Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:01:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgodil se je čudež - je že v postelji boš mu mogla it družbo delat A tako ali tako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:01:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina je šla mal konkurentke podražit in se je vsul cel plaz komentarjev Danes smo naklofale že 39 strani Smo pa itak v vodstvu, ker smo tri mesece kasneje začele klofat To sem že napisala, pa je edina rekle, da bo še slajše ko jih uradno pihnemo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:01:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz pa grem sedaj pod tuš, potem pa se bom odločila, če bi šla k moji sitnobi v postlo, ali bom raje še čvekala. spravni sex Tega pa ne bo danes. Nisem se še odločila, ali grem na kavč ali v postlo. A si že ispod tuša? Sedaj pa sem že. A si že odločena kje boš spala ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:02:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ne morem veččččč lahko noč Kaj si pa delala vmes? GREŠILA PRI KONKURENTKAH
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:02:49
|
|
|
|
Aurea
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ve o hrani, meni je pa od utrujenosti kar slabo Sem imela toliko opravkov, da mi bo glavo razneslo... Pa toliko stvari me še čaka, zdaj se mi je res nakopičilo nad glavo preveč. Sploh, ker moram vsepovsod vlačiti s sabo 1-3 otroke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:02:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* edina je šla mal konkurentke podražit in se je vsul cel plaz komentarjev Danes smo naklofale že 39 strani Smo pa itak v vodstvu, ker smo tri mesece kasneje začele klofat To sem že napisala, pa je edina rekle, da bo še slajše ko jih uradno pihnemo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:03:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgodil se je čudež - je že v postelji boš mu mogla it družbo delat A tako ali tako Ta prvo, ampak ne preveč divje, da ne boš še zaradi tega zgubljala kil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:03:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aurea IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ve o hrani, meni je pa od utrujenosti kar slabo Sem imela toliko opravkov, da mi bo glavo razneslo... Pa toliko stvari me še čaka, zdaj se mi je res nakopičilo nad glavo preveč. Sploh, ker moram vsepovsod vlačiti s sabo 1-3 otroke Drži se prijateljica naša
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:04:07
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ne morem veččččč lahko noč Kaj si pa delala vmes? GREŠILA PRI KONKURENTKAH Jih je pa podžgala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:04:15
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgodil se je čudež - je že v postelji boš mu mogla it družbo delat A tako ali tako Ta prvo, ampak ne preveč divje, da ne boš še zaradi tega zgubljala kil. Če mi le ne bo prej potrebno komolcev uporabljat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:04:23
|
|
|
|
tana7
|
Pred spanjem: sem opazile tele fotke za mei tai (če sem prav napisala) - moram reč, da me to ZELO zanima moram malo preučit zadevo, ko bo čas me je pa kar prijelo, da bi našo frčafelo noter vtaknila in ajd mal ven do štacune recimo - dokler ne hodi - da je ne vlačim vedno v vozičku... hm.... tale današnja Trenja so mi pa čist tlak dvignila kako primitiven folk, kako si sploh upajo nekatere stvari izreči... da jim ni nerodno - al sm pa jst preveč liberalna močno upam, da je razlog samo samopromocija - samo potem se spet vprašam, kdo je ciljna publika za tako samopromocijo eh... moram pozabit...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:04:24
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgodil se je čudež - je že v postelji boš mu mogla it družbo delat A tako ali tako Ta prvo, ampak ne preveč divje, da ne boš še zaradi tega zgubljala kil. Ja to bi znalo biti usodno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:04:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgodil se je čudež - je že v postelji boš mu mogla it družbo delat A tako ali tako 1. pa bo Gal kmalu dobil družbo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:05:47
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgodil se je čudež - je že v postelji boš mu mogla it družbo delat A tako ali tako Ta prvo, ampak ne preveč divje, da ne boš še zaradi tega zgubljala kil. Če mi le ne bo prej potrebno komolcev uporabljat Kak daljši kolc tud prav pride ob postelji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:06:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ne morem veččččč lahko noč Kaj si pa delala vmes? GREŠILA PRI KONKURENTKAH Jih je pa podžgala napaka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:06:15
