|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!!
10.12.2008 8:54:46   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Zaspanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No kratko obnovo pa sem vam dolžna. Bilo je superičkauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Samo zdaj sem pa kot ožeta cunjauser posted image . Skratka večerjale smo v TOSANSKI RESTAVR. , jedli smo hobotnico, tartufe....,,, hrana je okusna, samo še dobro, da sem šla sita, ker drugače mi po nujno morala še na burekuser posted image . Porcije so res mini tviniuser posted image , še moja Anja se verjetno ne bi mogla nasitituser posted image , ampak nič zato. Prišlo naas je 4 prijateljic, napovedanih pa je bilo 7user posted image . Domov sem prišla ob 2h, Anja se je vmes (ko mame ni bilo) zbudila le 1x, ji je moj dal čaj in naprej spala. Tako to je lepi del zgodbe.

Grdi del pa je, da ko sem se vračala na parkirišče (sama), me je neki klošar nadlegovaluser posted image , in da bi bilo te more konec sem mu dala 1 EUR, samo da sem se ga rešilauser posted image . Potem, ko sem prišla domov sem malo zbudila (ko sem odklepala vrata) in hudiček mali 2x sve se podojile, potem pa zbujanje na 10-15minuser posted image . Tako, da od spanja ni bilo niti 1 ura po kosihuser posted image . Komaj čakam, da pride babi da jo malo vzame v varstvo, da zakinkam vsaj za 1 urco.

Drugač pa punce, ja ja ja še vedno ga znam žuratuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za uspelo žurko!!!!!

pa fajn, da si šla sita, jz bi bla tud lačna ob hobotnici in tartufah user posted image

Anja se ti bo pa donc odkupila, boš videla user posted image user posted image user posted image

Hvala SS, saj mala čebelca zdaj kinka, samo kaj ko jaz ne morem, ker mi v glavi razbijauser posted image

Bejž vsej mal ležat, bo kuj boljš boš vidla.
RR ne bo nikamor ušla user posted image

Mala kokoška je že zbujena, spala je natanko 15 min, in smo že čisto naspideraniuser posted image user posted image .

Če se me pa želite rešit, pa grem.....

ma ne nočno se te rešit no

da te ne bom z valjarjem po buči user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
10.12.2008 8:55:14   
Soncnica Sandra ***
grem Manci še AM naštimat

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
10.12.2008 8:55:53   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sovražim to vreme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri vas tudi dež?? Kot bi Naty rekla: DEŽ GREuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas je oblačno, pa sonce se nekaj trudi prebit skozi, ampak ppppiiiiiihhhhhaaaa. user posted image

pri nas je pa včeraj pihalo ko  user posted image

tudi pri nas

Evo nas:

user posted image

luštne ste user posted image

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
  Neposredna povezava do sporočila: 2578
10.12.2008 8:56:18   
Estrella*

Evo nas:

user posted image

Vidim, da ste multicolorkeuser posted image  Pa kaj si se tako sekirala za obleko, saj niso bile nič posebno oblečene, ti si bila najboljšuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
10.12.2008 8:59:29   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

user posted image

Gaji,Lari,Kaji in Matevžu za 7 mesecev.

Edina super, da si se lepo imela user posted image user posted image ,pa škoda da ti je klošar mal večer pokvaril,sam sej ni blo take panike a ne. Pa itak, da ga še znaš žurat.

Mi smo pa dons malo bolš spal,je Gaja neki kašljala okol polnoči sam se ni zbudila,ob dveh je naredila par požirkov čaja in takoj nazaj zaspala,jedla pa ob petih,vstala ob sedmih. Je že boljš kot prejšnje dni.Pa naj babi čimprej pride, da se spočiješ.

Špelin,Naty, Hijenca,SS in ostale user posted image user posted image  za super noč.

Estrella čajčka si hitr skuhi,pa kšnn daleron prašek not daj,men je to zadnč pomagal.

