Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:27:31
|
|
|
|
*Tiana*
|
Mi smo bili tudi danes cel dan odsotni in vmes ste naklofale 20 strani. Ni šans da grem brat za nazaj, mogoče mal kasneje. Erazem je tudi 1x prespal pri moji mami in je takrat spal od 8.20 do 5.30 brez prekinitev. Pri nas doma pa se zbuja večkrat. Bi probala prestavit posteljico, pa sem full omejena s prostorom. Ma morava se z mojim izselit iz spalnice, bova že nekak zrihtala. Samo upam da bo kaj učinka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:27:44
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, se sedaj režim Iz dnevne se sliši samo vpitje...mislim, da Mateju po dobre pol ure z mulci popuščajo živci..yessssssss Kok si zlobna Zlobna. To pa ni resnica Ko se spomnim na njegovo foro, ko samo pokliče, da ga pač ne bo do nevem kdaj, nina pa doma kot makaron visi, se mi ob takih prigodah srček smeji
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:28:28
|
|
|
|
Estrella*
|
Na kafe bi že prišla, sam bo prepozno, ko pridem iz šopinga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:29:07
|
|
|
|
*Tiana*
|
Aja, Estrella, hvala za kofi. Pa vsem trem hvala tudi za čvek. Je bilo kratko ampak še vedno sladko.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:29:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi smo bili tudi danes cel dan odsotni in vmes ste naklofale 20 strani. Ni šans da grem brat za nazaj, mogoče mal kasneje. Erazem je tudi 1x prespal pri moji mami in je takrat spal od 8.20 do 5.30 brez prekinitev. Pri nas doma pa se zbuja večkrat. Bi probala prestavit posteljico, pa sem full omejena s prostorom. Ma morava se z mojim izselit iz spalnice, bova že nekak zrihtala. Samo upam da bo kaj učinka. Tiana, a se vi nameravate selit???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:29:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Aja, Estrella, hvala za kofi. Pa vsem trem hvala tudi za čvek. Je bilo kratko ampak še vedno sladko. Tebi hvala za TV, je že na mestu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:30:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, se sedaj režim Iz dnevne se sliši samo vpitje...mislim, da Mateju po dobre pol ure z mulci popuščajo živci..yessssssss Kok si zlobna Zlobna. To pa ni resnica Ko se spomnim na njegovo foro, ko samo pokliče, da ga pač ne bo do nevem kdaj, nina pa doma kot makaron visi, se mi ob takih prigodah srček smeji prava skladateljica
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:30:36
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Aja če bo šlo tko naprej bomo do maja na dvajsetem delu 20 če zaklučimo na 12 delu bomo absolutno rekorderke Jah če bo v enem tednu 1 del padu . Če se bo v takem tempu nadaljeval ne bo težko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:30:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina, a ju3 boš doma? Skor ne bi verjela. Kako je z Gajo??? Jah kva pa čem,če je pa tak butast vreme . Gaja ga pa ponoč še kr neki sračka,se skoz neki zbuja. Zanimivo je to, da je v soboto spala pri tašči in je lepo spala do petih pojedla in naprej do sedmih Doma pa se kr skoz neki zbuja,ne vem v čem je fora Aja pa kaj je še novga.Že od sobote sedi Otroci vedo kadar so doma in kdaj niso. A ko so doma vejo da morjo nagajat Otroci zelo hitro pogruntajo koga lahko izsiljujejo, pa je tako da na začetku pri "drugih" ljudeh ne upajo nič, pa še tebe ni tam vohala. A ko jo bom dala v svojo sobo mislš da bo spala,me ne bo vohala. Tiana jest sm tud razmišljala da bi pojstlco prestavla,sam ne vem zakaj je do 14 dni nazaj uredu spala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:31:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina, a ju3 boš doma? Skor ne bi verjela. Kako je z Gajo??? Jah kva pa čem,če je pa tak butast vreme . Gaja ga pa ponoč še kr neki sračka,se skoz neki zbuja. Zanimivo je to, da je v soboto spala pri tašči in je lepo spala do petih pojedla in naprej do sedmih Doma pa se kr skoz neki zbuja,ne vem v čem je fora Aja pa kaj je še novga.Že od sobote sedi Veš kaj mama nina, sita te je in te jabčka A sedi a ni fajn, še boljš bo ko bo shodila Ja full fajn k sedi,se full bl zamoti dalj časa,je bolj pridna kot prej,pa prav moj ja pa ti lež 6 mesecev A zato so dedci tako sitni, ker so večino časa ležečki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:32:25
