|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
10.12.2008 15:59:55   
corti
Lučka naša jih ima spredaj pod vratu!

Mi imamo pa nek aspirator na baterije iz baby centra in je tud dober!

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 951
10.12.2008 16:48:29   
PikicaStonoga
Čao, mamice!

Vidim, da vas vaši princi in princeske kr dost zaposlijo, ker ste nekatere bolj malo tu al pa vas sploh ni ;)
Moja je bla danes cel dan tako pridnauser posted image , da sem v miru skuhala kosilo in pospravila malo naokrog, kolikor se mi je ljubilo, potem sem pa malo lenarila in gledala TV. Zdaj bom šla nardit še solato, ker bo možek kmalu prišel.

Zvečer bom pa malo skupaj z možekom in hčerkico TV gledala, se stiskala, pogovarjala ...da se vnaprej pocartam, ker bo mož od pet-ned službeno odsoten :( 

Lep večer!

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu tanja29)
Neposredna povezava do sporočila: 952
10.12.2008 16:51:56   
PikicaStonoga
Meni osebno se zdijo takšni in drugačni pripomočki za čisčenje noska neprimerni za VSAKODNEVNO uporabo.  Takaj pa vatka al pa palčka za ušesa nista OK? Razumem, da se babyvac in podobno uporablja pri prehladu, smao ne vsak dan ...jaz zaenkrta še nič niti kupila nisem ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 953
10.12.2008 17:41:57   
corti
PikicaStonoga jaz uporabljam aspirator za nosek samo takrat ko je bla bolna in ji s palčko in vatko niti podrazno nisem spravila čistpo nič ven in revca na momente tud zadihat ni mogla! Tako da sem morala it to kuipit in se je stanje po dveh dnevih bistveno spremenilo! Sicer pa je pomagal tudi povšterček z posušenimi kamilicami da je vdihavala vonj njih!

Neposredna povezava do sporočila: 954
10.12.2008 18:31:11   
*talcy*
ojla punce...vidm da se pogovarjate o aspiratorjih za nosek .... mi imamo tistega ko na usta potegneš ne vem pa kako se imenujeuser posted image  nismo pa ga še rabili user posted image user posted image user posted image upam da še dolgo ne .....

corti  .... naš miško je pravi bajsek user posted image  in ima pod bradico tud on mozolčke al pa tako živo rdečo že kot grintka pol pa namažem z bepantenom pa je ok .... to mazilo je res vredno svojega dnarja ker pr nas ful pomaga ..kar koli namažem izgine po nekaj urah

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 955
10.12.2008 20:09:50   
Lucka1
PikicaStonoga - glede noska - jaz nič ne vidim v nosku, da bi z vatko ven potegnila, revež Val user posted image pa komaj diha in ponoči niti ne more spat, tako včasih hrope nekje zadaj v grlu. tako da skoraj ob vsakem previjanju pucamo nosek z aspiratorjem....res upam, da nas babyvac reši - tud jaz sem ga danes naročila user posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 956
11.12.2008 7:30:51   
janja 27
dobro jutro

eno veliko vročo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image z avse

13.12.2005 se nama je pridružila MANCA (3890g, 52cm)
02.10.2008 se nam je pridružila METKA (4010g, 53cm)

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 957
11.12.2008 7:37:49   
jolly123
Naš je pa prav priden zadnje par dni in upam, da zdaj ko sem ga pohvalila ne bo spet kak rompompom, ampak ne mislim da ne bo. Tajko bo ostal tak sonček kot je zadnje dni. Včeraj mi je šel spat ob 7-ih in spal do dveh, sva pojedla in je spal do 6-tih, zdaj se pa že eno uro in pol pogovarja z mano v ležalniku, se smejčka, kriči in je ves vesel. Čez dan mi spi samo na rokah lump mali, ampak bomo že tudi to drugače naredili, važno da zaenkrat spimo...pa da nismo skoz tečni :)

Pa še naše fotkice:
user posted image

user posted image

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 958
11.12.2008 7:54:09   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Meni osebno se zdijo takšni in drugačni pripomočki za čisčenje noska neprimerni za VSAKODNEVNO uporabo.  Takaj pa vatka al pa palčka za ušesa nista OK? Razumem, da se babyvac in podobno uporablja pri prehladu, smao ne vsak dan ...jaz zaenkrta še nič niti kupila nisem ...

