|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
12.12.2008 0:46:52   
bella02
Sem imela napisano za objavt, pa mi je vse zamrznilo in sam molila sem, da mi bo ponovno odprlo, ker se mi res ni dalo še enkrat it tolk strani nazaj. Zdaj bi user posted image , pred petimi min pa user posted image , pa se je vse dobro končalo. Grem brat še naprej

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
12.12.2008 1:23:26   
bella02
Pablo, tudi Otmarju user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Otmar čestitam!!

Kaj pa če bi za vsak dan tista, ki kuha kavo (al pa pač ena, ki se javi), nalepila seznamček slavljenčkov tistega dneva, da vsem čestitamo. Men res ne sfolga sledit, pa ni fer, da se vsem ne vošči, tem našim cukrom.

Se strinjam, pa upam, da naša ne bo ven padala, ker nima vsak mesec 31 dniuser posted image

čipka, erta - welcome back!

Komaj sem vas prebrala, na da bi še kej pisala. V Avdiološki je blo uredu, več danes. Zdaj grem user posted image . Nočka
user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
12.12.2008 6:44:40   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Neža ja Pocajtovo mislim. Dela v računovodstvu. No, ona je partnerica od mojega strica.

Tvoj stric in moj stric sta bila zelo dobro prijatelja user posted image  Če se prav spominjam sta bila skupaj v bandu user posted image  Z Andrejo sva se o tem pogovarjale user posted image  Moj stric je Frank Česnik (sedaj živi v Avstraliji)

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4028
12.12.2008 6:47:48   
Neža7
Dobro jutro

Kavica je kuhana user posted image

Jaz mleko grejem, amapk mislim, da je nazaj zaspala user posted image .

Grem pogledat user posted image

Adijooooooooooo

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4029
12.12.2008 7:48:42   
gajka
Dobro jutro!

user posted image

iskanje - MALU
ANA_ P - TAI

Čestitke za 4 mesece!

user posted image

Midva sva že debelo uro pokonci. Je Rok moral očija zbudit, ker drugače bi še v službo zamudil. user posted image
Odgovora iz ZD glede njihovega načina jemanja krvi pa še po pričakovanjih nobenega.

< Sporočilo je popravil gajka -- 12.12.2008 7:52:41 >

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
12.12.2008 8:25:28   
matejchi
user posted image za vse, ki ste slabo spale...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4031
12.12.2008 8:31:08   
anita goitan
jutroo
glih vstala, Zoja še spi, itak k je ponoči mela žurke na 2 ureuser posted image

matejchi 1.šponta: 18.11., 1.zobek4.12., drugi 10.12.

kaja02 ma jaz n kompliciram, men ni noben reku s čim naj začnem , jaz sem si v kavo dala pol dcl mleka, pa za kosilo sem mal sira v testenine vrgla

grem se umit da vas bolje vidimuser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4032
12.12.2008 8:33:37   
tejkaz
Gajka, še arnaškega srečanja na žalost ne bo. Eva je ponoči bruhala, verjetno kakšna viroza, pa ne bom bacilov naokrog nosila. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
12.12.2008 8:38:31   
anita goitan
user posted image tejka za Evo, naj se porihta

bella02 motovilec je bil ok sprejet, HBuser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
12.12.2008 8:53:09   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Gajka, še arnaškega srečanja na žalost ne bo. Eva je ponoči bruhala, verjetno kakšna viroza, pa ne bom bacilov naokrog nosila. 

Ah, a zdaj mi boš pa še ti košarico dala... user posted image Itak imamo pri nas tudi očitno neke bacile v bajti, je brata včeraj v postlejo položilo, ga vse mišice bolijo, pa ful smrka. Pa drugič, velja? user posted image Evi pa ena user posted image , da ni kak virus. Aja, ko sem bila te dni v ZD pri P, je bilo tam en kup malih otrok, ki so vsi po vrsti imeli neko virozo, ko otroci ful bruhajo in nekateri imajo zraven tudi vročino. user posted image Nekaj razsaja, ja...

< Sporočilo je popravil gajka -- 12.12.2008 8:55:58 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
12.12.2008 8:59:23   
ozziebo
Nejka, Tejka... spet viroze, al kaj, pozdravite se vsi!!user posted image

Malu pa Tai, čestitke za 4. mesece!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
12.12.2008 9:01:40   
anita goitan
matejchi če bosta z Marušo kaj do najboljšega soseda hodile mi popiskej, me2 bova tud šle tud če n vem kaj z neba pada

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
12.12.2008 9:05:08   
ozziebo
Čipka, Erta, lepo, da sta se malo javili!