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, se sedaj režim Iz dnevne se sliši samo vpitje...mislim, da Mateju po dobre pol ure z mulci popuščajo živci..yessssssss Kok si zlobna Zlobna. To pa ni resnica Ko se spomnim na njegovo foro, ko samo pokliče, da ga pač ne bo do nevem kdaj, nina pa doma kot makaron visi, se mi ob takih prigodah srček smeji Pa še rima se Ja, desci znajo pametvat še preveč. Ko so pa sami na tem da je treba otroke porihtat, pa hitro popustijo živci.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:32:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina, a ju3 boš doma? Skor ne bi verjela. Kako je z Gajo??? Jah kva pa čem,če je pa tak butast vreme . Gaja ga pa ponoč še kr neki sračka,se skoz neki zbuja. Zanimivo je to, da je v soboto spala pri tašči in je lepo spala do petih pojedla in naprej do sedmih Doma pa se kr skoz neki zbuja,ne vem v čem je fora Aja pa kaj je še novga.Že od sobote sedi Otroci vedo kadar so doma in kdaj niso. A ko so doma vejo da morjo nagajat Otroci zelo hitro pogruntajo koga lahko izsiljujejo, pa je tako da na začetku pri "drugih" ljudeh ne upajo nič, pa še tebe ni tam vohala. A ko jo bom dala v svojo sobo mislš da bo spala,me ne bo vohala. Tiana jest sm tud razmišljala da bi pojstlco prestavla,sam ne vem zakaj je do 14 dni nazaj uredu spala večji so bolj dojemajo okolico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:32:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* PREGLEDI V 9 MESECU Januar 2009 Čmrlika: 19.01.2009 Jana 81: 21.01.2009 Sončnica Sandra: 28.01.2009 Februar 2009 barbaw: 03.02.2009 Tiana: 03.02.2009 Svojeglava: 05.02.2009 Aurora28: 05.02.2009 tally: 10.02.2009 hijenca: 10.02.2009 Suzy85: 12.02.2009 srčekgirl: 16.02.2009 Katina: 18.02.2009 Zalazoya: 18-02.2009 Estrella: 23.02.2009 Anitka: 14.02.2009 tilči: 25.02.2009 Marec 2009 Nina7: 03.03.2009 darmar: 06.03.2009 MARTINA25: 09.03.2009 sesil: 18.03.2009 Estrella - 24.2.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:32:46
|
|
|
|
hijenca
|
Večer večer! In punce, o čem je debata? Moj čmrlek še kar krili v mamini postli, še nima namena spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:32:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Joj, se sedaj režim Iz dnevne se sliši samo vpitje...mislim, da Mateju po dobre pol ure z mulci popuščajo živci..yessssssss Kok si zlobna Zlobna. To pa ni resnica Ko se spomnim na njegovo foro, ko samo pokliče, da ga pač ne bo do nevem kdaj, nina pa doma kot makaron visi, se mi ob takih prigodah srček smeji prava skladateljica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:32:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Na kafe bi že prišla, sam bo prepozno, ko pridem iz šopinga Zame ni nikol prepozno,razen če je zate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:33:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina, a ju3 boš doma? Skor ne bi verjela. Kako je z Gajo??? Jah kva pa čem,če je pa tak butast vreme . Gaja ga pa ponoč še kr neki sračka,se skoz neki zbuja. Zanimivo je to, da je v soboto spala pri tašči in je lepo spala do petih pojedla in naprej do sedmih Doma pa se kr skoz neki zbuja,ne vem v čem je fora Aja pa kaj je še novga.Že od sobote sedi Veš kaj mama nina, sita te je in te jabčka A sedi a ni fajn, še boljš bo ko bo shodila Ja full fajn k sedi,se full bl zamoti dalj časa,je bolj pridna kot prej,pa prav moj ja pa ti lež 6 mesecev A zato so dedci tako sitni, ker so večino časa ležečki verjetno da res
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:33:46
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina, a ju3 boš doma? Skor ne bi verjela. Kako je z Gajo??? Jah kva pa čem,če je pa tak butast vreme . Gaja ga pa ponoč še kr neki sračka,se skoz neki zbuja. Zanimivo je to, da je v soboto spala pri tašči in je lepo spala do petih pojedla in naprej do sedmih Doma pa se kr skoz neki zbuja,ne vem v čem je fora Aja pa kaj je še novga.Že od sobote sedi Otroci vedo kadar so doma in kdaj niso. A ko so doma vejo da morjo nagajat Otroci zelo hitro pogruntajo koga lahko izsiljujejo, pa je tako da na začetku pri "drugih" ljudeh ne upajo nič, pa še tebe ni tam vohala. A ko jo bom dala v svojo sobo mislš da bo spala,me ne bo vohala. Tiana jest sm tud razmišljala da bi pojstlco prestavla,sam ne vem zakaj je do 14 dni nazaj uredu spala Ma brez veze je gruntat zakaj, ker odgovora ne boš dobila. V svoji sobi bo manj šundra (mami in ati je ne bosta motila ), če je na to občutliva, bo spala bolje, če pa je to ne moti, pa ni nujno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:34:14
