pika.po
|
Uf, včeraj ste bile pa čisto pasje, sem bla 100% da sem forum falila Mismis tvoj kužon je res carski! Če še jaz pasjestrahopetec to rečem, bo pa že nekaj na tem! Sapi in za nov boj v februarju! Obi močno stiskam pestke za tvoje pikice in velik lep plusek! Sej z Božičkom si zmenjena, a ne! Zarja ti si z Božičkom tud naredila deal, a ne Lepo sprejmi svoje pingvinčke in nas razveseli z najlepšimi novičkami. Lučka, superca da pikica lepo raste!!! Kako bruhuhu party? Pa saj ko veš zakaj, ni taka kriza, a ne. Ti pa vseeno želim, da tele slabosti minejo čimprej. Za tovrstne slabosti itak vse takoj podpišemo, pa Gretkin patent z brisalci ponucamo, pa smo ven iz tahudga. bbpikica k tko lepo na vse nas misliš Božiček bo imel letos res konkreten biznis. Šuki je tko fino prebirat kaj vse ustvarjaš. Pridna. Jest to tudi rada počnem, ampak me cajt vedno preganja, pa potem zadnjo sekundo copram. Upam, da bom letos vsaj voščilnice uspela naredit. A Spajdermenček ti pa tkole nagaja? Še malo, pa bo cartanje.... Goldy čestitke za uspešen pregled in malega lumpa! Iiiiiiiii kak ti je fajn da lahk že za malega šopingiraš! Sabsa čestitke tudi tebi za uspešen pregled in pupiko! Zvezdica mal za dobro počutje! Netka srčno upam, da dobiš zeleno luč za naslednji postopek čimprej. Jest sem tudi čisto neučakana Pikovitka tvoj januar se z brzino bliža! Čeprav je v telih postopkih čas res ena jako relativna reč! Blanči, nosečka, kako? Upajmo, da si tale virus naprej k sosedici tvoji poslala A ne Gretka Kajši čestitke za srečno trinajstico! Moram še mal pofirbcat, kdaj gre pa pingvinček na toplo? Saj sem si menda prav zapomnila in nisem kaj pomutila Bambi, črne misli stran, jaz močno navijam da bo ! Sonček33 še malo zdrži v enem kosu! Smo da je z vama vse ok! Baci navijam, da tečke tečne ne bo! Namest tega pa en lep plusek! Želvi nosečka naša, kako počutje? Pa kar začni verjet, da si res srečka Žižek fajn opravi pri s. Miri! Kajatina naj folikelčki lepo rastejo, potem ti želim pa čisto nebolečo punkcijo. Se čist strinjaš, a ne. Kje se pa Mlinčkovi 4 potepajo? Si verjetno še niso čisto opomogli od silne sreče. Dejzi, superkravica naša, kam si se skrila? Si že začela furat novi lajfstajl? Bumo še čisto malo, pa zvemo lepe novičke, a ne! Reby ti si tudi že čisto blizu! Se* bravo za belino! Naj traja in traja! Kicsi čestitke na celi fronti! A tebe pa en mičkeno muči. A Kruce in Krucika pa kar na petelinjem zajtrku! Jao jest sem pa zjutraj taka koma, da skor zase ne vem. Pol ni pa nič od zajtrka, ne tazga ne onazga. Mala81 čestitke za nov boj! Hedi coprnička naša seksi, si me nasmejala s spalnimi gatami... Podganca, Tina, WP, Noki, jazzika, Pija, mojsonček in ostale en koš lubčkov in ! Pa lep dan!
< Sporočilo je popravil pika.po -- 10.12.2008 12:38:02 >
|