Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 3. del 10.12.2008 18:06:59
|
|
|
|
Zamima
|
kot drugorodka baje čutiš gibe intenzivneje,... jaz ne vem kako bo to pri meni, ko sem že pri Zali misla, da mi bo po bljižnici ven prišla
|
|
RE: November 2006 - 3. del 10.12.2008 19:33:48
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Pa je sreda mimo. V službi mam spet ogromno dela. Direktor je šel na dopust in mi napisal par mailov, kaj vse je še nujno narest. Kot da obstaam samo jaz in se po riti praskam cel čas. Mi moj doma govori, da je to zato, ker nikoli ne rečem ne in vse naredim. Ah... Zdaj grem pa pod tuš, pol pa mal knjigo brat. Imam še cca 30 strani do konca.
|
RE: November 2006 - 3. del 10.12.2008 19:44:48
|
|
|
|
Zamima
|
držite pesti jutri, imam pogovor pri odvetniku.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 10.12.2008 20:01:34
|
|
|
|
viv_
|
Čer... krfjolca... get redy!!! Ta drugi so večji od ta prvih... Saj naša Zarja je tak vragec da ji ni para! Jaz sem še kar v službi Danes delam do 9 zvečer. In potem pridem ob 10 domov in jutri ob 7 zjutri spet štartam nazaj. Bi bilo vseeno, če bi kar tukaj prespala. Tele dneve sovražim... Ampak, še malo, pa bo vikend. V petek se dobim s sošolci s faxa Se nismo videli že več kot eno leto v komplet zasedbi. V soboto dopoldan imamo pri nas v službi Dedka Mraza pa vedno je luštno... fajn darila. V soboto zvečer pa kuhanc. Evo seznam, že dolgo ni bilo nobenega: SOBOTA PRI PREŠERCU viv urska Dejte se ostale dopisat, k pridete. Krfjola, če prideš, greva lahko skupi... te peljem z rožicami
|
|
RE: November 2006 - 3. del 10.12.2008 20:14:10
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Evo seznam, že dolgo ni bilo nobenega: SOBOTA PRI PREŠERCU viv urska Krfjolca se je že fočkala
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 10.12.2008 20:25:10
|
|
|
|
viv_
|
SOBOTA PRI PREŠERCU viv urska krfjolca
|
|
RE: November 2006 - 3. del 10.12.2008 20:52:28
|
|
|
|
urška76
|
Tako, otroc so v postelji, jest sem po večerji, zdej pa še hitr skok na RR Viv prov boga si, cel dan v službi. Ti nč ne zavidam. Še dobr, da ni velik takih dni (upam). Še mal pa boš fertik. Moj najdražji ma pa jutri dopust. Gre na fax Se je končno odločil, da dokonča kar je začel. Sej mi bo težko kdaj, ko bo na predavanjih al pa se bo učil, sam se bo pa splačal. Nam pa zdej komplicirajo pr papirjkih za hiško da je joj. Še dobr, da mam projektanda pooblaščenga, da jih ureja, k men bi se sfuzlal. Za hišo, ki stoji že trideset let, jih zdej naenkrat zanima kam je voda s strehe spelana, pa kam z dvorišča, pa za elektriko so koompliciral... Upam, da bo vseen kmal kej črno na belem, pa da začnemo.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 10.12.2008 21:19:04
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Nam pa zdej komplicirajo pr papirjkih za hiško da je joj. Še dobr, da mam projektanda pooblaščenga, da jih ureja, k men bi se sfuzlal. Za hišo, ki stoji že trideset let, jih zdej naenkrat zanima kam je voda s strehe spelana, pa kam z dvorišča, pa za elektriko so koompliciral... Upam, da bo vseen kmal kej črno na belem, pa da začnemo. Mi smo imeli iste jebe... Pa kok lahk dvignemo, pa kok ne, pa kok bomo spremenil panoramo Kranja... Res, da se ti sfuzla! Zdej smo pa štartal, nas pa vreme zaj* tok da vse stoji sej bo!!! Nč, grem dam, dost vas mama
|
|
RE: November 2006 - 3. del 10.12.2008 21:22:35
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv Nč, grem dam, dost vas mama Hmmmm Zanimiva raba dvojine. Mama viv a me kaj ne vemo Drgač pa pejt hitr dam svojima frajlama lubčke dat. S Hiško pa takoj po dežju in snegu štarate pa bo.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 10.12.2008 21:25:06
|
|
|
|
krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv SOBOTA PRI PREŠERCU viv urska Krfjolca Dejte se ostale dopisat, k pridete. Krfjola, če prideš, greva lahko skupi... te peljem z rožicami Sem že hotla predlagat, če greva skupaj. Bi se z veseljem z rožicami peljala . A za uro smo že kaj rekle? Kaj pa če bo slučajno dež? Se ne bi bilo bolje kje pod streho dobit? Mi imamo tudi v petek fešto - s službo namreč, pa se ne bom mogla nič odklopit, ker moj špila . Bom mogla pridna bit . V soboto dopoldan greva pa najbrž z Anžetom z našima dvema v toplice se kopat, ker sem zadnjič dobila dve bonus karti za Bohinj, pa je za pokoristit. Urška, moj se tudi odloča, da bi dokončal faks. Pa ne tega, ki ga je začel, ker mu je že itak vse propadlo, ampak kako organizacijo v Kranju. Če bo po sreči, prihodnje leto. Jaz se itak še ne bom spravila magisterija delat (oz. bolonjskega doktorata), ker bo preveč drugih stvari. Pa še bolonja bo pri nas še cela štala kaki dve leti, bolje da počakam.
