|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
11.12.2008 19:17:56   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Shadow ja to je tipično za nas špikarice da ko enkrat začnemo trepetat potem kronično trepetamo in to je baje neozdravljivouser posted image , pa vidim da ti je nosečnost na nagajivost udarlauser posted image to že otročki nadvladujejouser posted image Kar se pa čikov tiče pa probaj take ki so najbolj lahki pa mal zmanjšat, sem pa slišala da se neki elektonski čiki dobijo ki baje niso škodljiviuser posted image

ja se dobijo. moj prijatelj jih prodaja. So brez vseh tistih strupov, ki so v cigaretih. Baje res niso škodljivi in jih celo lahko kadiš v lokalih,... Ampak jaz nisem prav velik stručko za vse to, ker nisem nikoli kadila.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
11.12.2008 19:19:13   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica30

lučka25 ful ti hvala

lp, v

user posted image  Ti samo vprašaj, zato smo tu. Vem kako ti je in kako je težko čakanje, trepetanje. Res navijam tudi za tebe. user posted image

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
11.12.2008 19:23:10   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Shadow ja to je tipično za nas špikarice da ko enkrat začnemo trepetat potem kronično trepetamo in to je baje neozdravljivouser posted image , pa vidim da ti je nosečnost na nagajivost udarlauser posted image to že otročki nadvladujejouser posted image Kar se pa čikov tiče pa probaj take ki so najbolj lahki pa mal zmanjšat, sem pa slišala da se neki elektonski čiki dobijo ki baje niso škodljiviuser posted image

ja se dobijo. moj prijatelj jih prodaja. So brez vseh tistih strupov, ki so v cigaretih. Baje res niso škodljivi in jih celo lahko kadiš v lokalih,... Ampak jaz nisem prav velik stručko za vse to, ker nisem nikoli kadila.

res se lahko kadijo tudi v lokalih sam ne vem pa kako je s strupiuser posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
11.12.2008 19:26:27   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Lara, danes me spet ne pričakuj, ker sem po sprehodu user posted image vsa premočena letela še po škrata v šolo in direta domov, ker sm tko jezna, d bom počla danes!!! Marija, folk zahojen, pa kdo je delu te ljudi????user posted image

Povej kdo tebe matra? Da ga jaz... kung fu lara tuuser posted image  user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
11.12.2008 19:31:50   
Grethy
Netka draga ... tole je blo pa kr hudo ... kdo ti ne da žvet ???? ... ma enkrat bomo res mogle nardit DAR-MAR pa jim pokazat kar jim gre ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
11.12.2008 19:31:52   
Shadow

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

res se lahko kadijo tudi v lokalih sam ne vem pa kako je s strupiuser posted image

Ma klinc pa elektronski čiki, nehala bom, pa bo. Danes sem jih 'samo' 5 spušila, kar je v primerjavi s prej (škatla, pa tudi več) kar manj. pa itak sem že zdavnaj na najlažje prešla. Saj bom pridna, moram biti!!!

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
11.12.2008 19:33:58   
zarja1
Bumo čestitke!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
11.12.2008 19:34:40   
Shadow
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Ok babnice, ste me skužile. tudi jaz sem že lulala in nalulala user posted image pa potem še debeli + ...
sem mislila, da bom zdržala do jutri, pa ste očitno že same dojele user posted image user posted image  ja jaz še pravzaprav nisem
dojela...grem vsake tolko cajta gledat palčke in preverit, če sem dobro pej videla user posted image .

Čuj ti Bumo bumasta!!! Kaj si nas te na foltre španala!?!?!?! (no, neštajerke, razumete? user posted image )
Jaz sem itak vedela, zato ti še enkrat ČESTITAM!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pokra se pa raje ne spravi igrati, ker boš preveč cekinov izgubila! user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
11.12.2008 19:34:56   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Ok babnice, ste me skužile. tudi jaz sem že lulala in nalulala user posted image pa potem še debeli + ...
sem mislila, da bom zdržala do jutri, pa ste očitno že same dojele user posted image user posted image  ja jaz še pravzaprav nisem
dojela...grem vsake tolko cajta gledat palčke in preverit, če sem dobro pej videla user posted image .

