bella02
|
Hej! Ste pa pridne! En dan me ni, pa imam 9 strani za prebrat, zato bom kar sproti komentirala. Anita, krasen avatar . Pa za dobre izvide! Jest motovilec jem že dolgo in zdej tudi že s kisom, ne več s kislo smetano, pa se mala nič ne pritožuje. Naty, tudi jaz si želim, da ne bi imela Teja problemov, kot jih ima Tjaša. Kako pa je z Joštom? Si že kej dobila pošte? Pa flekec na ličku? Zoja Miša, tole je za tvojo princesko: O avdiološki pol, na koncu. Za kapljice pa ne vem, kako jih poliže, meni so bljak, vsaj kolikor sem danes poskusila. Tudi jaz je ne bi dala na trebušček (zaenkrat), sem pa že slišala, da tako spijo. Jo dam na bok in grem vsake tolk časa pogledat, če je OK. Se že skobaca na hrbet. Sayuri, to je pa za tvoja čmrlja Gajka, haloooo? A je to sploh možno, da tako dela z dojenčki? Jest bi se šla verjetno nazaj pokazat. Bogi Rok, en močan zanj in zate. Aha, vidim, da si že ukrepala in poslala. matejchi, tega ne delajo na živilski, sem hodila tja, ampak na ŽIVALSKI!!!! Koza od sestre! neža7, pa še za tvojo pupiko Erin, zdaj pa vidim pomen oz. smisel teh smailijev (so mi bili na začetku mal kruti, sam pridejo prav)! Se podpišem!!! Kaj si je pa Tilen mislil, ko si ga slikala? "Jao, mat moja, pa ne me nazga babam kazat!" Tejka, za pot v Velenje nejka, čimprej se naj pozdravita tvoja škratka Bom objavla, da mi slučajn ne gre vse v ...
|