|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November 2006 - 3. del
10.12.2008 18:06:59   
Zamima
kot drugorodka baje čutiš gibe intenzivneje,... jaz ne vem kako bo to pri meni, ko sem že pri Zali misla, da mi bo po bljižnici ven prišla user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
10.12.2008 19:33:48   
Aja1
Dober večer.
Pa je sreda mimo. V službi mam spet ogromno dela. Direktor je šel na dopust in mi napisal par mailov, kaj vse je še nujno narest. Kot da obstaam samo jaz in se po riti praskam cel čas. user posted image  Mi moj doma govori, da je to zato, ker nikoli ne rečem ne in vse naredim. Ah...

Zdaj grem pa pod tuš, pol pa mal knjigo brat. Imam še cca 30 strani do konca. user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4127
10.12.2008 19:44:48   
Zamima
držite pesti jutri, imam pogovor pri odvetniku. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
10.12.2008 20:01:34   
viv_
Čer...

krfjolca... get redy!!! Ta drugi so večji user posted image  od ta prvih... Saj naša Zarja je tak vragec da ji ni para! user posted image user posted image

Jaz sem še kar v službi user posted image  Danes delam do 9 zvečer. In potem pridem ob 10 domov in jutri ob 7 zjutri spet štartam nazaj. Bi bilo vseeno, če bi kar tukaj prespala. Tele dneve sovražim...

Ampak, še malo, pa bo vikend. V petek se dobim s sošolci s faxa user posted image user posted image user posted image  Se nismo videli že več kot eno leto v komplet zasedbi. V soboto dopoldan imamo pri nas v službi Dedka Mraza user posted image user posted image user posted image  pa vedno je luštno... fajn darila. V soboto zvečer pa kuhanc.

Evo seznam, že dolgo ni bilo nobenega:
SOBOTA PRI PREŠERCU
viv
urska

Dejte se ostale dopisat, k pridete. Krfjola, če prideš, greva lahko skupi... te peljem z rožicami user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
10.12.2008 20:14:10   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Evo seznam, že dolgo ni bilo nobenega:
SOBOTA PRI PREŠERCU
viv
urska
Krfjolca se je že fočkala user posted image

user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
10.12.2008 20:25:10   
viv_
SOBOTA PRI PREŠERCU
viv
urska

krfjolca

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
10.12.2008 20:52:28   
urška76
Tako, otroc so v postelji, jest sem po večerji, zdej pa še hitr skok na RR user posted image
Viv prov boga si, cel dan v službi. Ti nč ne zavidam. Še dobr, da ni velik takih dni (upam). Še mal pa boš fertik.
Moj najdražji ma pa jutri dopust. Gre na fax user posted image  Se je končno odločil, da dokonča kar je začel. user posted image  Sej mi bo težko kdaj, ko bo na predavanjih al pa se bo učil, sam se bo pa splačal.
Nam pa zdej komplicirajo pr papirjkih za hiško da je joj. Še dobr, da mam projektanda pooblaščenga, da jih ureja, k men bi se sfuzlal. Za hišo, ki stoji že trideset let, jih zdej naenkrat zanima kam je voda s strehe spelana, pa kam z dvorišča, pa za elektriko so koompliciral... Upam, da bo vseen kmal kej črno na belem, pa da začnemo.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
10.12.2008 21:19:04   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: urška76
Nam pa zdej komplicirajo pr papirjkih za hiško da je joj. Še dobr, da mam projektanda pooblaščenga, da jih ureja, k men bi se sfuzlal. Za hišo, ki stoji že trideset let, jih zdej naenkrat zanima kam je voda s strehe spelana, pa kam z dvorišča, pa za elektriko so koompliciral... Upam, da bo vseen kmal kej črno na belem, pa da začnemo.

Mi smo imeli iste jebe... Pa kok lahk dvignemo, pa kok ne, pa kok bomo spremenil panoramo Kranja... Res, da se ti sfuzla!

Zdej smo pa štartal, nas pa vreme zaj* tok da vse stoji user posted image  sej bo!!!

Nč, grem dam, dost vas mama user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
10.12.2008 21:22:35   
urška76
Nč, grem dam, dost vas mama user posted image

Hmmmmuser posted image  Zanimiva raba dvojine. Mama viv a me kaj ne vemo user posted image  Drgač pa pejt hitr dam svojima frajlama lubčke dat.
S Hiško pa takoj po dežju in snegu štarate pa bo.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
10.12.2008 21:25:06   
krfjolca

SOBOTA PRI PREŠERCU
viv
urska
Krfjolca

Dejte se ostale dopisat, k pridete. Krfjola, če prideš, greva lahko skupi... te peljem z rožicami user posted image

Sem že hotla predlagat, če greva skupaj. Bi se z veseljem z rožicami peljala user posted image .
A za uro smo že kaj rekle? Kaj pa če bo slučajno dež? Se ne bi bilo bolje kje pod streho dobit?

Mi imamo tudi v petek fešto - s službo namreč, pa se ne bom mogla nič odklopit, ker moj špila user posted image . Bom mogla pridna bit user posted image .
V soboto dopoldan greva pa najbrž z Anžetom z našima dvema v toplice se kopat, ker sem zadnjič dobila dve bonus karti za Bohinj, pa je za pokoristit.

