Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:25:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naš je na kavču kapituliral in glasno vleče dreto Kako bi gledal, če bi mu drva zraven kavča nastavila. Ostalo bi le žaganje potem pa mu daj smetišnico in metlo v roke, da pospravi za seboj Bo, še vedno žaga,. matr bomo lahko začel drva prodajat na kaj pa kurite? Olje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:25:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kje je smajli za fovš O, hudo Kje si ti tega našla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:26:09
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Barbaw kaj ste brali? To je moje! Poznam - dober izbor mu vedno vzamem kaj takega, kar je "poučno" Prav je tako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:26:45
|
|
|
|
Estrella*
|
Punce, brojimo sitno +49
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:26:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ji bom dala joško pa jo bo takoj vzelo, ..naj ima še teh par dni ta ućitek, ker s ponedeljkom pa res začnem in bo konec dojenja. Ja pa res
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:27:44
|
|
|
|
sesil
|
te knjigice pa jaz še ne poznam, ampak sklepam da bom kmalu vedla za celo zbirko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:28:32
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ji bom dala joško pa jo bo takoj vzelo, ..naj ima še teh par dni ta ućitek, ker s ponedeljkom pa res začnem in bo konec dojenja. Ja pa res Kasso, bodi močna in vztrajna, pa bo šlo. Držimo pestke za vaju obe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:28:50
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ji bom dala joško pa jo bo takoj vzelo, ..naj ima še teh par dni ta ućitek, ker s ponedeljkom pa res začnem in bo konec dojenja. Ja pa res to pa ne bo tako enostavno, kaj? kaj ponoči pa Am?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:29:20
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil te knjigice pa jaz še ne poznam, ampak sklepam da bom kmalu vedla za celo zbirko Naslov le te si splača zapomniti - preverjeno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:30:00
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: kasso Ji bom dala joško pa jo bo takoj vzelo, ..naj ima še teh par dni ta ućitek, ker s ponedeljkom pa res začnem in bo konec dojenja. Ja pa res Kasso, bodi močna in vztrajna, pa bo šlo. Držimo pestke za vaju obe MOČNO STISKAMO PESTKE
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:31:05
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil te knjigice pa jaz še ne poznam, ampak sklepam da bom kmalu vedla za celo zbirko Naslov le te si splača zapomniti - preverjeno S kolk starimi otroci si ti v vrtcu?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:31:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naš je na kavču kapituliral in glasno vleče dreto Kako bi gledal, če bi mu drva zraven kavča nastavila. Ostalo bi le žaganje potem pa mu daj smetišnico in metlo v roke, da pospravi za seboj Bo, še vedno žaga,. matr bomo lahko začel drva prodajat na kaj pa kurite? Olje mi tudi, je pa moja želja imeti kamin
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:31:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kje je smajli za fovš O, hudo Kje si ti tega našla http://www.clipartof.com/gallery/clipart/jealousy.html imajo tudi različne smajlije, pa slikice kake češ, ....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:31:48
|
|
|
|
Estrella*
|
Drv imamo dovolj, zato sem dragega zbudila Seveda je gledal film
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:32:08
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: sesil te knjigice pa jaz še ne poznam, ampak sklepam da bom kmalu vedla za celo zbirko Naslov le te si splača zapomniti - preverjeno S kolk starimi otroci si ti v vrtcu? Nazadnje sem imela skupino 4-6 letnikov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:32:25
|
|
|
|
sesil
|
moj tudi napravlja za zimo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:33:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Drv imamo dovolj, zato sem dragega zbudila Seveda je gledal film moški ponos
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:33:29
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Drv imamo dovolj, zato sem dragega zbudila Seveda je gledal film in to te je sveto prepričeval. vsi so isti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:33:31
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naš je na kavču kapituliral in glasno vleče dreto Kako bi gledal, če bi mu drva zraven kavča nastavila. Ostalo bi le žaganje potem pa mu daj smetišnico in metlo v roke, da pospravi za seboj Bo, še vedno žaga,. matr bomo lahko začel drva prodajat na kaj pa kurite? Olje mi tudi, je pa moja želja imeti kamin Men je lep, sam se mi ne da kurit
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:33:57
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Drv imamo dovolj, zato sem dragega zbudila Seveda je gledal film in to te je sveto prepričeval. vsi so isti itak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:34:40
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naš je na kavču kapituliral in glasno vleče dreto Kako bi gledal, če bi mu drva zraven kavča nastavila. Ostalo bi le žaganje potem pa mu daj smetišnico in metlo v roke, da pospravi za seboj Bo, še vedno žaga,. matr bomo lahko začel drva prodajat na kaj pa kurite? Olje mi tudi, je pa moja želja imeti kamin Men je lep, sam se mi ne da kurit jaz bi ga tudi imela, ma kam naj ga dam?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:34:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil moj tudi napravlja za zimo. Pol bo pa dolga in mrzlaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:35:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Evo naš je na kavču kapituliral in glasno vleče dreto Kako bi gledal, če bi mu drva zraven kavča nastavila. Ostalo bi le žaganje potem pa mu daj smetišnico in metlo v roke, da pospravi za seboj Bo, še vedno žaga,. matr bomo lahko začel drva prodajat na kaj pa kurite? Olje mi tudi, je pa moja želja imeti kamin Men je lep, sam se mi ne da kurit jaz bi ga tudi imela, ma kam naj ga dam? V novo hiško
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:35:51
|
|
|
|
sesil
|
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 22:36:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Drv imamo dovolj, zato sem dragega zbudila Seveda je gledal film moški ponos se strinjam
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?