Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 0:27:49
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Almera ti pa si imela zanimivo poročno potovanje, Bravo. Midva čist kontra, poležavanje in uživanje. djerba. midva tut ok prebrala sem vas nekak, zdej grem pa spat ... čao
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 0:28:46
|
|
|
|
lex
|
lej če bo jutri še dopoldan tak kašljal pokliči pa vpraši, brezveze da se zdaj neki tu na.teguješ po domače. itak plačujemo zdravstvo pa naj malo mignejo. reči da bolj kašlja pa gresta pa naj ga posluša - zgubit nimaš nič. ker če bi bil prehlajen bi še nekak šlo tak je pa brez smrklja. pojdi, druga ti ne znam povedat čak nisem prav razumela a si mu dala sirup al ne?
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 0:29:20
|
|
|
|
Blacky30
|
Mater, zdaj se tu režim gor, neprebranih imam še 16 strani. Pa napisat še moram dnevnik za vrtec, ker je bil danes pri nas na obisku palček Bine in moram napisat, kaj sta z Nejcem počela. Kaj mi vse ne dajo za delat, ne? Jutri pa mamo cel dopoldan šoping, tak da bom spet v zamudi z branjem. Nočko.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 0:31:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 0:32:46
|
|
|
|
lex
|
blacky ti tak nikol ne boš prišla z branjem skoz - hec glede slezovega sirupa (punca dela v lekarni) je rekla, da ga naj ne bi dali, oz pol žličke. jaz sem ga Alini lani dala pa ji je pomagal (menda ene 2x zvečer)
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 0:34:06
|
|
|
|
frutka_
|
Glej saj ni nič takega. Če bi fuuuuull kašljal bi bila zaskrbljena ti pa si napisala, da lepo spančka. Če nisi ziher pa valda raje do P! Nič, se beremo jutri! Grem v mižule! Zzzzzzzzz........
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 0:34:21
|
|
|
|
Blacky30
|
Rebeca, to je Teja tudi imela nekaj takega. Nosek ni bil zamašen pretirano, kašljala pa grdo, men se je zdelo lajajoče. Pa sem ji paro nastavljala in obračala na trebušček, da je zbruhala ven sluz iz grla, ker jo je to dražilo, da je kašljala. Pa je bilo naslednji dan veliko boljše, zdaj pa je še ful hripava, tak da ne more niti prav jokat, nosek pa še vedno nima pretirano zamašen. Nisem šla k P, ker sem se bala vsega drugega sranja, ki ga lahko stakne v čakalnici. Pa tudi vročine ni imela.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 0:34:51
|
|
|
|
lex
|
nič grem jaz zdaj pančkat (sama ), drugač bom jutri crknila ko sem cel dan z vsemi tremi sama
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 0:41:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 0:47:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 0:56:26
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 inigo, pri vas tud laufa jabolcek, vidim. Me zanima, koliko vas ze uvaja GH. Se mi zdi, da sem med redkimi, k cakamo al kako? Tiste, katerih otrocki jedo AM, a ste tud ze na GH? Ma, se ze kar vidim, kako bom pol tocno to sprasevala, kar ostale zdaj: "Kako naj pripravim jabcek, a naj ga prekuham al sam postrgam ipd." Takrat boste ve, k ze zdaj to delate, itak profesionalke in vam ne bo problem se tisocic ponovit, a ne? haha, sem se par sekund nazaj isto spraševala .... in tudi jaz tako upam
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 0:56:31
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška a vam tud parfumi počivajo na poličkah...ker če se jst našpricam mala noče zizat jp, isto
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 0:56:41
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška evo zdej sem pa iz desne se 30ml ven z ročno dobla...a je možno da električna mojim joškicam ne paše???? baje, da so ročne črpalke boljše ... vsaj tako so nam svetovali v MŠ. Jaz imam ročno Avent in je super, čeprav sem jo vsega skup uporabljala parkrat.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 0:56:46
