|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
11.12.2008 9:28:25   
dajamaja

Zarja, lepo sprejmi deco in ogrej jih tako, da bodo ostali še nadaljne mesece pri tebi user posted image

Mojsonček, lepe novice ob pregledu user posted image

Shuka, ene ne morejo prehvalit akupunkture za neboleč porod. Mogoče ne bi bilo švoh poskusit.

Ostalim pozdravček in ne dovolite, da vas vreme potlači user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
11.12.2008 10:42:47   
Reby
Pupike moje zlate, mi ni dalo miru in nardila sem testek, ki je pokazal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Tako sem vesela, sploh ne morem verjeti!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
11.12.2008 10:50:38   
gigi1
Reby TO MI DELI user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Juhuu! Danes je pa spet en srečen dan user posted image  user posted image  user posted image

Bumo hitro povej, kaj si nalulala ti polulanka ti user posted image . Te mam na sumu, da že veš in nas malo vlečeš user posted image

Kruce a se motim, al nam je včeraj Krucica par besed namenila?

Zarja mislim nate in tvoje pikice. Dobro opravite user posted image  user posted image  user posted image

Mojsonček ti lepo pozdravi svojo pikico user posted image

Pupike drage vsem en lep dan.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
11.12.2008 10:51:50   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Pupike moje zlate, mi ni dalo miru in nardila sem testek, ki je pokazal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Tako sem vesela, sploh ne morem verjeti!!!

Saj sem vedla, da moram pridet mal čekirat na RR.

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee... To mi deli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj današnji dan, ki je samo tvoj.
In pa lepo in zdravo nosečnost ti želim.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
11.12.2008 11:01:38   
pika.po

Reby user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Oh, kok fino. Še ena srečka nosečka! Bravo pupa! Sem ful vesela zate!
Je tko lepo videt seznamček nosečk, ki se daljša!

Lepo in mirno nosečnost in vse dobro!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
11.12.2008 11:03:21   
pika.po
Za Bumo mam pa tudi jaz občutek, da že ve da je srečka user posted image .

Pa je modro tiho in malo testira našo potrpežljivost. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pika.po -- 11.12.2008 11:04:26 >

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
11.12.2008 11:04:48   
sonček33
Reby -jupi jupi ja.... pa je dan postal sončen...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
11.12.2008 11:06:54   
netka34

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
11.12.2008 11:08:53   
netka34
Sonček zlati, a ti bereš rr po diagonali, d si salila moj post?? Pa po moje ne sam enga, ampak še kakega prej. Pol pa mislš, d te ignor.....cccuser posted image

Maš ZS!!user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
11.12.2008 11:21:02   
Bumo
Reby user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
11.12.2008 11:28:13   
Shuka
Reby - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravooooooooo

In še sporočam, da naša draga Zarja že greje dva  eskimčka    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
11.12.2008 11:28:42   
Goldy
reby - krasno, čestitke tudi tebi. user posted image  Pa se vas bo nabralo nekaj v tem prazničnem decembru.user posted image

Zdaj pa še bumo čakamo!user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu netka34)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
11.12.2008 11:29:34   
ledenka

user posted image user posted image user posted image  čestiiiitaaaam! ti želim kar najlepših 8 mesecev, brez kakih težav!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
11.12.2008 11:29:44   
Zvezdica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
11.12.2008 11:30:48   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Reby - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravooooooooo

In še sporočam, da naša draga Zarja že greje dva  eskimčka    user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

Jeeee . Super zarči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In tebi reby še enkrat.... Kako hitro se lep dan nardiuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
11.12.2008 11:31:41   
ledenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   suuupeeer!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
11.12.2008 11:31:53   
gigi1

A že? Ni rekla ob 14ih? BRAVOOOO!!!! Naj jih greje še skor 9 mesecev user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 11.12.2008 11:32:25 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
11.12.2008 11:32:24   
ledenka
zvezdica, nama bo ratalo prit do kafeta pred božičem? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
11.12.2008 11:35:38   
Bumo
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   suuupeeer!

user posted image user posted image user posted image  se podpišem še pod tole, bravo!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
11.12.2008 11:37:14   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Reby user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdaj nas boš pa ti razveselila?

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
11.12.2008 11:37:49   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image user posted image user posted image  se podpišem še pod tole, bravo!!

Bravo Zarja za pingija!!!!

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
11.12.2008 11:39:14   
pika.po

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarja bravo za eskimčka!
Zdaj pa pridno gret in se cartat,
deal z Božičkom maš pa itak že narejen tako, da ni panike. user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
11.12.2008 11:40:46   
Kruce Fiks
Dobro jutro! Shuka hvala za koffi! Vas lepo prosim da ne preziravate s postrežbo, sicer se boste razvadile, jaz pa ga zjutraj res nimam časa.....

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Kruce a se motim, al nam je včeraj Krucica par besed namenila?

Motiš se, pojma nima kak se tu gor pride!user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
11.12.2008 11:48:14   
sabsa
Čestitke Shadow in Reby za user posted image user posted image . Dobili sta najlepše darilo, kar sta si ga želeli, ne? Super. Sedaj pa veselo praznujta in se veselita nosečnosti.

Zarjica kako si? Držim pesti, da tokrat uspe. Mora. Sedaj si pa zares že ti na vrsti, da postaneš nosečka. Rezultate bi morala izvedeti kmalu po božiču, ne? Bomo vse držale pesti, da ti DEDEK MRAZ tokrat prinese user posted image . Velja?

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
11.12.2008 11:49:07   
mismis
Danes pa dobre novičke kar letijo.

Bravo Reby user posted image user posted image user posted image , lepo se cartajte še naslednjih 8 mesecev user posted image user posted image user posted image

Zarja, tudi tebi čestitke za dva pingvina, lepu ju cartaj in grej, da bo čez 14 dni PLUSEK user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?