|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 9:02:53   
tannya
Kako ste kaj na tako lep, sončen dan? Jaz sem ravno danes zjutraj ugotovila, da sem mi sedaj trebušček pozna tudi zjutraj:bravo:In sem prav važna;)
Kdaj imate kaj naslednje preglede pri G? Jaz ga imam 20.4. in upam,da se bo takrat že kaj videlo;)

Uživajte in lep dan še naprej

Tannya, 16t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 9:11:49   
drejci
Lepo jutro tudi tebi tannya in vsem ostalim srečkam :nosecka::)-
Jaz sem odkar vem, da nosim pod srčkom svojo prvo pikico presrečna :love: in vsak dan dobre volje 9nebesa9nebesa9nebesa. Počutje je ok, mogoče sem malo bolj lena kot po navadi:)
Naslednji pregled imam en dan za tabo, se pravi 21.4.05 in upam, da se bo takrat mogoče že videl spol, ker sem nuhalno imela pri 13t in se ni še nič videlo.

lepo bodite in čuvajte svoje jenčije:)
lp:rozica:

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 9:17:40   
Čiračara
En lep sončen pozdravček še iz Celja:sloncek:

Hehehe kako smo vse važne zdej ko se nam že malo kaže trebušček:)-:)-. Tud men hlače postajajo že malo tesne, nekaterih ne morem več oblečt.Čez kakšen teden bo treba v nabavo:bravo:..
Jaz imam pregled 18.4 in tud mene zanima, če se bo že kaj videlo. Moj:love: je še bolj nestrpen kot jaz:)-.
Od kod ste kaj punce? Bolj malo vem o vas........

LP za vas in vaše:angel:

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 9:29:55   
drejci
Čiračara,
jaz sem iz Maribora, drugače pa že 5 let živim v Ljubljani. Za to je kriv moj lubi:love:
Na RR sem lahko le med službenim časom, pa še to če nimam gužve, kar je zelo redko:(...doma internet nekaj nagaja,...
A ti pričakuješ tvojo prvo pikico?

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 9:36:57   
Čiračara
Drejci predvidevam, da ti je ime Andreja:)-:)-. Imam prav? Ker mene tud tako kličejo;)..
Ja, to bo najin prvi škratek al pa škratka:love:. Res sva firbčna kaj bo najin:angel:...Drugač sem pa celjanka poročena eno leto v Celju:bravo::bravo:. Nisem šla daleč a ne?
Jaz tud pišem iz službe. Kako so kaj reagirali v službi ob novici? Pri men zelo pozitivno in šef me zdej kar malo "špara" pred hudimi projekti (delam kot projektant):bravo::bravo:...

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 9:55:07   
tannya
Čiračara, jaz sem iz LJ, no tu živim zdaj že 10 let. Sicer pa sem iz Slovenj Gradca.

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 10:15:19   
drejci
:bravo: Ja ime mi je Andreja:) V službi moram rečt, da so bili veseli, so že pričakovali kdaj se bo kaj zgodilo, no pa se je sedaj res:)-:) Trenutno je malo panika okoli tega kdo me bo nadomeščal v času porodniške,...ampak se bo že uredilo, jaz se s tem ne obremenjujem...
Najbolj veseli pa so seveda bili domači in najbližji prijatelji:angel:
kako pa je kaj s prehrano v nosečnosti? ali česa posebnega ni priporočljivo jesti? Vem za pršut in te plesnive sire,..a je še kaj takega na kar naj bom pozorna?:zmeden:

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 10:27:30   
Čiračara
Ufff glede prehrane pa nisem najboljša za nasvete. Ker dobesedno vse "požrem":)-:)-. Ja, pršut ni ravno najboljša izbira, ampak sem si ga tud kdaj privoščila. Teh plesnivih sirov pa itak ne maram:(.Sicer so mi izvidi krvi pokazali, da sem toksoplazmo že prebolela, pa vseeno 5235-krat operem zelenjavo in sadje. Pojem dost sadja in zelenjave, a me zvečer takooo napihne:zmeden:...
Jaz jem vse in "preveč".Do 16 tedna sem pridelala cca.3kg:zmeden:..Se mi ne zdi ravno malo....

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 10:31:02   
drejci
no ko si že ravno omenila, kaj pomeni to toksoplazma? Kaj pomeni, če to preboliš? :zmeden::zmeden:

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 10:32:49   
Matej@
Ojla!

Mi smo zdaj v 14 5/7, počutje je super, zvečer sm malo zmatrana, slabosti res skor ni več, od kavbojk sm se poslovila, čez 3 tedne grem k prjatlci pokukat njene bivše nosečniške cotke :) Ja, trebušček se že malo vidi, še bolj pa zimski špehec okrog njega :zmeden:

Naslednji pregled mam 12.4., hodim k Strahovi v Domžale (super G!), nuhalno smo imeli pa pri dr.Geršakovi (zaradi datuma, ki nama je bolj ustrezal), pa je bla tut res prijazna!

Sicer bo pa tale mesec še malo naporen zame in za našo pikco - v soboto smo mele babnce dekliščino, čez slabih 14 dni se poročiva, potem pa še enotedensko počitnikovanje (na Djerbi :)- ), pa potem še eno drugo poroko...res se ful dogaja :bravo:

Doma sm s Koroške (Ravne), sicer pa 13. leto ,,začasno'' živim v LJ :).

