Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 11.12.2008 11:46:23
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Anita, Zoja bo defnitivno manekenka! moj nejc bo. pa ne da bi bil tk fotogeničen. tk rad se spreoblači, tudi po 10x na dan. mami pa nori zraven... Zagrozi mu, da boš nov pralni ali pa sušilni stroj iz njegovega denarja, ki ga je od raznih stricov in tet dobil, nabavila.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 11.12.2008 11:48:13
|
|
|
|
Erin
|
Mi smo kupili pa tako spalno vrečo za našega... SLIKA A ni lepa? Pa na medota kliknite
< Sporočilo je popravil Erin -- 11.12.2008 11:58:28 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 11.12.2008 11:49:51
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Ima še katera kakšno idejo za darilo? se je namreč danes spomnil, da on že ve, kaj bo hčeri kupil. in dečji me je iz tega izključil in on bo kar sam nekaj. mislim, saj ne vem kaj naj rečem. Še sedaj upam, da se je hecal . Midva pa nisva Roku ničesar za Miklavža kupila, pa tudi za Božička najbrž ničesar ne bova. Saj je od drugih nekaj dobil in še bo dobil, midva mu pa itak že ves čas kupujeva reči, ki jih rabi. Se vidi, da je moj gorenjc, pa mal škrtariva.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 11.12.2008 11:50:44
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Mi smo kupili pa tako spalno vrečo za našega... SLIKA A ni lepa? Ful kjut! Kje si pa to nabavila?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 11.12.2008 11:51:32
|
|
|
|
tinka14
|
bravo gajka
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 11.12.2008 11:52:41
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Sem poslala mejl direktorju ZD in glavni sestri in zraven pripela slikico prstka. Zdaj pa, da vidim, če se bo kdo ojunačil in kaj odpisal.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 11.12.2008 11:52:56
|
|
|
|
Erin
|
Zoja Miša - kupi mali tako spalno vrečo kot sem jo jaz... Bo prekosila kakršnokoli darilo od tvojega Lase si barvam ker nimam več tako lepih bakrenih las ampak take driskaste Pa blond mi bolj paše Aja pa jaz mojega splon ne upam dajat na trebušček spat. Dokler se ne bo sposoben sam obrnt ne.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 11.12.2008 11:53:02
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Anita, Zoja bo defnitivno manekenka! moj nejc bo. pa ne da bi bil tk fotogeničen. tk rad se spreoblači, tudi po 10x na dan. mami pa nori zraven... Zagrozi mu, da boš nov pralni ali pa sušilni stroj iz njegovega denarja, ki ga je od raznih stricov in tet dobil, nabavila. dobra ideja bi bila, če ne bi že zapravla njegovga denarja sej mam vse zapisano in bom vse vrnala...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 11.12.2008 11:53:51
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Mi smo kupili pa tako spalno vrečo za našega... SLIKA A ni lepa? ful ful lepa!!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 11.12.2008 11:54:10
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Ima še katera kakšno idejo za darilo? se je namreč danes spomnil, da on že ve, kaj bo hčeri kupil. in dečji me je iz tega izključil in on bo kar sam nekaj. mislim, saj ne vem kaj naj rečem. Še sedaj upam, da se je hecal . Midva pa nisva Roku ničesar za Miklavža kupila, pa tudi za Božička najbrž ničesar ne bova. Saj je od drugih nekaj dobil in še bo dobil, midva mu pa itak že ves čas kupujeva reči, ki jih rabi. Se vidi, da je moj gorenjc, pa mal škrtariva. mi2 enako, tud jaz spim z Gorenjcem sm že dostkrat povedala . In za pismo v ZD, ti še na 24 ur pošlji, prekleto naše zdravstvo.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 11.12.2008 11:56:53
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Anita, Zoja bo defnitivno manekenka! moj nejc bo. pa ne da bi bil tk fotogeničen. tk rad se spreoblači, tudi po 10x na dan. mami pa nori zraven... Zagrozi mu, da boš nov pralni ali pa sušilni stroj iz njegovega denarja, ki ga je od raznih stricov in tet dobil, nabavila. dobra ideja bi bila, če ne bi že zapravla njegovga denarja sej mam vse zapisano in bom vse vrnala... Ampak, da ne boš pol na obresti pozabila!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 11.12.2008 11:59:45
|
|
|
|
Vilika
|
Erin - madonca, si bla simpatiš na tisti fotki Tilenček je pa pravi pozer na fotki v bani Božiček - Dedek mraz - mi imamo enega ali pa drugega, kakor nas prime, ne obeh. Naš tamal bo dobil neke kocke pa ne vemče še kaj - je blo za miklavža in krst preveč. Meni tud mami pravi da zakaj ne dam Vida kdaj na trebuščka spat, baje sva midva z bratcom velikokrat spala tako . Jaz ga ne upam dat spat na bušija, pa tudi hotel nebi - vedno dviguje glavo pokonci in zelo redko zaspi v naročju. Gajka - me matra firbec kakšen bo odgovor.
