Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:38:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Moj Gal je za večerjo pojedel 190 g kaše iz zdroba in sadja in zizo za sladico Naša pa orgomno dozo AM= 260ml vode+cca.9 meric AM Jao, a nisi nekaj jamrala, da ne mara več AM A si ji kaj čarovniškega primešala? jamrala, jamrala, samo ta moj otrok me vsaki dan bolj preseneča ona bi zdej jedla samo še AM zjutraj in zvčer, drugače bi pa od skut in jogurtov živela. pa kakšne mlečne kašice. Ko pa vidi zelenjavo se pa dret začne Moja se glih ne dere pri zelenjavi, je je pa vseeno ne. Kaj ji pa naj dam za jest, da ne bo mlečno. Me jezi, ker pri Jaku nisem imela teh problemov. Je jedel vse od A do Ž. Moja pa je vse kar ni mlečno. Bi si mogle malo izmenjat okuse in bi dobile ta pravo žderico vsaka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:39:30
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Moj Gal je za večerjo pojedel 190 g kaše iz zdroba in sadja in zizo za sladico Naša pa orgomno dozo AM= 260ml vode+cca.9 meric AM Jao, a nisi nekaj jamrala, da ne mara več AM A si ji kaj čarovniškega primešala? jamrala, jamrala, samo ta moj otrok me vsaki dan bolj preseneča ona bi zdej jedla samo še AM zjutraj in zvčer, drugače bi pa od skut in jogurtov živela. pa kakšne mlečne kašice. Ko pa vidi zelenjavo se pa dret začne Moja se glih ne dere pri zelenjavi, je je pa vseeno ne. Kaj ji pa naj dam za jest, da ne bo mlečno. Me jezi, ker pri Jaku nisem imela teh problemov. Je jedel vse od A do Ž. jz ji sploh ne bom več pripravljala zelenjave, ker jo pol proč vrzem al jo morem pa jz pojest, ji bom kar klobaso dala, to obožuje Čaki da najdem slikico kako je zadnjič oblizovala klobaso pri dediju
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:39:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Moj Gal je za večerjo pojedel 190 g kaše iz zdroba in sadja in zizo za sladico Naša pa orgomno dozo AM= 260ml vode+cca.9 meric AM kam pa to da ? Naša ma to za tri obroke Ne me vprašat, ker se tudi sama sprašujem. V nedeljo ji je moj naštimal 240ml vode +Am pa je vse zmazala in bi še, če bi bilo še kaj v flaši, tako da smo s ponedeljkom povečali dozo večernega mleka. Je pa res, da zjutraj poje nenormalno veliko, in zvečer tudi, čez dan pa običajno zelo malo. Danes je bilo takole: 7.00 130 g mlečne kaše s polnozrnatim piškotom 8.10 180ml AM 13.15 55g kaše 15.30 125g sadne skute+150 g sadnega jogurta 20.20. 280ml AM Ma pa ene konkretne obroke. Pri nas: 4.00 100ml AM 8.30 cca140g sadje+2 piškota 12.30 80ml AM 15.30 cca 50g zelenjave z mesom 18.00 100ml AM 20.00 80ml AM Tako zgleda če ona je kakor njej paše oz. dokler odpira usta. 550g+ 2 piškota, tvoja pa pazi, da se ne bi kaj preveč "ugojila" Tally, bo ju3 boljši dan A mi verjameš da mi je postalo čisto vseeno koliko poje. Res jo ne mislim več silit. Hranim jo dokler odpira usta ko pa glavo stran obrne pa jaz neham in lepo pospravim. Am pa itak spije 100ml, neverjetno tudi če ji več naredim spije točno 100 in ostalo pusti. Jaz pa se za zelenjavo sekiram. Kosila v bistvu ne je, pa bi ga že lahko, če bi bilo po moje. Ma nimam pojma kaj naj ji dam za jest. Mi je glupo nekaj kuhat pa stran metat in to vsak dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:39:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Moj Gal je za večerjo pojedel 190 g kaše iz zdroba in sadja in zizo za sladico Naša pa orgomno dozo AM= 260ml vode+cca.9 meric AM kam pa to da ? Naša ma to za tri obroke Ne me vprašat, ker se tudi sama sprašujem. V nedeljo ji je moj naštimal 240ml vode +Am pa je vse zmazala in bi še, če bi bilo še kaj v flaši, tako da smo s ponedeljkom povečali dozo večernega mleka. Je pa res, da zjutraj poje nenormalno veliko, in zvečer tudi, čez dan pa običajno zelo malo. Danes je bilo takole: 7.00 130 g mlečne kaše s polnozrnatim piškotom 8.10 180ml AM 13.15 55g kaše 15.30 125g sadne skute+150 g sadnega jogurta 20.20. 280ml AM Ma pa ene konkretne obroke. Pri nas: 4.00 100ml AM 8.30 cca140g sadje+2 piškota 12.30 80ml AM 15.30 cca 50g zelenjave z mesom 18.00 100ml AM 20.00 80ml AM Tako zgleda če ona je kakor njej paše oz. dokler odpira usta. 550g+ 2 piškota, tvoja pa pazi, da se ne bi kaj preveč "ugojila" Tally, bo ju3 boljši dan A mi verjameš da mi je postalo čisto vseeno koliko poje. Res jo ne mislim več silit. Hranim jo dokler odpira usta ko pa glavo stran obrne pa jaz neham in lepo pospravim. Am pa itak spije 100ml, neverjetno tudi če ji več naredim spije točno 100 in ostalo pusti. Naša ima tud števc v rit, je pila sedaj tud točno 100ml, sedaj spet par dn popije malo več.