|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 13:06:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1801
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 13:09:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1802
   RE: Julijske čveke '08 V. del
11.12.2008 13:09:34   
dzanika
no za komentirati imam kakšne 20 strani. En dan me ni pa sem čist v zaostanku. 

Liju mi imamo smrekico rdečo. Rdeče lučke, rdeče bučke. Bom enkrat slikala da vam jo pokažem.

Vidim da maste vse neke nove avatarje. Nanka, glugluglu. user posted image user posted image

ja mojcek privadijo se goste hrane. Naš je prvič takšne frise delal da sem misla da bo vse zbruhal. Zdej pa že prav lepo je. Jaz dam h korenčku malo vode v kateri se je kuhal da ni pregosto...

metuljcek fuuuul lepo čestitko sta naredila. user posted image

karamela božičkov kompletek sem jaz kupila v H&M-u za 12€. Je pajac pa kapica. Bom slikala pa prilepim slikico...

neboglasnica ma daj to pa se res ne boš obremenjevala. Tut me k smo mal bolj močne ne zgledamo tko slabo veš.   Pa ti pa menda res nimaš treme na televiziji bit, sej smo te že vidle nekatere.

blacky ja midva jeva po tri dni isto hrano. Najprej sva 3 dni jedla korenček. Potem 2 dni jabolko ker je ni maral. Potem 3 dni krompirček. To je pa to. Drugega še nisva sprobala...

zimska naročila sem štampiljko za na voščilnice ki jih prodajam. Da je gor moja telefonska pa mail.    No ravno zdej sem jo dobila - končno! user posted image

družinski dvoboj
- ste se že zmenile kteri dve gresta v finale če boste zmagale?
Joj zdaj berem da je odpadlo.  user posted image   Škoda res!

lex zdej si me čist šokirala s to novico o Belgijki.  user posted image user posted image user posted image Ma kako lahko obstajajo takšni ljudje.

majar tale sv. delavec pa je res dober. Sem se nasmejala. user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majar.

aaa... HD tvoj je bil tisti, ki se je tak lepo pohvalil, da je dobil hčerkico??? lepo lepo

Kdaj pa je bilo to?  Ma tut tekme nisem gledala včeraj ker me ni bilo doma.

netki ne vem ktero v. misliš na facebooku.

sasi tudi vaše voščilnice so prekrasne. user posted image user posted image

Mojcek moj mali je bil tudi v trebuščku ful miren in še danes ful rad spi. Ko pa je buden pa tut sekundo ne more bit namir.

karamela jaz sem v ljubljani v Merkurju kupovala smrekico in podobno. Meni se zdi da imajo ful izbire.

lunica user posted image user posted image za noč in plazenje. Veš da Jan tut že probava plazit. Sam mu še ne gre najbolš. Rito tolk dviguje pa vse sam rokice pa ne grejo.

blacky super okraske za vrtec si naredila. user posted image user posted image

netki user posted image za laptopa.

Za vse bolančkane otročke pošiljam kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
vse slikice vaših škratkov so fuuuuuuuuul luškane!!

Jaz pa sumim da je tašča včeraj dala Janu banano za jesti brez mojega dovoljenja. Pa tut povedala mi ni.   user posted image user posted image Sva z mojim na hitro v LJ skočila da si je šel smučke iskat k so v akciji pa sva ji ga dala za pazit. Pa me je vprašala zjutraj ja sej bo pa še prej jedel predno bosta šla. Pa sm rekla ne, sej vsejen če en dan ne je GH zdej k se še navaja. Pa me je ful čudno pogledala. Pa skos odkar uvajam GH mi govori pa daj mu banano pa daj mu banano. Pa mu je nočem dat ker hočem najprej da sproba drugo zelenjavo in to. In ko sem prišla domov sem videla pri njej na mizi k ma sadje banano k ma odrezan sam en mini košček na vrhu. Ma ona je za sebe nebi tko mal odrezala. Pa ji nisem hotla nič rečt ampak sem pol mojmu povedala pa je hotu it takoj vprašat. Je čist znoru. Sam ga nism pustila ker sm rekla da nočem enga neki obsojat če ne vem. Jo bo pa dones uprašu pa ji bo reku da je kao čudn kaku (čeprav še ni). Je reku da ji bo tolk povedu svoje.   No in tačas ko pišem tale post se je Jan pokakal in kaj je bilo v kakecu - črne nitke.    Ma zdej pa ne vem kaj ji naj rečem da ne bo zamere sam res se mi pa ne zdi prav da kr neki na svojo roko dela. Ma sej bom pustila da moj pride domov pa ji bo on reku.