Naša noč je bila super!, Lara spala od 19-6, vmes samo 3x jedla user posted image . Sva pa imeli včeraj borbe za zaspat, sem si vtepla v glavo, da je konc s spanjem na joški, seveda se tamala ni strinjala, pol pa seveda - katera je bolj trmasta, pa saj ni jokala, samo pritoževala se je, pa grdo gledala, pa otepala z rokicami, pa vse tlačila v usta, samo dude ne...joj, eno uro je trajalo, pol pa je zaspala. Imam pa tudi jaz knjigo od Pantleyeve, in je ful dobra, pa kot pravi Anita, tudi jaz vse narobe delam.user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
12.12.2008 9:06:27   
matejchi
anita Maruša pravi da bo še spala.. je zadeta od igle..  in glej ga zlomka, dež je ponehal.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
12.12.2008 9:07:09   
anita goitan
karmar a mate kej poplav v Renčahuser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
12.12.2008 9:17:11   
Erin

user posted image

iskanje - MALU
ANA_ P - TAI

Čestitke za 4 mesece!

user posted image

Se pridružujem!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4041
12.12.2008 9:18:18   
Erin
Nekaj dobrih za dobro jutro:user posted image user posted image user posted image

Prva blondinka vpraša drugo:"Kaj je bližje Luna ali London?"
"Alo",ji odgovori druga,"kaj London vidiš od tukaj?"

Kaj dobiš, če povoziš pedra? Topli pod.

Zakaj krava leti za policijskim avtom? Ker sta dva bika notri!

Zakaj se Črnogorci ne vozijo po avtocesti med Celjem in Mariborom? Ker je vmes počivališče LOPATA!!!

Gresta prašič in pes po cesti, pa začne padat dež. Pa reče prašič: "pasje vreme", pa reče pes: "ja, svinjsko lije...!"

Tinček pride iz šole domov pa pokaže mami spričevalo.
MAMA:Kaj iz vedenja maš pa nezadostno? Kaj bo pa oči reku k pride iz zapora?

Zakaj Črnogorec sedi na pločniku pa joka?
Usedu se je na žebelj, pa se mu ne da vstat!

Kaj je predrznost? Če ubiješ starše in na sodišču prosiš za pomilostitev, ker si sirota.

Ujameta 2 kanibala cigana, na raženj z njim in ga obračata.
"Pa ne ga tak hitr vrtet", pravi tretji.
"Ma, če ga počasneje, pa krompir krade!"

Zakaj se blondinka, ko hujša, maže s PRILOM?
Ker je odličen v boju z maščobo.

Kakšna je razlika med Hitlerjem in pralnim strojem?
Hitler je imel še program za obešanje.

Policaj vpraša policaja: "kerga smo dons?"

Policaj pa odgovori: "dons nismo še nobenga!"

Kaj dela blondinka, ko ima uho prislonjeno na hišo?
Posluša house music.

Se sprehaja želva po cesti, pa jo oropa 12 polžev.
Pride policija.
Želva: Joj, se ničesar ne spomnim, je potekalo vse tako hitro ...

Gresta dva klošarja v park, pa prvi vpraša:
"Imaš zraven star kruh za golobe?"......
..... "Ne, jaz jih jem kar brez kruha!"

Kako spoznaš ženina na bosanski ohceti? Med vsemi ima najlepšo trenirko.

Ježek jezen in žalosten, s solzami v očeh leze s krtače in toži: "Vsak se lahko zmoti, prav vsak!! "

Pride prva riba pa reče:"glu", pride druga riba pa reče:"glu", pa pride tretja pa pravi:"glu glu", pa ji reče prva:" ne kompliciraj!"

Pride policaj k grobarju in mu reče: "Francl, a ne bo ta jama premajhna?"
Grobar mu jezno odvrne: "Zapri gofljo, tebi jih je že veliko ušlo, meni pa še nobeden!!!

Dihur vpraša ježka: "Sem kosmat, imam dve beli črti in smrdim. Kdo sem?"
" ČEFUR!" , odgovori ježek.

Policaj pride v picerijo in naroči pico ?
Natakar vpraša: "Vam jo razrežem na 4 ali 8 kosov ?"
"Kar na 4, 8 jih ne bom mogel pojesti."

Kdo je izumil triatlon?
CIGANI
Zakaj?

Ko se grejo kopat, pridejo peš, nazaj pa grejo s kolesom.

Katera so najhujša tri leta v življenju povprečnega črnogorca ?
Prvi razred osnovne šole.

"Dobro jutro, Črna gora.........Ura je tri popoldan......."

