Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 17:58:25
|
|
|
|
april09
|
frutolina, jaaaa noooo... ampak jaz nisem hotla ven z njim!!! ker sem prebrala,da ne smem... ampak sem sla zal na blagajno cist tam pri kruhu in itak imela avto na drugem koncu in sem morala cez cel leclerc nest vsaj ene 15, ce ne vec kg... eden itak mora odplejat te vozicke do vhoda, zgleda da bi bila cela katastrofa, ce bi jaz ...
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 18:00:20
|
|
|
|
KaTkA24
|
daj mu reci, po moje da ti bo dal, ker js sm bla (budala) tiho, ker nism vedla kako in kaj! tak da po moje ti bo dal! kdaj pa mas?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 18:10:12
|
|
|
|
zupancdam
|
mišk, ja sem že v prvo želela fanteka, ampak imam prekrasno in bom vesela če bo še ena, bilo bi pa lepo če bi imeli parček
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 18:16:07
|
|
|
|
mišk
|
Potem pa le držimo pešice za ! Če ne bo ta tretji!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 18:25:34
|
|
|
|
sonček85
|
april:to je res grozaaaaaaaaaaaaaaaaaa ,apmak pomiri se sedaj ,sedaj si doma in za naslednjič veš da mora dec bit poleg nekje so pa res neuvidevni do ljudi ,če bi pa bila kaka mamika (pa nimam nič proti njim ,še sama jo imama9bi pa lahko šla pa še nesli bi ji.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 18:33:52
|
|
|
|
detelja
|
ja, april09 takih zgodb je vse polno... no moram pa povedat, da me je zadnjič pustila ena starejša gospa naprej, čeprav je imela samo mleko pa kruh jaz pa vse polno...pa tudi en mlad gospodič me je pustil...zadnjič pa pridem pred blok pa vidim sosedo, da se pakira iz avta (verjetno je preračunala, da bom ji fajn pomagala tovorit njenih 200 vrečk) in na hitrco spoka skup vse vrečke pa gre proti vhodnim vratom pa se lepo razpakira pred poštnimi nabiralniki in gleda pošto itd...pa pridem pa se lepo pozdravim pa poglema jaz, če je kaj pošte...pa se neki sama sabo meni, da ne more vsega naenkrat nest pa bla bla...jaz pa ji rečem, rade volje bi vam pomagala, ampak ne smem nosit pa tolk hodit po stopnicah (to je namreč res)...pa me mal čudno pogleda pa neki zgodrnja...jaz pa se kar spokam proti stanovanju...sicer ne vem, če ve, da sem noseča, ker itak imam sedaj bundo pa se glih ne opazi, da je kaj pod njo ampak je taka "trač teta" sigurno bo govorila naokoli kako neolikana sem in da si kaj zmišljujem ...doma pa ima sina pa še vnukinjo, ki se ves čas prepirata pa itak nič ne delata-naj bi pozvonila pa ju prosila za pomoč.... red pa mora bit
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 18:59:48
|
|
|
|
*Junona*
|
Čvekice Sem vas komaj prebrala... sem že Sončku na msn napisala, da si mal pavze vzamte, da vas dohitim.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 19:00:23
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ninca 23 mi je javila ,da jo naj dam na seznam in ne boste verjele .isto je stara kot jaz,rok ima enaki kot jaz ,prva nosečnost ,nič in še iz CE je ne morem verjet kako naključje še večje pa bo če bi bile skupaj v P Jupiiiii!!!!! Fajn, da smo dobile še eno Celjanko, ker nas ni veliko.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 19:01:37
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja urnebes jaz pa mislim, da nas to pač boli, ker je malo večja obremenitev,...težko je komentirat kaj je prezgodaj...včasih nekatere nekja boli celo nosečnost, druge spet nič ne boli...mene po eni strani sploh ne čudi, da me bolijo kolki, ker itak imam dodatnih 7 kg...manj se gibljem itd...prej sem ful pazila na linijo itd...sedaj pa je to itak obremenitev...bodo pa dragi malo več masiral pa bo Joj, mene tut boli in to je zarad teže in nič drugega. Vem, ker sem shujšala 37kg in me je prej tudi tako bolelo, ko sem shujšala pa ne več. Zdaj pa spet začenja.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 19:02:17
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 ninca 23 mi je javila ,da jo naj dam na seznam in ne boste verjele .isto je stara kot jaz,rok ima enaki kot jaz ,prva nosečnost ,nič in še iz CE je ne morem verjet kako naključje še večje pa bo če bi bile skupaj v P Jupiiiii!!!!! Fajn, da smo dobile še eno Celjanko, ker nas ni veliko. res je in še naključje vse podobno kot jaz ,fantkov je čedalje več in celjanke se tudi bolj javljajo
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 19:04:05
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja mene pa zanima kolk so vam namerili dolžino MV? meni je rekla, da nosim ful nizko...dolžina MV pa je 37,7mm...ena je spraševala dr. pušenjaka pa on pravi, da vse kar je nad 15 mm je ok... Meni so namerili 37mm. Sem brala Pušenjaka in pravi, da je vseeno, če je MV dolg 50mm ali 20mm, samo da je zaprt in da se ne krajša. In da pred 24. tednom ne bi smel bit krajši od 15mm.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 19:04:06
|
|
|
|
nmag
|
Evo tako boste izgledale pa ko boste že petič noseče,buši kar raste,pa se mi zdi,da jo bolj v križu nosim,ampak je buši vseeno tako velik. Sonček hvala,ampak jaz sem tako leva za to,da nisem znala tud slikce iz fotoaparata dat na računalnik,kaj morem za vse pa tud nisem. Kolke imam pa jaz uničene tudi zaradi nosečnosti,tako,da me tud zelo bolijo,levi sploh in še išjas imam v levi nogi,no vam govorim,da sem čist leva. BrinaBA,ful imaš lušno punčko .
