|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 11:55:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 2326
   RE: Julijske čveke '08 V. del
12.12.2008 12:02:33   
Anonimen
dan

nimam dosti časa, ta mali je bomba danes user posted image , sam da povem da sem prejela voščilnice od dzanike in da so ful ful lepe, tak da res priporočam, če bi katera še želela! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2327
12.12.2008 12:04:48   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: maja24

IZVIRNO SPOROČILO: liju

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Prejle, k je zimska prilepila gor stolcek za hranjenje, sem se spomnila, da je meni pa tale Bloom-ov noro vsec:
user posted image  

Men je ful čudn user posted image ,kar se tiče pa cene,ma ni šans da dam tolk denarja za tak stol,ma ni vredn za tist kratek čas.

Če ti je všeč ga pa kupiuser posted image

Ja, saj je tak vesoljcek, se cist strinjam. Ma, je do 36 kg! Ampak cena je pa absolutno previsoka ... ce bi zadnjo cifro ven butnil, pol ga grem pa takoj kupit ... bi bil 35 evrov.

Je pa res kot en kinderjajcek (tist cokoladni del), in se potem premika na tri stopnjeuser posted image  Dobra ideja!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
12.12.2008 12:05:52   
ilatic
user posted image  za Tiana

Rebeca kje pa si dobila ime za Tariqa? Meni ga je predlaga od moža teta in sem ga nekje že slišala in mi je takoj bil všeč.

Prigoda: zvečer sta šli punci spat jaz pa ati v dnevni sobi obirat jagode (punci sta že spali). HB sva končala in blažena obležala v adamovi obleki. Nakar se odprejo vrata in ta mala pokuka. Midva seveda takoj iščeva deko za pokrit. Bila je zima. Mala naju vpraša. Zakaj sta pa naga? Pa ji rečem: ker nama je vroče!?
Se obrne in gre nazaj spat. Naslednji dan gremo na kosilo k tašči. Pred serviranjem naju vpraša kaj smo počeli zvečer. Mož pove da sva gledala TV. Takrat pa ta mala odvrne: Ja babi in to naga. Sta rekla da jima je vroče, pa ni bilo čist nč vroče ker mene je blo mrzlo!

Neposredna povezava do sporočila: 2329
12.12.2008 12:08:34   
dzanika
lunica hvala in sem vesela da so ti všeč. user posted image

ilatic
joj k si me nasmejala s obiranjem jagod. user posted image  

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 12:15:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2331
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 12:19:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2332
12.12.2008 12:21:59   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Aha še to vprašanje?

Od kdaj so vrata srednjega spola al sem jaz špricala kakšno uro v OŠ?

Evo zate prekopirano iz SSKJ

vráta  vrát s mn. (á) 1. odprtina v zidu, steni, ki omogoča dostop v notranjost česa

hvala Nanka user posted image

hvala Nanka - zgleda da sem res špricala. Iris pa tud!! Je dobila 4 zaradi tega. Kao

Vrata so množinski samostalnik, posebnost - Ilatic user posted image si pa res špricala.

hvala za razlago. Pa sej zdej se pa spomnem da so nam plozali o nekih množinskih samostalnikih ja....  Sam se nebi spomnila sama od sebe nikoli.

rebeca mi smo pred dvem dnem naredili smrekico. user posted image   Mali jo pa tko gleda k so rdeče bučke. user posted image   Ma men se zdi jo brezveze sam za tolk kratek čas postavit pa jo mal prej rajše naredim. Čeprav eni pravijo da pol pa že izgubi svoj čar. Sam sej pol pa še darila spodaj dam pa tko pa je spet mal drugač. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2333
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 12:24:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2334
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 12:27:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2335
12.12.2008 12:31:56   
metuljcek321
dzanika, k pecen macek je pa res tko ponarodelo, a se ti ne zdi?user posted image  user posted image  user posted image  Mi to vcasih recemo. No, toj bo pa od zdaj naprej to govoril - upam, da cim vec, k bo tolk smeha pri hisi z malckomuser posted image

mnozinski samostalniki srednjega spola, jep, vrata, tla, usta, pljuca, jetra, pa se kej bi se najbrz najdl. Tko je to. Stricek Google jih najbrz pozna se veliko vec, I guessuser posted image  user posted image  user posted image

inigo, user posted image  za zobek nr. 2

Almera, user posted image  za dobro noc! Zdej pa le tko naprej. Ta malmu povej, da naj jo ponovi ---- vaja dela mojstra!