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:40:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Moj Gal je za večerjo pojedel 190 g kaše iz zdroba in sadja in zizo za sladico Naša pa orgomno dozo AM= 260ml vode+cca.9 meric AM Jao, a nisi nekaj jamrala, da ne mara več AM A si ji kaj čarovniškega primešala? jamrala, jamrala, samo ta moj otrok me vsaki dan bolj preseneča ona bi zdej jedla samo še AM zjutraj in zvčer, drugače bi pa od skut in jogurtov živela. pa kakšne mlečne kašice. Ko pa vidi zelenjavo se pa dret začne Moja se glih ne dere pri zelenjavi, je je pa vseeno ne. Kaj ji pa naj dam za jest, da ne bo mlečno. Me jezi, ker pri Jaku nisem imela teh problemov. Je jedel vse od A do Ž. Moja pa je vse kar ni mlečno. Bi si mogle malo izmenjat okuse in bi dobile ta pravo žderico vsaka Jaz sem takoj za to.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:41:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Moj Gal je za večerjo pojedel 190 g kaše iz zdroba in sadja in zizo za sladico Naša pa orgomno dozo AM= 260ml vode+cca.9 meric AM Jao, a nisi nekaj jamrala, da ne mara več AM A si ji kaj čarovniškega primešala? jamrala, jamrala, samo ta moj otrok me vsaki dan bolj preseneča ona bi zdej jedla samo še AM zjutraj in zvčer, drugače bi pa od skut in jogurtov živela. pa kakšne mlečne kašice. Ko pa vidi zelenjavo se pa dret začne Moja se glih ne dere pri zelenjavi, je je pa vseeno ne. Kaj ji pa naj dam za jest, da ne bo mlečno. Me jezi, ker pri Jaku nisem imela teh problemov. Je jedel vse od A do Ž. Moja pa je vse kar ni mlečno. Bi si mogle malo izmenjat okuse in bi dobile ta pravo žderico vsaka Jaz sem takoj za to. Se mi je zdelo, jaz tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:41:44
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Aja to . Ravno se bašem z banano in vanilijevim sladoledom in čez sem prelila čokoladni preliv. Mmm, kako hranljivo in dietno Joj kake lušte mi ti delaš Pripravi si še ti, boš videla, da boš jutri za 0,5 kg težja Če pa nimam sladoledaaaaa . Se pa bašem z napolitankami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:43:28
|
|
|
|
barbaw
|
Tale je za vse prehlajene. Mene tudi nekaj grlo daje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:43:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo dokaz, da ma naša rajši klobaso kot zelenjavo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:44:00
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Aja to . Ravno se bašem z banano in vanilijevim sladoledom in čez sem prelila čokoladni preliv. Mmm, kako hranljivo in dietno Joj kake lušte mi ti delaš Pripravi si še ti, boš videla, da boš jutri za 0,5 kg težja Če pa nimam sladoledaaaaa . Se pa bašem z napolitankami Še boljše, pa več moraš spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:44:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo dokaz, da ma naša rajši klobaso kot zelenjavo Ja potem ji pa daj klobaso. Moja noče nič od tega. Malo piščančka je pojedla ostalo pa vse bljak. Aja, pa mala je luštna ko strela. To boste meli gužvo čez 15 let.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 10.12.2008 21:45:24 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:44:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Moj Gal je za večerjo pojedel 190 g kaše iz zdroba in sadja in zizo za sladico Naša pa orgomno dozo AM= 260ml vode+cca.9 meric AM In potem barbaw reče mojemu Vidku težkokategornik . Ko poje največ 210 ml AM. ja morem jutri ko grem v LJ it kupit jambo flašo za Manco Samo res. Še gre toliko v flaško? PA v tommee tippee flaško ne gre toliko noter. V Tomme Tippee flaško gre 260ml vode + AM to je maximum. Grem pa jutri prav taveliko flašo kupit, je še ena večja od te ss, da ne bo potem zasovražila AM in ne bo hotla več pit To je naša naredila, ko sem ji kupla ta večjo flašo, je pila še par dni po 180, pol pa konc a res al kva? mislim Alja, ti ti porednica mala upam, da Manca ne bo šla po njenih stopinjah
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:46:15
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