|
|
RE: November 2006 - 3. del 10.12.2008 21:27:58
|
|
|
|
urška76
|
Za soboto smo govorile za okol osmih. Če seveda obema odgovarja. Za vreme pa nimam pojma kakšno bo. Upam, da ne bo deževal no.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 10.12.2008 21:33:17
|
|
|
|
urška76
|
sem šla na arso pa pravijo takole: Obeti V petek in soboto bo večinoma oblačno. Občasno bodo še rahle padavine, po nižinah lahko deloma tudi kot rahel sneg. Na Primorskem bo pihala burja. V nedeljo kaže na zmerno do pretežno oblačno, a večinoma suho vreme. Zgleda obetavno P.s. Vav kull, sem se bala da bo ogromen post, pa RR kar sam črke pomanjša
< Sporočilo je popravil urška76 -- 10.12.2008 21:34:16 >
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.12.2008 8:06:31
|
|
|
|
viv_
|
Dobro jutro, drage moje! Sem že spet tuki ... krfjolca: ob 7:15 te poberem pred Marinškom, a prou? urška: tista mama je bila posledica pozne ure...
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.12.2008 18:49:46
|
|
|
|
Aja1
|
Same fešte na vidiku . Danes zjutraj sva z Nejo hodili 15 minut v vrtec (imamo ga cca 300 m stran). Lilo je kot iz škafa in gospodična se je zapičla, da hoče svoj dežnik. Ok, ji ga dam, ker je bila histerija.... Dežnik drži, kakor ga pač drži (malo nad glavo, malo po tleh,...). Jaz sem ji ga poskušala malo držat za tisti del, ki štrli na vrhu ven. Obe sva bili mokri.... Jaz sem skoraj zgubila živce, Neja je bila pa takoooo razigrana, da je kar vriskala .
|
RE: November 2006 - 3. del 11.12.2008 19:24:59
|
|
|
|
viv_
|
Dones je pa strastna debata tule
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.12.2008 19:35:55
|
|
|
|
urška76
|
čer! IZVIRNO SPOROČILO: viv Dones je pa strastna debata tule Očitno je vse odplaknilo . Mi smo bili na plesnih uricah, pol pa še pri naših, smo šele dobr pršli domov. Zdele oči pripravlja večerjo jest pa na RR hitr čekirat . Bom pol, k bosta mulca v postelji kaj več napisala.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.12.2008 20:30:02
|
|
|
|
max81
|
čer...evo pamži so zrihtan....čmrlo je danes čist zamedl....je popoldan preden šla spat tako tulila, kričala, da jhe bilo groza.. ..no u glavnem zdejle je mir prejle sem pa glih meso pokala za v skrinjo k so pr sosedah klali Aja1 ti že veš kje mam pa celo kuhno še za pospravt, pa se mi ne da sloh..verjetn bo kr do jutr počakal vse skup no uglavnem pr nas bomo lahko počas že smučal ampak po vodi
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.12.2008 21:30:01
|
|
|
|
urška76
|
Ojla maxi, a vas zaliva? Mate ja sneg, da nav še vas odplaknil. Drgač pa berem na arso, da je v Planic dobr meter snega. Sam, da ma naš dopust, pa se pridemo sankat. (med prazniki šele ) Naš otroc so bli tud tečni dons. Kukr sta bla včeri pridna, sta bla dons . No vsaj vem, da ju imam Aja tole sprehajanje z dežnikom je meni tud znano. Na srečo imam tok velik dežnik, da je tud malo pod mojim, pa jest tud tisto špico držim. Nop zadnje čase smo pa itak vsako jutro pozni, pol pa pol poti oči nese, m,al mami, mal pa more sama hodit. Šibam pod tuš.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.12.2008 21:57:13
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Še 1x jaz Evo, koledarji naročeni . Sem se zdaj že cel teden ubadala s tem, pa nekako ni in ni šlo. Danes sem našla pa program od pošte in jih potem tudi naročila pri pošti. Upam, da bodo dobro izpadli. Na predogledu zgledajo super . Max, tut Nika je na koledarju. BTW - super sosedje. Urška - hodi na plesne tudi Špela? Viv, pa ne da bi se priključila tej strastni debati... lahko bi kakšno rekla Jaz sem pa zdaj skuhala govejo juho, da jo bova imeli z Nejo za jutri in v soboto, ker gre moj na koline.
|
RE: November 2006 - 3. del 11.12.2008 22:07:32
|
|
|
|
Zamima
|
večer, samo na hitro sem dobila nagrado prehrambeno dopolnilo za nosečnice in doječe mamice ... A mi kdo hoče kaj povedati?
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.12.2008 22:10:27
|
|
|
|
Aja1
|
Zamima, čestitke ....za nagrado.... Mogoče še za kaj?
|
RE: November 2006 - 3. del 11.12.2008 22:14:18
|
|
|
|
Zamima
|
hmmmm ni mi jasno vse na nekaj namiguje, meni pa nič jasno, zaenkrat še brez čestitk prosim . Aja1, še dobro, da si tukaj,... povej mi kaj več o teh koledarčkih . Jaz bi tudi
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.12.2008 22:17:03
|
|
|
|
Nogavica
|
Aja1, mi lahko daš, prosim, link za te koledarje preko pošte? Hvala
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.12.2008 22:19:57
|
|
|
|
Zamima
|
nogavica tukaj: KLIK potem pa si instaliras program spodaj na desni
|
|
RE: November 2006 - 3. del 11.12.2008 22:23:04
|
|
|
|
Aja1
|
http://www.moja-fotoknjiga.si/ Tukaj si daš dol program, se registriraš in potem prijaviš ter naročiš. Naročila sem A3 črna podlaga.
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?