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4042
12.12.2008 9:19:21   
Tamy30
en lep pozdravcek koncno tudi z moje strani. Se po dooolgem casu malce javljam. Smo se vedno na svetuuser posted image , rastemo in se redimo, tako mami kot sincekuser posted image . NA zadnji posvetovalnici smo bili veliki 67 cm, tezki 8600 g, pri 4. mesecih. Pediatrinja je bila zadovoljna. Smo se vedno na dojenju in dodatku. Ko sem vprasala za GH, mi je svetovala sele po 5. mesecu in naj nikakor ne prehitevam. No se boljse zameuser posted image . Na racunalnik zahajam vse redkeje. TAk da nekaj sem vas uspela prebrati, glde na to da sem bila nazadnje pred 3 tedni.
MAriborcanke verjetno ste se ze dobile v tem casu, mi smo bili malce prehlajeni, pa nisem hotela ostalih okuziti.

Nekaj slikic:
user posted image

pa en nasmesek
user posted image

take nogice pa imamo pri 4.mesecih:)
user posted image

Ja tak kot sem rekla rastemouser posted image

Zdaj mi Martin spi, jaz pa se vedno v pizami na postelji tipkamuser posted image kak nam je lepo, ja kdaj pa naj bo, zdaj uzivajmouser posted image

Bom se probala kaj za nazaj prebrati.

Lep dan

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
12.12.2008 9:19:37   
Erin
user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
12.12.2008 9:22:12   
tatly
oj babike...samo to kje naj kupim bozickovo oblekco za naso puziko sem hodla v h˛&m pa ni vec..papa

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
12.12.2008 9:30:04   
buhtlčk
Malu, Tai vse najboljše!
[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://www.lawmemo.com/images/blog/birthday4.jpg&imgrefurl=http://www.lawmemo.com/blog/2008/01/4th_birthday.html&usg=__xwtzOmi8bU4Z16wWW4PnpQINasQ=&h=336&w=250&sz=27&hl=sl&start=1&sig2=9v7wjbXXxS4y_BCenAx8PQ&um=1&tbnid=sdbMF9K3cwPddM:&tbnh=119&tbnw=89&ei=7h5CSbTYDIqw0gXNhoGYBw&prev=/images%3Fq%3D4th%2Bbirthday%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DN][/link]

O vidim da se izgubljenke vračajo. Lepo, lepo :)

Naša noč je bla kar zelo ok. Prvo rundo je spal do pol2, je pojedel 200ml in ob 2h spat. Samo ga je zvijalo, sva šla ob pol3 še enkrat kupček podret, pa je bruhal. Pa že včeraj, čeprav vse skupaj še ni desetkrat. Nekej mu to mleko mogoče ne ustreza, al pa preveč poje user posted image  No pa je spet spal od pol3 do pol6, sva šla mal na joško, pa še do pol7. Sem naspana.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
12.12.2008 9:36:32   
buhtlčk
ma kaj mi je tole zdaj nardil user posted image

kako po novem popravljaš sporočila?

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
12.12.2008 9:36:41   
anita goitan
user posted image
tole včer dobila Zoja, na firmi od očija

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
12.12.2008 9:36:56   
buhtlčk
aha, samo ne vidi se, je predaleč

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
12.12.2008 9:41:33   
sandra123
Jutrouser posted image , hvala za user posted image user posted image user posted image , jaz rabim dvojno dozouser posted image ...
Kakršno vreme, takšno katastrofalno stanje pri hišiuser posted image ...včeraj sta skoraj cel dan preizkušali svoje glasilke....pa drenje na zizi, na flaši, pa krči, pa ne spat....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ponoči mir potem do 3-eh zjutraj, ampak na žalost se zdaj zbujata obe hkrati user posted image user posted image user posted image ...ja, flaše kar letijo po sobi, ko je kriza....eno podojim, medtem je druga na flaši, potem pa menjava....Čez dan nista nič spali....2x po 15. minutuser posted image user posted image user posted image , tako, da ZojaMiša...lahko jaz svoje cotke k tebi dostavim, veljauser posted image user posted image ...
Upam, da bo danes kaj boljši dan, kot je bil včeraj....še na r.d. od nečaka ju ne bom danes vozila....itak je brez veze...bo šla Tina sama z atijemuser posted image ...A imajo vaši tudi težave, če so okrog njih večje skupine ljudiuser posted image Moji dve sta potem zvečer vedno razdražljivi, jokavi, nočeta zaspati, jokata v spanjuuser posted image ....

Šibam, se že jezita spet obeuser posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?