|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
11.12.2008 11:46:23   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Anita, Zoja bo defnitivno manekenka!

moj nejc bo. pa ne da bi bil tk fotogeničen. tk rad se spreoblači, tudi po 10x na dan. mami pa nori zraven...user posted image

Zagrozi mu, da boš nov pralni ali pa sušilni stroj iz njegovega denarja, ki ga je od raznih stricov in tet dobil, nabavila. user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
11.12.2008 11:48:13   
Erin
Mi smo kupili pa tako spalno vrečo za našega...

SLIKA

A ni lepa?user posted image

user posted image

Pa na medota kliknite

< Sporočilo je popravil Erin -- 11.12.2008 11:58:28 >

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
11.12.2008 11:49:51   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Ima še katera kakšno idejo za darilo? user posted image  se je namreč danes spomnil, da on že ve, kaj bo hčeri kupil.user posted image in user posted image  dečji me je iz tega izključil in on bo kar sam nekaj. user posted image user posted image user posted image  mislim, saj ne vem kaj naj rečem. Še sedaj upam, da se je hecaluser posted image .

Midva pa nisva Roku ničesar za Miklavža kupila, pa tudi za Božička najbrž ničesar ne bova. user posted image Saj je od drugih nekaj dobil in še bo dobil, midva mu pa itak že ves čas kupujeva reči, ki jih rabi. Se vidi, da je moj gorenjc, pa mal škrtariva. user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
11.12.2008 11:50:44   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

SLIKA

Ful kjut! user posted image Kje si pa to nabavila?

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
11.12.2008 11:51:32   
tinka14
bravo gajka user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
11.12.2008 11:52:41   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Sem poslala mejl direktorju ZD in glavni sestri in zraven pripela slikico prstka. user posted image Zdaj pa, da vidim, če se bo kdo ojunačil in kaj odpisal.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
11.12.2008 11:52:56   
Erin
Zoja Miša - kupi mali tako spalno vrečo kot sem jo jaz...user posted image Bo prekosila kakršnokoli darilo od tvojegauser posted image

Lase si barvam ker nimam več tako lepih bakrenih las ampak take driskaste user posted image user posted image user posted image Pa blond mi bolj pašeuser posted image user posted image

Aja pa jaz mojega splon ne upam dajat na trebušček spat. Dokler se ne bo sposoben sam obrnt ne.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
11.12.2008 11:53:02   
tinka14

moj nejc bo. pa ne da bi bil tk fotogeničen. tk rad se spreoblači, tudi po 10x na dan. mami pa nori zraven...user posted image

Zagrozi mu, da boš nov pralni ali pa sušilni stroj iz njegovega denarja, ki ga je od raznih stricov in tet dobil, nabavila. user posted image

dobra ideja bi bila, če ne bi že zapravla njegovga denarja user posted image
sej mam vse zapisano in bom vse vrnala...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
11.12.2008 11:53:51   
tinka14

SLIKA

ful ful lepa!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
11.12.2008 11:54:10   
anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Ima še katera kakšno idejo za darilo? user posted image  se je namreč danes spomnil, da on že ve, kaj bo hčeri kupil.user posted image in user posted image  dečji me je iz tega izključil in on bo kar sam nekaj. user posted image user posted image user posted image  mislim, saj ne vem kaj naj rečem. Še sedaj upam, da se je hecaluser posted image .

Midva pa nisva Roku ničesar za Miklavža kupila, pa tudi za Božička najbrž ničesar ne bova. user posted image Saj je od drugih nekaj dobil in še bo dobil, midva mu pa itak že ves čas kupujeva reči, ki jih rabi. Se vidi, da je moj gorenjc, pa mal škrtariva. user posted image

mi2 enako, tud jaz spim z Gorenjcem sm že dostkrat povedalauser posted image . In user posted image za pismo v ZD, ti še na 24 ur pošlji, prekleto naše zdravstvo.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
11.12.2008 11:56:53   
gajka

dobra ideja bi bila, če ne bi že zapravla njegovga denarja user posted image
sej mam vse zapisano in bom vse vrnala...