Urška, moj se tudi odloča, da bi dokončal faks. Pa ne tega, ki ga je začel, ker mu je že itak vse propadlo, ampak kako organizacijo v Kranju. Če bo po sreči, prihodnje leto. Jaz se itak še ne bom spravila magisterija delat (oz. bolonjskega doktorata), ker bo preveč drugih stvari. Pa še bolonja bo pri nas še cela štala kaki dve leti, bolje da počakam.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
10.12.2008 21:27:58   
urška76
Za soboto smo govorile za okol osmih. Če seveda obema odgovarja. Za vreme pa nimam pojma kakšno bo. Upam, da ne bo deževal no.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
10.12.2008 21:33:17   
urška76
sem šla na arso pa pravijo takole:
Obeti
V petek in soboto bo večinoma oblačno. Občasno bodo še rahle padavine, po nižinah lahko deloma tudi kot rahel sneg. Na Primorskem bo pihala burja. V nedeljo kaže na zmerno do pretežno oblačno, a večinoma suho vreme.

Zgleda obetavno

P.s.
Vav kull, sem se bala da bo ogromen post, pa RR kar sam črke pomanjša

< Sporočilo je popravil urška76 -- 10.12.2008 21:34:16 >

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
11.12.2008 8:06:31   
viv_
Dobro jutro, drage moje!

Sem že spet tuki ...

krfjolca: ob 7:15 te poberem pred Marinškom, a prou?

urška: tista mama je bila posledica pozne ure...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
11.12.2008 18:49:46   
Aja1
Same fešte na vidiku user posted image .

Danes zjutraj sva z Nejo hodili 15 minut v vrtec (imamo ga cca 300 m stran). Lilo je kot iz škafa in gospodična se je zapičla, da hoče svoj dežnik. Ok, ji ga dam, ker je bila histerija.... Dežnik drži, kakor ga pač drži (malo nad glavo, malo po tleh,...). Jaz sem ji ga poskušala malo držat za tisti del, ki štrli na vrhu ven. Obe sva bili mokri.... Jaz sem skoraj zgubila živce, Neja je bila pa takoooo razigrana, da je kar vriskala user posted image .

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
11.12.2008 19:24:59   
viv_
Dones je pa strastna debata tule user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4140
11.12.2008 19:35:55   
urška76
čer!

Dones je pa strastna debata tule user posted image

Očitno je vse odplaknilo user posted image .
Mi smo bili na plesnih uricah, pol pa še pri naših, smo šele dobr pršli domov.
Zdele oči pripravlja večerjo jest pa na RR hitr čekirat user posted image . Bom pol, k bosta mulca v postelji kaj več napisala.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
11.12.2008 20:30:02   
max81
čer...evo pamži so zrihtan....čmrlo je danes čist zamedl....je popoldan preden šla spat tako tulila, kričala, da jhe bilo groza..user posted image ..no u glavnem zdejle je mir

prejle sem pa glih meso pokala za v skrinjo k so pr sosedah klali Aja1 ti že veš kjeuser posted image user posted image

mam pa celo kuhno še za pospravt, pa se mi ne da sloh..verjetn bo kr do jutr počakaluser posted image  vse skup

no uglavnem pr nas bomo lahko počas že smučal

ampak po vodiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
11.12.2008 21:30:01   
urška76
Ojla maxi, a vas zaliva? Mate ja sneg, da nav še vas odplaknil. Drgač pa berem na arso, da je v Planic dobr meter snega. user posted image  Sam, da ma naš dopust, pa se pridemo sankat. (med prazniki šele user posted image )
Naš otroc so bli tud tečni dons. Kukr sta bla včeri pridna, sta bla dons user posted image . No vsaj vem, da ju imam user posted image
Aja tole sprehajanje z dežnikom je meni tud znano. Na srečo imam tok velik dežnik, da je tud malo pod mojim, pa jest tud tisto špico držim. user posted image  Nop zadnje čase smo pa itak vsako jutro pozni, pol pa pol poti oči nese, m,al mami, mal pa more sama hodit. user posted image
Šibam pod tuš.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
11.12.2008 21:57:13   
Aja1
Dober večer. Še 1x jaz user posted image
Evo, koledarji naročeni user posted image user posted image user posted image . Sem se zdaj že cel teden ubadala s tem, pa nekako ni in ni šlo. Danes sem našla pa program od pošte in jih potem tudi naročila pri pošti. Upam, da bodo dobro izpadli. Na predogledu zgledajo super user posted image . Max, tut Nika je na koledarju. user posted image  BTW - super sosedje. user posted image user posted image user posted image

Urška - hodi na plesne tudi Špela?

Viv, pa ne da bi se priključila tej strastni debati... lahko bi kakšno reklauser posted image

Jaz sem pa zdaj skuhala govejo juho, da jo bova imeli z Nejo za jutri in v soboto, ker gre moj na koline.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
11.12.2008 22:07:32   
Zamima
večer, samo na hitro user posted image

sem dobila nagrado user posted image prehrambeno dopolnilo za nosečnice in doječe mamice user posted image ... A mi kdo hoče kaj povedati? user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
11.12.2008 22:10:27   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  Zamima, čestitke user posted image user posted image user posted image ....za nagrado.... Mogoče še za kaj?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
11.12.2008 22:14:18   
Zamima
hmmmm user posted image ni mi jasno vse na nekaj namiguje, meni pa nič jasno, zaenkrat še brez čestitk prosim user posted image .

Aja1, še dobro, da si tukaj,... povej mi kaj več o teh koledarčkih user posted image . Jaz bi tudi user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
11.12.2008 22:17:03   
Nogavica
Aja1, mi lahko daš, prosim, link za te koledarje preko pošte?

Hvala user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
11.12.2008 22:19:57   
Zamima
nogavica tukaj: KLIK

potem pa si instaliras program spodaj na desni user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
11.12.2008 22:23:04   
Aja1
http://www.moja-fotoknjiga.si/ 
Tukaj si daš dol program, se registriraš in potem prijaviš ter naročiš. Naročila sem A3 črna podlaga.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?