barbaw: a veš kakšen jok je zagnala, ko sem ji vzela klobaso iz rok. JO je oblizovala, kot da bi jo res hotla pojest. Je bla čist užaljena: takorekoč kaj si mi vzela, če je dedi to men dal je rekel od mojega dragega oče, da bomo morali 2m ograjo okrog parcele naredit pa štrom dat na vrh
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 10.12.2008 21:47:23 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:46:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Morem pa še pohvalit našo Manco!!! Kolikor mi je popoldan živcev spil, se mi je zvečer oddolžila in spet sama zaspala v postelji in ne na flaši. In to že 3. dan zaporedoma!!! Mami je kar mal ponosna nase in najo! KO je pojedla, sem jo lepo nesla v posteljo, pokrila, navila luno in v cca.10ih minutajh je pančala. Bravo Manca Tudi moj sonček je sam zaspal. Sva se okopala, podojila, malce TV pokukala, nato pa je v posteljici lepo zaspančkal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:47:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** barbaw: a veš kakšen jok je zagnala, ko sem ji vzela klobaso iz rok. JO je oblizovala, kot da bi jo res hotla pojest. Je bla čist užaljena: takorekoč kaj si mi vzela, če je dedi to men dal grda mami Moja tudi v jok pade, če ji vzamem kaj iz rok. Ni kaj, je prava punčara.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:47:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo dokaz, da ma naša rajši klobaso kot zelenjavo Potem pa kr klobaso pa papat . Punca pač ni vegeterijanka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:48:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A ste vse zainteresirane za KIK kartico poslale naslov na moj ZS. Ker jutri dopoldan nesem na pošto, da še boste lahko izkoristle. Ker je samo do sobote. da da
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:48:50
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** barbaw: a veš kakšen jok je zagnala, ko sem ji vzela klobaso iz rok. JO je oblizovala, kot da bi jo res hotla pojest. Je bla čist užaljena: takorekoč kaj si mi vzela, če je dedi to men dal je rekel od mojega dragega oče, da bomo morali 2m ograjo okrog parcele naredit pa štrom dat na vrh
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:49:11
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca A ste vse zainteresirane za KIK kartico poslale naslov na moj ZS. Ker jutri dopoldan nesem na pošto, da še boste lahko izkoristle. Ker je samo do sobote. da da da
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:50:01
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo dokaz, da ma naša rajši klobaso kot zelenjavo Moj pokojni tast je zmerej reku k sm prnesla koline al pa kero kol klobaso:"Klobasa je ta narbuljš zelenjava."
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:50:13
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tale je za vse prehlajene. Mene tudi nekaj grlo daje. popij rum s čajem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:50:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Moj pokojni tast je zmerej reku k sm prnesla koline al pa kero kol klobaso:"Klobasa je ta narbuljš zelenjava."
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:50:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo dokaz, da ma naša rajši klobaso kot zelenjavo Iiiiiiiiiii, kako simpatično
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:51:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Tale je za vse prehlajene. Mene tudi nekaj grlo daje. popij rum s čajem nimam ruma, jegra pa ne maram AL ga pa imam mogoče, ker ga imam vedno nekaj za pecivo.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 10.12.2008 21:52:18 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 21:52:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Aja to . Ravno se bašem z banano in vanilijevim sladoledom in čez sem prelila čokoladni preliv. Mmm, kako hranljivo in dietno Joj kake lušte mi ti delaš Pripravi si še ti, boš videla, da boš jutri za 0,5 kg težja Če pa nimam sladoledaaaaa . Se pa bašem z napolitankami Še boljše, pa več moraš spat. Saj bom šla danes tudi prej . Saj ko bo Gal ponoči imel daljše runde bo boljše. Čez dan ima pa tudi ta kratke rundice in si redkokdaj lahko privoščim kake pol urce
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?