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 19:06:04
|
|
|
|
sonček85
|
iiiiiiiiiiiiiiiiiii kako velik buši,lepo lepo ma ni panike,sej ti je pa sine pomagal
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 19:06:21
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja junona tudi jaz probam, da se izognem sladkarijam, ker kg grejo expres v višave, april pa je glede tega še ful daleč...tako, da ful jem sadnje...tako, da se lahko tolažive....samo res ne vem kako bo reči "ne", tam za božička, ko bo sestra prinesla "100" vrst piškotov itd...hmmm, se bom pa sedaj bolj pazila pa si bom potem kašni piškot privoščila Za Božič se bo res težko upret. No, verjetno se bom kar prepustila. Js danes celo kruha nisem jedla zram segedinerja. Bravo zame. Imela pa sem zjutraj kg manj kot včeraj. Sem samo malo pazila in že sem se mal prečistla.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 19:07:26
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 no mi smo pa bili v torek pri svoji os,zdravnici za podaljšanje B preko komisije in sem danes že dobila odločbo ,podaljšano imam do 21.1 Bravooooo BrinaBA, kaka lepa punčka Vsem čestitke za uspešno opravljene preglede.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 19:08:07
|
|
|
|
*Junona*
|
Bravo, fantkov pa kar kaplja Če nosim punčko, bo imela pa velikoooo izbiro.
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 19:08:53
|
|
|
|
*Junona*
|
Kak mate lepe bušije Ene že tako velike
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 19:09:02
|
|
|
|
nmag
|
Ja za te stvari imam pa sineta,samo pol poslušam "joj mami ti nč ne znaš"al pa "a spet ti morm jest nardit",boste videle,ko bodo najstniki ,drgač je pa izredno pridn fant.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 19:14:36
|
|
|
|
KaTkA24
|
hej! vidim, da se oglasate celjanke...naj se tudi jaz javim, ceprav sem zaenkrat se v MB. ampak po porodu se pa vsi skupaj selimo v Celje!:)
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 19:31:07
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: KaTkA24 daj mu reci, po moje da ti bo dal, ker js sm bla (budala) tiho, ker nism vedla kako in kaj! tak da po moje ti bo dal! kdaj pa mas? mu bom rekla če ne mu bo pa dragi čeprav na nuhalni je bil tak tiho...še vprašal ni če vidi mogoče kje lulčka na koncu sem se jaz opogumila in potem je rekla.... aja, imam pa 6.1
< Sporočilo je popravil frutolina -- 11.12.2008 19:35:17 >
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 19:34:01
|
|
|
|
frutolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: april09 frutolina, jaaaa noooo... ampak jaz nisem hotla ven z njim!!! ker sem prebrala,da ne smem... ampak sem sla zal na blagajno cist tam pri kruhu in itak imela avto na drugem koncu in sem morala cez cel leclerc nest vsaj ene 15, ce ne vec kg... eden itak mora odplejat te vozicke do vhoda, zgleda da bi bila cela katastrofa, ce bi jaz ... ja, saj vem da ne greš z njim ven...v MB je tak da ga pustiš pri blagajni samo jaz ne vem če bi nesla tako škatlo.Uf! Bi bila jezna! Midva greva v leclerc kar dostikrat tak da zdaj že veni dvakrat premislim če je kaka možnost da pade večji nakup Drugače pa ne vem...verjetno se bojijo da jim bomo te vozičke ukradle?
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 19:49:30
|
|
|
|
april09
|
Hvala punce, da ste "poslusale" moje izlive, sem much better Vcasih ne dojeme, kok siroka je lahko cloveska omejenost Imam pa ful trd trebuh ze par ur zdaj A te gledale madagaskar? Je lusten film Jaz sem ga dol snela z neta in smo ga v anglescini skupaj z malo pogledali.. Nmag - za buso saj za petic je kar ok hmm kaj bi bilo, ce bi spredaj nosila Aja, MV sem imela obakrat okoli 3,5cm na MF.. No prvic smo morali malo prisilno izselit
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 20:00:26
|
|
|
|
frutolina
|
Nmag uaauuu..čestitke za petega ! Maš pa prav lep trebuh... April09, jaz sem gledla Madagaskarja! Seveda z angleško govorečimi in z podnapisi. Obožujem Madagaskar !
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 20:06:47
|
|
|
|
nmag
|
Ja hvala,res je trebuha nimam čisto nič popokanega,ker je vedno dost podlage,nisem lih suhica ,morale bi me videt kaka sem bila pri drugem,Maticu,ko sem nosila čisto spredaj,tamal se je rodil pa z 4550g,je pršu moj trebuh pol pa dolgo nič šele nato jaz.
|
|
|
|
RE: Aprilčice 2009-II.del 11.12.2008 20:14:07
|
|
|
|
april09
|
nmag - no ko imas izkusnjo nosenja spredaj / zadaj .. kok je razlike? a ti povem, kok otrok je imela moja babi 11 :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?