Kako se je pa oglasal Aleksander? Pri nas ima zdaj ze nekaj dni drugacne zvoke - prej so bili samoglasniki, potem sta prisla "g" in "h," pa tisti "brrr" s spuscanjem mehurckov, zdaj smo pa na "mmmmm, mmmmmm, mmmm" - tko bolj, k da mal godrnja, in to traja in traja. Bi prisegla, da sem ene parkrat ze "mama" slisala. Res! Castna Titova! user posted image  user posted image  user posted image

ilatic, user posted image  za zlato zilo! Svetska, res! In naga gledala TV? user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

gluna3 - ma, tisto smrekco bi ti moral poklonit, da bi jo okrasila, ce si jo ze tko napadlauser posted image  Ampak je pa moral ornk bolet, ne? Danes je smesno, takrat pauser posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
12.12.2008 12:40:57   
metuljcek321
rebeca, jaz jo vedno postavim prej - letos sem jo cist na zacetku decembra. Se mo zdi, da mora mal dlje trajat tole vzdusje, ne le od Bozica do novega leta. Pa potem postavim smrekico, nekaj okraskov pod njo, nekaj na mizo in je to to. Razne mini pliske v bozicnih barvah/s kapicami/oblacilci v rdecem, pa mini smrekice, glinasti dimnikarci, mini Bozicek ipd. Meni je to ful vsec, da je v hisi praznicna atmosfera.

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
12.12.2008 12:41:49   
metuljcek321
Dobila aBC novicke - notri je tudi Tiny Love kuzek Fred ... znizan s 25,90 na 16,90 evrov.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2338
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 12:43:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2339
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 12:45:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2340
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 12:47:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2341
12.12.2008 12:48:26   
dzanika
ekola slikice.

Naša jelka:
user posted image

Pa božičkove cotke za Jana iz H%M za 12€:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2342
12.12.2008 12:49:22   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Od kdaj so vrata srednjega spola al sem jaz špricala kakšno uro v OŠ?

Vrata so definitivno ženskega spola (TISTA vrata), so pa posebnost, ker so množinski samostalnik.

Nope, vrata so dejansko mnozinski sam. srednjega spola, medtem k so hlace, skarje pa mnozinski sam. zenskega spola (TISTE ... isto, se obnasajo, k da bi dala mizo v mnozino ... tiste mize, tiste hlace, tiste skarje... medtem k vrata delujejo na isti stos, k ce das mesto  v mnozino ... TISTA mesta, tista vrata ...

Neki tazga, nouser posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2343
12.12.2008 12:50:24   
dzanika
tkole pa uživamo v fliperju:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2344
12.12.2008 12:55:17   
metuljcek321
ilatic - sam se to v zvezi z gledanjem TV-ja "au naturel" ... vidva sta sla po principu "nekateri so za vroce" - some like it hotuser posted image  user posted image  user posted image  Nema zime za Eskime!

dzanika, kaksna fletna smrekica. Taka simpl, a ucinkovita. I like it a lot. Imamo pa tud pri nas identicnega Bozicka spodaj postavljenega --- tistega, k ma noge bolj narazenuser posted image  user posted image  user posted image  Je ocitno bolj gibcen in se lazje presmuklja v druge hiseuser posted image  user posted image  user posted image

auroraa, user posted image  za urin! In kaj je zdaj to z zgodnjim uvajanjem glutena? Pa se bojo pediatri kaj poenotili al kako? Se mi zdi, da vsak v svoj rog trobi, stoprocentno preprican v svoj prav! Kdo bi potem vedel?!

Kako mojcek & Ziva? A kaksna kaj ve? Pa hd & Kali? Drzimo pesti!!!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2345
12.12.2008 12:57:43   
ilatic
ha ha. Sm vam dal dela s temi vrati!!user posted image  Mene je začudlo, ker mi je Iris pojamrala da je dobila 4 zaradi tega. Pa sem jo pomirila, da jaz prvič slišim kaj takega. Pač sem tud mal spricala.user posted image

Pri nam pada snegec!!!!

Smrekico smo tudi že postavili, ker naše pupe komaj čakajo!!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
12.12.2008 12:59:17   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

inigo, pri vas tud laufa jabolcek, vidim.

Me zanima, koliko vas ze uvaja GH. Se mi zdi, da sem med redkimi, k cakamo al kako? Tiste, katerih otrocki jedo AM, a ste tud ze na GH?

Ma, se ze kar vidim, kako bom pol tocno to sprasevala, kar ostale zdaj: "Kako naj pripravim jabcek, a naj ga prekuham al sam postrgam ipd."user posted image  Takrat boste ve, k ze zdaj to delate, itak profesionalke in vam ne bo problem se tisocic ponovit, a ne?user posted image

haha, sem se par sekund nazaj isto spraševala .... in tudi jaz tako upamuser posted image

Mi smo na AM, imamo zeleno luč za GH, samo še nisem začela. Ker je bolana in kašlja, je nočem morit zdaj še s tem. Bom pa v kratkem začela.user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
12.12.2008 12:59:29   
ilatic

ilatic - sam se to v zvezi z gledanjem TV-ja "au naturel" ... vidva sta sla po principu "nekateri so za vroce" - some like it hotuser posted image  user posted image  user posted image  Nema zime za Eskime!

Zakaj pa misliš da imam tri otroke? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2348
   [Brisano sporočilo]
12.12.2008 13:00:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2349
12.12.2008 13:06:26   
dzanika
metuljcek ja meni so bolš takšne simpl smrekice in mi je ful ušeč. Nism za neke preveč načičkane...

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?