Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Jst upam, da si PRVA na seznamu!! Vrjamem, da je bilo težko, ampak res moraš biti pozitiven - tako kot ti, iz slabe stvari si potegnila nekaj dobrih. Usoda je usoda in narava res poskrbi za vse. Vsem nam
pa želim, da bomo v avgustu dobile tisto, kar si najbolj želimo. tudi če bomo morale pretrpeti
, dobiti kakšen kilogram preveč, težiti našim dragim
vse v redu!
. Sreča je bila nepopisna.
Eh, ni šlo!
še ena avgustovka- PDP imam 3.8. 2009. Zadno menstruacijo sem imela 27.10.2008, 1.12. pa je bil test prvič pozitiven. Kar nisem mogla verjeti, da nama je v prvo uspelo.
za uspešno opravljene preglede!! jst se bom verjetno še fajn načakala ...
se vidi tam od 6.,7. tedna naprej ( pri enih pa že prej, lahko pa tut kasnej) in določi ti pdp.
. mojima pikcema je v 9.tednu nehal bit srček, glih tko nisem krvavela,sledila seveda abrazija... sm mela pa skos full slab feeling,zdej je pa dober
!!
in držim pesti da nam vsem uspe do konca uspešno pripeljat
bo pa zdaj zato veliko bolje
tonja
ti se še datumsko dost usklajuješ zmenoj.pri meni je bolečina še kar malo prisotna. js sem tako srečna da sem tk hitro zanosla da sem vsaj malo potolažena. še zdaj imam pred očmi ko je fant 1. novembra iz avta vzel belo svečko. pa ga vprašam zakaj je belo kupil? pa reče za enga ko je bil pa tako željen lahko vsaj svečko prižgema
), ampak zaenkrat še ne razmišljam o tem