Aja jest sm pa še ponoč s sesaslcem okol letala,ker je bil en nagravžn pajek na steni pa sm ga kr posesalauser posted image

Bi mogla v Logatec v lekarno, ga nimam domauser posted image  Zgleda, da so se današnjo noč večian hroščkov umirilauser posted image Gaja čaka svojo sobo/seveda poslikano/ pol se ti bo pa oddolžila za vse nazaj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
10.12.2008 9:03:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Evo nas:

user posted image

Vidim, da ste multicolorkeuser posted image  Pa kaj si se tako sekirala za obleko, saj niso bile nič posebno oblečene, ti si bila najboljšuser posted image user posted image

hvala, za njih je itak vseeno kaj imajo oblečeno ker so itak zobotrebciuser posted image , sem bila pa jaz najboljše volje, čeprav bolj komaj čakam naš večeruser posted image . Se je čutila neka oddaljenost, mogoče dolgoletno nevidevanje, je bilo itak vse drugo bolj pomembno, kot to da sem jaz rodila, mah več raje v živo, sem se morala opozoriti, da je konc koncev tole le javni formuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2581
10.12.2008 9:03:51   
špelin@
Špelin: bravo za spanje???Kako je pa zgledalo?

Kako? Tako, da sem spala z malo piko, mož je pa celo noč krotil Gregorja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2582
10.12.2008 9:04:48   
Anonimen

Bi mogla v Logatec v lekarno, ga nimam domauser posted image  Zgleda, da so se današnjo noč večian hroščkov umirilauser posted image Gaja čaka svojo sobo/seveda poslikano/ pol se ti bo pa oddolžila za vse nazaj

Aja,a nč tazga nimaš? Ja pol pa čajček pa rum.
Ja itak k bo tok lepa sobica, bo pol skoz spalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2583
10.12.2008 9:05:42   
špelin@
nina7, pridna Gaja user posted image

Evo nas:

user posted image

Ej, točno to sem hotela napisat!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 10.12.2008 9:06:52 >

Neposredna povezava do sporočila: 2584
10.12.2008 9:06:26   
Anonimen

pridi pridi v lekarnouser posted image pa pridi na kofi, nujno potrebujem družbo, ker drugače se mi bo zrolalo od zmatranostiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2585
10.12.2008 9:06:37   
Estrella*

Evo nas:

user posted image

hvala, za njih je itak vseeno kaj imajo oblečeno ker so itak zobotrebciuser posted image , sem bila pa jaz najboljše volje, čeprav bolj komaj čakam naš večeruser posted image . Se je čutila neka oddaljenost, mogoče dolgoletno nevidevanje, je bilo itak vse drugo bolj pomembno, kot to da sem jaz rodila, mah več raje v živo, sem se morala opozoriti, da je konc koncev tole le javni formuser posted image

Naš večeruser posted image  ja tam ne bomo same ćaćaliceuser posted image user posted image user posted image  Glede štrene pa itak, da se težko najde po tolko letih. poznam filinguser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
10.12.2008 9:08:58   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Kako? Tako, da sem spala z malo piko, mož je pa celo noč krotil Gregorja user posted image

A po,l si res to izvedla? BRAVO MAMIuser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
10.12.2008 9:09:11   
špelin@
Naš večeruser posted image  ja tam ne bomo same ćaćaliceuser posted image user posted image user posted image  Glede štrene pa itak, da se težko najde po tolko letih. poznam filinguser posted image

Tako je življenje, zato pa je fino, da človek v različnih obdobjih oz. fazah življenja spoznava vedno nove ljudi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2588
10.12.2008 9:09:42   
Anonimen

Evo nas:

user posted image

Ja res je čuden filing, pa tudi malo žalosten. Saj smo bile res od malih nog (od 5 leta) non stop skupaj, celo živele smo skupaj, pa vseeno teh 4 leta ko se nismo kej preveč videvale, nekako zruši to pristnost med namiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2589
10.12.2008 9:09:58   
špelin@

