Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: go_ta Kako pa ste ostale? Sisy, si v redu? Upam, da se bojo slabosti kaj umirile. sam še slabše je zjutraj sem celo žolč bruhala ker nisem ni v želodcu imela tele slabosti so grozljivka, bom danes svojo G poklicala če lahko kar pridem da mi kaj proti slabostim predpiše.... glede dopolnil-jst jemljem Centramed Mami. Sisy, nisem hotela biti preveč pametna glede nasvetov o slabosti, ker že imaš eno lepo pikico...ampak ko si napisala, da ješ prepečenec, čaj pa mandarine...no, jaz sem v moji prvi neuspeli nosečnosti (SS) tudi bruhala in mi je potem moja osebna zdravnica, ki je že stara in pametna rekla, naj jem čim več tekočih stvari, juhe, enolončnice, oz. v bistvu kar mi paše, da je to napak ko jemo toast, prepečenec, ker mislimo, da bo slabost izginila, dejstvo je da ta slabost nima veze s prebavo ampak z hormoni in ne bo izginila, da pa je veliko lažje bruhat če imaš kaj v sebi, še posebej tekoče stvari...jaz sem če ne drugega potem vsaj lažje bruhala...upam, d abo kaj pomagalo...aja tiste svečke proti slabosti mi pa sploh niso pomagale. go_ta, trudiva se pa že 1,5 leto. no, zdaj se pa res poslavljam od vas, ker tu je forum za srečke nosečke, vsem Anonimna anonimna hvala za tale nasvet...v tem trenutku mi čisto vsak pride prav....in sem že sama razmišljala v tej smeri...da te težave itak ne izvirajo iz prebave ampak hormonov...in res...danes sem jedla vse tisto kar mi je pasalo...in čez dan nisem toliko bruhala....sem pa že sama razmišljala o tistih svečkah...in bolj ko berem izkušnje mi vsaka pravi da ji niso pomagale no moram rečt da je tkole čez dan in zvečer še nekako gre...najhuje je ponoči (če se zbudim), zjutraj in celo dopoldne...ju3 bom poskusila takoj nekaj pojest...mogoče bo bolje.....