tudi jaz skoraj vse jem, razen citrusov, grozdja in stvari, ki mene napenjajo.

Čipka, rolad se vedno otepam, ker jih nikoli in res nikoli nisem znala v rolo zvit, pa sem jih lahko v mokro krpo zavijala in kaj vem kaj še. user posted image  Hvlala vseeno.

Ryssa, kar lepo na koncert!

Erta, več kot user posted image  in 10000user posted image  ti ne morem podariti, ker sem enostavno ostala brez besed! Drži se punca. Sedaj je tako, da lahko gre res samo še navzgor! Upam, da ti bomo lahko kaj pomagale z našim čvekanjem in škoda da nam nisi zaupala že prej, bi nosile del tvojega bremena.user posted image
Hojice pa menda res niso dobre, zaradi hrbtenice.
Gajka, Rok je akrobat, ti povem! Kaj takega pa še ne!?user posted image  In jupiiii, upam, da mi bo večno hvaležen za 1.darilo, za njegov 1. Božičuser posted image
Take ajnfoh recepte imam tudi jaz, ampak za Božič morajo biti prav keksi. Ja, pač moje foreuser posted image

Sandra, naj ti Tinino trmo uspe ukrotit. Glede teže, bom pa tudi jaz videla kaj bo drug teden P rekel. Pri nas gre tudi nekam počasi gor. Po moji vagi, ki kaže več kot una pri P imamo okoli 4800g. Se bojim, da je to za 4m malo premalo.user posted image

Bella, kako sta?

Tejkaz, si doma? Vse o.k.?

Naty, predno nam uideš, mi poveš na koliko in kako se zloži Jane stolček? Ker jaz ga bom mogla na morje prevažati in nazaj...pa da vidim, če bo to šlo. Mi je pa noro všeč!
Pa da ne pozabim, res lepo, lepo se imejte!

Joj, kako jokamo in stokamo v spanju.user posted image  
Nič, grem cote obesit. Likala bom menda tudi še danes.
Moj je šel pa po šalčke v dm, upam, da so fajn izpadle.

Lep vikend! Mi se bomo verjetno zopet šli kaj potepati. Kaj pa naj?!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4120
12.12.2008 16:43:20   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

user posted image

dobr jeuser posted image , naša tako daleč ne pride, se pa iz hrbta tud v sekundi prevali na trebuščka, samo ne tako daleč, razen če je tale vaš telovadec potem se še 1x dal iz trebuščka na hrbet  in še 1x ponovil vajo, možnouser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4121
12.12.2008 16:46:49   
anita goitan
az sem pa zadela 2 vstopnici za Šank rock koncert. Zdej pa ne vem ali naj grema z mojim? Kaj pravite? Ve bi šle?
Zgleda da bi bogec rad da grem malo v svet, ker ponavadi nimam sreče pri nagradnih igrah.
Sej če tak gledam, zvečer gre tak spat, pol bi ga pa moja mami mal pomerkala, pa itak bi spal

ti kar pojdi, Jaz nimam noč za spanje, ponoči se nori... jaz mam rock vsak večer, šanka sicer ne tega ima Zoja v obliki joškuser posted image

Jao ko bi jaz mal bolj selekcionorano in po vrsti komentirala, Zoja miša bi mi lahko podala recept, ona je tako zgledna komentatorkauser posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4122
12.12.2008 16:49:20   
anita goitan
če rabi katera fotografa za poroko, pa n delam reklame, sam dečka poznamuser posted image

http://www.samorovan.com/poroke.php

Neposredna povezava do sporočila: 4123
12.12.2008 17:25:46   
kaja02
takole spimo po sprehodu

user posted image

po kopnju
user posted image

prvi čeveljčki
user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4124
12.12.2008 17:53:47   
gajka
Zoja Miša - sem se spomnila, da sem ravno nekaj dni nazaj dobila po mejlu tele recepte:
user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?