S*
|
JAUARJA 2009 PRIČAKUJEMO OZ. 08.01. ursa30 (1.krog ) 12.01. - S* (6.krog ) 15.01. MAŠKA NAVIJAČICE *tane *crvicek *ella *giotti *pikicao *aqua77 * HIMNA (by BEYBA) Vsako jutro komp prižgi, Na forumu preberi si, Kdo noseč je in kdo ne, Kdo cele noči trudi se! En Dva tri-na delo gremo mi, Dva dva tri- že slončkamo vsi! Če mesec mine in kaj več, Dveh črtic pa le ni in ni, Naj upanje ne uide preč, Saj vztrajni bomo mi vsi! Minil bo mesec ali več, Nosečnic bo pa vedno več, Nakoncu bomo mame vse, Če slončkale bomo kot se zagre... En Dva tri-na delo gremo mi Dva dva tri-že slončkamo vsi... DECEMBRSKA STAVNICA JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk APRIL..........................................23,7% srečk nosečk MAJ............................................18,3% srečk nosečk JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk SEPTEMBER...............................21,0% srečk nosečk OKTOBER...................................22,2% srečk nosečk NOVEMBER................................28,1% srečk nosečk DECEMBER.................................--,--% srečk nosečk JANUAR.................................................% srečk nosečk
|