Jeeeee!!!!! user posted image  user posted image  user posted image  Sej sem vedla, da boš tudi ti nalulala plusek. Super, čestitke!!!  
Punce, jaz mislim, da  user posted image  res obstaja!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
11.12.2008 19:36:04   
lara light
Netkica, zdej sem prebrala...ma ne vem kej ti rečt, folk je res f...njen! Upam,da čimprej dobiš denar, če ti lahko kako pomagam, če rabiš koga za po tel jih malo zmigat, karkoli...veš kje sem.user posted image

Bumo, ti nalulanka, pluuuussss!!! Super, čestitam dekle!user posted image user posted image user posted image

Gigika, roza lepotička, pridna sem ja, danes res. Vstala zgodaj, naredila fino kosilce, njami večerjo (pr nas je glavno, da se jeuser posted image )...pa ličke za balkon, pa ip tel zrihtala, ooo, pa cimetove piškotke sem peklauser posted image  Bratranec mi je prinesel iz berlina modelčkeza piškote-  znani ampelmann, upam, da sem prav napisala, lušni so in dobri. Vabljene! Mater se hvalim, če moj to bere, mu bo kar slabouser posted image

Arnejči, kje si?user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1885
11.12.2008 19:36:45   
zarja1
Šedov do kdaj si bla ti dans v čakalnici? Ko sva midva prišla je tam sedela ena z epruvetko krvi in čakala eno kolegico. Si bla to ti?

Horny Teddy

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
11.12.2008 19:37:04   
lara light
Zarjica, sonce, kako si?user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1887
11.12.2008 19:37:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

odlično, samo mož me tera skoz ležat nazaj...pa me vse že tako boli.....

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1888
11.12.2008 19:39:34   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica30

lučka25,  učer si mi napisala da so tvoji izcedki trajal 3 dni in da je blo potem ok, a to pomeni da si non stop imela izcedke al kako, ker dons jih mam še vedno, tud mal krvave pa spet nič....tkole me zeza user posted image user posted image user posted image , punce a ju3 bi mi test seveda če ne začne ulivat pokazal prav? et je bil 30.11...

hvala in lp, v

Vijolica, jaz sem imela ET 29.11., pa sem danes naredila test, tako, da mislim, da bi ti jutri znalo pokazati... Držim pesti user posted image

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
11.12.2008 19:40:10   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

vem kako je, ne ne veste, ja seveda vemuser posted image user posted image
srce, počivaj čimveč kolikor moreš, desni bok, saj veš....lepo mu povej, da je tvoj duh potreben razvedrila in torej naj se potrudi, da te zanimira ali pusti čisto malo, par min na rruser posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
11.12.2008 19:40:17   
zarja1
Larči ti si skor že na polovci, pa se mi zdi kot bi blo včeraj, ko smo skakale. A sta pridna?

Shuki moj ti si boljše? Dovolj počivaš?

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
11.12.2008 19:41:18   
zarja1

vem kako je, ne ne veste, ja seveda vemuser posted image user posted image
srce, počivaj čimveč kolikor moreš, desni bok, saj veš....lepo mu povej, da je tvoj duh potreben razvedrila in torej naj se potrudi, da te zanimira ali pusti čisto malo, par min na rruser posted image

taboljša....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 1892
11.12.2008 19:42:26   
zarja1
nič babike zlate....vas pridem še pol kaj pogledat...da bo mir v hiši....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
11.12.2008 19:43:45   
lara light
Zarjica, res je, tako hitro gre, ko enkrat prideš do prvega, drugega uz, da ti ne morem povedat...so pa do takrat težke ure, a vse se da, saj veš da zmorešuser posted image .
To bo tvoj mesec, pa datum za test je huduser posted image , miška počivaj čimveč, jej kar ti paše, jaz sem ful jedla, močnejšo hrano kot ponavadi, več mesa, sem jima hotla povedat, da živimo v izobilju, da nimata kam drugam hodit...zgleda da sta razumela, malo heca, ampak res jej kar ti paše, pa pij tudi velikouser posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
11.12.2008 19:45:05   
Shuka

user posted image
user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Petek, 12.12.
Kajatina - UZ

Petek, 19.12.
Netka34 - posvet z dr. D.

user posted image
   user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Ponedeljek, 15.12.
Lara Light - pregled
Želvica99 - UZ
Mlinčkovi - UZ

Torek, 16.12.
Goldy - pregled
sonček85 - pregled

Sreda, 17.12.
sabsa - pregled

Petek, 19.12.
Hedviga - UZ
Nokes  - UZ

Ponedeljek, 22.12.

Shuka - UZ
blanči - UZ

Torek, 23.12.
mandreja - pregled
sonček33 - pregled

Sreda, 24.12.

