|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3. del
10.12.2008 21:47:02   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: helimaša

tasa mi je znano....mi smo bli tud trije.....pa smo se zmer kregal pa tepl....pa še tamala sm bla jst.....pa 2 starejša brata....pol veš da sm bla zmer boga....k sta meščipala.....user posted image user posted image sej z leti je to vse drgačččč......je ful lepo....k je tista bratska povezanost med nami.....prov fletnuser posted image
user posted image user posted image user posted image
pri nas je blo kontra-jaz pa dva mlajša brata eden je bil 5,drugi pa je 10.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 251
10.12.2008 21:49:08   
helimaša
dec prav da pride čez 20 minut.....tko da lahko začnem počas prpravlat za jest.....sicer sm pa jst zdele kilo mandarin pojedla in sm čist nažrta....bi mogla it mal laufat da gre to mal vn....

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 252
10.12.2008 21:51:48   
felix7
moj mož pravi, da naj vse marčevke povabim na pico, jo bo on spekel user posted image  ampak on to smrtno resno, zdej je kr naenkrat ugotovil, da to sploh ni tako težko, naredi lepo testo in mu res rata izvrstna pica. Tko da če ste za stvar, evo, se dobimo pri nas user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 253
10.12.2008 21:52:05   
helimaša
a kira hod kej na masažo al pa tko mal kozmetičarki....k ma glih preveč dnarja....jst sm študirala da bi šla enkrat januarja mal na depilacijo.....mal bi se razvajala.....drug tedn grem še enkrat frizerju pol pa po mojem do poroda ne več.....sm še glavo pratuser posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 254
10.12.2008 21:52:22   
tasa_m

pa saj ni čudno da mam jaz cuker na višku če pa že ko tu berem se samo o hrani menimo. Pol pa mi cuker sam narašča user posted image user posted image (nekdo mora zdaj bit kriv).

Sem že prav spretna s to iglo. Če bi si kira rada sladkor zmerla naj kr pride..Če bo mela boljše rezultate bom kr njene not napisala user posted image user posted image
Očitno mam sam pred obroki sladkor povišan, po obroku pa je čist vredu. Kolko je prej previsok je zdaj tolk nizek, tak da sem v neki normali..user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 255
10.12.2008 21:52:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

moj mož pravi, da naj vse marčevke povabim na pico, jo bo on spekel user posted image  ampak on to smrtno resno, zdej je kr naenkrat ugotovil, da to sploh ni tako težko, naredi lepo testo in mu res rata izvrstna pica. Tko da če ste za stvar, evo, se dobimo pri nas user posted image
naj začne kr pečt,ker smo same lačne punceuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 256
10.12.2008 21:53:48   
helimaša
felix no problem....jst lahko v nedelo k bomo šli po mojem glih k mojim na obisk.....tko da pol lahko pa ti prideš k men k boš šla pa iz službe al pa k tojimuser posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 257
10.12.2008 21:53:49   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

pa saj ni čudno da mam jaz cuker na višku če pa že ko tu berem se samo o hrani menimo. Pol pa mi cuker sam narašča user posted image user posted image (nekdo mora zdaj bit kriv).

Sem že prav spretna s to iglo. Če bi si kira rada sladkor zmerla naj kr pride..Če bo mela boljše rezultate bom kr njene not napisala user posted image user posted image
Očitno mam sam pred obroki sladkor povišan, po obroku pa je čist vredu. Kolko je prej previsok je zdaj tolk nizek, tak da sem v neki normali..user posted image

user posted image user posted image user posted image  sladko si privošči sam v virtuali,pa bo okuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 258
10.12.2008 21:54:32   
spps

a kira hod kej na masažo al pa tko mal kozmetičarki....k ma glih preveč dnarja....jst sm študirala da bi šla enkrat januarja mal na depilacijo.....mal bi se razvajala.....drug tedn grem še enkrat frizerju pol pa po mojem do poroda ne več.....sm še glavo pratuser posted image user posted image
ni cajta,ker potem ne bi bila na tekočem kaj se dogaja na RRuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 259
10.12.2008 21:54:58   
tasa_m

