Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ko neha na žlico, se gre al igrat al previjat, al karkoli ker doji se samo na pol uspavana jin ko postane malo zaspana, ji še malo pomagam zadremat, potem se pa doji, kolikor pač hoče ja, mi imamo pač še ta problem, da ji ne morem takoj potem ali tik pred GH ponuditi joške, ker se budna že dolgo več noče dojit Ti imaš kar hude težave s tem. A si probala po 15 min še enkrat ponudit žlico? Jaz bi na tvojem mestu dala 2x dnevno GH in kolikor bo pojedla bo. Ti moraš vztrajat. Bi bilo pa fajn, da bi jo malo lačno pustila. Pa jaz bi na tvojem mestu uvedla mlečno kašico, ker je itak na AM delana. Pa skuto ali jogurt bi tudi probala, ker imajo otroci to zelo radi. saj mlečno kašico ji ponujam proti večeru, ampak poje mogoče 3 žličke ne vem, ali je kriv tajming al kaj, ker po 17.00 je že malo tečkena, ni več najbolše volje za mlečne izdelke sem pa prej napisala, da ne bomo do 8. meseca a veste že vse dale mlečne izdelke?? meni sta obe, P in patronažna, rekli, naj počakamo do 8. meseca meni je patronažna rekla, da naj bi otrok po 7 mesecu jedel že praktično vse, razen tistih najbolj pogostih povzročiteljev alergij (alpsko mleko, svinjina, oreščki itd.). Sem pa ugotovila, da ima vsak pediater, patronažna svojo teorija in niti dva si nista enotna glede uvajanja GH.