|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
11.12.2008 17:59:54   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Šedov imaš fenomenalen ticker user posted image
A je že kera preverila?

Ja jst, k si me ti navlekla user posted image  user posted image  user posted image . Packa user posted image

Žiži jst mam tudi tebe rada.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
11.12.2008 18:02:56   
kajatina
Bumo in Reby tole je pa suuperuser posted image user posted image . A sta sploh že dojeli?
Blanč me veseli, da je vse ok in kar lepo ritko na kavč in počivati.
Baci tebe so pa že vse po riti, tako, da se te jaz usmilim in te ne bom, se pa seveda strinjam z vsemi, da je bilo čist prezgodaj za test. Držimo pesti zate.user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
11.12.2008 18:09:02   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: netka34

Ah, Kruce, ne ga srat!! Bom po moje kar js tle obvisela!!user posted image Za kazen, k mam že dva škrata!!user posted image

Netka sem šla kar k Baci po palco, sta jo Mišmiš in Šuka kar pri njej pustili user posted image

No evo rit sem user posted image .
Vse bomo še tle, ne ker bo kaj narobe ampak zato ker je TUKAJ LUŠNO!!!!!

Podganca moja tudi jaz te imam rada user posted image user posted image user posted image   sam ne mi Murko smajlov gor limat user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
11.12.2008 18:09:26   
netka34
IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Lara, danes me spet ne pričakuj, ker sem po sprehodu user posted image vsa premočena letela še po škrata v šolo in direta domov, ker sm tko jezna, d bom počla danes!!! Marija, folk zahojen, pa kdo je delu te ljudi????user posted image

Ja netka, kaj so ti pa ti ljudje naredili???

Ma glej...ful sm se šponala končat albumček, k so me ful gnjavili, d čimprej....pol pa k sm ga danes spedenala prav na turbo, pa lep je k strela,....ga ne pridejo iskat, ker nimajo dnarja!!!! Ma človek božji, pa js sm na to računala, pa jih v pon. obvestila, d bo narejeno, pa js od tega žvim, pa še v Lj. grem ju3....brez prebitega cekina!! sej ne vem kaj bi...user posted image , al user posted image , al kar user posted image .

Zej me je že prow iztirilo! Še dobro, d nism nosečka!Bogiuser posted image pol!

Pa hvala, k sm se loh mal spucala!

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
11.12.2008 18:11:47   
gigi1
Senčka no pol se ti bo verjetno želja izpolnila user posted image .
Za čike ti pa ne znam svetovat. Tudi jaz nisem mogla nehat. Upam, da ti bo malo slabo, pa se ti zagravžajo. Zaenkrat pa probi zmanjšat. Če boš preveč živčna pa raje naprej po starem dokler se ti ne zagravžajo. Upam.

Netka user posted image user posted image user posted image . Jutri je nov dan.

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 11.12.2008 18:13:03 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
11.12.2008 18:12:11   
netka34

Ah, Kruce, ne ga srat!! Bom po moje kar js tle obvisela!!user posted image Za kazen, k mam že dva škrata!!user posted image

Netka sem šla kar k Baci po palco, sta jo Mišmiš in Šuka kar pri njej pustili user posted image

No evo rit sem user posted image .
Vse bomo še tle, ne ker bo kaj narobe ampak zato ker je TUKAJ LUŠNO!!!!!

Ma ja, sej maste pej prow, konckoncow! Sej čene, se bi mi še zmešalo, kr bi vas tko pogrešala!!

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
11.12.2008 18:18:15   
Bumo
Ok babnice, ste me skužile. tudi jaz sem že lulala in nalulala user posted image pa potem še debeli + ...
sem mislila, da bom zdržala do jutri, pa ste očitno že same dojele user posted image user posted image  ja jaz še pravzaprav nisem
dojela...grem vsake tolko cajta gledat palčke in preverit, če sem dobro pej videla user posted image .

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
11.12.2008 18:20:00   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Ok babnice, ste me skužile. tudi jaz sem že lulala in nalulala user posted image pa potem še debeli + ...
sem mislila, da bom zdržala do jutri, pa ste očitno že same dojele user posted image user posted image  ja jaz še pravzaprav nisem
dojela...grem vsake tolko cajta gledat palčke in preverit, če sem dobro pej videla user posted image .

He he he saj sem vedla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Čestitam lubica. Lepo in mirno nosečnost ti želim user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
11.12.2008 18:21:04   
miska73

Pa ka si ti ja nor. A ti tudi... No, pa saj smo slutile, ampak...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUR.

Vse najlepejše želim tudi tebi.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
11.12.2008 18:28:59   
Zvezdica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa je res lep dan user posted image

Bumo čestitke in prekrasnih 8 mesecev user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
11.12.2008 18:30:03   
Serendipity

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

ČEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSTTTTTIIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTKEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

Zdaj pa lahko človek verjame v vse decembrske može! user posted image  user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
11.12.2008 18:38:35   
bambi75
Shadow čestitke za lep bHcg. user posted image  . Vse je še možno glede na to, da is imela transfer tretji dan.
Miska sem šla gledat od senčke tiker. Ti ti user posted image

Bumo user posted image  user posted image  . Čestitke tudi tebi. Pa saj sem že slutila po tvojih besedah.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
11.12.2008 18:40:15   
Bumo
Hvala miške piške, res ste lubike! kaj bi le brez vas, ko sem čakala v nevednosti.....
nihče ne razume tako dobro, kot ve....sem vesela, da vas mam...
Se, ti pa le verjami v decemberske može ,ker prinašajo lepa darila user posted image ...