Uživajte v tem pomladnem sončku!!!!

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 10:37:30   
Čiračara
Takole ti bom povedala.Toksoplazmo dobiš zaradi mačjih iztrebkov oz.ta bolezen naj bi bila povezana z mačkami.Znaki toksoplazme naj bi bili podobni lažji gripi. Men je na izvidu krvi pokazalo, da naj bi jaz to enkrat v življenju že prebolela. Jaz sem pri drugem pregledu (cca.12teden) dala kri in vodo.Tista, ki naj ne bi še tega prebolela, se mora izogibat mačk, zelo dobro oprat zelenjavo z vrta(zaradi mačjih iztrebkov), ker je lahko vse to zelo nevarno za plod.A ti še nisi imela te preiskave? V katerem tednu pa si Drejci?

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 10:43:19   
drejci
Sem 16t/2d in sem do sedaj imela NS in prejšnji teden sem dala kri. Izvidov še nima. Pregleda za toksoplazmo pa še nisem imela, razen če se bo to videlo v izvidih za kri?
Z mačkami pa drugače nimam opravka...

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 10:47:11   
Čiračara
Ah brez panike;)...Ni to posebej preiskave, vse se bo videlo na krvi...

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 10:50:44   
drejci
Ufff, še dobro....izvide bom videla 21.4. ko imam naslednji pregled. Kaj pa amniocenteza? A to naredijo vsaki ali samo če je potrebno?

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 10:53:52   
Čiračara
Hmmmm glede tega ti pa ne znam svetovat:ups:. Jaz sem imela samo NS v Domžalah. Mogoče ti bo vedela katera druga povedat:)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 10:55:41   
tannya
Drejci, glede amniocenteze mislim, da je tako, da če ti NS pokaže tveganje, potem ti jo priporočijo, sicer pa ne. Pa če si starješe od 35 let....Tako sem jaz slišala.

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 10:57:11   
drejci
ok, glede na to, da sem NS že imela in G. nič ni rekel, smatram, da je ok:love:
Hvala vam:)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 11:01:57   
Čiračara
Tu smo, da si pomagamo z nasveti, a ne?:bravo::bravo:

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 11:55:15   
Čiračara
Smo v službi teta beta:((:((:((,ostane nam sprehod po pisarnah:)-:)-. A ti pa kavbojke še oblečeš pri 19 tednih?:zmeden:..Blagor tebi:)-...

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 13:25:48   
tannya
No, teta beta je verjetno med bolj suhimi. Jaz kavbojk v 16 t niti pod razno ne spravim več gor, razen tistih elastičnih, pa še te me tiščijo;)
Sem pa bila zunaj na kosilu zdejle in Čiračara....zunaj je tak krasen sonček, da je red greh, da moramo delati....:grrr:

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 13:32:48   
kathy
Teta beta, tudi jaz sem noseča 18t, zadnjo M sem imela dan pred tabo. Jaz mojih kavbojk ne zapnem več, nosim nosečniške kavbojke že ene 14dni, ampak dvoje drugih hlač še spravim na rit:)
Jaz na žalos še nisem prebolela tokse, ampak zelenjavo vseeno jem. Moja prebava je bila do sedaj OK, sedaj pa že dva dni nič:((, sem zelo nesrečna.
Trebušček se mi že pozna, če sem oblečena v kaj bolj ozkega opazijo tudi drugi. PDP imam čez točno 5 mesecev, ufff kje je še to. Naslednji pregled pa je tudi pri meni 20.4.
Zelo sem žalostna ker moj še nič ne brca:(.

LP

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 13:39:36   
Čiračara
Ah teta beta je res en poseben primer:)-:)-Tannya kaj pa ti delaš v službi?

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 13:42:17   
Dadi
no en lep pozdravček še iz gorenjskega konca....sonce sije, s Klaro sva že šle na lov za regratom-brez uspeha, tako da bomo danes jedli kar navadno solato.:)-
Drugače se dobro počutim, danes imam pregled..sicer brez UZ tako da kaj novega ne bomo zvedeli.(razen kil) Še vedno nosim kavbojke sicer tako pod pasom, kot jih že skozi nosim. Mali se pa vsake tolko mal odloči za sprehod po trebuhu. Enkrat ga čutim bolj na levo drugič bolj na desno. Se rad sprehaja, kar naj se dokler se še lahko:)-:)- Obvezno pijem kalcij in mi paše jesti jagode, melone...skratka vse sadje. mnjask

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 13:45:49   
tannya
Čiračara, delam v pisarni, v javni upravi;)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   HEJ,SEPTEMBERKE
5.4.2005 13:51:15   
Čiračara
Ufff ti si tud bolj pisarniški tip;). Jaz že tuhtam kakšne cotke kaj si bom morala nabavit, da bom urejena nosečka. Veš, po eni strani sem kar fouš tistim, ki nimajo službe al pa so zaradi česa drugega doma. Me ko pa hodimo v službe pa ne moremo nonstop hodit v istih cotkah, a ne? A si si že kaj nabavila Tannya?

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?