< Sporočilo je popravil Vilika -- 11.12.2008 12:01:28 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 11.12.2008 12:00:13
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Koliko dodatka pa si mu dala? Prvič 100ml pa zize, pa je spal tri ure. Ob 3h pa 150ml brez joškanja (je imel naštiman 200ml, pa je nehal sam jest), pa je bil čez eno uro fertik. Drgač pa naš poje kolkor hoče. Mislm da ma zdej dobrih 7,5 kg, pol mesca nazaj pa 65 cm. Men so basice zakon pr otročkih :)
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 11.12.2008 12:02:46
|
|
|
|
gajka
|
Spanje na trebuhu: Rok zaspi na trebuhu zadnje dni občasno kdaj čez dan, če se pri svojem obračanju v pastirčka kdaj tako močno utrudi, pa ga jaz dovolj hitro nazaj ne obrnem. Ponoči ga pa še vedno najprej položim na bok, pa se sam čez čas vedno na hrbet obrne in na hrbtu potem spi dalje.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 11.12.2008 12:04:25
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk IZVIRNO SPOROČILO: Erin Koliko dodatka pa si mu dala? Prvič 100ml pa zize, pa je spal tri ure. Ob 3h pa 150ml brez joškanja (je imel naštiman 200ml, pa je nehal sam jest), pa je bil čez eno uro fertik. Drgač pa naš poje kolkor hoče. Mislm da ma zdej dobrih 7,5 kg, pol mesca nazaj pa 65 cm. Men so basice zakon pr otročkih :) Meni tudi. Samo gube je težje čistit
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 11.12.2008 12:05:39
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan v Radolci mate tud komisijsko prodajalno, 1x sva bla notr..sam nič kupla, dobiš pa lepo ohranjene stvari Ja mamo ja. Samo nisem bla še velikokrat tam... bom pa šla Majo lepe stvari
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 11.12.2008 12:05:55
|
|
|
|
buhtlčk
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Sem poslala mejl direktorju ZD in glavni sestri in zraven pripela slikico prstka. Zdaj pa, da vidim, če se bo kdo ojunačil in kaj odpisal. odlično, bravo mami
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 11.12.2008 12:09:59
|
|
|
|
Erin
|
-------------------------.............. ffffffffffffffff fdc xsfccccccccccccccccccccccccccccccccccccccffffffxxxxyy to vam pa Tilen sporoča
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 11.12.2008 12:11:50
|
|
|
|
andrejaboris
|
Jutro! Naša noč spet katastrofa. Enej se je zbujal na 1 uro in vsakič sem bla budna najmanj pol ure. Nekaj ga je zvijalo in malo se je nalezo od mene in sem jezna ko . SEm pa totalno nenaspanna, saj je bil moj dragi v nočni in mi ni mogo pomagat. Hvala bogu je vsaj Lan spal od 21.30 pa do 7.30, ko sem ga zbudla za va vrtec. Grem prebrat, kaj ste napisale in se malo razvedrit.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 11.12.2008 12:13:14
|
|
|
|
Nejka23
|