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Pred spanjem: sem opazile tele fotke za mei tai (če sem prav napisala) - moram reč, da me to ZELO zanima moram malo preučit zadevo, ko bo čas me je pa kar prijelo, da bi našo frčafelo noter vtaknila in ajd mal ven do štacune recimo - dokler ne hodi - da je ne vlačim vedno v vozičku... hm.... tale današnja Trenja so mi pa čist tlak dvignila kako primitiven folk, kako si sploh upajo nekatere stvari izreči... da jim ni nerodno - al sm pa jst preveč liberalna močno upam, da je razlog samo samopromocija - samo potem se spet vprašam, kdo je ciljna publika za tako samopromocijo eh... moram pozabit... eh ne sekiri se ker ni vredno, tukaj na tv se kregajo potem pa grejo skupi na pijačko in se veselo smejejo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:06:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgodil se je čudež - je že v postelji boš mu mogla it družbo delat A tako ali tako 1. pa bo Gal kmalu dobil družbo Jooooooj ne še
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:06:27
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ve o hrani, meni je pa od utrujenosti kar slabo Sem imela toliko opravkov, da mi bo glavo razneslo... Pa toliko stvari me še čaka, zdaj se mi je res nakopičilo nad glavo preveč. Sploh, ker moram vsepovsod vlačiti s sabo 1-3 otroke A ti nimaš nobenega, ki bi ti pomagal? Dedec pride šele zvečer, kaj naj potem... Še v trgovino sem norela šele po sedmi, da mi ni bilo treba še tja otrok vlačit s sabo Mami ima pa z drugima pacientoma (beri: stara mati in očim) toliko dela, da je vsa zgarana, jo prosim za pomoč le ob skrajnih primerih. Taščo imam 90 km stran, ampak je isti dr.ek, kot če bi bila par korakov stran, ker malega še popestovat noče. Hvala vsem, punce
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:06:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Pred spanjem: sem opazile tele fotke za mei tai (če sem prav napisala) - moram reč, da me to ZELO zanima moram malo preučit zadevo, ko bo čas me je pa kar prijelo, da bi našo frčafelo noter vtaknila in ajd mal ven do štacune recimo - dokler ne hodi - da je ne vlačim vedno v vozičku... hm.... tale današnja Trenja so mi pa čist tlak dvignila kako primitiven folk, kako si sploh upajo nekatere stvari izreči... da jim ni nerodno - al sm pa jst preveč liberalna močno upam, da je razlog samo samopromocija - samo potem se spet vprašam, kdo je ciljna publika za tako samopromocijo eh... moram pozabit... eh ne sekiri se ker ni vredno, tukaj na tv se kregajo potem pa grejo skupi na pijačko in se veselo smejejo Se strinjam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:07:02
|
|
|
|
hijenca
|
Jaz pa grem sedaj tako spat. Danes je Videk zelo zgodaj zaspal in bo jutri hitro auf.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:07:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos ne morem veččččč lahko noč Kaj si pa delala vmes? GREŠILA PRI KONKURENTKAH Jih je pa podžgala napaka Ja so šle v napad
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:07:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgodil se je čudež - je že v postelji boš mu mogla it družbo delat A tako ali tako Ta prvo, ampak ne preveč divje, da ne boš še zaradi tega zgubljala kil. Če mi le ne bo prej potrebno komolcev uporabljat Kak daljši kolc tud prav pride ob postelji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:07:37
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgodil se je čudež - je že v postelji boš mu mogla it družbo delat A tako ali tako Ta prvo, ampak ne preveč divje, da ne boš še zaradi tega zgubljala kil. Če mi le ne bo prej potrebno komolcev uporabljat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:07:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Zgodil se je čudež - je že v postelji boš mu mogla it družbo delat A tako ali tako Ta prvo, ampak ne preveč divje, da ne boš še zaradi tega zgubljala kil. Če mi le ne bo prej potrebno komolcev uporabljat Kak daljši kolc tud prav pride ob postelji Ali pa kar macola
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 11.12.2008 23:07:46
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 Pred spanjem: sem opazile tele fotke za mei tai (če sem prav napisala) - moram reč, da me to ZELO zanima moram malo preučit zadevo, ko bo čas me je pa kar prijelo, da bi našo frčafelo noter vtaknila in ajd mal ven do štacune recimo - dokler ne hodi - da je ne vlačim vedno v vozičku... hm.... tale današnja Trenja so mi pa čist tlak dvignila kako primitiven folk, kako si sploh upajo nekatere stvari izreči... da jim ni nerodno - al sm pa jst preveč liberalna močno upam, da je razlog samo samopromocija - samo potem se spet vprašam, kdo je ciljna publika za tako samopromocijo eh... moram pozabit... eh ne sekiri se ker ni vredno, tukaj na tv se kregajo potem pa grejo skupi na pijačko in se veselo smejejo to itak ampak same besede, stavki, groza
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?