Shadow, jaz sem tisti trenutek, ko sem dobila zelen list z razporedom terapije ,vrgla čike vstran in od takrat
sploh ne pomislim na njih...res...
spomni se na malo bitjece, ki ga nosiš pod srčkom...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
11.12.2008 18:41:23   
Bumo
Bambi, jaz full navijam zate...in dokler je belina se nimaš kaj za spraševat...

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
11.12.2008 18:48:21   
gigi1
Senčka a 3tji dan je bil ET? No, pol je pa res še vse možno...

Bambi, Se* zdej pa čakamo na vajine vesele novičke user posted image  user posted image  user posted image . A že prsti srbijo?

Zdej pa grem.... pa pa

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
11.12.2008 18:50:49   
Serendipity
gigi - srbijo, srbijo user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
11.12.2008 18:51:25   
netka34

Ja, jaaaaa!! Si se delala preveč flegma, polulanka!!!user posted image user posted image user posted image

Čestitke!! Ta december je res radodaren!! Superca!!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
11.12.2008 19:01:04   
sonček85
naj vas malo pozdravim  in se vam še kaj javimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
11.12.2008 19:08:49   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: vijolica30

lučka25,  učer si mi napisala da so tvoji izcedki trajal 3 dni in da je blo potem ok, a to pomeni da si non stop imela izcedke al kako, ker dons jih mam še vedno, tud mal krvave pa spet nič....tkole me zeza user posted image user posted image user posted image , punce a ju3 bi mi test seveda če ne začne ulivat pokazal prav? et je bil 30.11...

hvala in lp, v

Moji izcedki so bili, pa jih ni bilo, pa bili,... Nikoli nisem vedela kaj, ko sem šla na stranišče. Ampak potem pa, kot da bi odrezal. Se je vse končalo. Nekatere punce, pa so imele še močnejše izcedke, več krvi kot jaz, pa so tudi srečke. Kako pa je s testom na 12 dan po ET pa jaz ne vem, so ti pa že druge povedale, Če ga boš delala, ga dela z jutranjim urinom in držim pesti, da bo user posted image . user posted image

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
11.12.2008 19:08:56   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Šedov imaš fenomenalen ticker user posted image
A je že kera preverila?

Jaz radovednica user posted image

Pa jaz, firbec babji. user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
11.12.2008 19:10:56   
bbpikica
večer vsem skupaj.

Reby čestitke za user posted image   prometriu boš še dolgo jemala mislim da do 12 tedna, Reša moraš pa itak poklicat da mu poveš da je test pozitiven in da se dogovorita naprej.
Zarja lepo grej svoja dva pingvinčka in naj ti Božiček prinese user posted image
Blanč ja kako lepo kar dveuser posted image user posted image  user posted image user posted image , zdaj pa ležat in počivat pa nč težkega delat
baci ti si čist prekmalu test delala, ne bodi tako neučakana, počakaj še najmanj šest-sedem dni pa potem ponovi test če ne zdržiš, v takem času bi vsaki pokazal - , test pa raj ne kupuj do takrat da te ne bo spet na kriva pota zvabiluser posted image
Se* in Bambi držim pesti še za vaju da ostane čista belina še user posted image
Shadow ja to je tipično za nas špikarice da ko enkrat začnemo trepetat potem kronično trepetamo in to je baje neozdravljivouser posted image , pa vidim da ti je nosečnost na nagajivost udarlauser posted image to že otročki nadvladujejouser posted image Kar se pa čikov tiče pa probaj take ki so najbolj lahki pa mal zmanjšat, sem pa slišala da se neki elektonski čiki dobijo ki baje niso škodljiviuser posted image
Netka seveda bomo tle obvisele pa ne za to ker nam nebi ratal ampak ker smo že ena taka mala srečna družinica vsi skupajuser posted image user posted image
Kruce še dolgo ne boš sam na tej temi, sploh pa če nas boš z jutranjo kavo razvajaluser posted image  želim pa ti da boš kmalu no Krucika na seznamu nosečk
Gigi jaz sem pa danes 4danuser posted image je tud fajn lila tri dni danes pa že  malo manj lije zgleda da maca in ostali dodatki delajo svoje, me pa mal skrbi ker sem jo dobila dva dni prekmalu in je zdaj panika da je ne dobim slučajno pred 6.januarjem ker potem grem šele februarja v postopekuser posted image
Miska si nas vse mal navlekla firbcat kajuser posted image
bumo vidm da so sveže nosečke vse mal navihane in poredneuser posted image pa saj vidiš da pred RR tetemi ne moreš nič skritiuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
11.12.2008 19:11:05   
lučka 25

Punce jaz imam danes M 3 dan in še kar lije v potokih...pa tud boli k user posted image . Saj bo...sem se kar na Pelinkovc priklopla user posted image  user posted image  user posted image

A še kar lije? Zanimivo. No, mene so pa samoenkrat naštimale, da naj spijem brinovc, ker sem imela tako močne M krče. Ampak sem bila čisto na glavo, pa vsa flekasta. Nikoli več.user posted image  

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
11.12.2008 19:13:38   
lučka 25

Ti lumpa ti. A tako nas ti hecaš. user posted image

Ampak vseeno.
ČEEEESTIIIITAAAAM!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
11.12.2008 19:14:21   
vijolica30
lučka25 ful ti hvala

lp, v

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
11.12.2008 19:14:22   
sonček33
mismis - ja žal me res ne bo k tebi...
gigi - jaz bi vas tudi rada v živo vidla, ampak...dete je na prevem mestu.. Obljubim pa, da se enkrat vidimo!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?