|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
9.12.2008 22:39:51   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: flower

frutka si v petek za srečanje?

Si ti?!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
9.12.2008 22:43:45   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: netki

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

pozabla sem povedat da sem tilnu danes dala banano pretlačeno.....še vedno se je tresu zraven in take frise pokal.......to kako je pol kaku pa sploh ne morem opisat.....čist zeleno in te črne nitke noter, pa še ene kroglice zraven....in pol še enkrat ful na gosto da je bla kr kupi.čkauser posted image user posted image user posted image

pa recmo da je bla banana kriva...bomo vidli jutri

Nekje sem prebrala, da če je hrana neprebavljena (vidiš koščke) potem še črevesje ni zrelo za gosto hrano. user posted image

zdej je vprašanje kaj so koščki.....ker tko grudasto je skoz kakal, zdej je blo pa isto sam da so bolj kroglice kot grude user posted image
mi je pa P rekla da naj začnem, sam mu je dajem GH vsak dan...tam pa tam, po malo

Ja, saj sama veš kako je najboljše. Jaz sem začela z jabolkom. Tudi po nasvetu P.  Bananam se izogibamo.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
9.12.2008 22:45:03   
netki
dzanika......ja tud jst sem hotla met to k je na sistematskem, pa se ne da user posted image  je ful dobra, pa tilen jo ful obožuje, skoz se ji smeji pa vriska......za tilna nimam še nč zbran, žiga pa tud nima, kr je eno mel k je ni več pol pa nisem še nč zbirala ker nikol skor ne greva k dohtarju..trkam...bo treba neki, če pa ne bo nč pametnega ju bom pa v zagorje dala, al kva...sej ne vem

za plavanje pa ne vem...kdaj pa je?

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
9.12.2008 22:46:51   
netki

pozabla sem povedat da sem tilnu danes dala banano pretlačeno.....še vedno se je tresu zraven in take frise pokal.......to kako je pol kaku pa sploh ne morem opisat.....čist zeleno in te črne nitke noter, pa še ene kroglice zraven....in pol še enkrat ful na gosto da je bla kr kupi.čkauser posted image user posted image user posted image

pa recmo da je bla banana kriva...bomo vidli jutri

Nekje sem prebrala, da če je hrana neprebavljena (vidiš koščke) potem še črevesje ni zrelo za gosto hrano. user posted image

zdej je vprašanje kaj so koščki.....ker tko grudasto je skoz kakal, zdej je blo pa isto sam da so bolj kroglice kot grude user posted image
mi je pa P rekla da naj začnem, sam mu je dajem GH vsak dan...tam pa tam, po malo

Ja, saj sama veš kako je najboljše. Jaz sem začela z jabolkom. Tudi po nasvetu P.  Bananam se izogibamo.

men je rekla da lahko vso sadje razen citrusov.....sem pa tud žigatu dajala banano, sam se zdej kakeca ne spomnem več user posted image
ma sej bom za zdej nehala, pa bomo vidli kaj bo

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
9.12.2008 22:50:54   
dzanika
netki ja ta je res fajna na sistemackem sam sej pravim - iz Hrastnika hodi. user posted image   Sramota da nimamo nobenega pametnega pediatra. Sej men se zdi da je tut v Zagorju bol kriza kolkr se mi zdi. user posted image   Ma baje da bo ena nova v Trbovlje prišla k je šel en v penzijo. Upam da bo dobra...
Plavanje če se ne motim se pa začne z januarjem...

Meni so tut rekli da naj začnemo z zelenjavo in sadjem. Pa smo probali že korenčka, japko in krompirček. Pa japke ni maral ostalo pa ja. Se pa tut banane nekak izogibam. Ma men se zdi ful takšna težka hrana pa ne vem zakaj... Pa še sladka je tko da ne vem. Bom še mal počakala predno mu jo dam...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
9.12.2008 22:51:57   
glugluglu
Meni je tudi P rekla, da lulčka nič dol vlečt, samo malo narahlo, da se ga umije.