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška grem spat...jutri preberem poročilo zimska!! maš da si izčrpna!!! kolk tekočine spiješ čez dan??? Če lahko vskočim: Jaz ne delam nič posebnega. Spijem normalno, kaj pa vem, cca. 1,5-2l dnevno. Jem pa veliko - mogoče je to. Pristavljam pa, ko želi. Mislim, da imamo okrog 8 obrok na dan. Ja, še vedno. Se pa zelo hitro naje, 5 min je že velik. Zaspi okrog 20h, potem jemo okrog 2-3h, pa okrog 6-7h ... potem pa čez dan čist odvisno, včasih na 2h, včasih pa na 5. Ne vem, enostavno ne vem recepta. Nič takega ne počnem. Očitno imam res srečo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 0:56:50
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Evo naše voščilnice: Nice!!! Dej mi prosim razloži, kako vstaviš fotko v okvir. Mi ne rata.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 0:56:55
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska BLACKY: Glede občutkov o prihodnosti julijk....ne, ni jih še. Razen, da veliko razmišljam zadnje dni o tem, če bomo še dolgo tak čvekale, ostale "virtualne prijateljice" še veliko let al se bo kar naenkrat zaključilo vse skup? Upam, da ni res kaj takega na vidiku, da mi tolko to po glavi hodi. Ne sekiraj se, nč se ne bo končalo. Čez 40 let bomo vse imele vnuke in kamere in bomo dopoldan kofetkale prek kamer in preko neta, zraven čuvale vnuke, in ena drugo spraševale - Ej, kaj že pomeni, če zeleno kaka? Aja, pol to ni driska, ko je skoz tekoče v plenici... Pa snahe bomo šimfale - Znaš kak je glupa una moja, sploh ne dovoli da dam malemu pikico banane, ampak znaš - jaz sem mu vseeno malo dala, hihi - naskrivaj! haha, sem pod mizo ... kot bi rekla Blacky
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 0:57:00
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Saj zdaj pa ne vem, kaj narediti. Ko bo Teja stara nekje 9m, jo bova prestavila v avtosedež. Takrat bo Nejc star 4 leta in nekaj mesecev. Njegov avtosedež je od 9-36kg, znamke Kiddy Vario Nest (ga ni nikjer v prodaji, sem prečekirala net). In se ga da nastavit v jahača. Samo midva sva pa mislila kupit navadnega jahača zanj, Tejo pa dati v ta stolček, da ne rabiva še enega stolčka kupovat, če bo pa Nejc itak slej ko prej pripravljen naj jahača. Kaj predlagate? Pojma nimam. Presodi sama. V jahaču mora biti dokler ne doseže 150cm. Če mu manjka še veliikoooooo, bi jaz Tejo dala v Nejčev sedež, njemu pa kupila od 18kg naprej ... al kako so že potem naslednje sorte.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 0:57:05
|
|
|
|
karamela6
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska odgriznila pol jezika. ampak ej, dobil me pa ni! ne bof me ne, fm ti lekla! sm mogla it lulat ... pod nujno .... z rokami med nogami
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 0:59:36
|
|
|
|
karamela6
|
Joj, goflje, ko sem začela brat, ste ble na str. 84 ...berem, pa berem, ve pa se čedalje bolj oddaljujete ... in vmes sem mojga zbudila. Je rekel, če sem blesava, da se režim tko naglas sred noči. Jst pa v smeh, on pa še bolj pizdu.!!! Grem jaz tud v mižule. nočko
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 6:35:47
|
|
|
|
sasi13
|
blacky 30 kr počaki še mal z zajčkom, se po parih sekundah še prevrneta
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 6:58:08
|
|
|
|
netki
|
jutro prebrala sem vas....zdej bom počas žigata v vrtec peljala. glede ohranjanja naših stikov.....jaaaaaaaaaaaaa ful si želim da bi čvek tkole trajal večno.....samo po moje nikoli več tako intenzivno kot sedaj ko je porodniška.... res upam da ostanemo skup, ker skor ne morem brez vas
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 12.12.2008 7:00:10
|
|
|
|
netki
|
pa dobro jutro
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.12.2008 8:05:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?