Jaz našemu za vsak dan samo kapnem malo fiziološke not in to je to. Samo ko ima pa res zabasan nos in se mi zbuja tud na eno uro, ker ne more spat, pol nimamo kej...baby vac.

Neposredna povezava do sporočila: 959
11.12.2008 8:26:42   
corti
Dobro jutro!

O Jolly to pa je res lepo slišat!user posted image user posted image Držim pesti, da tako ostane!
Saj če ne še ta teden, pa drugi teden priletim v Kranj dopoldne...seveda z Hanno in prideva na obisk. Moram v Mullerja po hrano, k je tako pocen...naša pa ima en pok za en teden! Je res požeruhec mali!
Ampak tale Taj pa je čist očiju podoben! ja ni kaj upam da bo priden pa po mamiciuser posted image !

Pri nas pa mala spi..ob petih je pojedla in zdaj ji grem počasi spet naštimat! Da ne bo histerja ko vstane!
Ja in komaj čakam...danes ko pride dragi domov, gremo v lov za mojim hlačam! V soboto namreč greva na večerjo z firmo in si moram nekaj kupit za obleč...upam da najdem kake hlače, ki mi bodo prav! Se mi je namreč postava zelo spremenila....čeprav imam samo še 5kg viška , ne morem nase stlačiti niti enih hlač od prej! Zgleda da bo treba garderobo zamenjat! Drugače pa tudi jaz začenjam z januarjem s telovadbo....upam da se mi še katera pridruži...da ne bom sama! Sem tak tip da rabim nekoga da me "brca" kadar sem lenčina .

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 960
11.12.2008 8:52:51   
jolly123
http://www.kad.si/babyswim/index.php?stran=main&id=255

A bo katera šla??

Corti ti se  kar oglasi, vreme je itak za nikamor tko da bomo kar doma.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 961
11.12.2008 8:58:29   
PikicaStonoga
Jutro!

Najprej jolly sploh ti ne morem povedat, kako lepo mi je prebrat in kako vesela sem zate, da Taj SPI! Mislim, da tud to, če podnevi na rokah spoi ni NIČ v primerjavi s tisim, kar si dala skoz ...dnevi in noči brez spanja ...mislim, da se zdaj lahko lepo spočiješ ponoči, ne? ;)

corti, kam boš pa hodila na telovadbo? Najbrž ti je predaleč, da bi se 1x na teden pridružila nam pa potem po telovadbi še mal kofetkamo oz. gremo v shopping al pa na kak izlet, v glavnem si privočimo en dan an teden bit skupaj in ne mislit na ničuser posted image  Sej bi ti pol včasih vrnile obisk in me prišle v Domžale ...

kilogrami ...no jaz sem nazaj na prednosečniški teži, tako da dobim gor večino prejšnjih hlač, čeprav kakšne težko zaprem no al pa kakšnih še ne, ker mi je očitno mal več okol trebuha ostalo ...ja ja JAN pa začnemo mal migat! Prejšnji vikend sem po nekaj mesecih dala na rit kavbojke ...kak dober feeling se je znebit trenirke po nekaj mesecih!user posted image Drugače pa nimam ne vem kaj teka in se ne bašem s hrano kokr preden sem zanosila, tako da upam na še kak kilogram dol ...user posted image

Lep dan!!!!!!!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 962
11.12.2008 9:05:00   
corti
PikicaStonoga...kje pa je ta telovadba,ko boste ve hodile?

Neposredna povezava do sporočila: 963
11.12.2008 9:10:11   
Mandek
jooooooj,jolly,kok je luškaaaaaaaaaaaaaaam! pa ne zdej nam govort, da je ta cukrček lahk tečenuser posted image !

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 964
11.12.2008 9:18:20   
Mandek
V glavnem...mi ne spimo več. Zala je še vedno pridna, ampak ne, ko je pri meniuser posted image . Počasi postaja situacija grozljiva (doma), čaka naju nekaj ogledov stanovanj, ampak sva trenutno bolj na "mute". Nocoj je oči spal v dnevni, ker je mel eno delo in ga je zmanjkalo, mi2 pa skupaj na zakonski postelji...niti dve uri skupaj nismo uspele spati, zbujala se je na: od pol ure do ene ure...user posted image . Celo noč jo zvija, vsa boga je pa full se matra, pol pa prdci...tok se mi smili. Včeri sem že mela narejen dodatek, ker sem mela prazne (na 15 minut je zizala), ampak je vmes nekje zaspala, tako, da smo še vedno samo dojene. Koliko časa bo to laufalo, ne vem...Preprosto ne znam se več umiriti. In nikamor ne moreva zaradi vremena.
Oh, ko bi le že imeli svoj domek....