Ampak, da ne boš pol na obresti pozabila! user posted image

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
11.12.2008 11:59:45   
Vilika
Erin - madonca, si bla simpatiš na tisti fotki user posted image Tilenček je pa pravi pozer na fotki v bani user posted image

Božiček - Dedek mraz - mi imamo enega ali pa drugega, kakor nas prime, ne obeh. Naš tamal bo dobil neke kocke pa ne vemče še kaj - je blo za miklavža in krst preveč.

Meni tud mami pravi da zakaj ne dam Vida kdaj na trebuščka spat, baje sva midva z bratcom velikokrat spala tako user posted image . Jaz ga ne upam dat spat na bušija, pa tudi hotel nebi - vedno dviguje glavo pokonci in zelo redko zaspi v naročju.

Gajka - me matra firbec kakšen bo odgovor.

< Sporočilo je popravil Vilika -- 11.12.2008 12:01:28 >

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
11.12.2008 12:00:13   
buhtlčk

Koliko dodatka pa si mu dala?

Prvič 100ml pa zize, pa je spal tri ure. Ob 3h pa 150ml brez joškanja (je imel naštiman 200ml, pa je nehal sam jest), pa je bil čez eno uro fertik. Drgač pa naš poje kolkor hoče. Mislm da ma zdej dobrih 7,5 kg, pol mesca nazaj pa 65 cm. Men so basice zakon pr otročkih :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
11.12.2008 12:02:10   
Erin

SLIKA

Na -bledu v trgovini Sonček(sem vzela edino). Na spletu je nimajo. Sem pa našla to stran, mogoče jo lahko tudi v Slo naročiš:

http://www.cbgonlinestore.com/shop.php?action=show&brand=Me%20to%20You&criterion=type&category=For%20the%20Home&date=&status=ac&order=

Samo da imajo tukaj modrouser posted image

Mogoče jo pa Bledu še dobijo. Lah mojega vprašam...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
11.12.2008 12:02:46   
gajka
Spanje na trebuhu:
Rok zaspi na trebuhu zadnje dni občasno kdaj čez dan, če se pri svojem obračanju v pastirčka kdaj tako močno utrudi, pa ga jaz dovolj hitro nazaj ne obrnem. Ponoči ga pa še vedno najprej položim na bok, pa se sam čez čas vedno na hrbet obrne in na hrbtu potem spi dalje.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
11.12.2008 12:03:42   
anita goitan

SLIKA

Na -bledu v trgovini Sonček(sem vzela edino). Na spletu je nimajo. Sem pa našla to stran, mogoče jo lahko tudi v Slo naročiš:

http://www.cbgonlinestore.com/shop.php?action=show&brand=Me%20to%20You&criterion=type&category=For%20the%20Home&date=&status=ac&order=

Samo da imajo tukaj modrouser posted image

Mogoče jo pa Bledu še dobijo. Lah mojega vprašam...

v Radolci mate tud komisijsko prodajalno, 1x sva bla notr..sam nič kupla, dobiš pa lepo ohranjene stvari

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
11.12.2008 12:04:25   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Koliko dodatka pa si mu dala?

Prvič 100ml pa zize, pa je spal tri ure. Ob 3h pa 150ml brez joškanja (je imel naštiman 200ml, pa je nehal sam jest), pa je bil čez eno uro fertik. Drgač pa naš poje kolkor hoče. Mislm da ma zdej dobrih 7,5 kg, pol mesca nazaj pa 65 cm. Men so basice zakon pr otročkih :)

Meni tudi.user posted image user posted image user posted image user posted image Samo gube je težje čistituser posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
11.12.2008 12:05:39   
Erin

v Radolci mate tud komisijsko prodajalno, 1x sva bla notr..sam nič kupla, dobiš pa lepo ohranjene stvari

Ja mamo ja. Samo nisem bla še velikokrat tam... bom pa šlauser posted image Majo lepe stvari

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
11.12.2008 12:05:55   
buhtlčk

Sem poslala mejl direktorju ZD in glavni sestri in zraven pripela slikico prstka. user posted image Zdaj pa, da vidim, če se bo kdo ojunačil in kaj odpisal.

odlično, bravo mami

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
11.12.2008 12:09:59   
Erin
-------------------------..............         ffffffffffffffff              fdc xsfccccccccccccccccccccccccccccccccccccccffffffxxxxyy

to vam pa Tilen sporočauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
11.12.2008 12:11:50   
andrejaboris
Jutro!