Shuka - pregled
Lučka25 - pregled

Ponedeljek, 29.12.
Jazzz27 - NS
zvezdica - pregled + ctg + UZ

Torek, 30.12.
mandreja - AC

user posted image
 user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V JANUARJU   

Ponedeljek, 05.01.2009
anci banci - NS
ledenka - morfologija

Torek, 06.01.2009
Kisci - pregled

Sreda, 07.01.2009 
Kisci - pregled pri porodničarju

Petek, 09.01.2009
Dakec - UZ

Ponedeljke, 12.1.2009
Lučka 25 - NS

user posted image
user posted image TA MESEC ČESTITAMO ZA OSEBNI PRAZNIKuser posted image

Petek, 12.12.

user posted image Kajšica - user posted image user posted image  

Ponedeljek, 22.12.

mismis - user posted image

user posted image

OBJEMČKI
          user posted image   Tina1, Sapi user posted image

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Reby greje user posted image test 13.12.2008
bambi75 greje user posted image user posted image user posted image test 15.12.2008
Se* grejeuser posted image user posted image test 15.12.2008
Baci grejeuser posted image test 19.12.2008
Obayifo greje ?user posted image test 25.12.2008
Zarja greje
user posted image user posted image test 25.12.2008

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, Dipherline)  
  • Serendipity (1. ICSI, MB, dr. Gavrič)
  • Vitaebella (IVF)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič, ETZ 05.12.)
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 19.12.)
  • Obayifo (4. IUI, Graz)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • mala81 (3. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,1 UZ - 15.1.2009)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, 5.januarja pregled)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ, dr.Drobnič)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ, dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš) 
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ, 03.01. dr. Bokal posvet)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 29.1.09 pregled)
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler) 
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, 3.12.po napotnico za eskimčke)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • 11122379b (1. IVF, LJ)
  • vijolica30 (3.IVF, Dr. Bokal, GK LJ) 
  • Anonimna MAJA (1.IVF, Dr.Reš, LJ/PO)
  • žogica13 (2.IVF, dr. Požlep, GK LJ)
  • citrončica (4.icsi, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.) 

• Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)  

user posted image user posted image user posted image

sayuri 
    user posted image user posted image , pf user posted image , Gloria user posted image , Amelia user posted image , Goldfish user posted image , Anime user posted image user posted image , Mijavček user posted image  user posted image , Konina user posted image  user posted image , Hope2 user posted image

dakec user posted image user posted image
    Zvezdica user posted image user posted image , Pinki36 user posted image user posted image , Abra user posted image user posted image , Sonček33 user posted image user posted image , Julija30user posted image , Orto2user posted image , Hedviga user posted image user posted image user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnica user posted image user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenka user posted image user posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , mojsončekuser posted image , martin6user posted image , Mandrejauser posted image , Kicsiuser posted image , Goldyuser posted image , Sabsauser posted image user posted image , Jazzz27user posted image , lana08user posted image , Kalinauser posted image , anci banciuser posted image , mlinčkoviuser posted image , Lučka25user posted image

Špelka12user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
    user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , netka 34  user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image     

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048
    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image      user posted image NOVE NOSEČKE  DECEMBERuser posted image   user posted image

user posted image    želvica99 (LJ)  
    user posted image
       blanči (PO)  
    user posted image    Sulfinija (N) 
    user posted image    Shadow (MB)
    user posted image   Reby (PO)
     user posted image    Bumo (MB)

user posted image

Dekleta, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano. Da se ne bomo lovili. Katera tega ne bo naredila, jo lahko pomotoma spustimo.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 11.12.2008 19:46:51 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1895
    11.12.2008 19:47:17   
    Shadow

Šedov do kdaj si bla ti dans v čakalnici? Ko sva midva prišla je tam sedela ena z epruvetko krvi in čakala eno kolegico. Si bla to ti?

Zarja, bilo nas je ene pet, vsaka s svojo epruvetko, potem pa smo kot goske šle v laboratorij, dve pa sta, če se ne motim, malo zamudile in si menda njiju videla. Bila sem pa tam okoli 8.15.

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1896
    11.12.2008 19:47:25   
    lara light
    Evo Shuki, ko ima lepe popravke na seznamu, takoj prideuser posted image
    Kako si, grlo?

Coelho

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1897
    11.12.2008 19:47:43   
    Shuka

Bravo za možeka, kr poslušaj ga user posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1898
    11.12.2008 19:48:44   
    Shuka

Evo Shuki, ko ima lepe popravke na seznamu, takoj prideuser posted image
    Kako si, grlo?
    Eh proti večeru je bl kilavo, ampak se grem nalit s čajem pa kak Isla Mint polizat, sej bo bolje. Hvala pikica za skrb.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1899
    11.12.2008 19:49:22   
    lara light
    Shuka, ti vem da pišeš n.letne čestitke, pa še druge prosim za kakšen izviren verz, misel...HVALA!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1900
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    7 nenavadnih dejstev o spermi
    Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
    пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?