Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:24:12
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ V soboto prideta na kosilo tast in tašča: zbiram ideje, kaj naj skuham!!! pečenka in mlinci, najmanj dela pa dobro je tvoj naj skuha, sej mami bo pa ja.... tebi pa se bo oddolzil, ker te je vceraj raz..
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:24:39
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty*, Žan je živ norc res je! K tem prav lepo paše, da mi zbije žličko iz rok, ko se gospod odloči, da ne bo več jedel in da če mu nekaj vzamem, kar je po nesreči dobil v svoje tačke, stisne pesti in se začne dret in trest od jeze. Pa to, da me tepe, če je slabe volje in ga hočm vzet iz stolčka . Pa naučil se je ščipat... Čist podivjan, ampak morm priznat, da je po mamici ...hud temperament. IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sva šla po Nejca v vrtec in Tilen že eno uro takole spi O mišek mali . IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no fajn zdej ima pa še vročino 37,8...in to prvič v 7 mesecih... a jo lahko zbijam ali do 38 ne? Se strinjam z ostalimi. Do 38,5 ne, ker se telo tako bori z virusi. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kot bi gledala našo Manco, ko začne rito pokonc postavljat Si lahko mislim ja, midve mava obe ena divjaka, veš kolk jih bomo še lovile . IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* On že ve kam mora Mhm, mami je pa zdele nad jedilno čokolado tkole zaštartala ! Nč bejbe, js morm it kej kuhat zdej. Bodite v cvetju , pa ne spet naklofat 30 strani preden spet pridem .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:29:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no fajn zdej ima pa še vročino 37,8...in to prvič v 7 mesecih... a jo lahko zbijam ali do 38 ne? merjeno kje? pod pazduho ne
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:31:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ V soboto prideta na kosilo tast in tašča: zbiram ideje, kaj naj skuham!!! pečenka in mlinci, najmanj dela pa dobro je tvoj naj skuha, sej mami bo pa ja.... tebi pa se bo oddolzil, ker te je vceraj raz.. Odlična ideja tilči, mali je pravi cukr
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:32:24
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Sva šla po Nejca v vrtec in Tilen že eno uro takole spi
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:36:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Sem šla tehtat in je naša pojedla točno 55g Bo že jedla ko bo lačna. Skute pa ne dobi, bo mogla še kej druzga kot samo skuto in jogurt jesti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:42:18
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Sem šla tehtat in je naša pojedla točno 55g Bo že jedla ko bo lačna. Skute pa ne dobi, bo mogla še kej druzga kot samo skuto in jogurt jesti ko bi te Manca sedaj zastopila. Naša je pojedla 200g enolončnice, kljub temu , da je kar prehajena . Ko sem tlačila zelenjavo je kar vpila in se tresla. Ne vem a se je od Žana nalezla Samo čakam, kdaj ne bo hotla jest. Naša je tud nora na jogurt in skuto. Včeraj sem ji dala sicer sojin sadni jogurt in not še pol banane pretlačene(250g) in je vse zmazala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:46:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Sem šla tehtat in je naša pojedla točno 55g Bo že jedla ko bo lačna. Skute pa ne dobi, bo mogla še kej druzga kot samo skuto in jogurt jesti ko bi te Manca sedaj zastopila. Naša je pojedla 200g enolončnice, kljub temu , da je kar prehajena . Ko sem tlačila zelenjavo je kar vpila in se tresla. Ne vem a se je od Žana nalezla Samo čakam, kdaj ne bo hotla jest. Naša je tud nora na jogurt in skuto. Včeraj sem ji dala sicer sojin sadni jogurt in not še pol banane pretlačene(250g) in je vse zmazala Tvoja je pa ratala pravi mali požerušček v primerjavi z včasih ko je bila neješči ptiček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:48:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Sem šla tehtat in je naša pojedla točno 55g Bo že jedla ko bo lačna. Skute pa ne dobi, bo mogla še kej druzga kot samo skuto in jogurt jesti ko bi te Manca sedaj zastopila. Naša je pojedla 200g enolončnice, kljub temu , da je kar prehajena . Ko sem tlačila zelenjavo je kar vpila in se tresla. Ne vem a se je od Žana nalezla Samo čakam, kdaj ne bo hotla jest. Naša je tud nora na jogurt in skuto. Včeraj sem ji dala sicer sojin sadni jogurt in not še pol banane pretlačene(250g) in je vse zmazala Tvoja je pa ratala pravi mali požerušček v primerjavi z včasih ko je bila neješči ptiček Ja saj se ji na teži tud pozna 25.11. je mela 7450g, včeraj pa mal več kt 8000g
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:49:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ena za EStrello: Ena za Ta sončno Ena za Nino7: Pa še za katero bi se kaj našlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:50:18
|
|
|
|
Estrella*
|
