nana35
|
Dobro jutro. dašabina,kako bodo izgledale voščilnice?Prosim za idejo!Kaka slikica bi bila dobrodošla. muzika,sem pogledala skozi okno,pa ne da sem videla dež,to itak,pač pa če je moj dragi pustil avto doma in vzel golfa,pa sem videla že ključe v ključavnici,tako da prideva ja.No,se vidiva.Mi je pa že martinca sporočila uro. Pa pozno prideš na RR,ko že vse izginemo pred TV-je,pod tuše...spat... klepetka,seveda super da dobiš še pol leta iz borze,pa saj to je normalno.Mislim pa,da če imaš več kot 10 let delovne dobe,da dobivaš potem 9 mesecev.Službo boš pa v tem času že našla,to verjamem. aaaaaaa,lepo žabico imaš,pozabila si mogoče samo še nekaj svojih podatkov. Mi smo tudi plavali v fredovem obroču,pa ga Klemen ni preveč maral.Je pa bila tvoja žabica res kar težka in velika pri porodu. mala pikica,pa nam zaupaj kako in kdo je povečal družino?Da čestitamo...no,če želiš pač. No,pa lep dan,čeprav pri nas dežuje že od noči,upam,da ne bo kje kakšnih poplav.Klemen je spančkal lepo,2x se je zbudil za čaj in dudo,sem pa zadovoljna z nočjo.Pa zjutraj je tudi potegnil vsaj do 7.15.To je dolgo,glede na to,da smo velikokrat že ob 5.30 ali 7h gor in plazimo po postelji.