Lunica, spalna vreča: jaz bi kupila od 86 naprej,
a veš, da ko te berem o vseh teh sanjah in tem bi imela še toliko za povedat, no ampak to nima veze toliko stem kar ti omenjaš, bom pa vseeno omenila, ker je to najbrž pogosta zadeva:
meni se pa najbolj to dogaja, da se mi ob kakšen dogodku zazdi, da sem očitno to že sanjala, tako mi je vse znano, ne vem, če je možno, da naprej sanjaš, je pa čudno, da se zadnje časa nobenih sanj ne spomnim, spomnim se pa grozljivih sanj še iz mojega otroštva,
bolj grozno mi je pa to, da vsi strahovi ali strašne stvari, ki meni pridejo na pamet in me strah rata, da se mi bo zgodilo, se potem v isti izvedbi zgodi nekomu drugemu, na primer ena stvar me nekaj časa mori, potem pa berem v časopisu, da se je nekomu to zgodilo, brr in potem je pa v redu, ma ne vem, si mislim, da itak je vse tako življensko, da kar mene kdaj mori se pač dogaja,....

netki, za kom pa ti špegah na majčicahuser posted image

lunica, daj povej kje si jih razjezila, da te malo zagovarjamouser posted image

blacky, tale vaš prigodek pri dermatologiu je bil pa za posnetuser posted image

Drugače sem pa danes bila pri G, da je vzela bris, čez 2 meseca imam še UZ, ker sem nekaj jamrala, da me boli, pa imajo tako zasedeno, da pridem na vrsto šele čez 2 meseca. Res žalostno, ko sem bila noseča, pa me je takoj peljala na UZ, če se ji je zdelo kaj sumljivo, saj ga ima tam zraven.
Blacky, katere KT si ti dobila, jaz sem Logest, baje naj bi bili ok za libido, a katera pozna? Bomo videli, aja pa preden začnem jemat KT je rekla, da dobro, da grem narediti vse žive krvne preiskave (mi je na listek napisala katere) , da grem k splošnem, če mi pa tam ne bojo hoteli dati pa kar samoplačniško, da to je preventiva.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
9.12.2008 22:53:51   
lex
netki banana zapira zato lahko težje kaka. moja je danes jedla jabolko pa je kakala cel dan ko nora - ni bla driska je bilo pa večkrat kot običajno. men je blo do zdaj tak fajn ko sem zizo dala ven pa je blo, zdaj bom pa spet gruntala ko nora kaj dat za jestuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
9.12.2008 22:55:36   
dzanika
glugluglu jaz imam logest. Sem jih pred nosečnostjo jedla leta in leta.  Pa nikoli nisem poznala da mi kaj nebi bilo ok.  Pa tut zdej ko sem jih začela jesti se mi ni zdelo da bi bilo kaj narobe edino mogoče zdaj 14 dni me mal libido matra sam ne vem če ni to kr mal v moji glavi. user posted image   Ker ne verjamem da bi me kr naenkrat to prijelo. user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
9.12.2008 22:56:56   
dzanika
lex ker vidim da si ravno tukaj ti bom kar tu napisala: ZLATA SI!! user posted image user posted image   Se mi ne da na ZS k mi tale prenova teh ZS-jev ni nič kaj preveč ušeč. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
9.12.2008 22:57:09   
Blacky30
Rovarka in Almera, bravo za tako lepo pesmico Neboglasnici. Pravi poetki sta, res enkratno!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunica, kje si hantle delala??? Hitro daj linke!user posted image

Mater, se zafrkavam s tole fotoknjigo. Mi je vmes comp crknil, ker se je spraznil, pa nisem nekaj časa shranila, valjda je šlo vse po gobe. Grrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
9.12.2008 22:57:36   
dzanika
Zdaj vas pa zapuščam. Grem mojima dvema srčkama družbo delat.  NOČKO!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
9.12.2008 22:57:41   
liju
Pa če to ne znorišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , eto nisem shranla in kje sem zdaj........ na začetkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak danes več ne, sem preveč jezna.

