Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:32:21
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vse hujšate za večerjo al kaj? Ah kje men je ostalo od nosečnosti 10kg in jih je treba dol spravit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:32:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa ne o hrani plisssss jaz sem tud sedaj grešola, sem pojedla 2kisli kumari in kiošček sira Ah to ni nič, čisto po montiju jeb---eš montija ura je 21.30h To je katastrofa. Bolj se nazaj držim , slabš gredo kile dol, Nč jaz bom nabavila stezo in bom še tam mogla kak maraton cvsak dan usekat, da se bo kam premaknilo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:33:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vse hujšate za večerjo al kaj? eh kje običajno je moj najbolj obilen obrok prav večerja
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:33:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
JANA81: si že kje dobila za novo leto????
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:33:58
|
|
|
|
StBarbara
|
No lepo, da se spomnete . Frida je ena super, pridna punca... Ravno včeraj smo bili na sistematskem in je vse ok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:34:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS mene po mandarinah napenja, mam jih pa 2 kile doma trenutno.Jem jih če mi jih Miha lupi. Mene pa HB ne. so mi pa tako dobre, da ti ne znam povedat Men se jih tud ne da lupit,joj kolk sm lena Hijenca a Videk se je zbudil,pa pol hitro nazaj zaspi?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:34:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce jst grem zdej na masažo, (špelin nič ne išči unga smajlija za fovšijo), pridem pol spočita (al pa še bolj ubita) nazaj, upam da bo atiju uspel Nejca dat spat, ker pol gre še on na mizo A zdaj ko je šla Edinaos na fešto, se pa ti masiraš? jst se masiram in razvajam vsake 14 dni pod strokovno roko no sem že nazaj, ready dokler se Nejc ne zbudi, zaspal je baje pred 10 minutami. Kolk pa košta ta masaža pod strokovno roko ? ena hodi k nam na dom, in je ura in pol klasične masaže 23€ O a kr uro in pol uživancije ,jest bi tud. Sam to pa kr nanese,če se oba masirata,pa na 14 dni ja moj se ne vedno, mene pa kdaj tud mama časti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:34:56
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa ne o hrani plisssss jaz sem tud sedaj grešola, sem pojedla 2kisli kumari in kiošček sira Ah to ni nič, čisto po montiju jeb---eš montija ura je 21.30h To je katastrofa. Bolj se nazaj držim , slabš gredo kile dol, Nč jaz bom nabavila stezo in bom še tam mogla kak maraton cvsak dan usekat, da se bo kam premaknilo bi blo treba RR tako naštimat, da bolj kot tipkaš, hitreje grejo kilce dol, madonca bi se nam jih kuj veliko pridružilo, tud tiste "špijunke" (bere , piše ne)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:35:13
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce jst grem zdej na masažo, (špelin nič ne išči unga smajlija za fovšijo), pridem pol spočita (al pa še bolj ubita) nazaj, upam da bo atiju uspel Nejca dat spat, ker pol gre še on na mizo A zdaj ko je šla Edinaos na fešto, se pa ti masiraš? jst se masiram in razvajam vsake 14 dni pod strokovno roko no sem že nazaj, ready dokler se Nejc ne zbudi, zaspal je baje pred 10 minutami. Kolk pa košta ta masaža pod strokovno roko ? ena hodi k nam na dom, in je ura in pol klasične masaže 23€ JAAAAZZZZ BIIII TUUUUDDDIIII
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:35:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz mam pa nocoj zravo večerjo spet se bašem z mandarinami joj bom spet hodila celo noč na WC Jaz sem ga danes na veliko biksala od jutri naprej bom spet pridna . Sem se pa zjutri tehtala in je pokazalo -0,6 kg . Počasi pa bo itak da počasi bo . Jest se pa bašem s kruhom in pašteto. Sadje mi pa neki ne potegne Ča bi bila jaz taka kot ti bi se verjetno tudi s čem takim basala Ja jaz tud, samo men se vsak prekršek navesi na rit Men pa v trebuh,če bi šlo v rit bi bla pa vesela Barbaw kako pa to, da ne ješ kruha? ne jem večerje, za kosilo itak ni kruha, za zajtrk se ga pa izogibam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:35:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Evo me, stuširana, Videk se je ponovno zbudil in se skriva pod pleničko. To igro se igra že celo svoje življenje, pa mu še ni dosadna. Samo, da je mir. Kje pa je špelin???? moja se tudi rada skriva
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:35:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Barbaw a noče zaspat v vozičku? Naši zgleda paše mraz Ja zaspi, če je ful utrujena. Samo zunaj ne morem biti dolgo, ker je zmrzljivka da je joj. Mi mamo pa zdej tako fajn zimsko vrečo, da bi še jest notr zlezla moji nič ne pomaga. Jo dam v kombinezon, pokrijem ,.... pa je še vedno kot ledena sveča.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:35:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 barbaw zakaj pa ti ne ješ kruha? SS mene po mandarinah napenja, mam jih pa 2 kile doma trenutno.Jem jih če mi jih Miha lupi. Ti si tako razvajaena pri mandarinah kot moj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:35:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ja moj se ne vedno, mene pa kdaj tud mama časti za mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:36:09
