|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
11.12.2008 22:27:31   
Grethy
Ajsika sexi as južvl !!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
11.12.2008 22:28:56   
Grethy
Kaj že vse pančkat šleeeeeeeeeeee ?????

Ehhhhhhhhhh ... ko mam prilko da sem tu, vas pa niiiiiiiiiiiiiiiiiiii

prav ... grem pa mižat ...

NOČKA

KISSSSS vsem

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
11.12.2008 22:30:31   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Miškola, si dons tud do patosa zmozgana???? Mal bo treba nase dat ( pa ne zdej koj dobesedno, pa po deda v dnevno in ga nase vlečt) ČUVAJ SVOJE ZDRAVJE !!!!!!!!

Gretič srce user posted image
Sem danes malo bolje. Ampak še vedno ne ta prava.
So bili danes sami pozitivni impulzi tle gor na RR, potem sem pa bila še na salsi user posted image .
Tista zadeva v službi, ki mi je včeraj podirala plane za čez vikend,
se bo pa kot kaže izvedla že jutri popoldan. Tko da imam pol v soboto mir in en mal časa zase.

user posted image Tale razlaga termina "nekaj nase dat" mi je pa zelo všečna user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 11.12.2008 22:31:34 >

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
11.12.2008 22:37:38   
gigi1
Oj srčice. Sem glihkar zvedla, da morem nekaj nujnega za službico narest.
Beri celo noč user posted image
Če bo še katera nočne tolkla sem on line user posted image

Podganca in Greti vidim, da masta duel. Kje so pa ostale. A ni danes heiničetrtzek?user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
11.12.2008 22:44:36   
miska73
Oj Žižek kokr bi ti z veseljem delala družbo,
pa je postelja z mojim medotom bolj privlačna.

Upam, da ti uspe zadeve spedenat prej kot planirano in da ne bo trajalo celo noč.

Evo neki za stimulacijo.
Ti bo on družbo delal.

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
11.12.2008 22:46:36   
gigi1
Srce moje HVALAAAA! Res si mi večer polepšala user posted image
Pejd se stiskat user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
11.12.2008 22:47:44   
gigi1
Kajši naša zlata VSE NAJ NAJ NAJ JUTRI

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
11.12.2008 22:56:54   
miska73
Nočko user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
11.12.2008 23:06:21   
pika.po
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Ok babnice, ste me skužile. tudi jaz sem že lulala in nalulala user posted image pa potem še debeli + ...
sem mislila, da bom zdržala do jutri, pa ste očitno že same dojele user posted image user posted image  ja jaz še pravzaprav nisem
dojela...grem vsake tolko cajta gledat palčke in preverit, če sem dobro pej videla user posted image .

Lumpa, tkole nas ti za nos vlečeš!
Smo vedle, da si polulanka! user posted image user posted image user posted image

Jupijejjjjjjjjjjjjj, čestitam! user posted image user posted image user posted image

Tile dobri možje so pa zgleda res totalne face! user posted image
Sej ostale pa delamo deal, da bodo user posted image  drugo leto! user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
11.12.2008 23:13:07   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Ajsika sexi as južvl !!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

look who's talking! user posted image  tud ti maš seksi prednovoletno oblekco user posted image

punce moje, gremo mi ajat... tile otroc so zahtevni, mama jih mora dat spat nekje okol 11h, drugače zaspijo na kavču user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
12.12.2008 7:00:01   
mojsonček
UTROOOOOOOO!

it's friday!!!!!!!

evo kofi,k KRUCE štrajka te dni...

user posted image

Malo sončka, ko je tako deževen dan spet pred nami...

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
12.12.2008 7:02:44   
Shuka
jutrouser posted image

sončekmoj hvala za kavicouser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
12.12.2008 7:02:51   
mojsonček
Pa še mal čajčka za vse nekofetarice

user posted image

kaj pa zajtrk? učeraj je bil sadni obrok... pol dons lahko tole?

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1938
12.12.2008 7:09:30   
mojsonček
In za KAJSICO, ki danes praznuje rojstni dan... da bi do naslednjega rojstnega dne v rokah držala najlepše darilo...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1939
12.12.2008 7:10:17   
Shuka
Kajsica

user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
12.12.2008 7:11:08   
mojsonček
ŠUKI ma dete spet jutranjo akcijo? lej mene, doma... pa ne morem več spat... bedn

Neposredna povezava do sporočila: 1941
12.12.2008 7:11:35   
Kruce Fiks
Br'jutr!
Ne štrajkam ampak se sexualno udejstvujem!
Evo en momly za vas da bo dan popoln!
user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
12.12.2008 7:11:57   
Shuka
Kajatina - želim ti samo črnino od foliklov na UZuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
12.12.2008 7:14:11   
mojsonček
Uuuuuuuuu KRUCE priden, v vseh pogledihuser posted image !