Nočko

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
9.12.2008 22:58:44   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

lex ker vidim da si ravno tukaj ti bom kar tu napisala: ZLATA SI!! user posted image user posted image   Se mi ne da na ZS k mi tale prenova teh ZS-jev ni nič kaj preveč ušeč. user posted image

saj vem user posted image user posted image

če jih boste še rabili veš kje me najdeš.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
9.12.2008 23:02:47   
maja24

punce tele majčice so pa še 10x hujše kot me.......
v štirih dneh so naklofale skoraj 100 strani....v enem tednu bodo na novem delu.....svaka čast

To pa sam zarad tega ker so vidle kake čveke smo me in so se bale da jih ne prehitimo tko kot smo junijkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
9.12.2008 23:03:29   
frutka_
Netki, itak! user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
9.12.2008 23:04:22   
Blacky30
Glu3, tudi jaz sem dobila Logest KT. Upam, da res ne vplivajo na libido. Bomo videli. A res to glede krvnih preiskav? Jaz bi itak morala dat kri preverit po porodu zaradi slabokrvnosti, so mi v P naročili, jaz pa še nič. Torej bi se morala zdaj zmigat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1266
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 23:08:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1267
9.12.2008 23:14:23   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Glu3, tudi jaz sem dobila Logest KT. Upam, da res ne vplivajo na libido. Bomo videli. A res to glede krvnih preiskav? Jaz bi itak morala dat kri preverit po porodu zaradi slabokrvnosti, so mi v P naročili, jaz pa še nič. Torej bi se morala zdaj zmigat.user posted image

ja Blacky slabokrvnost mi je tudi omenila, ti prepišem seznam:
hemogram
urin
holesterol
jetrni testi.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
9.12.2008 23:16:32   
karamela6
glugluglu, men so logest full zmanjšale libido. To je bilo še v času pred nosečnostjo, pa celulita sem dobila na kile. So pa sigurno bile krive KT, ker sem jih jemala cca. 8 mesecev in po prenehanju je bilo takoj boljše.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
9.12.2008 23:23:16   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Spet Blacky - iii, kak sta lepaaauser posted image   To pa so lušte za mene ja, midva sma se enkrat hecala, da se boma poročila l. 2011, potem pa sem šla za foro gledat, na kateri dan pride tistega leta najina obletnica odkar sva skupaj, če pride slučajno na sredo ali soboto - in pride na sobotouser posted image Tak da najkasneje v roku dveh let me more zaročit, drugače bom jaz njegauser posted image hehe, hec, jaz ga že ne bomuser posted image To je še vedno in bo ostala moška stvar  (vsaj nekaj) user posted image

no še to: če bi jaz mojega čakala kdaj bi se sam od sebe zmislil postavit vprašanje, bi pa še čakala ja, mogoče še danes. Je rabil malo spodbude - brca v rit- je treba včasihuser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
   [Brisano sporočilo]
9.12.2008 23:23:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 1271
9.12.2008 23:26:19   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

glugluglu, men so logest full zmanjšale libido. To je bilo še v času pred nosečnostjo, pa celulita sem dobila na kile. So pa sigurno bile krive KT, ker sem jih jemala cca. 8 mesecev in po prenehanju je bilo takoj boljše.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , meni so prejšnje KT ful zmanjšale libido, samo so bile pa zelo močne, ker takrat druge niso prijele, ja pa že zdaj imam tak celulitis, da se ga z letala vidi.

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
9.12.2008 23:31:12   
frutka_

IZVIRNO SPOROČILO: flower

frutka si v petek za srečanje?

Si ti?!user posted image

Itak sem za! Pa ziher še bo prišla rovarka pa nasara pa levinja pa...user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
9.12.2008 23:32:23   
karamela6
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: karamela6

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , meni so prejšnje KT ful zmanjšale libido, samo so bile pa zelo močne, ker takrat druge niso prijele, ja pa že zdaj imam tak celulitis, da se ga z letala vidi.

Nikol nisem bla prav suha, ampak tolk celulita, ko sem ga dobila pa v tistem obdobju jemanja KT... user posted image user posted image user posted image Groza, kaj naj rečem - jaz nikoli več KT!

Zdej grem pa v krtkovo deželico...se beremo. Nočka

Neposredna povezava do sporočila: 1274
9.12.2008 23:41:04   
lex
a zato mam jaz tolk celulitauser posted image user posted image user posted image  jaz pa sem mislila da od kil

rebeca bojo kile spet šle dol -  tud polnozrnata mešanica obstaja v hoferju

nič grem jaz zdaj posušit lase pa lucidno sanjat o mojem, ker bi rada da je poleg mene mi je že danes dolgčas po njem. najbolj sem ga začela pogrešat po Aleksovem joku, da ga pogreša, me je kar zvilo. nisem jaz za te fore dolge odsotnosti - zvečer morejo vsi pišeki in ata petelin z mamo kuro bituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nočkouser posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?