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa ne o hrani plisssss kako kaj monti? si je vzel malo dopusta....saj veš morje, sonce...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:36:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS mene po mandarinah napenja, mam jih pa 2 kile doma trenutno.Jem jih če mi jih Miha lupi. Mene pa HB ne. so mi pa tako dobre, da ti ne znam povedat Men se jih tud ne da lupit,joj kolk sm lena lenoba lena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:36:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce jst grem zdej na masažo, (špelin nič ne išči unga smajlija za fovšijo), pridem pol spočita (al pa še bolj ubita) nazaj, upam da bo atiju uspel Nejca dat spat, ker pol gre še on na mizo A zdaj ko je šla Edinaos na fešto, se pa ti masiraš? jst se masiram in razvajam vsake 14 dni pod strokovno roko no sem že nazaj, ready dokler se Nejc ne zbudi, zaspal je baje pred 10 minutami. Kolk pa košta ta masaža pod strokovno roko ? ena hodi k nam na dom, in je ura in pol klasične masaže 23€ O a kr uro in pol uživancije ,jest bi tud. Sam to pa kr nanese,če se oba masirata,pa na 14 dni ja moj se ne vedno, mene pa kdaj tud mama časti za mami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:36:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa ne o hrani plisssss jaz sem tud sedaj grešola, sem pojedla 2kisli kumari in kiošček sira Ah to ni nič, čisto po montiju jeb---eš montija ura je 21.30h To je katastrofa. Bolj se nazaj držim , slabš gredo kile dol, Nč jaz bom nabavila stezo in bom še tam mogla kak maraton cvsak dan usekat, da se bo kam premaknilo bi blo treba RR tako naštimat, da bolj kot tipkaš, hitreje grejo kilce dol, madonca bi se nam jih kuj veliko pridružilo, tud tiste "špijunke" (bere , piše ne)
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:36:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: sesil pa ne o hrani plisssss jaz sem tud sedaj grešola, sem pojedla 2kisli kumari in kiošček sira Ah to ni nič, čisto po montiju jeb---eš montija ura je 21.30h To je katastrofa. Bolj se nazaj držim , slabš gredo kile dol, Nč jaz bom nabavila stezo in bom še tam mogla kak maraton cvsak dan usekat, da se bo kam premaknilo bolj ko se boš sekirala slabše bo... ko boš nehala mislit na kile, bodo kr letele od tebe stran.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:36:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vse hujšate za večerjo al kaj? eh kje običajno je moj najbolj obilen obrok prav večerja moj tudi, ker prej ni časa se nabasat za novo leto nismo dobili nič, vse kar je fraj je pa predrago in se nismo pol odločili.Maš kako varianto?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:36:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce jst grem zdej na masažo, (špelin nič ne išči unga smajlija za fovšijo), pridem pol spočita (al pa še bolj ubita) nazaj, upam da bo atiju uspel Nejca dat spat, ker pol gre še on na mizo A zdaj ko je šla Edinaos na fešto, se pa ti masiraš? jst se masiram in razvajam vsake 14 dni pod strokovno roko no sem že nazaj, ready dokler se Nejc ne zbudi, zaspal je baje pred 10 minutami. Kolk pa košta ta masaža pod strokovno roko ? ena hodi k nam na dom, in je ura in pol klasične masaže 23€ O a kr uro in pol uživancije ,jest bi tud. Sam to pa kr nanese,če se oba masirata,pa na 14 dni ja moj se ne vedno, mene pa kdaj tud mama časti za tvojo mami
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:37:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara No lepo, da se spomnete . Frida je ena super, pridna punca... Ravno včeraj smo bili na sistematskem in je vse ok. StBarbara: Kako pa kaj sinko? Je sestrco lepo sprejel??Se spomnim, da naj bi bil tvoj sine
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:38:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 vse hujšate za večerjo al kaj? eh kje običajno je moj najbolj obilen obrok prav večerja moj tudi, ker prej ni časa se nabasat za novo leto nismo dobili nič, vse kar je fraj je pa predrago in se nismo pol odločili.Maš kako varianto? Ne, nobene variante. Mi bomo kar doma smo se odločili. Tudi nam je plan propadel, da bi šli v Čateške, ker je eden iz firme vzel hiško, mi smo pa kao zunanji gostje in smo odpadli kot gum od gat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:38:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Barbaw a noče zaspat v vozičku? Naši zgleda paše mraz Ja zaspi, če je ful utrujena. Samo zunaj ne morem biti dolgo, ker je zmrzljivka da je joj. Mi mamo pa zdej tako fajn zimsko vrečo, da bi še jest notr zlezla moji nič ne pomaga. Jo dam v kombinezon, pokrijem ,.... pa je še vedno kot ledena sveča. Ja pol pa res ne morš bit dolg uzuni . Še dobr da je moja rada,ker drugač bi se men zmešal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 21:39:06
|
|
|
|
jana81
|
joj kok me kliče Nejc iz postlce, pa ne vem al bi jedu al ne?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?