glugluglu
|
Meni je tudi P rekla, da lulčka nič dol vlečt, samo malo narahlo, da se ga umije. Lunica, spalna vreča: jaz bi kupila od 86 naprej, a veš, da ko te berem o vseh teh sanjah in tem bi imela še toliko za povedat, no ampak to nima veze toliko stem kar ti omenjaš, bom pa vseeno omenila, ker je to najbrž pogosta zadeva: meni se pa najbolj to dogaja, da se mi ob kakšen dogodku zazdi, da sem očitno to že sanjala, tako mi je vse znano, ne vem, če je možno, da naprej sanjaš, je pa čudno, da se zadnje časa nobenih sanj ne spomnim, spomnim se pa grozljivih sanj še iz mojega otroštva, bolj grozno mi je pa to, da vsi strahovi ali strašne stvari, ki meni pridejo na pamet in me strah rata, da se mi bo zgodilo, se potem v isti izvedbi zgodi nekomu drugemu, na primer ena stvar me nekaj časa mori, potem pa berem v časopisu, da se je nekomu to zgodilo, brr in potem je pa v redu, ma ne vem, si mislim, da itak je vse tako življensko, da kar mene kdaj mori se pač dogaja,.... netki, za kom pa ti špegah na majčicah lunica, daj povej kje si jih razjezila, da te malo zagovarjamo blacky, tale vaš prigodek pri dermatologiu je bil pa za posnet Drugače sem pa danes bila pri G, da je vzela bris, čez 2 meseca imam še UZ, ker sem nekaj jamrala, da me boli, pa imajo tako zasedeno, da pridem na vrsto šele čez 2 meseca. Res žalostno, ko sem bila noseča, pa me je takoj peljala na UZ, če se ji je zdelo kaj sumljivo, saj ga ima tam zraven. Blacky, katere KT si ti dobila, jaz sem Logest, baje naj bi bili ok za libido, a katera pozna? Bomo videli, aja pa preden začnem jemat KT je rekla, da dobro, da grem narediti vse žive krvne preiskave (mi je na listek napisala katere) , da grem k splošnem, če mi pa tam ne bojo hoteli dati pa kar samoplačniško, da to je preventiva.
|