Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 12:13:16
|
|
|
|
dini
|
Mene ne bo poplavlo. Kaj pa kuhaš?
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 12:29:13
|
|
|
|
DannyS
|
Slike niso današnje, so od 01. decembra, ko nas je na obali poplavilo... upam, da danes ne bo kaj podobnega...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 12:34:12
|
|
|
|
crvicek
|
Jaz se učim, za kosilo pa nevem kaj bom danes kuhala. Sem včeraj porabila toliko ene energije za kosilo, da se mi danes prav ne da kuhat. Dini, ma to je v Piranu, ker v Kopru rahlo dežuje. Sonček, naše psičke pa ni več. Smo se poslovili od nje in v petek so jo moji peljaji uspavat, ker je bila vsak dan slabša. Niti zdravila ji niso več pomagala in jo je bilo težko gledat kako umira. Larilu, ti pa ne dovoli, da ti tašča pokvari dan. Ignoriraj jo in bodi še naprej nasmejana. Če je le možno, je pa rešitev od S* najboljša. Naju so ful prepričavali, da naredimo prizidek k njihovi hiši oz. si uredimo en del zase, ker imajo veliko hišo; ma sva se že v štartu odločila da želiva biti samostojna. Tudi midva sva se raje zakreditirala, malo stisnila in šla 20 km stran od vseh. Tako zdaj uživava svoj mir v svojem gnezdecu in ko nama paša greva na obisk.
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 12:35:18
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS Slike niso današnje, so od 01. decembra, ko nas je na obali poplavilo... upam, da danes ne bo kaj podobnega... Se mi je zdelo čudno .
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 12:36:49
|
|
|
|
dini
|
Amapk tle piše današnji datum in te slike so.
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 12:37:52
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: crvicek IZVIRNO SPOROČILO: DannyS Slike niso današnje, so od 01. decembra, ko nas je na obali poplavilo... upam, da danes ne bo kaj podobnega... Se mi je zdelo čudno . črviček a ti si tukaj al tam?? sem mislim da nekaj zgrešila po moje??? če si tukaj, kava???
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 12:38:27
|
|
|
|
dini
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 12:39:16
|
|
|
|
DannyS
|
Dini, če so te slike s strani 24ur.com pol so s 01.12., vsaj meni pod slikami piše tako...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 12:40:31
|
|
|
|
dini
|
Men pa to piše: Dež, sneg, poplave in plazovi 10.12.2008 / 12:24 / Špela Zupan Pred nami so sivi dnevi. Morje je zalilo slovensko obalo, reke naj bi poplavljale, na Goriškem lahko plazi. V Julijcih lahko lokalno pade tudi več kot meter snega, zato se lahko trgajo snežni plazovi. več
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 12:41:39
|
|
|
|
DannyS
|
Morje je spet poplavilo. Na fotografiji: poplavljena Obala v ponedeljek, 1. decembra. (Foto: Dare Čekeliš)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 12:42:56
|
|
|
|
DannyS
|
Sej danes je tudi napovedano, sam pravim da so te slike od prejšnjega tedna... aqua77 in crvicek, a sta vidve tudi z obale?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 12:44:05
|
|
|
|
dini
|
Ja, jst sm pa gledala sam tist datum na vrhu.
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 12:45:01
|
|
|
|
DannyS
|
He he ta raztresena dini...:)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 12:52:57
|
|
|
|
dini
|
Raztresena
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 12:54:53
|
|
|
|
Tiki55
|
Helou Kako kaj? Čestitke M1987 Vidiš, pa si le dočakala svojo pikico Matejčika tebi en topel in good luck za naslednji krog! crvicek zaradi kužike... Pri nas smo si takoj omislili novega peseka, pa je bilo nekoliko lažje...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 13:00:53
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS Sej danes je tudi napovedano, sam pravim da so te slike od prejšnjega tedna... aqua77 in crvicek, a sta vidve tudi z obale? jap!!! primorke!!!
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 13:01:15
|
|
|
|
DannyS
|
Malo te hecam...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 13:03:01
|
|
|
|
Anonimen
|
no jaz sm pa že 2 čajčka spila mal kasnej pa še ena doza kavemam občutek da se me bo neki lotilo,sej vem kaj tale tetka k sploh ni dobrodošla pa se čist zmeri sama povabi,mislim kako si upa črviček a to na EF v Ljubljano hodiš?kterga profesorja pa maš?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 13:14:54
|
|
|
|
Anonimen
|
no če bo ktero zalil pa da ne bo sama plavala
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 13:21:30
|
|
|
|
dini
|
Jst grem tudi plavat
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 13:23:07
|
|
|
|
Anonimen
|
no utonit ne moreš sej maš reševalca tm zraven pa bi te rešil
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 13:24:14
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: crvicek IZVIRNO SPOROČILO: DannyS Slike niso današnje, so od 01. decembra, ko nas je na obali poplavilo... upam, da danes ne bo kaj podobnega... Se mi je zdelo čudno . črviček a ti si tukaj al tam?? sem mislim da nekaj zgrešila po moje??? če si tukaj, kava??? Aqau, sem tam tam, ampak imam dobro obveščevalno službo .
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 13:24:32
|
|
|
|
Inana
|
Punce, a je še katera slišala, da naj bi bila O po navadi ponoči? Če sem prav razumela svojo ginekologinjo, mi je enkrat to rekla ...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 13:26:59
|
|
|
|
crvicek
|
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS Sej danes je tudi napovedano, sam pravim da so te slike od prejšnjega tedna... aqua77 in crvicek, a sta vidve tudi z obale? Tudi tudi, sam jaz se trenutno službeno nahajam drugje. Poskrbijo pa moji prijatelji, da me sproti obveščajo o dogajanju na obali.
|
|
RE: II pričakujemo decembra :) 10.12.2008 13:29:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Inana no to pa prvič slišim
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?