Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:05:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Si me pa spomnila na enega veterinarja, ki je hodil teti zdravit živino. On je obvezno spil nekaj ko je prišel in preden je šel v hlev. Pil pa je šnops s čajem. In to je bilo več kot deci šnopsa, ostalo pa čaj. Kako je zdravil pri 5-ti hiši nimam pojma. Je pa bil tak kronik, da ga je že kar nekaj nesel. O, hudo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:05:20
|
|
|
|
jana81
|
ups špelin@ nisem te hotla izdat, sej barve pa nisem povedla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:05:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jezus, kasso, pazi nase!!!!!!!!!!! jana81, ti pa si res tako suha, saj je tudi na sliki zgledalo tako, ampak v živo se še bolj vidi Aja, sem gledala in imamo od City centra v CE do doma 35 minut Za Nejčka Tole sem prej pisala, ampak nisem uspela dokončat: jana81, tvoja nova frizura je res super Za prevoz 20.12. se bova pa še zmenili, ok? Da vidim, kako se bodo stvari obrnile Toliko, da veste: v H&M sem Gregcu končno kupila primerno kapo, da revež ne bo več punčka Skye, welcome back Priznam, da sem te dostikrat brala na "Dvojčkih" Dve krasni bejbi imaš Toliko ste načvekale, da niti ne vem, kaj naj bi sploh komentirala... In kakšno kapico je Gregi dobil? Boš videla čez slabe 3 tedne A v živo? Prihajate v Prekmurje?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:06:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Čveke moje, jz vas zapuščam in grem Manci spalnico družbo delat. Pa še mojega tavčjega otroka moram zbudit je spet zaspal pred TVjem, ko je gledal fuzbal Me prav zanima, kaj bo reku? NOČKO
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:06:18
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jezus, kasso, pazi nase!!!!!!!!!!! jana81, ti pa si res tako suha, saj je tudi na sliki zgledalo tako, ampak v živo se še bolj vidi Aja, sem gledala in imamo od City centra v CE do doma 35 minut Za Nejčka bom rekla najprej hvala in potem še enako tudi ti. Gregi je dobil eno tako lepo pleteno kapico, sam revež je začel nabirat ko me je videl.. Bil je že siten kot driska
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:06:41
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Čveke moje, jz vas zapuščam in grem Manci spalnico družbo delat. Pa še mojega tavčjega otroka moram zbudit je spet zaspal pred TVjem, ko je gledal fuzbal Me prav zanima, kaj bo reku? NOČKO Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:06:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A v živo? Prihajate v Prekmurje? Ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:06:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Čveke moje, jz vas zapuščam in grem Manci spalnico družbo delat. Pa še mojega tavčjega otroka moram zbudit je spet zaspal pred TVjem, ko je gledal fuzbal Me prav zanima, kaj bo reku? NOČKO Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:07:34
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A v živo? Prihajate v Prekmurje? Ja končno bom imela priložnost spoznati eno izmed majčic
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:07:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Čveke moje, jz vas zapuščam in grem Manci spalnico družbo delat. Pa še mojega tavčjega otroka moram zbudit je spet zaspal pred TVjem, ko je gledal fuzbal Me prav zanima, kaj bo reku? NOČKO Jaz pridem gor, ti pa zbežiš spat Nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:07:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hvala bogu da mi imamo samo eno zbujanje ker se jaz isto ful matram da nazaj zaspim. Če Emilija je prvič okrog 2 ali3 jaz včasih po eno uro al pa več ne morem zaspat. Kako je potem šele tebi ko se Gal zbuja tako pogosto. Kaj si ti tudi premalo ali preveč utrujena, da ne moreš zaspat nazaj? Kaj pa vem. Čakam da ona zaspi v tem času se jaz popolnoma zbudim in potem mi grejo po glavi najrazličnejše misli in je že ena ura naokrog. Jaz zaspim nazaj kot da bi me kdo ubil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:07:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jezus, kasso, pazi nase!!!!!!!!!!! jana81, ti pa si res tako suha, saj je tudi na sliki zgledalo tako, ampak v živo se še bolj vidi Aja, sem gledala in imamo od City centra v CE do doma 35 minut Za Nejčka bom rekla najprej hvala in potem še enako tudi ti. Gregi je dobil eno tako lepo pleteno kapico, sam revež je začel nabirat ko me je videl.. Pa saj nisi tako grozna.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:07:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Aja to . Ravno se bašem z banano in vanilijevim sladoledom in čez sem prelila čokoladni preliv. Mmm, kako hranljivo in dietno Joj kake lušte mi ti delaš Pripravi si še ti, boš videla, da boš jutri za 0,5 kg težja Če pa nimam sladoledaaaaa . Se pa bašem z napolitankami Še boljše, pa več moraš spat. Saj bom šla danes tudi prej . Saj ko bo Gal ponoči imel daljše runde bo boljše. Čez dan ima pa tudi ta kratke rundice in si redkokdaj lahko privoščim kake pol urce Pa ponoči je najbolj važno. Tisto čez dan že preguraš, če se ponoči naspiš. Ja zvečer najprej ne morem takoj zaspati, potem ob enih imam že ta prvi alarm, po katerem se spet mučim, ker ne morem zaspati, pa potem okrog treh/štirih, pa okrog šestih.. Hvala bogu da mi imamo samo eno zbujanje ker se jaz isto ful matram da nazaj zaspim. Če Emilija je prvič okrog 2 ali3 jaz včasih po eno uro al pa več ne morem zaspat. Kako je potem šele tebi ko se Gal zbuja tako pogosto. Kaj si ti tudi premalo ali preveč utrujena, da ne moreš zaspat nazaj? Mislim, da gre za preutrujenost Pa tudi zdaj, ko bom šla spat se bom sigurno še premetavala 45 minut preden me zmanjka. In potem mi gre na živce, če dragi (ki zaspi v dveh minutah!!!) zraven mene smrči in še dalj časa ne morem zaspati. Za pop... Jaz takoj zaspim. Me pa tudi jezi, da moj zaspi pred mano če jaz ne morem. Nazadnje se je to zgodilo ko sem bila še . Hb.