Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Čist ste falile temo :-) 11.12.2008 13:45:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Definitivno moj šupak premaga poroka od PikecRR. Da sem bla jaz tam, bi me oživljali, ziher...
|
|
|
|
RE: Čist ste falile temo :-) 11.12.2008 13:46:10
|
|
|
|
Kerensa*
|
A to mislš tist, k ji je tip reku, da jo bo oženu, če jo lohk da u davčno olajšavo? Al kej drucga?
|
|
|
|
RE: Čist ste falile temo :-) 11.12.2008 13:46:27
|
|
|
|
higuys
|
tanika, kaj lahko obnoviš kako je bilo lani na morju. S šefom .
|
|
|
|
RE: Čist ste falile temo :-) 11.12.2008 13:51:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ne, prov poroko mislim. Ko ji je sršen med joške uletel, pa ko so nevem kaj že doma pozabili, pa ko je blo nekej s čevlji v uržah. Saj se že skoraj nič več ne spomnim, ampak vem, da je napisano v takem duhovitem slogu, da sem mela čist mokre hlače.
|
|
|
|
RE: Čist ste falile temo :-) 11.12.2008 13:53:11
|
|
|
|
Kerensa*
|
Sršen med joške? To je pa še bolš kt jst, k sm šla dve uri pred svojo poroko brez izpita in z neregistriranim autom u štacuno po čevlje. Kristus - a se je sred poroke po joških praskala al kva?
|
|
|
|
RE: Čist ste falile temo :-) 11.12.2008 13:56:40
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: higuys tanika, kaj lahko obnoviš kako je bilo lani na morju. S šefom . ,
|
|
RE: Čist ste falile temo :-) 11.12.2008 13:57:05
|
|
|
|
Kerensa*
|
Nooo?
|
|
|
|
RE: Čist ste falile temo :-) 11.12.2008 13:57:29
|
|
|
|
tanikaa
|
Nič smešnega ni bilo. Za zjokat. Amen.
|
|
RE: Čist ste falile temo :-) 11.12.2008 13:57:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ker bojda je samo preletel - zdrknil je po grabenčku in spodaj ven... kje pa je btw Pikec, da bi nam to še enkrat lepo obnovila?
|
|
|
|
RE: Čist ste falile temo :-) 11.12.2008 13:58:48
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. bojda je samo preletel - zdrknil je po grabenčku in spodaj ven KJE spodaj? Ja kje se je pa potem čohala? Tanika - PIŠI.
|
|
|
|
RE: Čist ste falile temo :-) 11.12.2008 13:58:48
|
|
|
|
higuys
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa Nič smešnega ni bilo. Za zjokat. Amen. sori.
|
|
|
|
RE: Čist ste falile temo :-) 11.12.2008 14:00:54
|
|
|
|
Rožica I
|
Meni je bila dobra štorija Jančika in gumijastimi škornji !
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2008 14:23:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Čist ste falile temo :-) 11.12.2008 14:27:52
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ajde, Meta, pa mimgrede še povej, kako kej Jamezdin.
|
|
|
|
RE: Čist ste falile temo :-) 11.12.2008 14:37:55
|
|
|
|
ada2
|
http://www.ringaraja.net/forum/m_935808/mpage_1/key_/tm.htm#935808 še moje "kuharske" sposobnosti
|
|
RE: Čist ste falile temo :-) 11.12.2008 14:41:42
|
|
|
|
Kerensa*
|
Al pa jst, k sm si šla umetne plastične nohte oblikovat z električno pilco za nohte. Faaaaak, kolk je smrdel, ej, k mi je use zakurl.
|
|
|
|
RE: Čist ste falile temo :-) 11.12.2008 14:59:10
|
|
|
|
MTFP
|
Joj men je bila huda tista, ko je ena par let vozila avto, pa ni vedela da imajo 6 prestav, njenmu možeku pa čudno, zakaj je tako visoka poraba, kadar ona vozi.... hehe te ne bom nikoli pozabila!
|
|
|
|
RE: Čist ste falile temo :-) 11.12.2008 15:05:08
|
|
|
|
želva
|
Ajde imam glih cajt. Moja najbolj brihtna je ta, da sem včasih delala kot študentka v slaščičarni in mi en tip naroči kremšnito in če mu jo lohk pogrejem, k ga grlo boli . In valda, jaz vsa pridna hitro kremšnito v majkrovejv in pol čist začudena, ko je ven prišla ena driska
|
|
RE: Čist ste falile temo :-) 11.12.2008 15:17:23
|
|
|
|
andreja32
|
...jezus...lih pijem kavo in berem tole prigodo s škornji ....tolk sem se režala, da imam zdej celo rač. mizo od kave...bemti..
|
|
|
|
RE: Čist ste falile temo :-) 11.12.2008 16:57:13
|
|
|
|
MTFP
|
punce sem našla tale vaš oz. Metin šupak, mi je skor u hlače ušlo... hehehe, hvala za tako temo, dolgo se nisem že iz srca nasmejala... heheeh
|
|
|
|
RE: Čist ste falile temo :-) 11.12.2008 17:04:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo se ena moja brzinska. Nosim lece,zunaj vecinoma vedno tudi soncna ocala.No,pa grem en soncen dan s tamalo iz vrtca.Iz zepa vzamem soncna o.,si jih nataknem in veselo masiram proti domu,tamala pred mano.Grem mimo igrisca,me mulci(tipi) ful buljo,sem si mislila,vav,nisem se za pokopat ...in tudi naprej me je folk kar ogledoval...jaz pa se kar vsa heppy.Pa se tamala nekaj obrne,me pogleda pa"ja,mami,kaksna pa si"...jaz pa koj"dej mulc..."....pa ona"kaksna imas ocala"....jih le snamem,pogledam...me skoraj kap.So ble samo z eno sipco(cist crne,okrogle),druga se je snela in ostala v zepu. Sem popravla in jih dala nazaj na nos....ampak,ko sem jaz doma v ogledalu vidla,kako je to izgledal ...za crknit.Sem pol v sluzbi in domacim demonstrirala...je brat se en kup folku razlagal,kaksna hodi njegova sestra po svetu...zraven pa misli kako je fina-huda . Aja,nisem opazila,da imam samo eno sipco,ker mi je sonce svetilo direkt v obraz,jaz pa z enimi jeftinimi ocali...sem hodila bolj v mize .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?