No sem vas prebrala in pokomentirala sam ste mi pa precej časa vzele.   user posted image Bo pa po mojem tole moj najdalši post do zdaj tko da ne vem kteri se ga bo dalo sploh brati.

no zdej pa še we are sorry. user posted image user posted image za mozillo ker lahko kliknem nazaj in skopiram.

< Sporočilo je popravil dzanika -- 11.12.2008 13:12:08 >

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
11.12.2008 13:11:51   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

ja Majuska pokaži nam vajino poročno sliko.

user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 13:19:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1805
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 13:21:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1806
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 13:24:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1807
11.12.2008 13:25:45   
nanka
Vau, Majuska, krasna sta.

Rebeka dobro sta punci navalili na Tariqa, krasni posnetki

Neposredna povezava do sporočila: 1808
11.12.2008 13:25:58   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

U, madonca Majuska kak smo lepi user posted image user posted image

ja? al si mislila mojega moža? user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1809
11.12.2008 13:27:20   
ilatic

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Tarik je pa zdajle naredil svoj PRVI OBRAT!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Čeprav samo iz trbuščka na hrbet ampak je. Pr njemu gaa mal buši heca je tko velk da ga komaj premakne.
Bila sem tko žalostna k sm vidla da se vam že obračajo naš je pa bel lene sorte in sm mislila da mu ne bo uspelo do 6. meseca. Hura!

nč pohval??user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
11.12.2008 13:28:27   
dzanika
rebeca joj kaj so dobri!  So pa res punce navalile na Tariqa.  user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
11.12.2008 13:30:00   
Majuska

Tarik je pa zdajle naredil svoj PRVI OBRAT!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Čeprav samo iz trbuščka na hrbet ampak je. Pr njemu gaa mal buši heca je tko velk da ga komaj premakne.
Bila sem tko žalostna k sm vidla da se vam že obračajo naš je pa bel lene sorte in sm mislila da mu ne bo uspelo do 6. meseca. Hura!

itak pa pohvale padejo user posted image

ne sekiraj, jaz sem se včeraj hvalila z Aleksandrovim glasnim smehom, pa nihče ni porajtal user posted image

08.08.2008

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
11.12.2008 13:30:37   
maja24

Tarik bravo za obratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 13:31:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1814
11.12.2008 13:31:47   
dzanika
jaz sem imela preveč za prebrati da bi vsakega posebej pohvalila. Zato user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za obrate, smehljaje, zobeke in vse druge norčije ki jih zganjajo vaši malčki. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
11.12.2008 13:32:00   
metuljcek321
Hej!

Glih dobro prisla iz Lj - kva scije, ej, ne mores verjet!

user posted image  za prelepe slikice otrock, poroke, okraskov, daril, imikimi kombinacij, in se in se. Ful je fajn pogledat taksne fajn fotke. Ena lepsa od druge!

karamela, tako kot je napisala ze mirjam, meni je kul izbira v Merkurju - vse po barvah in milijon enih drobnarij.

karamela, midva sva imela kamin nekaj casa, pa sva ga predlani zamenjala (nama je precej kadiluser posted image ) za stedilnik - kuriva nanj & se kaj skuhava v pecici, pogrejeva na plati - zelo uporabno in tudi boljse greje ... v bistvu cel stuk ogrevamo le s tem. Eno plasticno škatlo drv na dan, parkrat je treba dvignit rit in nalozit, in je to to. Sva izredno zadovoljna, res! Toplota je ful prijetna, segreti ni blema. Sploh. Povej, kaj sta pa vidva gledala?

ilatic ... Simenko mi je znano, zelo znano. A je mozno, da sem katerega ucila?

lex, za priimek Lestan pa slisim prvic. So se priselili ali so staroselci?

petra, a Fkkt ti je znan?