O, janja27, hvala za tako dobro kavicouser posted image . Vsaj nekdo, ki se zaveda, da sem brez:)

Aha, imam še eno vprašanje.
zaradi sumov na zalino alergijo na km bom opustila vse mlečne izdelke. Me pa zanima s čim lahko nadomestim mleko v kavi, da bo kava še vedno obdržala vsaj približno svoj okus?

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 965
11.12.2008 9:20:30   
PikicaStonoga
Corty, zaenkrat smo 4, pa nismo se še zmenile kam, samo upam, da Medvode. Ker valla in jaz sva iz Medvod in bi nama bolj ustrezalo, lakners in jolly pa če se že usedeta v avto jima je najbrž vseeno al se odpeljeta v Škofjo Loko al v Medvode, ker je po km in času tam tam ...v KR pa te telovadbe ni ...smo se zanimale za eno, ki je pa letos v KR ne izvajajo ...

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 966
11.12.2008 9:52:11   
corti
Pa saj mislim da nimam toliko do Medvod... in na kakšno telovadbo boste hodile?
Bom čez vikend preizkusila koliko porabim za tja in nazaj...če sem v pol ure tam se vam pridružim sigurno!

Imam pa še par vprašanj...koliko stane ta telovadba in če mogoče veste kateri dan je? Ker v ponedeljkih ima moj rezerverano za rekreacijo.

Neposredna povezava do sporočila: 967
11.12.2008 10:51:58   
PikicaStonoga
jolly ...pozanimat se je treba za ceno, jaz ne najdem ...gre za 10 ur, torej 10 tednov, samo JAN bodo naši po mojem še premali za v vodo ...variata bi bila MAR-JUN ko imajo spet ...

corty gre za tole ...
http://www.zavod-tamala.si/Sola.aspx#Vadba, vendar naj te opozorim, da je ta telovadba tudi v DOmžalah ...zdaj pa al prideš k nam in imaš družbo user posted image  al pa greš tja in si najdeš družbo ...al pa mal po forumu vprašaš, če je še kakšna Domžalčanka, ki bi se ti pridružila in tam še eno skupinico oblikujete ,,,je 1x tedensko, meni je super, ker je dopoldne, ravno temu bi se rada izognila, da bi bila odsotna še po večerih al jaz al moj mož, raje imam večere da smo skupaj kot družinica, že tako ni veliko časa ...dopoldnevi so pa itak dolgi oz. moj prihaja domov okol pol šeste, tako da mam cel dan in mi res ustreza, da je telovadba dopoldne in ne zvečer ...ena ura je 10€, vendar 4 ure, torej mesečno je pa 30€.

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu corti)
Neposredna povezava do sporočila: 968
11.12.2008 10:58:30   
PikicaStonoga
AJA; corty, v Medvodah je ČET 10-11h; pa saj boš vse vidla na tistem linku ,,,

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 969
11.12.2008 11:26:27   
maserati
Živjo punce,

evo se javljam, včeraj smo praznovali drugi mesec! Ne vem koliko tehta, ker se nismo šli tehtat k zdravniku. Pri nas v drugem mesecu ni posvetovalnice, lahko ga samo tehtat prineseš. Se mi pa zdi brez veze ga med bacile nosit, ker nimamo ločenih čakalnic. Dokler je tak dobrovoljček in se vidno redi in raste mislim, da ni treba paničarit.

Sem vas pa zdaj brala o teh čistilcih za nos... pri nas smo bili zdaj vsi prehlajeni (mož, hčerka in jaz), tamali pa je samo malo pokašljal. Ga pa že od včeraj poslušam, kot bi imel malo sluzi ali česa v grlu, kar hrope. Nos ima čist, doji se normalno, samo vsake toliko časa "dol potegne" sluz ali gnoj ali kaj.  Pa ne vem, ali naj mu nos čistim, ali naj kar pustim, da se bo samo sčistilo. Ker nima nosa zamašenega in tudi ven mu ne teče.

