Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:47:03
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey kaj si ti delala za akcijski projekt pri skupnostni?? delala sem na enem projektu (Moja odločitev)...V OKVIRU PRAKSE
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:47:23
|
|
|
|
mlavla
|
ojej velike črke..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:48:02
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka bamby - za Anajo velik , da se čimprej pozdravi A veš, da štartava s službo na isti dan? janey - ne bit zaradi denarja. Vse ostalo je bolj pomembno. ma ja sej sem ok, ampak vseeno pa...sem se končno veselila da se bom z minusa skopala, pa bom zgleda kar tam ostala....je pa zdaj mu foter reko da mu nekaj posodo, pa ko bo mel naj mu vrne...če bo vzel pa ne vem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:48:37
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža srečka nosečka, kakšne težave pa ima s kožo? a ima suho al kaj pomeni tista diagnoza? mah ja, že od drugega meseca ima take suhe in včasih krastave (mini, mini) lišaje. Pa jo naša P sploh ni prav pogledala. Zdaj pa končno grem k enemu res priznanemu dermatologu in izvem to. ella - lišaji so "baje" pogosti " pozimi, ko se kuri in je suh zrak. Najbolje je mazat s kremami, ki ne vsebujejo nobenih prfumov in podobnega. Jaz kar prisegam na izdelke od Bebi vala. Aja, bodo pozorna, če jo kaj srbi. Upam, da je samo suha koža.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:48:41
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey gabi si že šla? kaj še ti manjka? ne še zmerej nisem šla..mam pa namen v januarju.. a slučajno že kaj rabiš zapiske
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:49:31
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Janey gabi si že šla? kaj še ti manjka? ne še zmerej nisem šla..mam pa namen v januarju.. a slučajno že kaj rabiš zapiske ne jaz sem gabi nardila...jih lahko imaš
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:49:59
|
|
|
|
Janey
|
jaz grem malo se stisnit pa mogoče pridem še nazaj...kak mi bo, če ne pa lahko noč
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:50:00
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka bamby - za Anajo velik , da se čimprej pozdravi A veš, da štartava s službo na isti dan? janey - ne bit zaradi denarja. Vse ostalo je bolj pomembno. ma ja sej sem ok, ampak vseeno pa...sem se končno veselila da se bom z minusa skopala, pa bom zgleda kar tam ostala....je pa zdaj mu foter reko da mu nekaj posodo, pa ko bo mel naj mu vrne...če bo vzel pa ne vem če ti jaz mojega pokažem, boš na svoj minus še ponosna
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:50:42
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Janey gabi si že šla? kaj še ti manjka? ne še zmerej nisem šla..mam pa namen v januarju.. a slučajno že kaj rabiš zapiske ne jaz sem gabi nardila...jih lahko imaš a mi jih res ni potrebno vračat? če pa jih slučajno kdaj rabiš pa le reci...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:50:50
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka bamby - za Anajo velik , da se čimprej pozdravi A veš, da štartava s službo na isti dan? janey - ne bit zaradi denarja. Vse ostalo je bolj pomembno. ma ja sej sem ok, ampak vseeno pa...sem se končno veselila da se bom z minusa skopala, pa bom zgleda kar tam ostala....je pa zdaj mu foter reko da mu nekaj posodo, pa ko bo mel naj mu vrne...če bo vzel pa ne vem če ti jaz mojega pokažem, boš na svoj minus še ponosna kaj pa tajming ma ja...samo ti maš kredit jaz pa živim zastonj tu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:51:26
|
|
|
|
mlavla
|
nočko janey...bom jutri stiskala pestke..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:51:28
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Janey gabi si že šla? kaj še ti manjka? ne še zmerej nisem šla..mam pa namen v januarju.. a slučajno že kaj rabiš zapiske ne jaz sem gabi nardila...jih lahko imaš a mi jih res ni potrebno vračat? če pa jih slučajno kdaj rabiš pa le reci... ja seveda...če bom rabla bom rekla, čeprav dvomim.....bo tut diplomca v čist drugi smeri