A po,l si res to izvedla? BRAVO MAMIuser posted image user posted image

A si mogoče dvomila?? Je preveč zasr.al, da bi se ga usmilila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2590
10.12.2008 9:10:33   
Estrella*

pridi pridi v lekarnouser posted image pa pridi na kofi, nujno potrebujem družbo, ker drugače se mi bo zrolalo od zmatranostiuser posted image

Bom šla med 12 in 13h, mora Alja spat čez kake pol urce. Sedaj se kobali pod mojim nogamuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
10.12.2008 9:11:00   
Anonimen

Eh nč ne zgleda da so kej bl suhe kot ti.
Ma brez veze, da se sekiraš,pač je za njih njihovo življenje bolj pomembno kot tvoje,je pa bolj dolgočasno njihovouser posted image . Se boš mela dvajsetega bl luštnuser posted image user posted image user posted image .
Mene pa full preseneča kako so moje prijateljice lepo sprejele Gajo,sploh tiste ki sta stari 20 let. Res ne bi pričakovala od njijuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2592
10.12.2008 9:11:14   
barbaw

Tableto vzemi pa spat.

sem žeuser posted image , spat se pa ne upam ker Anja se bo zbudila čez kakih 20 min, in bo samo še huje če zakinkamuser posted image

To pa je drugo. Kdaj pa babi pride?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
10.12.2008 9:11:17   
barbaw

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Naty, kako je bilo danes ponoč????

Evo glih napisala... a je možno, da viroza traja samo en dan?user posted image  No sej HB!!user posted image  Vidim, da Alja ti pa dons ni pustila spat. A tvoj glas je kej boljši?

Glas je zaenkrat OK, samo kašljam za popi...dituser posted image Me grlo tako boli od tega. Ma bo boljše. A boš ti dans okoli 16.30h doma? Bi se sam tolk oglasla, da vzamem žličkouser posted image

Čajčki, čajčki, čajčki, pa kakšen rumček. user posted image

Sedaj lahko mirne duše, ker nisem več mlekaricauser posted image

user posted image user posted image user posted image  saj zato sem pa napisala

Neposredna povezava do sporočila: 2594
10.12.2008 9:11:23   
barbaw

Dobro jutro user posted image

Danes sem se jaz NASPAAAALAAA user posted image  

barbaw, tudi jaz se nisem nič stiskala - vsaj k možu ne, sem se pa k mali piki user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Smešno je, ker dežuje in dež ne gre. user posted image  Mi smo se na ta račun v SŠ ful nasmejali, ker smo imeli eno iz Gorice in je take treskala, da je joj.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
10.12.2008 9:11:26   
barbaw

Estrella kako je Alji všeč njeno prevozno sredstvo?

Zelo, sploh ko jo Andraž z vso hitrostjo drajsa gor in doluser posted image . Pomika se v stran in rikvercuser posted image user posted image user posted image

A ni hecno, da mame z grozo tulimo ne tako hitro, ... otroci pa v norenju uživaju. Tudi tako majhni. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2596
10.12.2008 9:11:29   
barbaw

6.50h je zame ena najslabšihuser posted image user posted image user posted image user posted image  Če bi se zbudila 20 minut kasneje, bi lažje prenesla

več sreče prihodnjič user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2597
10.12.2008 9:11:34   
barbaw

Zdaj morasš pazit, da ne bo prelepo narejena, ker bo skos gledala slikice, če pa bo grdo, pa ne bo spala, ker jo bo strah. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
10.12.2008 9:11:37   
barbaw

Tako je življenje, zato pa je fino, da človek v različnih obdobjih oz. fazah življenja spoznava vedno nove ljudi user posted image

podpišem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
10.12.2008 9:11:40   
barbaw

Evo nas:

user posted image

Ja res je čuden filing, pa tudi malo žalosten. Saj smo bile res od malih nog (od 5 leta) non stop skupaj, celo živele smo skupaj, pa vseeno teh 4 leta ko se nismo kej preveč videvale, nekako zruši to pristnost med namiuser posted image .

V 4 letih se marsikaj zgodi. Ne gre samo za nevidevanje ampak življenjsko pot. Ti imaš otročka, druge pa recimo to sploh ne zanima, ....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?