jaz sem htela na masažo pa mi je Dr. zarad križa prepovedala user posted image bom jo jutri še enkrat vprašala, če je  prejšni mesec ziher mislila, da ne smem it user posted image user posted image
Mene bo tud ju3 mami pobarvala. Sem šla menjat barvo iz temno rdečo v čist sv.rdečo user posted image mojga bo verjetno v petek tak kap, ko me ni več navajen tak rdeče user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 260
10.12.2008 21:55:05   
helimaša
spps a še ne greš po tvojga.....da se ti ne bojo preveč sline cedile po računalniku....da ne bo tvoj reku kaj si delalauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 261
10.12.2008 21:55:07   
felix7
helimaša, ne me skominjat z masažo... bi šla z veseljem, samo se gremo zdajle hud špar program - v ponedeljek pride novo okno (tisto, ki so ga poškodovali vlomilci), dobiva tudi novo posteljo, pa do božiča pričakujeva še stopniščno ograjo (kovano), ki je tudi draga kouser posted image  tako da nekaj časa ne bo razvajanja...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 262
10.12.2008 21:55:56   
spps
nič,punce moram it možeka iskat,da ne bo mislil,da sem pozabila nanjuser posted image user posted image user posted image
lepo bodite ,kaj lepega še napišite,pol pa spat,dane boste jutri tečneuser posted image user posted image
nočko vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 263
10.12.2008 21:56:51   
tasa_m

Felix pa si ti povedla tvojmu kolko nas je talačnih tu gor? Verjetno bi si hitro premislil..user posted image
A si predstavljaš ko se bi ti na vrata zalimale? Verjetno tvoj še 3 dni nebi spal, tak bi mu ščemelo v ušesih od babjega čveka user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 264
10.12.2008 21:56:53   
felix7

felix no problem....jst lahko v nedelo k bomo šli po mojem glih k mojim na obisk.....tko da pol lahko pa ti prideš k men k boš šla pa iz službe al pa k tojimuser posted image

vi se kar oglasite, popoldne smo doma 

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 265
10.12.2008 21:57:48   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: spps

nič,punce moram it možeka iskat,da ne bo mislil,da sem pozabila nanjuser posted image user posted image user posted image
lepo bodite ,kaj lepega še napišite,pol pa spat,dane boste jutri tečneuser posted image user posted image
nočko vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa počasi na cesti..
nočka user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 266
10.12.2008 21:57:53   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Felix pa si ti povedla tvojmu kolko nas je talačnih tu gor? Verjetno bi si hitro premislil..user posted image
A si predstavljaš ko se bi ti na vrata zalimale? Verjetno tvoj še 3 dni nebi spal, tak bi mu ščemelo v ušesih od babjega čveka user posted image user posted image

ja, sam odgovarja za svoje odločitve, zdej sem vabilo objavila, konc heca user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 267
10.12.2008 21:58:10   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

helimaša, ne me skominjat z masažo... bi šla z veseljem, samo se gremo zdajle hud špar program - v ponedeljek pride novo okno (tisto, ki so ga poškodovali vlomilci), dobiva tudi novo posteljo, pa do božiča pričakujeva še stopniščno ograjo (kovano), ki je tudi draga kouser posted image  tako da nekaj časa ne bo razvajanja...

user posted image user posted image user posted image bova pa ena drugo masiraliuser posted image user posted image .....pr nas smo tud zdele mel ful stroškov k se je peč pokvarla pa je blo treba novo.....pa pol se boova v zgornji štuk selila in bo potrebno mal renovacije....sam za eno depilacijo bom pa že spraskala....to pa tud ni tok user posted image drago

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 268
10.12.2008 21:58:50   
Pupa7
pupe čvekaste,

lepe sanje vam želim pa trden spanec, da bo jutri zjutraj manj jamranja user posted image user posted image

nočko user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 269
10.12.2008 22:00:02   
helimaša
ta bi bla huda.....da res vse prletimo k felix.....ma sej dec bi mislu da smo se zmotle....po mojem ga bi res kap.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 270
10.12.2008 22:00:24   
felix7
jah, nč no, jest grem tut spat, jutri sem pa itak doma, tako da ko se zbudim, vas pridem pozdravt user posted image

nočko vsem, ki še čujete

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 271
10.12.2008 22:00:44   
tasa_m
jaz bi tud šla na depilacijo pa me je preveč strah da boli. Sem si lani kupla depilator, ki je bil samo enkrat uporabljen user posted image . Vzrok pa je to, da mene preveč boli ko mi to ven pipa.. se spomnim, da se mi je mami tak smejala, ko sem izvajala to depilacijo.. Mi je blo kr škoda dnara pol.. user posted image
Zdaj pa je veselo v škatli pospravljen, samo ne vem kje je škatla user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 272
10.12.2008 22:01:07   
helimaša
glej jo glej pupa....kam bežiš.....te je lubi dobr nafotraluser posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 273
10.12.2008 22:02:21   
tasa_m

glej jo glej pupa....kam bežiš.....te je lubi dobr nafotraluser posted image user posted image

pupa nima časa več. Je ajana..
bo se jutri odkupla, bo več pisala user posted image kot pa danes..

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 274
10.12.2008 22:02:44   
helimaša
tasa tud jst še nism bla na depilaciji....sm pa zagotovo ni isto kot depilator....tm ti z voskom namaže in potegne....sekunda bolečine in to je to....

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?