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Mi smo bili tudi danes cel dan odsotni in vmes ste naklofale 20 strani. Ni šans da grem brat za nazaj, mogoče mal kasneje. Erazem je tudi 1x prespal pri moji mami in je takrat spal od 8.20 do 5.30 brez prekinitev. Pri nas doma pa se zbuja večkrat. Bi probala prestavit posteljico, pa sem full omejena s prostorom. Ma morava se z mojim izselit iz spalnice, bova že nekak zrihtala. Samo upam da bo kaj učinka. Tiana, a se vi nameravate selit??? Ja to tudi enkrat v prihodnosti. Zaenkrat pa ne bo zneslo. Mislila sem preselit posteljo v drug prostor. Imam veliko jedilnico in jo bom lahko pregradila, tam bo prostora potem glih za posteljo. Pa mi bo še vedno ostal prostor za mizo v jedilnici. Upam da mi rata čimprej.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:35:31
|
|
|
|
hijenca
|
Že zopet se menijo za kavico. Kaj praviš barbaw a greva tudi midve jutri na kavico?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:36:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina, a ju3 boš doma? Skor ne bi verjela. Kako je z Gajo??? Jah kva pa čem,če je pa tak butast vreme . Gaja ga pa ponoč še kr neki sračka,se skoz neki zbuja. Zanimivo je to, da je v soboto spala pri tašči in je lepo spala do petih pojedla in naprej do sedmih Doma pa se kr skoz neki zbuja,ne vem v čem je fora Aja pa kaj je še novga.Že od sobote sedi Otroci vedo kadar so doma in kdaj niso. A ko so doma vejo da morjo nagajat Otroci zelo hitro pogruntajo koga lahko izsiljujejo, pa je tako da na začetku pri "drugih" ljudeh ne upajo nič, pa še tebe ni tam vohala. A ko jo bom dala v svojo sobo mislš da bo spala,me ne bo vohala. Tiana jest sm tud razmišljala da bi pojstlco prestavla,sam ne vem zakaj je do 14 dni nazaj uredu spala Ma brez veze je gruntat zakaj, ker odgovora ne boš dobila. V svoji sobi bo manj šundra (mami in ati je ne bosta motila ), če je na to občutliva, bo spala bolje, če pa je to ne moti, pa ni nujno Ma upam, da bo spala,ker tole se mi ne da več,na vsako uro čaj,pa mlek,pa dudo....Moj pa itak zdej k ga je začela sračkat spi v dnevni,ker se more naspat,da ni zmatran,joj revček .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:36:32
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina, a ju3 boš doma? Skor ne bi verjela. Kako je z Gajo??? Jah kva pa čem,če je pa tak butast vreme . Gaja ga pa ponoč še kr neki sračka,se skoz neki zbuja. Zanimivo je to, da je v soboto spala pri tašči in je lepo spala do petih pojedla in naprej do sedmih Doma pa se kr skoz neki zbuja,ne vem v čem je fora Aja pa kaj je še novga.Že od sobote sedi Otroci vedo kadar so doma in kdaj niso. A ko so doma vejo da morjo nagajat Otroci zelo hitro pogruntajo koga lahko izsiljujejo, pa je tako da na začetku pri "drugih" ljudeh ne upajo nič, pa še tebe ni tam vohala. A ko jo bom dala v svojo sobo mislš da bo spala,me ne bo vohala. Tiana jest sm tud razmišljala da bi pojstlco prestavla,sam ne vem zakaj je do 14 dni nazaj uredu spala Skoz bolj se zavedajo sami sebe in dojemajo da niso eno z mamico. Da so oni posebej in mamice posebej. Se sliši čudno, ampak tako je, vsaj tako pravijo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:36:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina, a ju3 boš doma? Skor ne bi verjela. Kako je z Gajo??? Jah kva pa čem,če je pa tak butast vreme . Gaja ga pa ponoč še kr neki sračka,se skoz neki zbuja. Zanimivo je to, da je v soboto spala pri tašči in je lepo spala do petih pojedla in naprej do sedmih Doma pa se kr skoz neki zbuja,ne vem v čem je fora Aja pa kaj je še novga.Že od sobote sedi Veš kaj mama nina, sita te je in te jabčka A sedi a ni fajn, še boljš bo ko bo shodila Ja full fajn k sedi,se full bl zamoti dalj časa,je bolj pridna kot prej,pa prav moj ja pa ti lež 6 mesecev Je pa res, da je ful dobro ko shodijo. Potem pa si že skoraj rešena.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:36:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Nina, a ju3 boš doma? Skor ne bi verjela. Kako je z Gajo??? Jah kva pa čem,če je pa tak butast vreme . Gaja ga pa ponoč še kr neki sračka,se skoz neki zbuja. Zanimivo je to, da je v soboto spala pri tašči in je lepo spala do petih pojedla in naprej do sedmih Doma pa se kr skoz neki zbuja,ne vem v čem je fora Aja pa kaj je še novga.Že od sobote sedi Veš kaj mama nina, sita te je in te jabčka A sedi a ni fajn, še boljš bo ko bo shodila Ja full fajn k sedi,se full bl zamoti dalj časa,je bolj pridna kot prej,pa prav moj ja pa ti lež 6 mesecev A zato so dedci tako sitni, ker so večino časa ležečki zdaj si pa zadela glavico na žebljico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 7. del!!!! 9.12.2008 20:36:51
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Večer večer! In punce, o čem je debata? Moj čmrlek še kar krili v mamini postli, še nima namena spat. nič extra
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?