Tavečja je bila precej zdrava in nisem milsila, da nas bo prehlad tako hitro doletel. Sicer zaenkart ni nič hujšega a vendar...

Skratka, naš ne spi tako kot nekateri, a ni krize, se zbuja na tri ure. Včasih pa tudi malo potegne.

Zdaj grem pa malo pospravit, pa kosilo skuhat.

Neposredna povezava do sporočila: 970
11.12.2008 11:41:15   
Tejčika29
Hojla!

Kako ste ? Tole vreme pa ubija ane??

Jaz sem bolj malo javljam, vmes pa vas malo preberem, ker info vedno prav pride. Res ste pridne sploh Janja s seznami še vedno - kako ti rata?

Mi smo dobro, rastemo, zaenkrat še samo dojim, upam, da tako ostane, ponoči se dojimo 1x ali večji del zdaj 2x, veliko smo zunaj, se igramo v ležalniku ki je super, da hrbtenica ne trpi, zanimive so ropotuljice, žive barve... V glavnem se naša ful smeji, sploh če fejst ropoče. Pa pesmice pojemo...

lp, m.

Neposredna povezava do sporočila: 971
11.12.2008 12:32:55   
Lovely
Dan,

medve sva pa s kontrole in ima Inya čista pljučka in je torej zdrava. Nosek je tudi že toliko ok da je aspiratorček na dih dovolj, pa še to 2x na dan user posted image user posted image user posted image
Ful sem vesela, da se je vse dobro zteklo. Pediatrinja je tudi rekla, da greva lahko tudi ven na srehodek, sem se že prav ustrašla ko mi je en specializant v pediatrični rekel, da 2 meseca ne sme... Obiske pa pevedno prepovedujeva, da ne bo spet kak virus...

Glede telovadbe bom jaz tudi začela januarja, imam pa to srečo, da imam veliko DIFovcev okoli sebe in mi bodo naredili osebni program za fitness zraven bom pa pilates 2 tedensko. Sem navajena na Moj fit v Črnučah tako da bom tam.

Naša ima tudi krčke tako da sva bolj slabo spali... Zdaj mi aja tam nekje do 14h, ko bo spet jedla tako da bom tudi jaz šla malo dremuckat zdaj. Lepo popoldne vam želim.

Lovely

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 972
11.12.2008 18:07:38   
*talcy*
OJLA PUNCE .... vidm da sem menite o telovadbi ... jaz tudi nekje januarja začnem ker sem res obilna .... imam fulllllll preveč kg ...... tko da bo treba neki nardit ..... marca meseca pa grem s tamalim na bazenček ... pride 90E za tri mesece .....

lovely lepo da je punčka zdrava user posted image in da gresta lahko ven.... jaz sprašujem okoli za ta rotavirus za cepit pa vsak reče da je brez veze user posted image

jolly123 tale vaš korenjak je pa luškan človek sploh ne bi rekel da je bil tak kričač user posted image  me pa veseli da ponoči spite to je najvažneje ... vsaj meni .....

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 973
11.12.2008 18:39:42   
*talcy*
punce kje ste vse???

če bo katera šla na bazen s svojimi user posted image  kdaj boste šle????????

baje po 4 mesecu al se motimuser posted image

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 974
11.12.2008 19:25:58   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

Jutro!

Najprej jolly sploh ti ne morem povedat, kako lepo mi je prebrat in kako vesela sem zate, da Taj SPI! Mislim, da tud to, če podnevi na rokah spoi ni NIČ v primerjavi s tisim, kar si dala skoz ...dnevi in noči brez spanja ...mislim, da se zdaj lahko lepo spočiješ ponoči, ne? ;)

Ma ja se res ne more primerjati, zdaj ko ratuje tečen, ga primem v roke odspi pol ure, včasih mu znese mal več in pol smo spet dobre volje. Je pa res, da mi bodo roke stran padle, vrat že komaj premikam...ampak sej, upam da ga bomo navadili čez dan da sam zaspi. Zvečer se namreč ne ubadam z uspavanjem, se umijeva, dobi za jest, ga dam v posteljo v kakršnemkoli stanju in on zaspi user posted image Očitno je pomagalo, da sva ga z možem navajala na to rutino že od začetka in sva ga puščala v postelji ga anisva hotla ven vzet, sva ga samo božala in gugala. Je prvič trajalo 5 ur preden je zaspal...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?