Evo jaz sem na robu živčnega zloma, ob pogledu skozi okno Danes moram nujno v LJ in sploh ne vem kako bom prišla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:50:21
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Sem šla tehtat in je naša pojedla točno 55g Bo že jedla ko bo lačna. Skute pa ne dobi, bo mogla še kej druzga kot samo skuto in jogurt jesti ko bi te Manca sedaj zastopila. Naša je pojedla 200g enolončnice, kljub temu , da je kar prehajena . Ko sem tlačila zelenjavo je kar vpila in se tresla. Ne vem a se je od Žana nalezla Samo čakam, kdaj ne bo hotla jest. Naša je tud nora na jogurt in skuto. Včeraj sem ji dala sicer sojin sadni jogurt in not še pol banane pretlačene(250g) in je vse zmazala Tvoja je pa ratala pravi mali požerušček v primerjavi z včasih ko je bila neješči ptiček Ja saj se ji na teži tud pozna 25.11. je mela 7450g, včeraj pa mal več kt 8000g Pridna ALja, še mal pa bo Manco in Žana pihnila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:51:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo jaz sem na robu živčnega zloma, ob pogledu skozi okno Danes moram nujno v LJ in sploh ne vem kako bom prišla A to je vse od donc??????????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:51:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ena za EStrello: Ena za Ta sončno Ena za Nino7: Pa še za katero bi se kaj našlo Evo rešitev na dlani, zajaham metlo in via LJ
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:52:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ne se J*E*B*A*T pr nas tud ful sneži
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:53:48
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo jaz sem na robu živčnega zloma, ob pogledu skozi okno Danes moram nujno v LJ in sploh ne vem kako bom prišla A to je vse od donc?????????? Ja od pred 2h in še pada kot za stavo. Ogenj rabimmmmmmm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:54:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ne se J*E*B*A*T pr nas tud ful sneži Tud v Idriji, pa je 300m nižje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:54:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ena za EStrello: Ena za Ta sončno Ena za Nino7: Pa še za katero bi se kaj našlo Evo rešitev na dlani, zajaham metlo in via LJ jz morem pa po mami it čez ene pol ure pa mi rolarji ne bojo prišli v poštev, bom mogla en zvarek nardit, da bo nehal padat pri meni in tebi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:55:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Sem šla tehtat in je naša pojedla točno 55g Bo že jedla ko bo lačna. Skute pa ne dobi, bo mogla še kej druzga kot samo skuto in jogurt jesti ko bi te Manca sedaj zastopila. Naša je pojedla 200g enolončnice, kljub temu , da je kar prehajena . Ko sem tlačila zelenjavo je kar vpila in se tresla. Ne vem a se je od Žana nalezla Samo čakam, kdaj ne bo hotla jest. Naša je tud nora na jogurt in skuto. Včeraj sem ji dala sicer sojin sadni jogurt in not še pol banane pretlačene(250g) in je vse zmazala Tvoja je pa ratala pravi mali požerušček v primerjavi z včasih ko je bila neješči ptiček Ja saj se ji na teži tud pozna 25.11. je mela 7450g, včeraj pa mal več kt 8000g Pridna ALja, še mal pa bo Manco in Žana pihnila To se pa zihr ne bo zgodilo, je preveč zbirčna Metka, pa še ful fore mate pred nami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:55:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ena za EStrello: Ena za Ta sončno Ena za Nino7: Pa še za katero bi se kaj našlo dobra si
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:55:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo jaz sem na robu živčnega zloma, ob pogledu skozi okno Danes moram nujno v LJ in sploh ne vem kako bom prišla o fak,ne morm verjet. Pri ns pa dež
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:56:39
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ena za EStrello: Ena za Ta sončno Ena za Nino7: Pa še za katero bi se kaj našlo Evo rešitev na dlani, zajaham metlo in via LJ jz morem pa po mami it čez ene pol ure pa mi rolarji ne bojo prišli v poštev, bom mogla en zvarek nardit, da bo nehal padat pri meni in tebi Ja daj mal zakuhi, da gre ta šit stran od nas
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:58:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo jaz sem na robu živčnega zloma, ob pogledu skozi okno Danes moram nujno v LJ in sploh ne vem kako bom prišla o fak,ne morm verjet. Pri ns pa dež Kako lahko na 770m dež pada tu pa na 600m sneg in to pri dobrih 2 stopinjah. Sigurno maš kake veze tam "gor"
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 10.12.2008 13:58:57
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo jaz sem na robu živčnega zloma, ob pogledu skozi okno Danes moram nujno v LJ in sploh ne vem kako bom prišla o fak,ne morm verjet. Pri ns pa dež Kar obdržte ta sneg.Nič naprej pošiljat!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?