Naša noč spet katastrofa. Enej se je zbujal na 1 uro in vsakič sem bla budna najmanj pol ure. Nekaj ga je zvijalo in malo se je nalezo od mene in sem jezna ko user posted image . SEm pa totalno nenaspanna, saj je bil moj dragi v nočni in mi ni mogo pomagat. Hvala bogu je vsaj Lan spal od 21.30 pa do 7.30, ko sem ga zbudla za va vrtec.

Grem prebrat, kaj ste napisale in se malo razvedrit.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
11.12.2008 12:13:14   
Nejka23
Punce pozdravljene!
Saj vem,da me ne boste vec resno jemale,ko se javim na vsake kvatre :(
Najprej opravicilo za srecanje - pomesala sem datume, sem imela ravno posvetovalnico z Jakatom...Potem pa smo kar naprej nekaj bolni - ta vecja,ko je v vrtcu,bogica...
Trenutno je se v bolnici,danes so jo odklopili z infuzije, v vrtcu je staknila neki virozo z bruhanjem,mi je dehidrirala v 3 urah...Doma pa sem z Jakom,ki mi je ponoci ornk bruhal ob 4h,pa se potem ob 8 malo,po dojenju vse, zdej pa se je ob 10 najedel in do sedaj je ok.
Z zivci sem cist na koncu,samo jocem se...user posted image user posted image user posted image Upam,da mi ne zmanjka mleka...Moz je zraven hcerkice,jaz pa doma s tamalim....Grozljivka....
Upam,da ste vi zdravi,ne uspem vse prebrat...Oziroma preberem,potem pa zmanjka casa za kaksen komentar user posted image
Drugace pa z Jakom hodiva 1x tedensko v razvojno,se tako nazaj zateguje,pa je ze bolje...Pa za rota virus smo ga cepili prvo dozo...Dojiva se nekje n a3 urce,edin ponoci ne vem kaj mu je...Zadnje case se zbudi ze okoli 23h,potem pa naprej na 2 uri...Pa sej bo,samo da bi bil zdrav!!!!
Vsem skupaj posiljam lepe,ceprav dezevne pozdravcke....

Aha, pr 3 mes je bil dolg 60 cm intezek6780g,nekaj takega...

Lp, Nejka

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
11.12.2008 12:15:33   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

tejkaz... user posted image user posted image  Si preživela naša neumne ceste. Kje po so tvoji starši v Velenju?

Šentilj. Oglasi se kaj na kavici. Drugače grem pa jutri malo v šoping v Velenje in se lahko kaj zmeniva? In Gajka? In še katera velenjčanka?

Cesta iz Polzele proti Šentilju je pa res vsak teden hujša. Groza, no. A je ne bo Janša nič popravil? Bom šla raje drugič čez Sevčnik, tam je vsaj nova cesta.

Erin, Vilika, Anita, Neža, same lepotce imate. Sam naš je pa res suhec proti vašim.

Gajka user posted image za mail. Sporoči, če bodo kaj odpisali.

Nič, grem naprej delat.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
11.12.2008 12:16:49   
matejchi

to mi deli... a je kakšna luna, jaz sem se tudi zadnjič v MB z eno zapela.. zaradi parkinga.. mal manjkalo pa bi mi začela po avtu zbijat.. jaz pa čisto mirna, samo na koncu sem skoraj zmrznila... pa še mama me je klicala, ker sem ji tamalo pustila, da jo je gor nesla, jaz sem šla pa parking iskat, pa sem dva kroga naredila in nič, pol pa parkiram, v tistem pa ena teta pride pa pravi če sem tam doma, pol sem še mojega klicala, če lahko parkiram tam, gleda na to, da ni table za prepoved in označen parkirni prostor... v glavnem potem smo se zmenili, sem avto tam pustila, teta ga je pa na X parkirala.. če bi bila prepoved bi ga valda umaknila.. pa še s pajkom pa hišnikom mi je neki grozila.. živa groza.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
11.12.2008 12:17:06   
tejkaz
Nejka user posted image ubožica. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?