netki, user posted image  za usposobljen laptop. Tko je treba. Jest sem pa dons skor znorela zaradi mojega - tko pocasi dela, odkar mam nov AVG program nalozen, da glava pece. Cist mal je manjkal, da ga ne bi zabrisala skozi okno. Kaksnega si si ti nabavla?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1816
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 13:33:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 1817
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 13:34:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1818
11.12.2008 13:34:43   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika
Jaz pa sumim da je tašča včeraj dala Janu banano za jesti brez mojega dovoljenja. Pa tut povedala mi ni.   user posted image user posted image Sva z mojim na hitro v LJ skočila da si je šel smučke iskat k so v akciji pa sva ji ga dala za pazit. Pa me je vprašala zjutraj ja sej bo pa še prej jedel predno bosta šla. Pa sm rekla ne, sej vsejen če en dan ne je GH zdej k se še navaja. Pa me je ful čudno pogledala. Pa skos odkar uvajam GH mi govori pa daj mu banano pa daj mu banano. Pa mu je nočem dat ker hočem najprej da sproba drugo zelenjavo in to. In ko sem prišla domov sem videla pri njej na mizi k ma sadje banano k ma odrezan sam en mini košček na vrhu. Ma ona je za sebe nebi tko mal odrezala. Pa ji nisem hotla nič rečt ampak sem pol mojmu povedala pa je hotu it takoj vprašat. Je čist znoru. Sam ga nism pustila ker sm rekla da nočem enga neki obsojat če ne vem. Jo bo pa dones uprašu pa ji bo reku da je kao čudn kaku (čeprav še ni). Je reku da ji bo tolk povedu svoje.   No in tačas ko pišem tale post se je Jan pokakal in kaj je bilo v kakecu - črne nitke.    Ma zdej pa ne vem kaj ji naj rečem da ne bo zamere sam res se mi pa ne zdi prav da kr neki na svojo roko dela. Ma sej bom pustila da moj pride domov pa ji bo on reku.

No sem vas prebrala in pokomentirala sam ste mi pa precej časa vzele.   user posted image Bo pa po mojem tole moj najdalši post do zdaj tko da ne vem kteri se ga bo dalo sploh brati.

no zdej pa še we are sorry. user posted image user posted image za mozillo ker lahko kliknem nazaj in skopiram.

Men bi se čist strgal! user posted image user posted image user posted image Na to sem pa tkooooo alergična, da ne morem povedat. Boljš, da pr men, kej tazga ne probajo, ker bo fajt!

Itak, da preberemo. Ti kar piši romane!

A res? A pr mozilli lahko nazaj kikneš, pa se spet pokaže post???? Jaoooo, dobr, da vem in da sem včer en kilometrski post čist za brezveze skenslala.user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
11.12.2008 13:36:45   
ilatic
Rebeca lex - ČUDOVITE FOTKE!! Tko so luštkani vsi skupaj!!! Joj Tariq bogi! Ampak se mora navadit! Naš je ves srečen če ima kakšno zraven.user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
11.12.2008 13:37:24   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: nanka

ja Majuska pokaži nam vajino poročno sliko.

user posted image

user posted image

Zelo lepo! user posted image Mi je všeč barva kostima.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
11.12.2008 13:38:10   
metuljcek321
hd, Almera in ostale, k ga ponoci srackajouser posted image  za vas vse!

nanka, user posted image   za nov avatar. Srckana miska si postalauser posted image

Tarik, user posted image  za obrat!

Aleksander, user posted image  za glasen smeh ... naj ga bo CIM VEC!

Mah, ja, tolk je novic, da tu in tam kaj uide.

Aha, Anja bo jedla ... si je glihkar zatlacla v usta zmeckan papir - a vasi otroci tudi obozujejo meckanje, trganje, cufanje, zvijanje, slinjenje papirja? Nasa je nora na to! Ajd, gremo zdaj na konkretno hrano ... na mlekija!

porocne slike - od kje so? Kje ste se porocile, punce: Majuska, flower, Blacky? A bo se kaksna gor prilepila? Bo slo potem kot po tekocem traku ... yeeeeees ... Bom ratala nostalgicna in se jaz skocila po CD-jko s temi slikicamiuser posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 11.12.2008 13:39:03 >

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
11.12.2008 13:38:46   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_
user posted image  

iiiiiiiiiiiiiiiii, kako ste luštni. Nisem hotla vsega citirat zaradi dolžine, da ne boste mislile, da mi je samo ta slika všeč. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1823
11.12.2008 13:40:22   
karamela6

Absolutno si zasluži dečko pohvale. Daj pridita k moji Nini - ona zna iz hrbta na trebuh in obratno ne, Tarik pa glih kontra. Si bosta malo pomagala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
   [Brisano sporočilo]
11.12.2008 13:40:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?