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
12.12.2008 7:14:59   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

ŠUKI ma dete spet jutranjo akcijo? lej mene, doma... pa ne morem več spat... bedn
Ne tokrat ni dete krivo, čeprov se ritauser posted image ampak ker sem včeraj preveč čaja spila sem bla ponoč 5x na wc-ju in zdej k je šel moj v službo sem si spet čaj skuhala, k me grlo ne neha bolet in pol res nima smisla, da grem nazaj ležat, že tko me vse boli od ležanja.user posted image

Kako pa to, da ti ne moreš spati? Ja ko si navajen vstajanja za v službo pol res nima smisla več spat, če se enkrat zbudiš. Kako kaj tvoja pikica? Te doma cartajo?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1945
12.12.2008 7:17:00   
Shuka
Uh Kruce čokoladauser posted image , ampak se ne obremenjuj, jest sem sam mal posebne sorte nejedka čokolade, verjamem pa, da si jo bojo ostale razgrableuser posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
12.12.2008 7:24:49   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ne tokrat ni dete krivo, čeprov se ritauser posted image ampak ker sem včeraj preveč čaja spila sem bla ponoč 5x na wc-ju in zdej k je šel moj v službo sem si spet čaj skuhala, k me grlo ne neha bolet in pol res nima smisla, da grem nazaj ležat, že tko me vse boli od ležanja.user posted image

Kako pa to, da ti ne moreš spati? Ja ko si navajen vstajanja za v službo pol res nima smisla več spat, če se enkrat zbudiš. Kako kaj tvoja pikica? Te doma cartajo?user posted image

Ja bogicaaaauser posted image , ti ne uspe pregnat prehlada... Ni druge, k vztrajat pri čajčkih in kkšnem Isla Mintu... a dete praviš pa, da se ritauser posted image ... tesno je že mami pa se mora kdaj mal pretegnit
Našo pikico sem učer sam na hitro pozdravila, verjetno bo naslednji pregled malo bolj temeljit, ker je itak vse OK. Še izvid z nuhalne je po krvnem testu ful boljši (prej je blo tveganje 1:2400, zdej pa 1:9000) tko da vse lepo štima in upam, da tko tut ostane do junija 09. Mam pa ful fajno G, ker mi ful potegnejo taki srčni ljudje, sploh neznanci... ko se ne počutim kot številka

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
12.12.2008 7:46:04   
Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Ja bogicaaaauser posted image , ti ne uspe pregnat prehlada... Ni druge, k vztrajat pri čajčkih in kkšnem Isla Mintu... a dete praviš pa, da se ritauser posted image ... tesno je že mami pa se mora kdaj mal pretegnit
Našo pikico sem učer sam na hitro pozdravila, verjetno bo naslednji pregled malo bolj temeljit, ker je itak vse OK. Še izvid z nuhalne je po krvnem testu ful boljši (prej je blo tveganje 1:2400, zdej pa 1:9000) tko da vse lepo štima in upam, da tko tut ostane do junija 09. Mam pa ful fajno G, ker mi ful potegnejo taki srčni ljudje, sploh neznanci... ko se ne počutim kot številka
Superca, da je še krvni test pokazal, da je vse OK s pikico, sem vesela in naj bo tako do junija 09user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1948
12.12.2008 7:58:31   
netka34
Juuuutro, čvekice!

Hvala sončku za kavico! A ma kera kak čik za zravn, mi jih je zmanjkalo..user posted image
Mhm, no, za zajtrk je še prezgodi...ampak zgleda pa slasten!

bbpika, vse boš zvedla. Če pa te firbec močno, pa rajš na zs, d ne bojo rekle, d se hvalim.user posted image

Kruce, ti kar prit v naše konce "na suho" malo, kr pr vas je itak snega do vratu, ane??user posted image Pa hvala za uauuuummmmmmmmgrhhhhhhh bonbonjero. user posted image user posted image Čokolada je pa za posladek nakonc.....user posted image user posted image

A ste kej hepi, k je dans že petek? Js sm prow hepi, k me zvečer čaka babja žurka v stilu une naše v soboto!!user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
12.12.2008 8:00:45   
sapi
Dobro jutro punce moje, sem si par minut za vas vzela sedaj med službo, saj sva se z mojim odločila, da popoldan skenslava računalnik in se posvetiva drug drugemu ...

Čestitke vsem našim novim nosečkam user posted image user posted image user posted image ... juuupppiii za otročke ...
Zarja lepo čuvaj svoje bebike ...

Pozdravček vsem puncam in fantom ...

V&V ... in najine sanje so dvakrat postale resničnost.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?