Punce pozdravljene! Saj vem,da me ne boste vec resno jemale,ko se javim na vsake kvatre :( Najprej opravicilo za srecanje - pomesala sem datume, sem imela ravno posvetovalnico z Jakatom...Potem pa smo kar naprej nekaj bolni - ta vecja,ko je v vrtcu,bogica... Trenutno je se v bolnici,danes so jo odklopili z infuzije, v vrtcu je staknila neki virozo z bruhanjem,mi je dehidrirala v 3 urah...Doma pa sem z Jakom,ki mi je ponoci ornk bruhal ob 4h,pa se potem ob 8 malo,po dojenju vse, zdej pa se je ob 10 najedel in do sedaj je ok. Z zivci sem cist na koncu,samo jocem se... Upam,da mi ne zmanjka mleka...Moz je zraven hcerkice,jaz pa doma s tamalim....Grozljivka.... Upam,da ste vi zdravi,ne uspem vse prebrat...Oziroma preberem,potem pa zmanjka casa za kaksen komentar Drugace pa z Jakom hodiva 1x tedensko v razvojno,se tako nazaj zateguje,pa je ze bolje...Pa za rota virus smo ga cepili prvo dozo...Dojiva se nekje n a3 urce,edin ponoci ne vem kaj mu je...Zadnje case se zbudi ze okoli 23h,potem pa naprej na 2 uri...Pa sej bo,samo da bi bil zdrav!!!! Vsem skupaj posiljam lepe,ceprav dezevne pozdravcke.... Aha, pr 3 mes je bil dolg 60 cm intezek6780g,nekaj takega... Lp, Nejka
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 11.12.2008 12:15:33
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 tejkaz... Si preživela naša neumne ceste. Kje po so tvoji starši v Velenju? Šentilj. Oglasi se kaj na kavici. Drugače grem pa jutri malo v šoping v Velenje in se lahko kaj zmeniva? In Gajka? In še katera velenjčanka? Cesta iz Polzele proti Šentilju je pa res vsak teden hujša. Groza, no. A je ne bo Janša nič popravil? Bom šla raje drugič čez Sevčnik, tam je vsaj nova cesta. Erin, Vilika, Anita, Neža, same lepotce imate. Sam naš je pa res suhec proti vašim. Gajka za mail. Sporoči, če bodo kaj odpisali. Nič, grem naprej delat.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 11.12.2008 12:16:49
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Sem poslala mejl direktorju ZD in glavni sestri in zraven pripela slikico prstka. Zdaj pa, da vidim, če se bo kdo ojunačil in kaj odpisal. to mi deli... a je kakšna luna, jaz sem se tudi zadnjič v MB z eno zapela.. zaradi parkinga.. mal manjkalo pa bi mi začela po avtu zbijat.. jaz pa čisto mirna, samo na koncu sem skoraj zmrznila... pa še mama me je klicala, ker sem ji tamalo pustila, da jo je gor nesla, jaz sem šla pa parking iskat, pa sem dva kroga naredila in nič, pol pa parkiram, v tistem pa ena teta pride pa pravi če sem tam doma, pol sem še mojega klicala, če lahko parkiram tam, gleda na to, da ni table za prepoved in označen parkirni prostor... v glavnem potem smo se zmenili, sem avto tam pustila, teta ga je pa na X parkirala.. če bi bila prepoved bi ga valda umaknila.. pa še s pajkom pa hišnikom mi je neki grozila.. živa groza.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 11.12.2008 12:17:06
|
|
|
|
tejkaz
|
Nejka ubožica.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?