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:51:59
|
|
|
|
blaža
|
Mlavla, meni je tudi neprijetna misel, da bom prej ali slej šla delat in da bo moral Blaž v vrtec, pa čeprav je moj drugi otrok. tolaži me to, da je mali cigo, ki ne joče kaj dosti za mano. Ko sem vadla za sneguljčico, ki bomo imeli predstavo v vrtcu sem ga vzela s sabo, ki nisem imela varstva. In so ga dve vzgojiteljici, bodoči njegovi odpeljale z vozičkom v drugo sobo, da smo mi vadli, pa še opazil ni,da me ni!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:52:21
|
|
|
|
mlavla
|
o a ti že o diplomci ..jst moram najprej še izpite pod streho pospravit..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:52:25
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Da ne bom samo z žalostnimi posti smetila, vam povem, da smo bili danes z Dedkom Mrazom. Mala iber pridna (po mamici) , radovedna vse kaj se dogaja, nasmejana in zgovorna. Upsss, morda pa je vedela, da je na policiji in mora bit pridna, če ne te na hladno dajo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:53:15
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Mlavla, meni je tudi neprijetna misel, da bom prej ali slej šla delat in da bo moral Blaž v vrtec, pa čeprav je moj drugi otrok. tolaži me to, da je mali cigo, ki ne joče kaj dosti za mano. Ko sem vadla za sneguljčico, ki bomo imeli predstavo v vrtcu sem ga vzela s sabo, ki nisem imela varstva. In so ga dve vzgojiteljici, bodoči njegovi odpeljale z vozičkom v drugo sobo, da smo mi vadli, pa še opazil ni,da me ni! a ti si pa vzgojiteljica?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:53:46
|
|
|
|
blaža
|
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:53:49
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Da ne bom samo z žalostnimi posti smetila, vam povem, da smo bili danes z Dedkom Mrazom. Mala iber pridna (po mamici) , radovedna vse kaj se dogaja, nasmejana in zgovorna. Upsss, morda pa je vedela, da je na policiji in mora bit pridna, če ne te na hladno dajo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:53:53
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka bamby - za Anajo velik , da se čimprej pozdravi A veš, da štartava s službo na isti dan? janey - ne bit zaradi denarja. Vse ostalo je bolj pomembno. ma ja sej sem ok, ampak vseeno pa...sem se končno veselila da se bom z minusa skopala, pa bom zgleda kar tam ostala....je pa zdaj mu foter reko da mu nekaj posodo, pa ko bo mel naj mu vrne...če bo vzel pa ne vem če ti jaz mojega pokažem, boš na svoj minus še ponosna kaj pa tajming ma ja...samo ti maš kredit jaz pa živim zastonj tu mah kredit je minimalac , za ostalo kložno smo zadnji mesec preveč zapravljali
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:54:16
|
|
|
|
mlavla
|
nič si grem eno karamelno mleko pripravit...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:54:56
|
|
|
|
blaža
|
smejkoti so bili za malo pikico, ne nisem vzgojiteljica, sem samo ekonomski tehnik, pa trgovka in poslovodkinja.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:55:52
|
|
|
|
srečka nosečka
|
blaža - kaj bi jaz dala za to, da mala ne bi tulila, ko me ne vidi ? No, tuli samo, če je z ljudmi, ki jih ne pozna ali pa jih slabo pozna. Z domačimi ni panike. Pri babici in dediju me velikokrat sploh ne opazi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:56:21
|
|
|
|
ella79
|
SN kaj pomeni ta diagnoza bebival imate pa sam na štajerskem, pa sem slišala že veliko pohval janey jutri z Zojo stiskava pesti samo zate dolenjka kaj je zdej z 22.12
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:56:59
|
|
|
|
blaža
|
Bomo pa imeli igralni popoldan in starši zaigramo otrokom predstavo. to imamo vsako leto in vedno me angažirajo. letos so me izbrali za sneguljčico. in pol vadimo in to bo cel šov.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 11.12.2008 21:57:23
|
|
|
|
dolenjka
|
Dober zvečer Moram še večerne čveke malo pozdravit, ene se pa zgleda spet po FB pasejo No, kako?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?