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:08:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Čveke moje, jz vas zapuščam in grem Manci spalnico družbo delat. Pa še mojega tavčjega otroka moram zbudit je spet zaspal pred TVjem, ko je gledal fuzbal Me prav zanima, kaj bo reku? NOČKO Tale fuzbal je pa res zanimiv.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:08:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Čveke moje, jz vas zapuščam in grem Manci spalnico družbo delat. Pa še mojega tavčjega otroka moram zbudit je spet zaspal pred TVjem, ko je gledal fuzbal Me prav zanima, kaj bo reku? NOČKO mojga sploh še ni doma...je šel na poker Nejc je HB zaspal na zizi, ob oo ga morem pa tak zbudit za antibiotik
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:08:10
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jezus, kasso, pazi nase!!!!!!!!!!! jana81, ti pa si res tako suha, saj je tudi na sliki zgledalo tako, ampak v živo se še bolj vidi Aja, sem gledala in imamo od City centra v CE do doma 35 minut Za Nejčka bom rekla najprej hvala in potem še enako tudi ti. Gregi je dobil eno tako lepo pleteno kapico, sam revež je začel nabirat ko me je videl.. Bil je že siten kot driska sam da se ni mene ustrašu..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:08:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A v živo? Prihajate v Prekmurje? Ja Mi pa februarja pridrajsamo, tokrat mi ne uideš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:09:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A v živo? Prihajate v Prekmurje? Ja končno bom imela priložnost spoznati eno izmed majčic Saj sem ti obljubila, da pridem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:09:17
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jezus, kasso, pazi nase!!!!!!!!!!! jana81, ti pa si res tako suha, saj je tudi na sliki zgledalo tako, ampak v živo se še bolj vidi Aja, sem gledala in imamo od City centra v CE do doma 35 minut Za Nejčka bom rekla najprej hvala in potem še enako tudi ti. Gregi je dobil eno tako lepo pleteno kapico, sam revež je začel nabirat ko me je videl.. Pa saj nisi tako grozna. jah upam da ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:09:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Čveke moje, jz vas zapuščam in grem Manci spalnico družbo delat. Pa še mojega tavčjega otroka moram zbudit je spet zaspal pred TVjem, ko je gledal fuzbal Me prav zanima, kaj bo reku? NOČKO mojga sploh še ni doma...je šel na poker Nejc je HB zaspal na zizi, ob oo ga morem pa tak zbudit za antibiotik Jaz sem pa moji čisto počasi špricala v usta z brizgo in je mljackala v spanju in se sploh ni prebudila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:09:53
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A v živo? Prihajate v Prekmurje? Ja Mi pa februarja pridrajsamo, tokrat mi ne uideš. U superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrca
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:10:31
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka A v živo? Prihajate v Prekmurje? Ja končno bom imela priložnost spoznati eno izmed majčic Saj sem ti obljubila, da pridem Aha, se še spomnim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:10:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Jezus, kasso, pazi nase!!!!!!!!!!! jana81, ti pa si res tako suha, saj je tudi na sliki zgledalo tako, ampak v živo se še bolj vidi Aja, sem gledala in imamo od City centra v CE do doma 35 minut Za Nejčka bom rekla najprej hvala in potem še enako tudi ti. Gregi je dobil eno tako lepo pleteno kapico, sam revež je začel nabirat ko me je videl.. Pa saj nisi tako grozna. jah upam da ne malo te moram hecat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:10:52
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Čveke moje, jz vas zapuščam in grem Manci spalnico družbo delat. Pa še mojega tavčjega otroka moram zbudit je spet zaspal pred TVjem, ko je gledal fuzbal Me prav zanima, kaj bo reku? NOČKO mojga sploh še ni doma...je šel na poker Nejc je HB zaspal na zizi, ob oo ga morem pa tak zbudit za antibiotik Jaz sem pa moji čisto počasi špricala v usta z brizgo in je mljackala v spanju in se sploh ni prebudila. dobra ideja, bom jutri šla po brizgo, hvala ti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 22:11:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Čveke moje, jz vas zapuščam in grem Manci spalnico družbo delat. Pa še mojega tavčjega otroka moram zbudit je spet zaspal pred TVjem, ko je gledal fuzbal Me prav zanima, kaj bo reku? NOČKO mojga sploh še ni doma...je šel na poker Nejc je HB zaspal na zizi, ob oo ga morem pa tak zbudit za antibiotik Jaz sem pa moji čisto počasi špricala v usta z brizgo in je mljackala v spanju in se sploh ni prebudila. dobra ideja, bom jutri šla po brizgo, hvala ti Ta nasvet si bom pa tudi jaz zapomnila.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?